panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Για 4-5 exclusives παίρνεις την κονσόλα, τα υπόλοιπα είναι PC. Και μιλάω για PS4 ή Switch π.χ., του Xbox βγαίνουν στο PC. Είναι φυσικό επακόλουθο των high production values / long development time, και το μόνο που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση είναι το BC, ώστε να εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη με παλαιότερης γενιάς exclusives. Και αυτό πάλι δεν έχει την ίδια σημασία για όλους. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Sony on PS5 Backward Compatibility: Putting All Power to Verify Whether “Complete” Compatibility can be Achieved Με λίγα λόγια κάποια δεν θα δουλεύουν γιατί θέλουμε να αρμέξουμε ξανά με remasters.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Sony on PS5 Backward Compatibility: Putting All Power to Verify Whether “Complete” Compatibility can be Achieved Με λίγα λόγια κάποια δεν θα δουλεύουν γιατί θέλουμε να αρμέξουμε ξανά με remasters. κακα τα ψεματα καποια θελουν remaster. Ας πουμε αν δεν εβγαινε το Medievil σε remaster και εβγαινε με BC, ποσοι θα το παιζαν στην μια περιπτωση και ποσοι στην άλλη?
james9tito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εφοσον φτιαχνουν remasters τυπου medievil και shadow of colossus ας αρμεξουν οσο θελουν . 6
kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, panther_512 είπε Είναι φυσικό επακόλουθο των high production values / long development time, και το μόνο που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση είναι το BC, ώστε να εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη με παλαιότερης γενιάς exclusives. Και αυτό πάλι δεν έχει την ίδια σημασία για όλους. Συμφωνω. Οταν αγοραζεις νεα κονσολα και στο αρχικο της σταδιο τα διαθεσιμα παιχνιδια ειναι αντικειμενικα λιγα και κυριως ακριβα, το BC, για το οποιο εχουν πατενταρει και enhanced BC, ασχετως αν τωρα φαινεται να τα γυριζουν, ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει. Ιδιως αν τα παιχνιδια πατσαρονται για να εκμεταλλευονται το ισχυροτερο Hardware. 1
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Ναι, ολα τα δεδομενα συγκλινουν προς τα εκει . Θα ειναι τεραστια εκπληξη αν πεσει κατω απο 500 .Προσωπικα δεν με απασχολει αρκει να ειναι δυνατη ,επισης θεωρω απιθανο να εχουμε 2 εκδοσεις στο λανσαρισμα μια ισχυρη και μια απλη . Οι τελευταιες φημες θελουν 2 κονσολες μια με cd drive που θα υποστηριζει κ backwards και η αλλη καθαρα χωρις υποδοχη για cd.
naruto14 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κακα τα ψεματα καποια θελουν remaster. Ας πουμε αν δεν εβγαινε το Medievil σε remaster και εβγαινε με BC, ποσοι θα το παιζαν στην μια περιπτωση και ποσοι στην άλλη? Η δικιά μου γνώμη είναι τα Remasters να κυκλοφορούν, αλλά να υπάρχει μια επί πληρωμή αναβάθμιση (τύπου DLC) για τους κατόχους των αρχικών παιχνιδιών σε περίπτωση που θέλουν να δουν τις βελτιώσεις του Remaster. Και το θέμα δεν είναι τα remasters τύπου Medievil, Crash, Spyro κλπ που τρώνε ολικό revamp στις μηχανές τους. Αλλά αυτά που έχουν ένα απλό resolution bump και τα καλούν Remaster (γκουχου ubisoft γκουχου). Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από naruto14 1
