mikele13- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5-ps1-ps2-ps3-ps4.html?m=1 Very nice...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 24 minutes ago, mikele13- said: https://www.psjailbreak.gr/2019/10/ps5-ps1-ps2-ps3-ps4.html?m=1 Very nice... Θα τα ακούσουμε όλα μέχρι του χρόνου. Δεν δίνω ούτε 1% να βάζεις δισκάκι PS3 και να παίζει. Ούτε 1%.
kostiger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πολύ αισιόδοξα ειναι αυτά τα σεναρια. Κρατω μικρο καλαθι.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, GeorgeMan said: Θα τα ακούσουμε όλα μέχρι του χρόνου. Δεν δίνω ούτε 1% να βάζεις δισκάκι PS3 και να παίζει. Ούτε 1%. Γιατί; Πώς αλλιώς θα δουλεύει το BC;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 22 minutes ago, Malthador said: Γιατί; Πώς αλλιώς θα δουλεύει το BC; Δεν παίζει να emulαρουν το ps3, έχει πολύ πολύπλοκο hardware. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, GeorgeMan said: Δεν παίζει να emulαρουν το ps3, έχει πολύ πολύπλοκο hardware. Σήμερα υπάρχουν πισί που κάνουν emulate το PS3 με πολύ πιο αδύναμο H/W από αυτό που θα έχει το PS5 σε ένα χρόνο που θα κυκλοφορήσει. Δεν μιλάμε για 1:1 emulation, μιλάμε για emulation through raw power. 1
Skywalker333 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί; Πώς αλλιώς θα δουλεύει το BC; μπορεί να είναι όπως στο One. βάζεις το δισκάκι να επιβεβαιώσει οτι εχεις το παιχνίδι ΑΛΛΑ το κατεβάζει, δε τρέχει από εκει. κατεβαζει εκδοση που εχει ηδη φτιαχθει για να τρεχει στη κονσολα αντι να κανει emulation το δισκακι. τωρα το να βαλει η Sony emulation all the way στο ps1, το βρισκω ανατριχιαστικα απίθανο. εδω για το PS4 και αποσο ακουγεται δε θα τα καλύπτει όλα. τελπαν, εχουμε καιρό ακομα, θα μάθουμε στη πορεία. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, Skywalker333 said: μπορεί να είναι όπως στο One. βάζεις το δισκάκι να επιβεβαιώσει οτι εχεις το παιχνίδι ΑΛΛΑ το κατεβάζει, δε τρέχει από εκει. κατεβαζει εκδοση που εχει ηδη φτιαχθει για να τρεχει στη κονσολα αντι να κανει emulation το δισκακι. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να δουλεύει το BC του PS5 όπως του X1. Δεν πρόκειται η Sony να πιάσει έναν έναν τους τίτλους και να τους ξαναγράφει για την κονσόλα.
spartan29gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εμενα μου αρεσει το developmed kit του ps5 Μου θυμιζει εσωτερικη μηχανή Ferrari 😛 1 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 22 minutes ago, Malthador said: Σήμερα υπάρχουν πισί που κάνουν emulate το PS3 με πολύ πιο αδύναμο H/W από αυτό που θα έχει το PS5 σε ένα χρόνο που θα κυκλοφορήσει. Δεν μιλάμε για 1:1 emulation, μιλάμε για emulation through raw power. Και συμβατότητα τίτλων κάτω του 50%. Εδώ δεν εξομοιωσε το ps1-ps2 στο ps4 που σαφώς είχε τη δυνατότητα, και διαβάζουμε ήδη για κωλοτουμπιτσες σχετικά με την καθολική bc του 5 ως προς το 4, θα καθίσει να αναπτύξει emulator; Εμένα ιδανικό θα μου φαινόταν καθώς έκανα skip όλη εκείνη τη γενιά, αλλά στη Sony μόνο γέλια προκαλεί αυτή η ιδέα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Μην τα αναμασατε αυτά τα αρθρακια γιατί θα ενθουσιαστεί πολυς κόσμος και θα την πατήσει...
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ας εχει υποστηριξη με τα ps4 παιχνιδια,αυτο αρκει. Ουτως ή αλλως πολλα παιχνιδια απο παλιοτερες κονσολες κυκλοφορησαν ειτε σαν remastered(βλεπε devil may cry collection πχ)ή σαν remakes(shadow of the colossus). Ε δεν θα μου εκανε εντυπωση αν δουμε αυτο το πραγμα να συνεχιζεται και στις επομενες κονσολες,ειδικα μετα την επιτυχια remake παιχνιδιων οπως απο Crash/Spyro μερια μεταξυ αλλων. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 59 minutes ago, Skywalker333 said: εδω για το PS4 και αποσο ακουγεται δε θα τα καλύπτει όλα. Που το διάβασες αυτό;
EuphangeL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, najinblue3 είπε Το playerbase δε προκειται να φυγει απο τη Sony, ειδικα αν σκασει bloodborne k demon's souls remaster. Ζηλεύω πολύ την κοσμάρα που ζεις, παραθέτοντας αυτά τα games για playerbase killers 😂
gRim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 6 hours ago, Skywalker333 said: Το BC είναι πολύ σημαντικο για τα πρώτα 1-2 χρόνια που γινεται η αλλαγή. πείθει τον χρήστη να αναβαθμίσει αντί να λεει "εχω ακομα 20 παιχνιδια να δω στη κονσολα που έχω". Και για οποιον την αγοράσει, το γλιτώνει από την ερημιά που υπάρχει συνήθως στους πρώτους 12-18 μήνες που πραγματικά καλά παιχνίδια είναι λίγα. ααα, και σε γλιτώνει απο σιχαμένα remasters λίγων ετών γενικα δεν έχει κανένα κακό και μόνο καλά. Ειδικα αν ήταν κανείς κάποτε PC gamer, το BC είναι απλά κάτι που απαιτείς κ περιμένεις να εχεις Αυτό ακριβώς. Πιστεύω και μόνο με PS4 να έχει bc θα πείσει πολλούς που συνήθως δεν κάνουν τη μετάβαση τον πρώτο χρόνο στη νέα γενιά να την κάνουν και θα φέρει και νέους που θα θέλουν να παίξουν τόσα exclusive που δεν μπορούσαν μέχρι τώρα. Μάκαρι ο ανταγωνισμός να παρουσιάσει με το καλημέρα νέα και δυνατά παιχνίδια αλλά κρίνοντας από αυτά που έχω δει αυτή τη γενιά και το γεγονός ότι η sony έχει ήδη παιχνιδάρες και αναμένουμε κι άλλες θεωρώ ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι. Γνώμη μου πάντα δεν θέλω να το παίξω προφήτης. 1
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Ζηλεύω πολύ την κοσμάρα που ζεις, παραθέτοντας αυτά τα games για playerbase killers 😂 Ναι ζω σε κοσμαρα, γτ περα απο ολα τα αποκλειστικα θα δωσει ενα demon's souls στην αρχη μαζι με το bc. Oταν ο ανταγωνιστης δεν εχει ουτε ενα αποκλειστικο και αν εχεις pc δε χρειαζεται καν να παρεις xbox, οσο δυνατοτερο και αν ειναι. Γτ ο κοσμος παιρνει κονσολα για τα games, οχι για τα specs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις