burnin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 κ;ατ αρχας δεν βιαζομαι να το παρω αμεσα. εχω ενα Lumia 950. μεχρι το δεκεμβρη μπορω να περιμενω να πεσουν οι τιμες σε καποια μοντελα. αλλα το γοργον και χαρην εχει. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, facebook, youtube, 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 ιντσες νομιζω ειναι ιδανικο. λιγο πανω λιγο κατω δεν θα τα χαλασω. ακομα και 6 ιντσες καλες ειναι αν δεν εχει τρελα μπεζελ, για να μπορω να το πιανω ανετα στο χερι 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): θα ηθελα να εχει καρφι για ακουστικα χωρις να ειναι ντιλ μπρεικερ. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οπωσδηποτε καλη καμερα. θα περιμενα την καμερα του mate 20 pro αλλα τα καναν ροιδο και ειναι ολο προβληματα. ειχα παλιοτερα και το 1020 οποτε καταλαβαινετε πως γενικα θελω καλλεεεες καμερες. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οπωσδηποτε ντιουαλ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οπωσδηποτε ξεχωριστη θτρα για sd. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω το γιατι να τα θελω. εχω μια καρτα cosmote και μια wind 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι απαραιτητα αλλα καλο θα ηταν να εχει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; δυστυχως αναγκαστικα αντροιντ. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι. να βγαζει τη μερα ανετα. πανω απο 3300 θα ηθελα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και τα 2 αλλα προτιμω απο ελλαδα αφου παω για μεταχειρισμενο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μεταχειρισμενο ευχαριστω πολυ παιδια. αν δεν υπαρχει καποιο μοντελο σε αυτα τα λεφτα, πειτε ποιο μοντελο να εχω στο νου μου, που μπορει να πεσει η τιμη μελλοντικα
georgerapp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δε θα σου πω κάποια τηλέφωνα με βάση τα χρήματα καθώς στην αγορά μεταχειρισμένου ίσως να τα βρεις ίσως κάνουν και καινούργια στο μπάτζετ σου. Μπορεί να σου πω και λύσεις που είδη γνωρίζεις και εσύ. Από τις βόλτες μου στα νήματα τα φωτογραφικά έχω αποκομίσει. Α.τα Huawei με τον 40αρι.το mate είναι ακριβό οπότε λέμε p20 pro. B.τα galaxy s9 και s9+ Αυτά ίσως έχουν καλύτερο βίντεο από τα Huawei από όσα ξέρω. Γ.Τα xiaomi mi8 mi mix2s πολύ καλά κινητά σε φωτογραφικές δυνατότητες να κοιτούν στα μάτια τον ανταγωνισμό. Δ.φυσικα το όπλο 1+ 6 η και 6t επίσης δυνατά με raw με gcam και τα πάντα. Ε.τα άφησα τελευταία λόγο μη υποστήριξης σέρβις Ελλάδα (άλλους δεν τους νοιάζει καθώς και η υποστήριξη του Amazon πολλές φορές είναι ανώτερη από του ΡΑΓΙΑ). Τα pixel 3 3xl 2 2xl.αυτα δείχνουν τον δρόμο,αυτά που καταφέρνουν με αυτόν τον ένα 12αρι φακό κάνει τον ανταγωνισμό να ψάχνετε και να παρακαλά για μια καλή gcam και για αυτόν. Έχουν και απαιριοριστο cloud για τα backup σου. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, burnin είπε κ;ατ αρχας δεν βιαζομαι να το παρω αμεσα. εχω ενα Lumia 950. μεχρι το δεκεμβρη μπορω να περιμενω να πεσουν οι τιμες σε καποια μοντελα. αλλα το γοργον και χαρην εχει. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 θα περιμενα την καμερα του mate 20 pro αλλα τα καναν ροιδο και ειναι ολο προβληματα. 350περιπου ευρω βρισκεις στα μεταχειρισμενα το mate10pro,εχεις δει ποσο κοστιζει το mate20pro? Τωρα στην περιπτωση σου και με βαση το budget σου οι μονες λυσεις σε used που υπαρχουν ειναι σε Xiaomi(mi8,mix2s)και mate10pro αναλογως(used ή καινουργιο). 37 λεπτά πριν, georgerapp είπε Δε θα σου πω κάποια τηλέφωνα με βάση τα χρήματα Συγνωμη τωρα αλλα αυτη ειναι σοβαρη απαντηση?Ο ανθρωπος θελει να μαθει τι κινητα μπορει να παρει στα χρηματα που διαθετει,δεν κανει γενικη ερευνα ποια κινητα εχουν την καλυτερη φωτογραφικη καμερα. Που κολλανε λοιπον κινητα τα οποια ειναι εκτος budget? Τελειως ασχετο το σχολιο σου. 1
AVW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα σου πρότεινα Htc U11 1) Μέχρι αυτά τα € άνετα, λίγο λιγότερο από 400€ καινούργιο 2) browsing, facebook, youtube, τα πάντα όλα χωρίς πρόβλημα. 3)5,5 ίντσες αλλά εχει ''μεγαλούτσικα'' μπέζελ. 4) Τα χαρακτηριστικά που ζητάς τα έχει, ΔΕΝ έχει καρφί για ακουστικά όμως. 5) Απλά κορυφαίο τόσο σε φώτο όσο και σε βίντεο. 6) είναι dual. 7) SD με μία κάρτα μόνο δυστυχώς. 8) τζάμι. 9) όχι αλλά δεν υπάρχει και πρόβλημα. 10) αντρόιντ 11) 3000 αλλά θα πάθεις πλάκα με την διαχείριση. 12) skroutz καινούργιο εδώ στις αγγελίες μετ/νο. 13) οχι 14) Σου έδωσα επιλογές και για τα 2 αρκεί να ανέβει λίιιιιιγο το μπάτζετ σου. 2
burnin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 κατ αρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. μια παρατηρηση πριν ξεκινησω. ειπα πως το ψαχνω σε βαθος χρονου.και οχι απαραιτητα αμεσα. το Mate 20 μπορει να εχει 800 τωρα, σε ενα χρονο θα εχει μαξ 500 αρα μεταχειρισμενο οριακα ειναι στο price range (πιστευω). οσον αφορα τα κινητα που αναφερθηκαν. αρχιζω να πιστευω πως ειμαι εγκλωβισμενος ασχημα. ολα τα παραπανω κινητα κατ αρχας ειτε εχουν διπλη σιμ αλλα οχι θυρα για sd card ειτε η θυρα για την καρτα ειναι υβριδικη και τρωει τη δευτερη σιμ.... δευτερον. παρολο που τα σπεκς για τα mate 20 pro, p20 pro ειναι τουμπανα και δειχνουν να επισκιαζουν και το θρυλικο 1020, στην πραξη ολο προβληματα διαβαζω πως ειναι. ειτε θεματα η οθονη, ειτε χανονται κλησεις (απαραδεκτο) ειτε εχουμε πραγματαικα κακους αλγοριθμους απο την huawei... εψαξα συγκριτικα για το 950 με τις καμερες των κινητων που αναφερθηκαν. ειτε το 950 τους κανει ακομα πλακα, ειτε χανει στα σημεια το οποιο σημαινει πως δεν αξιζει να δωσω ενα σκασμο λεφτα. εκτος και αν κοιταω biased reviews. τι να πω. ειλικρινα ειμαι προβληματισμενος. σκεφτομαι πιο εντονα απο ποτετην μεταβαση σε αντροιντ και ενα κινητο πιο συγχρονο, αλλα δεν θελω να χαραμισω την καμερα. νιωθω απελπισμενος 1 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω και χρονια εχουμε πει στο forum οτι μονο σε αμεσες αγορες υπαρχει νοημα να ρωταει καποιος για προτασεις/συμβουλες. Σε διαστημα 12μηνων ουτε τι νεα κινητα γνωριζουμε που θα κυκλοφορησουν,ουτε τις τιμες των τωρινων πως θα ειναι,ουτε τι προσφορες θα παιξουν πχ τις γιορτες ή το Πασχα.Ειδικα δε αν μπουν στο παιχνιδι και τα μεταχειρισμενα. Δεν υπαρχει νοημα,ουτε λογικη σε αυτο το πραγμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore
burnin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εδω και χρονια εχουμε πει στο forum οτι μονο σε αμεσες αγορες υπαρχει νοημα να ρωταει καποιος για προτασεις/συμβουλες. Σε διαστημα 12μηνων ουτε τι νεα κινητα γνωριζουμε που θα κυκλοφορησουν,ουτε τις τιμες των τωρινων πως θα ειναι,ουτε τι προσφορες θα παιξουν πχ τις γιορτες ή το Πασχα.Ειδικα δε αν μπουν στο παιχνιδι και τα μεταχειρισμενα. Δεν υπαρχει νοημα,ουτε λογικη σε αυτο το πραγμα. εχεις δικιο φιλε. ηθελα να δω αν μου εχει ξεφυγει καποιο μοντελο που δεν ειχα παρει χαμπαρι, ή αν εχει κυκλοφορησει ηδη κατι που να ειναι τωρα εκτος μπατζετ, αλλα σε διαστημα ενος χρονου να το σταμπαρω και να κοιταω αγγελιες, μηπως πεσει η τιμη του. με τα χαρακτηριστικα που θελω, δεν βλεπω τιποτα...
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλύτερα καινούριο,έστω και με άτοκες δόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα