Inside X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Εγώ τεχνικά δεν έχω καταλάβει πως μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται πλέον τον Cerny. O μέγα hardware-architect, έχει δώσει ήδη δείγματα. - Knack. - Rapid Packed Math - που από τότε που αποδείχτηκε φιάσκο με τις GF-5800/5950FX, το FP-16 δεν τόλμησε κανείς να κυκλοφορήσει game, με το συγκεκριμένο precision. - CB Rendering που πάλι κανένα-δύο games και αυτά 1st party το χρησιμοποίησαν και πάλι 3rd party Dynamic Resolution λύσεις χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και αν (PS4pro 1080p machine). Τέλος τι να σχολιάσεις για lead architect που έβγαλε (ή συμφώνησε να βγει) το ps4pro με 2πλασια Teraflop και το ίδιο gpu mem bandwidth με το slim. Πραγματικά θα ανησυχούσα είτε για την τεχνική του κατάρτιση, είτε για τις software δυνατότητες του ή τέλος και σημαντικότερο... για το πόσο περνάει ο λόγος του στην εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω. Το αποτέλεσμα του που είναι? 2
lak10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, Inside X είπε Εγώ τεχνικά δεν έχω καταλάβει πως μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται πλέον τον Cerny. O μέγα hardware-architect, έχει δώσει ήδη δείγματα. - Knack. - Rapid Packed Math - που από τότε που αποδείχτηκε φιάσκο με τις GF-5800/5950FX, το FP-16 δεν τόλμησε κανείς να κυκλοφορήσει game, με το συγκεκριμένο precision. - CB Rendering που πάλι κανένα-δύο games και αυτά 1st party το χρησιμοποίησαν και πάλι 3rd party Dynamic Resolution λύσεις χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και αν (PS4pro 1080p machine). Τέλος τι να σχολιάσεις για lead architect που έβγαλε (ή συμφώνησε να βγει) το ps4pro με 2πλασια Teraflop και το ίδιο gpu mem bandwidth με το slim. Πραγματικά θα ανησυχούσα είτε για την τεχνική του κατάρτιση, είτε για τις software δυνατότητες του ή τέλος και σημαντικότερο... για το πόσο περνάει ο λόγος του στην εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω. Το αποτέλεσμα του που είναι? στις πωλησεις του PS4. Ο τυπος αυτος ανεστρεψε πληρως το κλιμα και κερδισε ξανα την εμπιστοσυνη των καταναλωτων εβαλε την sony back to the game που λεμε και στο χωριο μου 1
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Κάποτε ο Cerny θεωρούνταν ο Molyneux των μηχανικών. Βέβαια το PS4 του βγήκε σαν απήχηση, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν ο μοναδικός μηχανικός που εργάστηκε πάνω στην κονσόλα, άσχετα αν διαφημίστηκε ως lead architect. (Κάτι σαν τον executive producer στις ταινίες, που όμως μετράει τι θα βγάλει ο σκηνοθέτης).
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα το ποσο μαπα καθαρα τεχνικα ειναι το pro σε σχεση με το X το εχουμε καταλαβει οσοι τα εχουμε . Βγαινει απο τη ντουλαπα μονο για τα exclusive αλλα εκει τους τη κανει . Μακαρι να παίρνει και ολα τα δισκακια ps1 ,2 ,3 ετσι και αλλιως θα το παρω και design γκουμουτσα VCR prototype 1 να εχει Κανα νεο με το VR ; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Κανα νεο με το VR ; εδω μαζευω οτι καινουρια πληροφορια βρισκω. http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/18469-Playstation-VR-Next-Gen-(rumors-hints-news) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Raiden5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/10/2019 στις 7:58 ΜΜ, Inside X είπε Εγώ τεχνικά δεν έχω καταλάβει πως μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται πλέον τον Cerny. O μέγα hardware-architect, έχει δώσει ήδη δείγματα. - Knack. - Rapid Packed Math - που από τότε που αποδείχτηκε φιάσκο με τις GF-5800/5950FX, το FP-16 δεν τόλμησε κανείς να κυκλοφορήσει game, με το συγκεκριμένο precision. - CB Rendering που πάλι κανένα-δύο games και αυτά 1st party το χρησιμοποίησαν και πάλι 3rd party Dynamic Resolution λύσεις χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και αν (PS4pro 1080p machine). Τέλος τι να σχολιάσεις για lead architect που έβγαλε (ή συμφώνησε να βγει) το ps4pro με 2πλασια Teraflop και το ίδιο gpu mem bandwidth με το slim. Πραγματικά θα ανησυχούσα είτε για την τεχνική του κατάρτιση, είτε για τις software δυνατότητες του ή τέλος και σημαντικότερο... για το πόσο περνάει ο λόγος του στην εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω. Το αποτέλεσμα του που είναι? Μα δεν απέτυχε, το ps4 κυκλοφόρησε σαν η ποιο δυνατή κονσόλα και η μόνη που μπορουσε να παίξει όλα τα παιχνιδια σε native 1080p σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Από την στιγμή που κυριάρχησε εύκολα και ξεσκίστηκε στις πωλήσεις λογικό να τον εμπιστευονται. 2
xavier Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Raiden5 είπε Μα δεν απέτυχε, το ps4 κυκλοφόρησε σαν η ποιο δυνατή κονσόλα και η μόνη που μπορουσε να παίξει όλα τα παιχνιδια σε native 1080p σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Από την στιγμή που κυριάρχησε εύκολα και ξεσκίστηκε στις πωλήσεις λογικό να τον εμπιστευονται. Και 100 ευρώ λιγότερα από τον ανταγωνισμό στο launch.... 1
lak10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, xavier είπε Και 100 ευρώ λιγότερα από τον ανταγωνισμό στο launch.... Αυτό ήταν τεράστια μαγκιά
kostiger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αυτογκολ της Microsoft απο τα αποδυτηρια ηταν πρωτιστως και δευτερευοντως σωστο διαβασμα της αγορας απο τους επιτελεις της Σονυ. Και βεβαια απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι, εχουν κυκλοφορησει αναβαθμισμενες κονσολες που πουλησαν ικανοποιητικα, οι καρτες γραφικων και τα κινητα τηλεφωνα εχουν φτασει στο θεο, να ειμαστε καλα το 500ρικο το εχουμε μεσα στο νερο ως τιμη εκκινησης. 1
xavier Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, kostiger είπε Αυτογκολ της Microsoft απο τα αποδυτηρια ηταν πρωτιστως και δευτερευοντως σωστο διαβασμα της αγορας απο τους επιτελεις της Σονυ. Και βεβαια απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι, εχουν κυκλοφορησει αναβαθμισμενες κονσολες που πουλησαν ικανοποιητικα, οι καρτες γραφικων και τα κινητα τηλεφωνα εχουν φτασει στο θεο, να ειμαστε καλα το 500ρικο το εχουμε μεσα στο νερο ως τιμη εκκινησης. ισχυει αυτο. βεβαια νομιζω οτι τελικα τα 8gb της sdram στα οποια εβαλε το χερακι του πρεπει να επαιξαν ενα ρολο στο να παρουσιασει πιο δυνατο μηχανημα.(χωρις να ειμαι κανας ειδικος στο hardware, ειχαν καποια αλλη διαφορα τα 2 μηχανηματα στο launch?) γενικα εχω την εντυπωση οτι και οι 2 θα ειναι διαβασμενοι στην επομενη γενια και θα παρουσιασουν παρομοια μηχανηματα και σε specs και σε τιμη...Θα δειξει...
kostiger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, xavier είπε ισχυει αυτο. βεβαια νομιζω οτι τελικα τα 8gb της sdram στα οποια εβαλε το χερακι του πρεπει να επαιξαν ενα ρολο στο να παρουσιασει πιο δυνατο μηχανημα.(χωρις να ειμαι κανας ειδικος στο hardware, ειχαν καποια αλλη διαφορα τα 2 μηχανηματα στο launch?) γενικα εχω την εντυπωση οτι και οι 2 θα ειναι διαβασμενοι στην επομενη γενια και θα παρουσιασουν παρομοια μηχανηματα και σε specs και σε τιμη...Θα δειξει... Eιχε πιο δυνατη gpu το ps4, ελαχιστα βεβαια. Στην ουσια το καπελο απο το αχρηστο οπως αποδειχθηκε kinect πληρωσε το ΟΝΕ, ως προς την αρχικη τιμη διαθεσης του παντα. Το ιδιο πιστευω κι εγω αναφορικα με τα specs και την τιμη των next-gen.
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Το αρχικο xbox ειναι πλεον στο ραφι . 2 φορες μου χει χαλασει ο σκληρος με χρηση 1 φορα το 2μηνο καποιες αρχικες παρτιδες πρεπει να ηταν μαπα . Αισθητα πιο δυνατο το launch PS4 αμα βαλεις το RDR2 και συγκρινεις θελεις S και πανω .
markoliaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Sony Interactive Entertainment (SIE) will launch PlayStation®5 (PS5™) in several countries in the holiday season of 2020 and will make PlayStation®5 (PS5™) available in North America on November 20, 2020 at a recommended retail price (RRP) of $499.... φενεται εκγυρη πληροφορια..
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Από τον ίδιο leaker.
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Από τον ίδιο leaker. 2tb SSD? χμμμ πολυ καλο για να ειναι αληθινο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις