najinblue3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Καλά μην ορκίζεσαι για το BC. This is Sony. ισχυει, με τετοιο backlog αν δεν το υποστηριξει τελικα εγω θα ριξω ακυρο εχω ποσα games ακομα ζελατινα 1
iddqdiddqd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε bc απο το ps4 μονο ,τα πιο παλια ξεχαστε τα . Με τα specs του 5, ps1/ps2 είναι ευκολάκια για software-only emulation. Το PS3 είναι μεγαλύτερο ζόρι, αλλά όχι απίθανο.
soundou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μονο το 4 να χει φτανει.που να πω την αληθεια κ να μην εχει καθολου δεν μ ενοχλει καν
kostiger Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Fotis13 είπε bc απο το ps4 μονο ,τα πιο παλια ξεχαστε τα . Καλά για τα παλιότερα δεν γίνεται συζήτηση. Το θέμα είναι ότι προβλέπεται θρίλερ και με τα τρέχουσας γενιάς.. 1
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι προβληματικό το BC με τις προ-περασμένες γενιές. Κάποια studio κλείσανε, κάποια αλλάξανε όνομα, τα δικαιώματα τα είχε publisher που αποδήμησε, πήγανε σε άλλον publisher, άλλα είχανε μουσική από κανονικά μουσικά συγκροτήματα, είχανε δικαιώματα για κάποιο χρονικό διάστημα και λήξαν, χαμός γενικά, άσε που διάφορα IP έχουν αγοραστεί από εταιρείες που αγοράζουν IP, με το σωρό και δεν είναι gaming. H βιομηχανία κάποτε δεν είχε 5~10 μεγάλους Publisher και 20 ηχηρά ΑΑΑ Dev studio, όπως σήμερα. Patent trolls τα λέμε αυτά. Όλα αυτά έχουν εξηγηθεί από interviews με την ομάδα του Xbox και είναι και το πρόβλημα που π.χ. το VC του Switch Online, που δεν πρόκειται να δεις όλα τα NES Games, όλα τα SNES και λοιπά. Αντίστοιχα και με τα mini. Δηλαδή η περίπτωση κάποιος που έχει τα δικαιώματα ενός παιχνιδιού να έχει χαθεί, αποδημήσει εις κύριον κ.α. είναι υπαρκτή. Από την άλλη, από ότι έχω διαβάσει για το θέμα, αντίθετα με τα PC οι κονσόλες δεν είναι μια πλατφόρμα από εποχής 8088, οπότε και πολλά παιχνίδια έχουν μεταβεί στον όρο Abandonware, επειδή ακριβώς έχει λήξει το χρονικό διάστημα του Copyright τους. Στις κονσόλες, όπως καταλαβαίνετε και έχω συμπεράνει το κάθε contract για Game πάει του στυλ, Colony Wars για το PS1, για το PS2, Ninja Gaiden Βlack για το xbox OG, 2 για το 360 κλπ.. Δεν είχαν σκεφτεί(?) ποτέ τους οι platform holders το BC, χωρίς να είναι hardware based, όπου εκεί πατούσαν τα wii/wiiu ps3fat κτλ. για BC χωρίς copyright problems αλλά και χωρίς βελτιώσεις όμως. Ότι είναι software based emulation, υποθέτω θέλει φράγκα για να μην μακρηγορώ και θέλει άπειρο QA από πλευράς Sony/ms κτλ, να βάλεις το cd από το PS2, στο 5 και 15 και να τρέξει, αλλά η εταιρεία να είναι καλυμμένη, ότι αυτό θα δουλέψει, πόσο μάλλον να βλέπεται, έτσι? Και να μην πεταχτεί ταυτόχρονα ο εγγονός του artist από το Goal του PS1 , και να ζητάει φράγκα για την δουλειά του Παππού του. Έτσι τα βλέπω - αν κάποιος έχει άλλη οπτική, ευχαρίστως να με διορθώσει. Αυτό λέει η λογική μου πάντως βλέποντας το xbox με στημένο λειτουργικό από την αρχή για BC (VM), να έχει μόλις 50 παιχνίδια x-OG, 600 360. Δεν είναι δηλαδή η λογική - brute force PC και κούμπωνε roms από το τάδε rom site. Και μεταξύ μας το στοίχημα είναι μόνο για το PS4, οπότε και το Digital Library έγινε πραγματικότητα για την πλειοψηφία. ------------------------------------------------ Στο μεταξύ άλλο ήρθα να γράψω και διάβασα το σχόλιο του @kostiger και παρασύρθηκα. Είδα σε next gen συζητήσεις να αναφέρεται συχνά αυτό: Αυτό ελπίζω να το παίξουμε next-gen σε 4Κ/60 και το θεωρώ εφικτό 15 χρόνια μετά. Φυσικά δεν θα είναι από την Evolution, γιατί όλοι ξέρουμε τι έγινε, αλλά μάλλον από την Codemasters. WANT!!! ---------------------------------------- One last thing /drops keyboard Αναφορά σε κείμενο Keep in mind both next gen platforms are fully backwards compatible The majority of AAA games that gets released over the next year will also almost assuredly get patches for next generation improvements Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Inside X 4 2
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, soundou είπε Μονο το 4 να χει φτανει.που να πω την αληθεια κ να μην εχει καθολου δεν μ ενοχλει καν μόνο του 4 είμαι πολύ οκ με αυτό καθόλου σημαίνει αγορά το '22 και αν , θα τα ρίξω στο pc εναλλακτικά Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε μόνο του 4 είμαι πολύ οκ με αυτό καθόλου σημαίνει αγορά το '22 και αν Του 4 θα τα εχει ,τα προηγουμενα μου ειναι προσωπικα αδιαφορα καθως ο τεχνικος τομεας και αυτο που βλεπουν τα ματια μου μου προκαλει εμετο .Ειναι παλαιολιθικη εποχη . 1
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Του 4 θα τα εχει ,τα προηγουμενα μου ειναι προσωπικα αδιαφορα καθως ο τεχνικος τομεας και αυτο που βλεπουν τα ματια μου μου προκαλει εμετο .Ειναι παλαιολιθικη εποχη . δεν διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, άλλωστε από το 3 πολλά πράγματα έχουν ήδη το remaster τους στο 4 τώρα για 2 ή 1 οκ δεν το συζητώ, μόνο με remaster και αν η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς μπήκαν στη κουβέντα τα πιο παλιά, ας έχουμε το 4 για αρχή και τα άλλα αν θέλουν οκ , αν όχι ελάχιστο το κακό αλλά δεν περιμένω να γίνουν και xbox σε αυτό το κομμάτι από τη μια στιγμή στην άλλη 1
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Του 4 θα τα εχει ,τα προηγουμενα μου ειναι προσωπικα αδιαφορα καθως ο τεχνικος τομεας και αυτο που βλεπουν τα ματια μου μου προκαλει εμετο .Ειναι παλαιολιθικη εποχη . Οπως το λες είναι! θυμάμαι το συναίσθημα που μου είχε αφήσει το shenmue οταν το είχα πρωτοπαίξει στο dreamcast. Ανατραχίλα. Αγοράζω το remastered όταν βγήκε, όλο χαρά! Μετά απο 20 χρόνια λέω θα δακρύσω! Ελα ντε που δεν την πάλεψα πάνω απο 2-3 ωρες. Και εχω και αλλα παραδείγματα, κάτι gta san andreas και άλλα τέτοια που βγήκαν στο ps4, και δε βλεπονται ούτε με κολλύριο. τα πέταξα και αυτά. Δεν ξέρω αν μετά απο χρόνια θα λέμε τα ίδια για τα σημερινά god of war ή horizon zero dawn, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε στην εποχή τους. 2
karamela693 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Socratis_g είπε Οπως το λες είναι! θυμάμαι το συναίσθημα που μου είχε αφήσει το shenmue οταν το είχα πρωτοπαίξει στο dreamcast. Ανατραχίλα. Αγοράζω το remastered όταν βγήκε, όλο χαρά! Μετά απο 20 χρόνια λέω θα δακρύσω! Ελα ντε που δεν την πάλεψα πάνω απο 2-3 ωρες. Και εχω και αλλα παραδείγματα, κάτι gta san andreas και άλλα τέτοια που βγήκαν στο ps4, και δε βλεπονται ούτε με κολλύριο. τα πέταξα και αυτά. Δεν ξέρω αν μετά απο χρόνια θα λέμε τα ίδια για τα σημερινά god of war ή horizon zero dawn, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε στην εποχή τους. Εδώ έπαιξα πρόσφατα το GOW 3 remasterd στο ps4 και το άφησα στην μέση, μου έμοιαζε πραγματικά πανάρχαιο, όχι μόνο σε γραφικά άλλα συνολικά το Gameplay θυμίζει άλλης εποχής games. Συμφωνώ απόλυτα μερικά πράγματα καλύτερα να τα αφήνουμε στην εποχή τους και να μην αμαυρώνουμε τις εμπειρίες που είχαμε όταν τα παίζαμε τότε.
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 New Sony Patent Shows Network-Connected PlayStation Controller for Cloud Gaming 1
logistoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, Inside X είπε New Sony Patent Shows Network-Connected PlayStation Controller for Cloud Gaming βασικά γιατί δεν κάνουν και το ίδιο το χειριστήριο streaming device? για την αυτονομία και κόστος ίσως;
Inside X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, logistoulis είπε βασικά γιατί δεν κάνουν και το ίδιο το χειριστήριο streaming device? για την αυτονομία και κόστος ίσως; Περίπου. Χωρίς ενσωματωμένο app για cast στην τηλεόραση, σημαίνει ότι το controller που λες, θα έπρεπε να μεταδίδει ασύρματα, μέσω κάποιου πρωτοκόλλου (bluetooth, widi κλπ.) συνεχώς το σήμα της εικόνας στην τηλεόραση, που εκτός του όποιου περιορισμού του bandwidth αυτών, θα πήγαινε όχι μόνο η αυτονομία στα τάρταρα αλλά κυριότερα το latency, ως άλλο ένα extra βήμα (και μάλιστα extra laggy από ότι ξέρω) στην αλυσίδα της μετάδοσης εικόνας, προϊόντος που προσπαθεί να νικήσει ακριβώς αυτό - το latency και να αντικαταστήσει την native αναπαραγωγή εικόνας. Οπότε αυτό που λες defeats the purpose. Για αυτό και το Stadia, έχει chromecast και πάει ένα βήμα παραπάνω και το μόνο που κάνει το controller είναι να στέλνει τα inputs του απευθείας στο δίκτυο - αντί στο chromecast μέσω wirelles/bluetooth και αυτό με την σειρά του, στον Server. Πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι δηλαδή, όπως καταλαβαίνεις. Το best case scenario είναι το app να είναι εφαρμογή, στην οθόνη αναπαραγωγής όποια και να είναι αυτή (tablet/smartphone/tv), αυτή η οθόνη να είναι καλωδιωμένη κατά προτίμηση, αλλά ακόμα και εκεί η Google δεν εμπιστεύεται την network card της τηλεόρασης π.χ. και σου πασάρει επίτηδες το ultra chromecast, που όχι μόνο ξέρουν τι chipset κουβαλάει και μπορούν να κάνουν optimize για αυτή (killer xxx NIC ) αλλά πληρεί και τα πρότυπα για wifi 5ghz κυριότερα. Αν μπορούσαν να στείλουν και router θα το κάνανε και εδώ που τα λέμε - αλλά το πακέτο θα ήταν ειρωνικά όντως πακέτο κονσόλας Θα υπήρχε βέβαια, άλλο ένα τυράκι για τους παρόχους να λένε "Α κοίτα φίλε- σου δίνω και Stadia,PSNOW/fate matia psaria certified router". Όπως λέμε netflix, γκουχ, κάτι vision, γκουχ... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Inside X
Inside X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να ανακατέψουμε την σούπα να δούμε who is who! Έβλεπα και έβλεπα, αυτό το slide από την AMD: Διάβασα πολλά σχόλια και με κάποια συμφωνώ. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε RTX 2080Ti cores σε σύστημα έστω και του 2020, ακόμα και με 599$ asking price. Από το παραπάνω slide, όποιος ξέρει αγγλικά και βλέπει και τα PC, εύκολα συμπεραίνει ότι, το RT, στις κονσόλες θα είναι σε κάποια εφέ και μάλιστα Lightning, αποκλειστικά (shadows, reflections, GI). Την πρώτη στήλη την είδαμε Live στο γνωστό demo και στο Gears 5 (κοινώς κανείς δεν την είδε/πρόσεξε). Αυτό που όλοι πρόσεξαν όμως ήταν τα "γραφικά" του MSFS2020 ^^ Αυτό το πράγμα παραπάνω, ξεπερνάει την έννοια του RT offline rendering. Τι άλλο να σου προσφέρει το local accelerated RT, όταν είδες αυτό που είδες. Παραπάνω. Και αναρωτιέμαι: Αν το PS5 είναι 6 TF παραπάνω, από το next-gen X-κουτί. (ας πούμε 15 TF RDNA κιόλας για να το σκίσουμε το σενάριο!) Ταυτόχρονα, το X-κουτί είναι μόλις 9. Μόλις. Αλλά με το cloud, σου σκάει το παραπάνω, όπως αναφέρει η τρίτη στήλη για FULL SCENE, raytracing. Τι θα αγοράζατε? PS: Προφανώς το Terain rendering στηρίζεται σε 2 Petabyte από Data, τα οποία καμία RAM onboard και κανένα σύστημα αποθήκευσης σε home scenario/usage, χωράει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Inside X 1
kostiger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Κάνα 7αρι βία οκταρι Rdna Tflops, αγκαζέ με τη 2η φαση του roadmap της Amd,θα έχουν τα δίδυμα και πάλι παπάδες θα κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις