Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Inside X είπε

Μα εννοείται ότι τεστάρουν. Αφού πουλάνε ακόμα τα πόδια τους καλά κάνουν. Χαζοί είναι?

Απλά μην θεωρούμε ότι εδώ μέσα εμείς που γράφουμε, είμαστε το benchmark. 

Γιατί απλά δεν είμαστε. Μειοψηφία είμαστε.

Σιγουρα δεν ειμαστε..

Και αυτο που κανει η MS με το να ξεκινα μια γενια χωρις καθαρα exclusives τεστ ειναι σε καποιο βαθμο. Γιατι το One δεν ξεκινησε ετσι. Αν αποτυχει παταγωδως δεν θα μπορουσε να αλλαξει σχεδια?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Σου εξηγώ ότι με το Playstation θα έχει κάποιος όλα τα games που υπάρχουν στο Xbox + exclusives του Playstation? Οπότε γιατί να προτιμήσει την κονσόλα Xbox?

Για τις υπηρεσίες crossplay/crossave/crossBUY/Game Pass Ultimate?

Σε αυτή την γενιά, κάποιος θα προτιμούσε Xbox για το ανώτερο build quality, αθόρυβη και λιγότερο προβληματική μηχανικά/κατασκευαστικά κονσόλα, καλύτερο μοχλό (βλέπε Apple), ανώτερο online service, και στην περίπτωση του Χ1Χ, καλύτερη απόδοση στην συντριπτική πλειοψηφία των 3rd party τίτλων.

Στην δική μου περίπτωση, δεν έχω πλέον καμία "πρεμούρα" για τα exclusives καμίας εταιρίας, αφού η προσοχή μου έχει μετατοπιστεί σχεδόν 100% σε 3rd party τίτλους, άρα προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ για το ποια κονσόλα θα προτιμήσω στην επόμενη γενιά, (αν και κλείνω πρός Xbox εδώ και πολύ καιρό). Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα PS5 είναι η μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων που έχω στο PS4 η οποία θα πάει εντελώς χαμένη αν αλλάξω ξανά οικοσύστημα. Θα δούμε.. Αν και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεφορτωθώ το PS4 για X1X, ούτως ώστε να έχω κάποιο trade-in deal όταν με το καλό βγεί το Scarlett.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Σε αυτή την γενιά, κάποιος θα προτιμούσε Xbox για το ανώτερο build quality, αθόρυβη και λιγότερο προβληματική κονσόλα, καλύτερο μοχλό, ανώτερο online service, και στην περίπτωση του Χ1Χ, καλύτερη απόδοση στην συντριπτική πλειοψηφία των 3rd party τίτλων. Στην δική μου περίπτωση, δεν έχω πλέον καμία "πρεμούρα" για τα exclusives καμίας εταιρίας, αφού η προσοχή μου έχει μετατοπιστεί σχεδόν 100% σε 3rd party τίτλους, άρα προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ για το ποια κονσόλα θα προτιμήσω στην επόμενη γενιά, (αν και κλείνω πρός Xbox εδώ και πολύ καιρό). Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα PS5 είναι η μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων που έχω στο PS4 η οποία θα πάει εντελώς χαμένη αν αλλάξω ξανά οικοσύστημα. Θα δούμε..

Αυτό που μου λες το δέχομαι. Το Χ1Χ είναι ότι ποιο ποιοτικό σε hardware κονσόλας και προσωπικά αν ενδιαφερόμουν  μόνο για multi και έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα σύστημα, θα διάλεγα δαγκωτό το X1X.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυστηρά on-topic τα επόμενα μηνύματα παρακαλώ. 

Το παρόν νήμα σε καμία περίπτωση δεν είναι για console wars. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γνωστός insider (επιβεβαιωμένα) σε forum του εξωτερικού - είδε ένα multiplatform παιχνίδι να τρέχει σε PS5 Devkit. 

Ναι αυτό:

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Αναφορά σε κείμενο

The demo I saw had the very best real time graphics I've ever seen. And what I mean by that is it looked like a real game you can play.

Not some super polished UE4 or Unity technical demo that you would see at gdc.

To me, there was no mistaking this for a current generation on PC or console.

To be clear, in terms of scope, lighting and environment dynamics, RDR2 or TLOU2 aren't even in the same time zone as this.

and yeah, it kinda was like a Shadowfall moment to me in that it seemed totally different from what I've been used to in the previous generation.

Now granted, Framerate was maybe 25 to 30-ish and it was early, early,early. But I actually said out loud WTF when I first saw it.

Hugely impressive.

Αναφορά σε κείμενο

One thing I found really interesting was the quality of the shadows. I especially noticed there were some approx 2-3ft high bushes. When they were swaying in the wind they were casting moving shadows with fucking PERFECT detail. No shimmering or stairstepping at all.

And I am talking about a bush with maybe 75-100 branches and 100s of leaves on it!
Casting. Perfect.Fucking. Shadows.

Keep in mind this was just a random, whateverthefuck bush!

Also

The overall picture quality was astoundingly solid....like it used some super duper AA.

The game is full 2160p, but again, has no shimmering whatsoever. Just a really solid resolve to the graphics.

I'm sorry I can't articulate all this better but it's really hard to explain for some reason.

Αναφορά σε κείμενο

Honestly, and this is the last thing I will say about it, but I think some people are going to be disappointed at how similar PS5 and Scarlett hardware are.

It's my belief ( As in I don't really know) that the biggest division will be Exclusive games, UI and services .

Από ερωτήσεις που του γίνανε, ότι πλησιέστερο στην εικόνα που είδε να ανταποκρίνεται με κάτι σχετικό όπως GDC/tech demos (Unreal, unity κτλ.), το πιο πλησιέστερο ήταν αυτό:

Τέρμα τα downgrades Ubi......:devil:

Επίσης πατέντες σχετικά με το DualShock που αναλύθηκαν - δείχνουν πραγματικά ένα συνδυασμό haptic και force feedback, όπου γρανάζι θα σου κλειδώνει το trigger.

http://mirror.patentscope.wipo.int/search/ko/detail.jsf?docId=WO2019142918&tab=PCTBIBLIO

http://mirror.patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2019142873&tab=PCTBIBLIO

8GIFsS7cvMueCBYsFfyMmkMJKbSkpzTEVrZVSWDAOjoBXdyVbfugBAuXWVaUqnhBdIMNRTE6NxfXE37lS6VjUEnpE0WTwpY_Mybdbxha880HnlYrkZNJKFgiQDGniVEWBiVKYN0QoTlF_9N08AFO4g?docId=id00000049583841

8GIFsS7cvMueCBYsFfyMmkMJKbSkpzTEVrZVSWDAOjoBXdyVbfugBAuXWVaUqnhBdIMNRTE6NxfXE37lS6VjUEnpE0WTwpY_Mybdbxha880HnlYrkZNJKFgiQDGniVEWBiVKYN0QoTlF_9N08AFO4g?docId=id00000049583841

#inB4 100 eur controllers... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και γαμω τις μουσικές επενδύσεις ειχε το βιντεάκι του dev kit. 

Στο ζουμι των διαρροων τωρα, πολύ νωρίς βεβαια για εξαγωγή των οποίων συμπερασματων, αλλα θα βγει αληθινός ο Pds μου φαίνεται. Τερματισμενα visuals, 25 καρέ και άγιος ο θεος..

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι και τετοια βιντεο εχουμε δει, που υποσχονται φωτορεαλιστικα γραφικα ingame και στο τελος είτε ποτε δεν εξελισονται σε παιχνιδια ειτε ερχονται downgraded.  οποτε αν δεν τα δουμε με τα ματια μας στις οθονες μας, ας κραταμε μικρο καλαθι...

για το χειριστηριο, η δονηση δεν νομιζω να ανεβαζει τη τιμη...Πιο πολυ με ανησυχει μη κανουν καμια ακριβη χαζομαρα με το touchpad.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Εγώ τροφοδοτώ το νήμα με περιεχόμενο.