kostiger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, naruto14 είπε Η δικιά μου γνώμη είναι τα Remasters να κυκλοφορούν, αλλά να υπάρχει μια επί πληρωμή αναβάθμιση (τύπου DLC) για τους κατόχους των αρχικών παιχνιδιών σε περίπτωση που θέλουν να δουν τις βελτιώσεις του Remaster. Και το θέμα δεν είναι τα remasters τύπου Medievil, Crash, Spyro κλπ που τρώνε ολικό revamp στις μηχανές τους. Αλλά αυτά που έχουν ένα απλό resolution bump και τα καλούν Remaster (γκουχου ubisoft γκουχου). Η ΜΣ με το Χ τις εδωσε δωρεαν τις αναβαθμισεις σε πολλα παιχνιδια της 360 εποχης. Βεβαια λειτουργουσε υπο το καθεστως της ηττας απο το πσ4, αλλά το θεωρω ως και αφελες να αποδεχομαστε χρεωσεις για κατι τετοιο. Τους τα σκαμε χοντρα επι σειρα ετων και θα μας χρεωσουν για τα πατσακια προκειμενου να ξεκλειδωνουν το framerate και να τραβαμε κανα setting παραπανω στα γραφικα. 3
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως τα remaster -remake εχουν και ενα αλλο νοημα . Μην παραγνωριζετε πως υπαρχει ενας αριθμος ατομων διολου αμελητεος που δεν πηρε ps4 αλλα θα παρει ps5 και αυτος θα θελει να παιξει τα καλυτερα της προηγουμενης γενιας αναβαθμισμενα και ενας τροπος για να το κανεις θα ειναι αυτος . Οπως εγω δεν ειχα ps3 και στο ps4 επαιξα μερικα αριστουργηματα της προηγουμενης γενιας με αυτο τον τροπο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13 3
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Πάρτε το τοπ 100 του PS4 αυτή τη στιγμή και μετρήστε πόσα exclusives υπάρχουν στη λίστα..... Και μιλάμε για σχεδόν ολόκληρο lifecycle της κονσόλας. Εμενα μην μου τα λες. Σε ολους αυτους που θα πεσουν με τα μουτρα day one να παρουν για αλλη μια φορα την κονσολα και θα κλαινε μετα για απουσια exclusive παιχνιδιων για να παιξουν ή και δωρεαν παιχνιδιων του Ps plus πες τα. Γιατι με το ps4 οταν βγηκε αυτα γραφονταν τον πρωτο καιρο(περαν απο τα vs μεταξυ xbox και Ps),οσοι συμμετειχαν τοτε ισως τα θυμουνται Κραξιμο για ελλειψη παιχνιδιων κραξιμο για τα δωρεαν παιχνιδια του ps plus ερωτησεις για το αν φερνουν παιχνιδια προς ενοικιαση τα Seven,επειδη τα παιχνιδια του ps4 ειχαν υψηλη αρχικη τιμη Τωρα βεβαια αν υπαρχει BC θα ειναι καλυτερα τα πραγματα,αλλα παλι θα υπαρχει απο μερικους μουρμουρα για ελλειψη νεων τιτλων. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμενα μην μου τα λες. Σε ολους αυτους που θα πεσουν με τα μουτρα day one να παρουν για αλλη μια φορα την κονσολα και θα κλαινε μετα για απουσια exclusive παιχνιδιων για να παιξουν ή και δωρεαν παιχνιδιων του Ps plus πες τα. Γιατι με το ps4 οταν βγηκε αυτα γραφονταν τον πρωτο καιρο(περαν απο τα vs μεταξυ xbox και Ps),οσοι συμμετειχαν τοτε ισως τα θυμουνται Κραξιμο για ελλειψη παιχνιδιων κραξιμο για τα δωρεαν παιχνιδια του ps plus ερωτησεις για το αν φερνουν παιχνιδια προς ενοικιαση τα Seven,επειδη τα παιχνιδια του ps4 ειχαν υψηλη αρχικη τιμη Τωρα βεβαια αν υπαρχει BC θα ειναι καλυτερα τα πραγματα,αλλα παλι θα υπαρχει απο μερικους μουρμουρα για ελλειψη νεων τιτλων. Εγω παντως θα ειμαι σιγουρα απο αυτους που θα το παρουν day one οπως πηρα και το ps4 kai to ps4 pro ,αλλα φυσικα δεν γκρινιαξα ποτε για ελλειψη τιτλων .Η υπομονη μου εχει εξαντληθει με τοσο μεγαλο κυκλο ζωης των γενιων και δεν θελω να περιμενω ουτε μια μερα παραπανω . Απολαμβανω την ολη διαδικασια και την αγορα .Με το bc οπως σωστα αναφερες δεν θα υπαρχει θεμα ετσι και αλλιως ,εχω back log απο το ps4 που δεν βλεπω να εξαντλειται μεχρι την ελευση του ps5.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, panther_512 είπε Πάρτε το τοπ 100 του PS4 αυτή τη στιγμή και μετρήστε πόσα exclusives υπάρχουν στη λίστα..... συμφωνα με το Wiki παντως στα πρωτα 30top sales της κονσολας, σχεδόν τα μισα είναι Exclusive. Δεν το λες και ασχημο νουμερο. Και στην πρωτη δεκαδα εχει 8 αποκλειστικα! Βεβαια τα νουμερα μπορει να εχουν αλλαξει και το Wiki δεν είναι επισημη πηγή, είναι κατι όμως!
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 14 hours ago, PDS13 said: Mα αυτο δεν δειχνει οτι δεν νοιαζεται και τοσο? Εμενα αυτο μου βγαζει. Ξερει οτι θα την ακολουθησουν. Και εγω αυτο κανω. Ημουν σκεπτικιστης με το PSone, με διεψευσε. Λιγο και με το ps2 στην αρχη, με διεψευσε. Τα PS3/PS4 τα πηρα με κλειστα ματια. Ακομα και να κλειστω σε μπουντρουμι μεχρι να βγει το 5, οταν βγω θα παω να το παρω :P. Με εχει κερδισει και χωρις PR. Ειναι παρα πολλοι ετσι. Οσο για τα παιχνιδια δεν χρειαζεται να πουλησουν 100εκ το καθενα. Ο ενας θα το παρει για τα GOW, ο αλλος για το Last Guardian, o αλλο για το Persona, Spiderman, αλλος για το VR entry κτλ κτλ κτλ Ολοι αυτοι δεν βρισκονται μεσα σε ενα κλειστο group 10-20εκ ανθρωπων. Δεν σημαινει δλδ οτι μονο συγκεκριμενοι 10-20 εκατομμυρια ανθρωποι αγοραζουν ολα τα exclusives. Μα είναι PR αυτό: είμαστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό μας που σας δίνουμε την ημερομηνία έτσι, ξερή. Και μεταξύ μας, σιγά το νέο που δεν το γνωρίζαμε δυο μήνες τώρα. Αν με ρωτάς προσωπικά, νομίζω ότι τα exclusives στο PS4 κάνουν rotate μέσα σε ένα υποσύνολο των 30m περίπου από το συνολικό user base των owners. Οι υπόλοιποι πιστεύω παίζουν είτε μεμονωμένους τίτλους (BR games, ποδοσφαιράκια κλπ), είτε απλά ενδιαφέρονται για τα multiplatforms. 14 hours ago, najinblue3 said: Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια? Για όλους έχει ο θεός: 2 hours ago, naruto14 said: Η δικιά μου γνώμη είναι τα Remasters να κυκλοφορούν, αλλά να υπάρχει μια επί πληρωμή αναβάθμιση (τύπου DLC) για τους κατόχους των αρχικών παιχνιδιών σε περίπτωση που θέλουν να δουν τις βελτιώσεις του Remaster. Δηλαδή αγόρασες €300 κονσόλα, το GoW day one στα €60 καιθα ξαναγοράσεις κονσόλα στα €400. Πλέον αυτών, ζητάς από μόνος σου να σε ξαναχρεώσουν για 5 καρέ παραπάνω στο game πενταετίας;
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Μα είναι PR αυτό: είμαστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό μας που σας δίνουμε την ημερομηνία έτσι, ξερή. Και μεταξύ μας, σιγά το νέο που δεν το γνωρίζαμε δυο μήνες τώρα. Αν με ρωτάς προσωπικά, νομίζω ότι τα exclusives στο PS4 κάνουν rotate μέσα σε ένα υποσύνολο των 30m περίπου από το συνολικό user base των owners. Οι υπόλοιποι πιστεύω παίζουν είτε μεμονωμένους τίτλους (BR games, ποδοσφαιράκια κλπ), είτε απλά ενδιαφέρονται για τα multiplatforms. Οι πωλησεις ομως οπως ειναι φυσικο δεν υπολογιζουν ουτε τα μεταχειρισμενα παιχνιδια,ουτε τις ενοικιασεις(ή ακομα και το δανεισμα),ουτε family share κλπ που παγκοσμιως σιγουρα πιανουν και αυτα ενα ποσοστο και φυσικα μια μεριδα ατομων που εχουν πληρωσει το Ps Plus(θυμασαι και στα εδω forum την γκρινια απο πολλους για τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα,που περιμενουν πως και πως να μπουν γνωστοι μεγαλοι τιτλοι) περιμενουν να τα παιξουν απο εκει δωρεαν οποτε μπουν(οπως καλη ωρα τωρα με το πρωτο last Of Us ή το Bloodborne/Infamous παλιοτερα).
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε συμφωνα με το Wiki παντως στα πρωτα 30top sales της κονσολας, σχεδόν τα μισα είναι Exclusive. Δεν το λες και ασχημο νουμερο. Και στην πρωτη δεκαδα εχει 8 αποκλειστικα! Βεβαια τα νουμερα μπορει να εχουν αλλαξει και το Wiki δεν είναι επισημη πηγή, είναι κατι όμως! Εγώ τσέκαρα στο metacritic το top100. https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered Kαι αν δεν κάνω λάθος δεν βγαίνουν ούτε 10. Κάπου 5-6 είναι, αν αφαιρέσεις τα remasters. Μαζί με τα remasters βγαίνουν μετα βίας κάπου στα 10. Όλα τα υπόλοιπα τα παίζεις στο PC..... Για αυτό το λόγο για εμένα το BC είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από panther_512 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις