Inside X Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spartan29gr είπε Εμενα μου αρεσει το developmed kit του ps5 Μου θυμιζει εσωτερικη μηχανή Ferrari 😛 Και εδώ το video που πάρθηκε η εικόνα και διαδόθηκε από το Reddit: 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Ναι ζω σε κοσμαρα, γτ περα απο ολα τα αποκλειστικα θα δωσει ενα demon's souls στην αρχη μαζι με το bc. Oταν ο ανταγωνιστης δεν εχει ουτε ενα αποκλειστικο και αν εχεις pc δε χρειαζεται καν να παρεις xbox, οσο δυνατοτερο και αν ειναι. Γτ ο κοσμος παιρνει κονσολα για τα games, οχι για τα specs Με τέτοια σχόλια μόνο derail κάνεις στο thread, και αναπόφευκτα , αν σου απαντήσει κανένας "θερμοκέφαλος" από την άλλη πλευρά, αν έχει ή όχι αποκλειστικά και τι δεν έχει η "δικιά" σου, θα κλειδωθεί ξανά και δεν το θέλουμε αυτό, έτσι δεν είναι? Εδώ δεν συζητάμε, για παιχνίδια, αλλά όντως για specs και features όπως το BC, leaks, τεχνολογίες κ.α.. Αρκετοί κάνουν το λάθος να τα βλέπουν όλα, από την σκοπιά την δικιά τους, του "core gamer" και ενώ από αυτήν την οπτική έχουν δίκιο σε ότι γράφουν, ειδικά αν ο Core Gamer είναι και Hoarder, υπάρχουν και οι Casuals, οι οποίοι κακά τα ψέματα, είναι και η μάζα του συνόλου των πωλήσεων, οποιασδήποτε κονσόλας. Αυτό σου αναφέρει ο @EuphangeL. Για να σε προβληματίσω (αν θες) με κάποιες σκέψεις μου χωρίς να είμαι αναλυτής: - To Fortnite, έχει πόσο 200εκ χρήστες? Δεν θυμάμαι. Το minecraft έχει 200εκ πωλήσεις ξεπερνώντας και το tetris όπως μάθαμε πρόσφατα. - Αυτά που αναφέρεις για παράδειγμα ως παιχνίδια, σε τι κλάσμα αντιστοιχούν, ακόμα και στο στο οικοσύστημα του Playstation? Κράζουμε το Fortnite ως garbage gaming για παράδειγμα, αλλά τα 100εκ πωλήσεις πόσο είναι τώρα, δεν προήλθαν από bloodborne έτσι? Βλέπεις πως τα "Spec" για τα λοιπά 3rd party, τα "παραδοσιακά" που λέμε, ξαφνικά παίζουν ρόλο? - Ομοίως, αυτό που αναφέρεις για PC είναι μέγα λάθος και το βλέπω να αναπαράγεται συχνά. Όχι απλά επειδή αρκετά exclusives του PS διέρρευσαν και στο PC (Detroit, Nier, Yakuza, και και και), άρα κάποιος που δεν τον ενδιαφέρουν τα GoW/HZD, θα μπορούσε να πει το αντίστοιχο. - Το θέμα είναι τα λεφτά οι platform holders, δεν τα βγάζουν από τις πωλήσεις κονσολών πλέον. Ειδικά όταν μπαίνουν και μέσα, όπως υποτίθεται θα συμβεί next-gen. Ακούσαμε νούμερα για -εκατοσταδόλλαρο και τέτοια. Τα βγάζουν από τις πωλήσεις software. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό που αναφέρεις είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα, όχι μόνο λόγω των παιχνιδιών που θα αγοράσει κάποιος με PC, αλλά και το να έχει ήδη PC με Windows. Να μην αναφερθώ στα Playanywhere (Crossbuy). Για παράδειγμα το Game Pass, δεν απευθύνεται στον core Gamer αλλά στον casual. Ο "core" gamer (αδόκιμος/αόριστος όρος αλλά για χάρη λόγου, ευκολίας της συζήτησης) το αντιμετωπίζει σαν glorified endless trial/demo platform. Άρα, το Xbox EINAI PC και κάποτε ο Yoshida(?) νομίζω, είχε αναφέρει κάτι παρόμοιο - ότι δεν ανταγωνιζόμαστε με το XBOX, αλλά το PC Gaming. Τώρα βγάζουν νόημα κάποιες κινήσεις του Nadella/Spencer με τα Games των XGS στο Steam(!)? Οι πωλήσεις των κονσολών δεν είναι πλέον την εποχή μας, δείκτης επιτυχίας - είναι αυτό που είναι: Το κοινό που έχεις να απευθυνθείς ως αγορά.. Βλέπε mobile gaming. Είναι περί οικοσυστημάτων ο λόγος. Αυτά τα δύο, πέντε, 15 δις gamers που αναφέρονται στελέχη των SONY/MS. Πραγματικά μόνο η Nintendo ταυτίζεται (και διαχωρίζεται) στην εποχή μας, με ότι αναφερόταν κάποτε ως exclusives=σύστημα. Και προφανώς τα exclusive εκεί, κάνουν τις αντίστοιχες πωλήσεις "εις βάρος" των 3rd Party. Φιλικά Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Inside X 2
Skywalker333 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Που το διάβασες αυτό; επρεπε να το θεσω οτι ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα τα τρεχει ολα. στο Famitsu, οταν εγιναν οι τελευταίες ανακοινώσεις, ειχε βγει το ""Currently, the dev team is putting all power on verifying whether they can secure a complete compatibility. Please wait for more information" Αυτο που εχουν πει στην ουσια ειναι οτι δουλεύουν ακομα πανω στο συστημα οποτε ακομα δε ξερουμε αν θα τα καλύπτει όλα τα παιχνιδια και αν ναι, αν θα τα καλύπτει καλα όλα. εχουμε ακομα 12 μηνες πάνω κάτω, χρόνο έχουν να το στρώσουν, μονο καλο θα κανει να τα τρέχει όλα
