kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εμενα μην μου τα λες. Σε ολους αυτους που θα πεσουν με τα μουτρα day one να παρουν για αλλη μια φορα την κονσολα και θα κλαινε μετα για απουσια exclusive παιχνιδιων για να παιξουν ή και δωρεαν παιχνιδιων του Ps plus πες τα. Γιατι με το ps4 οταν βγηκε αυτα γραφονταν τον πρωτο καιρο(περαν απο τα vs μεταξυ xbox και Ps),οσοι συμμετειχαν τοτε ισως τα θυμουνται Κραξιμο για ελλειψη παιχνιδιων κραξιμο για τα δωρεαν παιχνιδια του ps plus ερωτησεις για το αν φερνουν παιχνιδια προς ενοικιαση τα Seven,επειδη τα παιχνιδια του ps4 ειχαν υψηλη αρχικη τιμη Τωρα βεβαια αν υπαρχει BC θα ειναι καλυτερα τα πραγματα,αλλα παλι θα υπαρχει απο μερικους μουρμουρα για ελλειψη νεων τιτλων. Eπιβεβαιωνω. Αυτα συνεβαιναν 6 χρονακια πριν, μαζι με επικους διαπληκτισμους με καμποσες ψυχες που δεν συμμετεχουν πλεον στο φορουμ, στα πατροπαραδοτα console wars. Στις αρχες της τρεχουσας γενιας ειχε περισσοτερα η ΜΣ και γινοταν μακελειο, οπως θα θυμασαι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αν με ρωτάς προσωπικά, νομίζω ότι τα exclusives στο PS4 κάνουν rotate μέσα σε ένα υποσύνολο των 30m περίπου από το συνολικό user base των owners. Εγω θα εκτιμουσα οτι πανω απο τα 80εκ εχουν αγορασει την κονσολα για τουλαχιστον εναν ''exclusive'' λογο.
james9tito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δηλαδη πιστευει καποιος που ασχολειται με το gaming οτι απο τα 100 εκ user base μονο 3/10 εχουν παιξει ενα εκ των spiderman, HZD, last of us, uncharted, god of war, last guardian , gran turismo, infamous, killzone, yakuza, ratchet, days gone, bloodborne. Και δεν αναφερω αλλα μικροτερης αποδοχης οπως gravity rush κλπ . Εγω λεω οτι 100/100 κατοχοι του ps4 εχουν παιξει τουλαχιστον 2-3 απο τα exclusives. Γιαυτο οι πωλησεις της κονσολας εκτοξευτηκαν , γιαυτο το xbox εγινε media center/streaming gaming device( καλα εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους και οι ιδιοι) , γιαυτο το Ps5 θα ξεκινησει με απιθανο boost στις πωλησεις. Ενα πραγμα μετραει στις κονσολες και αυτο ειναι τα παιχνιδια. Γιαυτο η Ν πουλαει παντα , γιατι οτι και να γινει μονο εκει θα βρουμε και Μαριο και Ζελντα. Και ας ειναι 1 γενια πισω σε hardware, ας ειναι οι τιμες των παιχνιδιων στο θεο , ας ειναι δυσκοιλια η Ν , ας υπαρχει joycon drift , ας ψρεωνει την crappy ονλαιν συνδρομη της. Εχεις παιχνιδια? Ε τοτε πατας την Ms που κυκλοφορησε κονσολα 3 χρονια πριν απο σενα. Δεν εχεις ? Πουλας services oπως πολυ καλα κανει η Ms. Ειχες την διορατικοτητα, εξυπναδα, κωλοφαρδια , τυχη , whatever να δωσεις λευκη επιταγη σε στουντιο οπως η Naughty Dog , η Santa Monica και να τους πεις καντε οτι γουσταρετε? Πουλας 100 εκ κονσολες και κανεις τζαμπα προωθηση επειδη οι απεναντι νομισαν οτι το κινεκτ θα σωσει τον πλανητη απο τους εξωγηινους. 9
kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, james9tito είπε Δηλαδη πιστευει καποιος που ασχολειται με το gaming οτι απο τα 100 εκ user base μονο 3/10 εχουν παιξει ενα εκ των spiderman, HZD, last of us, uncharted, god of war, last guardian , gran turismo, infamous, killzone, yakuza, ratchet, days gone, bloodborne. Και δεν αναφερω αλλα μικροτερης αποδοχης οπως gravity rush κλπ . Εγω λεω οτι 100/100 κατοχοι του ps4 εχουν παιξει τουλαχιστον 2-3 απο τα exclusives. Γιαυτο οι πωλησεις της κονσολας εκτοξευτηκαν , γιαυτο το xbox εγινε media center/streaming gaming device( καλα εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους και οι ιδιοι) , γιαυτο το Ps5 θα ξεκινησει με απιθανο boost στις πωλησεις. Ενα πραγμα μετραει στις κονσολες και αυτο ειναι τα παιχνιδια. Γιαυτο η Ν πουλαει παντα , γιατι οτι και να γινει μονο εκει θα βρουμε και Μαριο και Ζελντα. Και ας ειναι 1 γενια πισω σε hardware, ας ειναι οι τιμες των παιχνιδιων στο θεο , ας ειναι δυσκοιλια η Ν , ας υπαρχει joycon drift , ας ψρεωνει την crappy ονλαιν συνδρομη της. Εχεις παιχνιδια? Ε τοτε πατας την Ms που κυκλοφορησε κονσολα 3 χρονια πριν απο σενα. Δεν εχεις ? Πουλας services oπως πολυ καλα κανει η Ms. Ειχες την διορατικοτητα, εξυπναδα, κωλοφαρδια , τυχη , whatever να δωσεις λευκη επιταγη σε στουντιο οπως η Naughty Dog , η Santa Monica και να τους πεις καντε οτι γουσταρετε? Πουλας 100 εκ κονσολες και κανεις τζαμπα προωθηση επειδη οι απεναντι νομισαν οτι το κινεκτ θα σωσει τον πλανητη απο τους εξωγηινους. Πιασαρικα και σε υψηλο βαθμο ευστοχα οσα γραφεις. Ακομα και η Νιντυ ομως εχει στις αποσκευες της το καραμπινατο φιασκο με το βαρυγδουπο ονοματεπωνυμο... WiiU. Τα παντα εχουν τη σημασια τους κοινως. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από kostiger
Darthvader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 43 λεπτά πριν, james9tito είπε Δηλαδη πιστευει καποιος που ασχολειται με το gaming οτι απο τα 100 εκ user base μονο 3/10 εχουν παιξει ενα εκ των spiderman, HZD, last of us, uncharted, god of war, last guardian , gran turismo, infamous, killzone, yakuza, ratchet, days gone, bloodborne. Και δεν αναφερω αλλα μικροτερης αποδοχης οπως gravity rush κλπ . Εγω λεω οτι 100/100 κατοχοι του ps4 εχουν παιξει τουλαχιστον 2-3 απο τα exclusives. Γιαυτο οι πωλησεις της κονσολας εκτοξευτηκαν , γιαυτο το xbox εγινε media center/streaming gaming device( καλα εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους και οι ιδιοι) , γιαυτο το Ps5 θα ξεκινησει με απιθανο boost στις πωλησεις. Ενα πραγμα μετραει στις κονσολες και αυτο ειναι τα παιχνιδια. Γιαυτο η Ν πουλαει παντα , γιατι οτι και να γινει μονο εκει θα βρουμε και Μαριο και Ζελντα. Και ας ειναι 1 γενια πισω σε hardware, ας ειναι οι τιμες των παιχνιδιων στο θεο , ας ειναι δυσκοιλια η Ν , ας υπαρχει joycon drift , ας ψρεωνει την crappy ονλαιν συνδρομη της. Εχεις παιχνιδια? Ε τοτε πατας την Ms που κυκλοφορησε κονσολα 3 χρονια πριν απο σενα. Έτσι όπως τα λές είναι.... Ειχες την διορατικοτητα, εξυπναδα, κωλοφαρδια , τυχη , whatever Αναλαμβάνεις το ρίσκο να δωσεις λευκη επιταγη σε στουντιο οπως η Naughty Dog , η Santa Monica και να τους πεις καντε οτι γουσταρετε? Πουλας 100 εκ κονσολες και κανεις τζαμπα προωθηση επειδη οι απεναντι νομισαν οτι το κινεκτ θα σωσει τον πλανητη απο τους εξωγηινους. Δεν αναλαμβάνεις το ρίσκο? Πουλας services oπως πολυ καλα κανει η Ms. 1
james9tito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, kostiger είπε Πιασαρικα και σε υψηλοβαθμο ευστοχα οσα γραφεις. ακομα και η Νιντυ ομως εχει στις αποσκευες της το καραμπινατο φιασκο με το βαρυγδουπο ονοματεπωνυμο... WiiU... Και η σονυ , ενα σχετικο φιασκο με το ps3 στις αρχες το εχει να λεμε την αληθεια. Και πως ανεκαμψε? Με παιχνιδια!Εκει που ετρωγε ξυλο απο το xbox360 στις πωλησεις , ειδικα τα 2 πρωτα χρονια , απο το 2008 και μετα ας δουμε τι εβγαλε. Uncharted 2 , Little Big Planet, MGS4, Killzone 2 , Demon Souls, Resistance 2, Infamous, Last of Us απο αυτα που θυμαμαι. Οχι ολα κραχτες, αλλα παιχνιδια που στα reviews ειχαν απο 8,5 και πανω. Απο την αλλη την ιδια περιοδο η MS εβγαλε Fable 2 και Gears 2. Ηδη η σονυ ειχε δωσει δημιουργικη ελευθερια στα στουντιο που της ανηκαν ή πληρωνε τελος παντων για να φτασει σε αυτο που εχει σημερα. Ηταν βαση σχεδιου ? Ηταν τυχη ? Δεν ξερω. Παντως εκει που σε καθε σπιτι υπηρχαν 2 xbox360 (ενα ονλαιν, ενα οφλαιν) και Ps3 ειχαν λιγοι, αρχισε η μετατοπιση πληθυσμου. Το gears 3 τελειωσε μια φανταστικη ιστορια . Το Halo Reach δεν θα το ξαναφτασει κανενα Halo. Tα jrpgs (Blue Dragon , Eternal Sonata, Lost Odyssey, Last Remnant) ξαφνικα εξαφανιστηκαν απο την κονσολα της ms. Παρτε kinect κοσμε , παρτε tv , tv, tv, . Πουθενα τα παιχνιδια. Αν δουμε την μεγαλη εικονα η εξελιξη των πραγματων ειναι φυσιολογικη. Και καταληγουμε στην αρχη. Οι παικτες θελουν παιχνιδια. Και τα παιχνιδια πουλανε κονσολες. Και στην επομενη γενια (δυστυχως) με τη φορα που εχει παρει η σονυ , δεν υφισταται console war. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από james9tito 6
afragorn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostiger είπε Eπιβεβαιωνω. Αυτα συνεβαιναν 6 χρονακια πριν, μαζι με επικους διαπληκτισμους με καμποσες ψυχες που δεν συμμετεχουν πλεον στο φορουμ, στα πατροπαραδοτα console wars. Στις αρχες της τρεχουσας γενιας ειχε περισσοτερα η ΜΣ και γινοταν μακελειο, οπως θα θυμασαι. Ρομαντικές εποχές. Όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται και οι κόντρες ρε γαμώτο. Οι καλύτερες είχαν γίνει στο PS3 vs X360! Πλέον οι νέοι δεν πολύ ασχολούνται με φόρουμ. Στο Youtube είναι οι περισσότεροι. 1
spartan29gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Για 4-5 exclusives παίρνεις την κονσόλα, τα υπόλοιπα είναι PC. Και μιλάω για PS4 ή Switch π.χ., του Xbox βγαίνουν στο PC. Η πλακα είναι ότι στο ps4 δεν είναι μονο 4,με 5 τα αποκλειστικα που σε ωθουν να αγορασεις κονσολα.Αλλα αρκετα περισσοτερα.. PlayStation 5 Confirmed To Sport 8 Cores / 16 Threads CPU 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 hours ago, Fulgore said: Οι πωλησεις ομως οπως ειναι φυσικο δεν υπολογιζουν ουτε τα μεταχειρισμενα παιχνιδια,ουτε τις ενοικιασεις(ή ακομα και το δανεισμα),ουτε family share κλπ που παγκοσμιως σιγουρα πιανουν και αυτα ενα ποσοστο και φυσικα μια μεριδα ατομων που εχουν πληρωσει το Ps Plus(θυμασαι και στα εδω forum την γκρινια απο πολλους για τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα,που περιμενουν πως και πως να μπουν γνωστοι μεγαλοι τιτλοι) περιμενουν να τα παιξουν απο εκει δωρεαν οποτε μπουν(οπως καλη ωρα τωρα με το πρωτο last Of Us ή το Bloodborne/Infamous παλιοτερα). Νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο, αλλά ας το διευκρινήσω τώρα: Όταν λέω ότι κάποιος «ενδιαφέρεται να παίξει ένα game», έχω στο μυαλό μου κάτι διαφορετικό από το «περιμένει να μπει τζάμπα στο PS+». 2 hours ago, PDS13 said: Εγω θα εκτιμουσα οτι πανω απο τα 80εκ εχουν αγορασει την κονσολα για τουλαχιστον εναν ''exclusive'' λογο. Ρε συ, 80m δεν έχουν πουλήσει όλα τα exclusives του PS4 μαζί. Εγώ πάντως έχω την κονσόλα με όλα τα exclusives της (και τα remasters της) και είναι πάρα πολλοί σαν εμένα. Μόνο σε αυτό το forum (που είναι σταγόνα στον ωκεανό) πρέπει να είμαστε καμιά πενηνταριά. Ίσως να υπολόγισα και πολλούς όταν είπα ότι το rotation είναι μέσα στα 30m. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο, αλλά ας το διευκρινήσω τώρα: Όταν λέω ότι κάποιος «ενδιαφέρεται να παίξει ένα game», έχω στο μυαλό μου κάτι διαφορετικό από το «περιμένει να μπει τζάμπα στο PS+». Δεν διαφωνω,απλα σου λεω οτι υπαρχουν και αυτοι,ασχετως αν σε πολλους απο εμας αυτο μας κακοφαινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, james9tito είπε Και η σονυ , ενα σχετικο φιασκο με το ps3 στις αρχες το εχει να λεμε την αληθεια. Και πως ανεκαμψε? Με παιχνιδια!Εκει που ετρωγε ξυλο απο το xbox360 στις πωλησεις , ειδικα τα 2 πρωτα χρονια , απο το 2008 και μετα ας δουμε τι εβγαλε. End of story. Για το τι πραγματικα μετραει για τον gamer(ο gamer θελει games αραγε?). Μετα απλα υπαρχει στην συνειδηση του κοσμου χωρις καν να προσπαθήσει η Sony. Απο κει και περα ειτε ανακοινωσει σε blog το PS5 ειτε σε dating chat δεν εχει να χασει πολλα.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 17 hours ago, Inside X said: Και καλά... Όλοι ξέρουμε ότι οι SSD στα PC έχουν ένα Generic File System, από Games - μέχρι το Word. Από το ίδιο το άρθρο, μάθαμε ότι θα μπορείς να κάνεις install το tutorial, το Chapter 1 κτλ.. (metadata) Πράγματα που βλέπουμε ήδη σε κάποια games στο x1x. Δες το creators video για το Scarlett ξανά και πες μου ότι δεν αναφέρονται ευθέως πλην σαφώς για το HBCC της AMD. Ο SSD θα είναι και RAM. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι το storage. Wii φάση λέμε. Δε διαφώνησα σε κανένα από τα παραπάνω που είπες. Απλά σου λέω ότι το 32 το έκαναν 16. Και νομίζω ήταν κοινή λογική ότι ο SSD θα χρησιμοποιείται σαν RAM. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ρε συ, 80m δεν έχουν πουλήσει όλα τα exclusives του PS4 μαζί. Εγώ πάντως έχω την κονσόλα με όλα τα exclusives της (και τα remasters της) και είναι πάρα πολλοί σαν εμένα. Μόνο σε αυτό το forum (που είναι σταγόνα στον ωκεανό) πρέπει να είμαστε καμιά πενηνταριά. Ίσως να υπολόγισα και πολλούς όταν είπα ότι το rotation είναι μέσα στα 30m. Αυτο πηγα να γραψω σαν συμπληρωμα και το εσβησα. Δεν ειναι ορθο να κρινουμε με βαση το ινσομνια. Γιατι εδω εχει κυριως pc gamers που για τον λογο που αγοραζουν το PS4 ειναι λογικο να πιστευουν οτι υπαρχει αυτο το rotation. Δεν ειναι ετσι ομως. Δες και τα προηγουμενα ποστς για την ανοδο του PS3. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Inside X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, PDS13 είπε Ενταξει καποια στιγμη ολα ετσι και αλλιως θα γινουν Streaming. Aπλα τεσταρουν τι παιζει σε αυτη τη φαση. Μα εννοείται ότι τεστάρουν. Αφού πουλάνε ακόμα τα πόδια τους καλά κάνουν. Χαζοί είναι? Απλά μην θεωρούμε ότι εδώ μέσα εμείς που γράφουμε, είμαστε το benchmark. Γιατί απλά δεν είμαστε. Μειοψηφία είμαστε. 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε Σου εξηγώ ότι με το Playstation θα έχει κάποιος όλα τα games που υπάρχουν στο Xbox + exclusives του Playstation? Οπότε γιατί να προτιμήσει την κονσόλα Xbox? Αυτό πως γίνεται? Κανένα magic της Sony? Καταλαβαίνω τι λες - αλλά εσύ δεν πρόκειται να καταλάβεις, ποτέ ότι και αν σου απαντήσω. Έχουμε διαφορά ρε παιδί μου στο γνωστικό επίπεδο και στην κατανόηση της βιομηχανίας. Μπούταρε τώρα σε κάτι μέρες το XBOX APP να παίξεις Outer Worlds day one στο Game Pass και συζητάμε όταν το παίξεις. Εκτός και αν το πάρεις στο EGS. Συνηθισμένο σε βλέπω στα exclusives.
Προτεινόμενες αναρτήσεις