12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και γαμω τις μουσικές επενδύσεις ειχε το βιντεάκι του dev kit. 

Στο ζουμι των διαρροων τωρα, πολύ νωρίς βεβαια για εξαγωγή των οποίων συμπερασματων, αλλα θα βγει αληθινός ο Pds μου φαίνεται. Τερματισμενα visuals, 25 καρέ και άγιος ο θεος..

To cinematic του 2014 γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει καμία μουσική από dev kit.

8 λεπτά πριν, xavier είπε

το θεμα ειναι οτι και τετοια βιντεο εχουμε δει, που υποσχονται φωτορεαλιστικα γραφικα ingame και στο τελος είτε ποτε δεν εξελισονται σε παιχνιδια ειτε ερχονται downgraded.  οποτε αν δεν τα δουμε με τα ματια μας στις οθονες μας, ας κραταμε μικρο καλαθι...

για το χειριστηριο, η δονηση δεν νομιζω να ανεβαζει τη τιμη...Πιο πολυ με ανησυχει μη κανουν καμια ακριβη χαζομαρα με το touchpad.

To touchpad θα είναι εκεί λόγω BC.

Όπως και το Light Bar πιο φωτεινό από ποτέ λόγω VR? :D 

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

ναι αυτο λεω, θα εχουν που θα εχουν το αχρηστο touchpad στα χειριστηρια, μη κανουν καμια βλακεια και το κανουν ακομα ακριβοτερο βαζοντας καμια touch screen...εκει ναι, θα ξεφυγει η τιμη....

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Inside X said:

To touchpad θα είναι εκεί λόγω BC.

Σωστά, τόσα games το χρησιμοποιούν, πως θα τα παίξουμε. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν leaks για 7 TF (navi όπως λέμε nvidia) + discreet RT hardware.

Από την άλλη έγινε Leak αυτό:

https://wccftech.com/rumor-amd-bringing-ray-tracing-support-to-navi-in-december-driver-release/

Δεν ξέρω ποια εταιρεία από τις δύο θα χρησιμοποιήσει (AN) dedicated RT hardware.

Η λογική μου λέει, όχι η MS λόγω DXR. Έχουμε να φροντίσουμε και κάτι εκατομμύρια Steam Users..

Από την άλλη αν η Sony πάει σε discreet λύση (στυλ cell) θα έχει θέμα με τα multiplatform.

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σωστά, τόσα games το χρησιμοποιούν, πως θα τα παίξουμε. 

Θα μπορούσαν Sony+MS να συνεννοηθούν σε κάτι αυτονόητο όπως τα Gyro κτλ.

Με το Azure τα βρήκανε πάντως.

Για να δούμε.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Inside X said:

Θα μπορούσαν Sony+MS να συνεννοηθούν σε κάτι αυτονόητο όπως τα Gyro κτλ.

Εάν η MS βάλει motion controls στο X2 gamepad, ακόμα και €200 να κάνει πετάω στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα gamepads επιτόπου.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα το gamepad του ps4 θεωρω χαλια τοσα χρονια το lightbar, πολλες φορες θελω να παιξω με τα χερια λιγο ποιο ψηλα ξερω γω και στην οθονη της tv αντανακλαει το φως...δεν το σκεφτηκαν αυτο οτι θα συμβαινει? μακαρι τωρα στο επομενο να το βαλουνε απο κατω η δεν ξερω γω πως και τι...ακομα και στο dim που το εχω ενοχλει...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, markoliaz είπε

προσωπικα το gamepad του ps4 θεωρω χαλια τοσα χρονια το lightbar, πολλες φορες θελω να παιξω με τα χερια λιγο ποιο ψηλα ξερω γω και στην οθονη της tv αντανακλαει το φως...δεν το σκεφτηκαν αυτο οτι θα συμβαινει? μακαρι τωρα στο επομενο να το βαλουνε απο κατω η δεν ξερω γω πως και τι...ακομα και στο dim που το εχω ενοχλει...

Αν θυμαμαι καλα στις ρυθμισεις μπορεις να χαμηλωσεις η κ να το σβησεις εντελως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...