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 20 minutes ago, Skywalker333 said: στο Famitsu, οταν εγιναν οι τελευταίες ανακοινώσεις, ειχε βγει το ""Currently, the dev team is putting all power on verifying whether they can secure a complete compatibility. Please wait for more information" Ακριβώς, δεν ξέρουν αν θα έχει complete compatibility, εννοώντας ότι δεν ξέρουν αν θα μπορούν να το καταφέρουν να παίζει PS1-2-3 games. Ότι θα παίζει όλα τα games του PS4 το θεωρώ δεδομένο, δεν υπάρχει λόγος να μην τα παίζει όλα όταν θα έχει ίδια αρχιτεκτονική. Δεν μιλάμε καν για emulation, απλά θα μπαίνει μέσα το δισκάκι και θα το τρέχει «μαμά». 2
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μην ξεχνάτε τον spown που πρόσφερε απλόχερα comic relief! Στο θέμα μας, αν η Sony εφαρμόσει πάλι μεσοβεζικο implementation του BC, όπως τα PS1-PS2 Classics που είναι απλές μεταφορές της regional κόπιας με ένα καρο lag, θα είναι τεράστιο πλήγμα για το PS5. Δεν τους νοιάζει απλά. 1 1
markoliaz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εγω θελω ριμαστερ ολα τα iss pro evolution soccer, θελω ολα τα παλια mortal kombat remaster, δεν θελω να παιζω παλι τα παλια με τα σαπια γραφικα στην 4k tv και τα ματια μου να τυφλωθουν...ας γινουν σαν το crash bandicoot, spyro, abes oddworld και τα σχετικα...οποτε ακυρο θα ειναι να βαζεις το cd ps1 και να παιζει στο ps5 στην 4k hdr ...ανουσιο αφου οσοι εχουν παλια games οπως εγω, εχουμε και τις παλιες κονσολες αλλα και παλιες tv ωστε να ταιριαζει η καθε εποχη με την τεχνολογια της...
Raiden5 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά εγώ πολύ δυσκολα θα φύγω από το Playstation, είτε ειναι λίγο ποιο δυνατό είτε λίγο ποιο αδύναμο από το scarlet μου ειναι αδιάφορο, τα παιχνιδια του ps ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα μου. Από εκεί και πέρα θεωρό δεδομένο ότι θα έχει full BC με το ps4, δεν υπαρχει περιπτωση σε κονσόλα παρόμοιας αρχιτεκτονικης να μην έβαζαν κάτι τόσο απλό. Και αν καταφέρει να έχει και BC για όλα τα playstation που έχουν βγει θα ειναι καλοδεχουμενο. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Κλειδώνει μέχρι να ξορκισουμε το κακό summon. Θα επανέλθουμε σύντομα. Edit: Το νήμα ξανα-ανοίγει. Παρακαλώ παραμείνετε on-topic.
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Κανενα νεο εχουμε ?Τοσες μερες που ηταν κλειδωμενο το τοπικ .
Nathan Drake!! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Έχουμε πολύ καλά νέα τόσο για την τιμή όσο και για το bc!!!😄 https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5.html https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5-ps1-ps2-ps3-ps4.html
lak10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nathan Drake!! είπε Έχουμε πολύ καλά νέα τόσο για την τιμή όσο και για το bc!!!😄 https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5.html https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5-ps1-ps2-ps3-ps4.html απλα κανεις διαφημιση στο blog σου 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Φήμες λένε ότι το PS5 θα παίζει και δισκάκια Xbox, Xbox 360, cartridges Neo Geo και δισκέτες 5.25" για την απόλυτη επιστροφή στο παρελθόν. 🤣
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Ρώτησε ένα παλικάρι για το αν υπάρχει κανένα νέο τόσες μέρες που ήταν το θέμα κλειδωμένο. Βρήκε ο Drake αυτά τα νέα και με το που σας τα είπε πέσατε στην ειρωνεία. Ποιος σας είπε ότι και οι φήμες δεν είναι νέα; Νέα σημαίνει κάτι που είναι γεγονός η και που ακούστηκε/λένε. Λιγάκι σεβασμός δεν βλάπτει εδώ μέσα. Αλλά τι λέω...είμαστε Έλληνες...είμαστε πολύξεροι!!! Σημείωση: Και δεν το γράφει μόνο σε εκείνο το φόρουμ (που λέτε ότι κάνει διαφήμιση στου μπλογκ του εξυπνάκιδες.Αλλά φυσικά τι λέω,ότι δεν το μαθαίνουμε από εδώ μέσα πρώτα μας κακοφαίνεται αν το μαθαίνουμε από αλλού!) το γράφουν και σε άπειρα Ελληνικά και ξένα φόρουμ! (Google it). Λέτε να είναι όλα blog του Drake?!!!😂 https://www.tweaktown.com/news/68202/ps5-natively-play-ps1-ps2-ps3-game-discs/index.html https://gamerant.com/ps5-backward-compatibility-ps1-ps2-ps3-ps4/
Grim Ripper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Βασικά δεν το λες και νέο όταν το tweet (για BC) έγινε πριν 1 μήνα περίπου, επίσης το ίδιο λινκ από το ελληνικό site είναι στο πρώτο σχόλιο της προηγούμενης σελίδας (σελ. 97) από την προηγούμενη εβδομάδα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις