najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Inside X είπε Θα μείνεις αποκλειστικά μόνος. https://www.gridsagegames.com/blog/2019/09/sorry-mac-users-apple-doesnt-care-about-us-dev https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-10-08/apple-s-merged-ipad-mac-apps-leave-developers-uneasy-users-paying-twice Ξεκίνα προπόνηση στο bootcamp/dualboot από τώρα. τι λενε τα αρθρα? Για δωσε λιγο φως σε εμας τους ασχετους
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια? Το Xbox όπως και τα Xbox Game Studios είναι ένα ενιαίο οικοσύστημα - άρα καλά σου λέει ο @Malthador παραπάνω. 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε τι λενε τα αρθρα? Για δωσε λιγο φως σε εμας τους ασχετους Ότι οτιδήποτε το οποίο δεν στηρίζεται στα Windows 10 όσον αφορά το Gaming είναι irrelevant όχι μόνο όσο αφορά τους χρήστες αλλά και τους devs. Γαμάτη η "τρίπλα" με το PC Gaming από την XBOX Microsoft έτσι? 1 billion devices. Αυτά λένε στους shareholders. Για αυτό είναι 1τρις market cap. Καλό βράδυ.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inside X είπε Το Xbox όπως και τα Xbox Game Studios είναι ένα ενιαίο οικοσύστημα - άρα καλά σου λέει ο @Malthador παραπάνω. Μπορω να παιξω xbox games σε linux distro?
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σύντομα σε ότι έχει ARM και Android. (Linux fork). Το έργο με το Proton θα το τελειώσει πρώτη η MS με το emulation layer της. Το xbox BC με τους PPC ήταν τα Training Grounds της. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Inside X
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Inside X είπε Σύντομα σε ότι έχει ARM και Android. (Linux fork). E μεχρι τοτε δεν ειναι. Αν γινει θα βγω πρωτος να πω οτι ειναι. Μακαρι να γινοταν και σημερα, εγω θα αλλαζα στρατοπεδο κατευθειαν...
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε E μεχρι τοτε δεν ειναι. Αν γινει θα βγω πρωτος να πω οτι ειναι. Μακαρι να γινοταν και σημερα, εγω θα αλλαζα στρατοπεδο κατευθειαν... Ο jaguar του xbox one δεν είναι με καμία εκθετικά πυρηνική φυσική καλύτερος, από τον αντίστοιχο του PS4 ώστε να κάνει emulate τον σκύλο του 360 PPC @ 3.2Ghz με 6 SMT threads και in-order αρχιτεκτονική. Τα skillz ήταν αυτά που έκαναν εφικτό ότι είδαμε στην πράξη. Μάγοι. Ξεκίνα να πιστεύεις στην μαγεία τότε.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, markoliaz είπε γεια σου fulgore καιρο εχω να δω ποστ σου! Αναλογα σε ποια θεματα συμμετεχεις/παρακολουθεις Περαν τουτου ας εχουν καποιοι υποψη τους οτι το γεγονος οτι πολλα exclusives κυκλοφορουν τελος της ζωης του Ps4,σημαινει οτι θα αργησουμε να δουμε συνεχειες συντομα στο Ps5. Μην τρεξουν δηλαδη παλι πολλοι να παρουν κονσολα και μετα γραφουν στον πρωτο χρονο,που ειναι το νεο God Of War ή το νεο Last Of Us/Death Stranding...
Inside X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Fulgore Αυτό που λες είναι πολύ σωστό. To crossgen είναι ολίγον τι rough μετάβαση όπως πάντα. Last of us part 3 το 2028. Κάπου το 2025 GT SPORT 8. κλπ.. Να είναι καλά ο port master (bluepoint) όπως λέει το άρθρο του Wired που δουλεύει - αν μη τι άλλο? Σε port. Γαμάτη φάση. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Inside X
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αναλογα σε ποια θεματα συμμετεχεις/παρακολουθεις Περαν τουτου ας εχουν καποιοι υποψη τους οτι το γεγονος οτι πολλα exclusives κυκλοφορουν τελος της ζωης του Ps4,σημαινει οτι θα αργησουμε να δουμε συνεχειες συντομα στο Ps5. Μην τρεξουν δηλαδη παλι πολλοι να παρουν κονσολα και μετα γραφουν στον πρωτο χρονο,που ειναι το νεο God Of War ή το νεο Last Of Us/Death Stranding... Bloodborne 60fps patch και δε θα γκρινιαξω αν δεν εχει games για τον 1ο χρονο, εχω ακομα τεραστιο backlog στο ps4 😛 3
Inside X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Bloodborne 60fps patch και δε θα γκρινιαξω αν δεν εχει games για τον 1ο χρονο, εχω ακομα τεραστιο backlog στο ps4 😛 Το game δεν φτιάχνεται - είναι AI/Physics @ 30 fps. Δεν παίρνει patch στα 60 έτσι απλά.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως αν ισχυει το crossgen στο ps5 και μαλιστα εχεις τη δυνατοτητα να παιξεις ολα τα exclusives του ps4 στα 60fps και με visual improvements θα ειναι MUST αγορα ειδικα απο εκεινους που δεν ειχαν ps4 οπως εγω ας πουμε γιατι στην ουσια θα εχουν ενα σκασμο απο exclusives στη διαθεση τους απ' το πουθενα που κατ' εμέ ειναι και ο μονος λογος αγορας κονσολας και μαλιστα αψογα οπτικα οπως πρεπει με τη δυναμη του ps5 😉 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
Inside X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Παντως αν ισχυει το crossgen στο ps5 και μαλιστα εχεις τη δυαντοτητα να παιξεις ολα τα exclusives του ps4 στα 60fps και με visual improvements θα ειναι MUST αγορα ειδικα απο εκεινους που δεν ειχαν ps4 οπως εγω ας πουμε γιατι στην ουσια θα εχουν ενα σκασμο απο exclusives στη διαθεση τους απ' το πουθενα που κατ' εμέ ειναι και ο μονος λογος αγορας κονσολας και μαλιστα αψογα οπτικα οπως πρεπει με τη δυναμη του ps5 😉 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μετά /boost mode. Άσχετοι.
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Inside X είπε Το game δεν φτιάχνεται - είναι AI/Physics @ 30 fps. Δεν παίρνει patch στα 60 έτσι απλά. Εισαι game dev? Mιλαω για remake για να καταλαβαινομαστε. Και εννοειται πως γινεται με την ds3 engine
Inside X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Εισαι game dev? Mιλαω για remake για να καταλαβαινομαστε. Και εννοειται πως γινεται με την ds3 engine Άλλο το remake.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θεμα δεν ειναι αν γινεται ή αν δεν γινεται, ολα γινονται με τον εναν ή τον αλλον τροπο, το θεμα ειναι αν θα μπουνε στη διαδικασια να το κανουν. Ειδωμεν. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις