najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, αλλά κοιτάζοντας τα δύο συστήματα αυτή τη στιγμή, έξι χρόνια μετά βλέπεις ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο σύστημα συνολικά (σε OS, υπηρεσίες, gamepad, support κοκ) να μην έχει πουλήσει ούτε τα μισά από ένα «υποδεέστερο» σύστημα. Ναι, ξέρω, exclusives και τα ρέστα, αλλά πόσοι αγόρασαν τα exlusives του PS4; Το 10% της user base; Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive που λεει ο λογος, και οσα εχει βγηκαν στο pc Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3
VonLoutsos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Just now, najinblue3 said: Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive που λεει ο λογος, και οσα εχει βγηκαν στο pc H Microsoft το έχασε το παιχνίδι με τα Always Online, μεταχειρισμένα, πακέτα αποκλειστικά με Kinect. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αδύναμη κονσόλα που είχε οδήγησαν σε λιγότερες πωλήσεις. Σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια που κυνηγούσε για αποκλειστικότητες κτλ η Sony, την έχασε την μπάλα. Αν η Sony συνεχίσει την καλή αρχή που έχει κάνει μας βλέπω για 2 συνεχόμενη κονσόλα να μένουμε πιστοί. Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός εμας βοηθάει μόνο και δεν πρέπει να ειμαστε fan boys.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε H Microsoft το έχασε το παιχνίδι με τα Always Online, μεταχειρισμένα, πακέτα αποκλειστικά με Kinect. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αδύναμη κονσόλα που είχε οδήγησαν σε λιγότερες πωλήσεις. Σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια που κυνηγούσε για αποκλειστικότητες κτλ η Sony, την έχασε την μπάλα. Αν η Sony συνεχίσει την καλή αρχή που έχει κάνει μας βλέπω για 2 συνεχόμενη κονσόλα να μένουμε πιστοί. Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός εμας βοηθάει μόνο και δεν πρέπει να ειμαστε fan boys. Ισχυει εγω απο το 360 δεν περιμενα να παρω ps ποτε αλλα ετσι πως τα κανανε ας τα λουστουνε. Αν εχει bc το 5 τελειωσε η γεννια πριν καν ξεκινησει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Έστω. Επομένως έχουν την ικανότητα να προσθέσουν gyro στα exclusives τους, γιατί δεν το κάνουν σε όλα; Είναι εντελώς άλλη εμπειρία η στόχευση με τα gyro controls. Mακαρι να εβαζαν και moves υποστηριξη, εγω θα το ηθελα προσωπικα. Προτιμω για πλακα τα motion controls. Μακαρι να το κανουν στο μελλον.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, najinblue3 said: Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive, και οσα εχει βγηκαν στο pc Είναι σε όλα καλύτερη (σε gamepad, OS, media, support) πλην των games. Η Sony έχει περισσότερα και καλύτερα single player exclusives, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό επί των πωληθέντων κονσολών, όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Malthador είπε Το PR της Sony είναι ακριβώς αυτό: πάρε release date σε ένα blog post. Τόση εξουσία έχει η Sony επάνω στο userbase της, όση χρειάζεται ώστε να ανακοινώνει κονσόλα σε blog. Ο ορισμός του καλού marketing. Εάν τα games έπαιζαν το σημαντικότερο ρόλο, τότε το GoW, το Bloodborne και το Spiderman θα είχαν πουλήσει τουλάχιστον από 30m το καθένα. Mα αυτο δεν δειχνει οτι δεν νοιαζεται και τοσο? Εμενα αυτο μου βγαζει. Ξερει οτι θα την ακολουθησουν. Και εγω αυτο κανω. Ημουν σκεπτικιστης με το PSone, με διεψευσε. Λιγο και με το ps2 στην αρχη, με διεψευσε. Τα PS3/PS4 τα πηρα με κλειστα ματια. Ακομα και να κλειστω σε μπουντρουμι μεχρι να βγει το 5, οταν βγω θα παω να το παρω :P. Με εχει κερδισει και χωρις PR. Ειναι παρα πολλοι ετσι. Οσο για τα παιχνιδια δεν χρειαζεται να πουλησουν 100εκ το καθενα. Ο ενας θα το παρει για τα GOW, ο αλλος για το Last Guardian, o αλλο για το Persona, Spiderman, αλλος για το VR entry κτλ κτλ κτλ Ολοι αυτοι δεν βρισκονται μεσα σε ενα κλειστο group 10-20εκ ανθρωπων. Δεν σημαινει δλδ οτι μονο συγκεκριμενοι 10-20 εκατομμυρια ανθρωποι αγοραζουν ολα τα exclusives. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι σε όλα καλύτερη (σε gamepad, OS, media, support) πλην των games. Η Sony έχει περισσότερα και καλύτερα single player exclusives, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό επί των πωληθέντων κονσολών, όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games. Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια?
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games. Eδω με κέρδισες. Συγχαρητήρια. 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια? Συγχαρητήρια. Θα μείνεις αποκλειστικά μόνος. https://www.gridsagegames.com/blog/2019/09/sorry-mac-users-apple-doesnt-care-about-us-dev https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-10-08/apple-s-merged-ipad-mac-apps-leave-developers-uneasy-users-paying-twice Ξεκίνα προπόνηση στο bootcamp/dualboot από τώρα. Για να μην ταλαιπωρείσαι πάρε PC για gaming, να τελειώνεις με το μαρτύριο. Πιο απλό.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Inside X είπε Θα μείνεις αποκλειστικά μόνος. https://www.gridsagegames.com/blog/2019/09/sorry-mac-users-apple-doesnt-care-about-us-dev https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-10-08/apple-s-merged-ipad-mac-apps-leave-developers-uneasy-users-paying-twice Ξεκίνα προπόνηση στο bootcamp/dualboot από τώρα. τι λενε τα αρθρα? Για δωσε λιγο φως σε εμας τους ασχετους
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια? Το Xbox όπως και τα Xbox Game Studios είναι ένα ενιαίο οικοσύστημα - άρα καλά σου λέει ο @Malthador παραπάνω. 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε τι λενε τα αρθρα? Για δωσε λιγο φως σε εμας τους ασχετους Ότι οτιδήποτε το οποίο δεν στηρίζεται στα Windows 10 όσον αφορά το Gaming είναι irrelevant όχι μόνο όσο αφορά τους χρήστες αλλά και τους devs. Γαμάτη η "τρίπλα" με το PC Gaming από την XBOX Microsoft έτσι? 1 billion devices. Αυτά λένε στους shareholders. Για αυτό είναι 1τρις market cap. Καλό βράδυ.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inside X είπε Το Xbox όπως και τα Xbox Game Studios είναι ένα ενιαίο οικοσύστημα - άρα καλά σου λέει ο @Malthador παραπάνω. Μπορω να παιξω xbox games σε linux distro?
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σύντομα σε ότι έχει ARM και Android. (Linux fork). Το έργο με το Proton θα το τελειώσει πρώτη η MS με το emulation layer της. Το xbox BC με τους PPC ήταν τα Training Grounds της. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Inside X
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Inside X είπε Σύντομα σε ότι έχει ARM και Android. (Linux fork). E μεχρι τοτε δεν ειναι. Αν γινει θα βγω πρωτος να πω οτι ειναι. Μακαρι να γινοταν και σημερα, εγω θα αλλαζα στρατοπεδο κατευθειαν...
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε E μεχρι τοτε δεν ειναι. Αν γινει θα βγω πρωτος να πω οτι ειναι. Μακαρι να γινοταν και σημερα, εγω θα αλλαζα στρατοπεδο κατευθειαν... Ο jaguar του xbox one δεν είναι με καμία εκθετικά πυρηνική φυσική καλύτερος, από τον αντίστοιχο του PS4 ώστε να κάνει emulate τον σκύλο του 360 PPC @ 3.2Ghz με 6 SMT threads και in-order αρχιτεκτονική. Τα skillz ήταν αυτά που έκαναν εφικτό ότι είδαμε στην πράξη. Μάγοι. Ξεκίνα να πιστεύεις στην μαγεία τότε.
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, markoliaz είπε γεια σου fulgore καιρο εχω να δω ποστ σου! Αναλογα σε ποια θεματα συμμετεχεις/παρακολουθεις Περαν τουτου ας εχουν καποιοι υποψη τους οτι το γεγονος οτι πολλα exclusives κυκλοφορουν τελος της ζωης του Ps4,σημαινει οτι θα αργησουμε να δουμε συνεχειες συντομα στο Ps5. Μην τρεξουν δηλαδη παλι πολλοι να παρουν κονσολα και μετα γραφουν στον πρωτο χρονο,που ειναι το νεο God Of War ή το νεο Last Of Us/Death Stranding...
Προτεινόμενες αναρτήσεις