Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 18 minutes ago, Inside X said: Ίσως και το αντίστροφο από την πλευρά της MS - με τίτλο "πως να στείλεις το μισό κοινό σου και βάλε στον ανταγωνιστή". Ναι, αλλά κοιτάζοντας τα δύο συστήματα αυτή τη στιγμή, έξι χρόνια μετά βλέπεις ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο σύστημα συνολικά (σε OS, υπηρεσίες, gamepad, support κοκ) να μην έχει πουλήσει ούτε τα μισά από ένα «υποδεέστερο» σύστημα. Ναι, ξέρω, exclusives και τα ρέστα, αλλά πόσοι αγόρασαν τα exlusives του PS4; Το 10% της user base; Οπότε όχι, δεν έφταιξε η μία κακή στιγμή της MS, φταίει που η MS δεν μπόρεσε να κοντράρει το PR της Sony, sorry. 6 minutes ago, PDS13 said: Το παιχνιδι που ειναι το τοπ στην εκμεταλευση του DS4 ειναι το Astrobot. Χωρις το DS4 θα ηταν φτωχοτερο. Η καλυτερη χρηση touchpad και γυροσκοπιου. Εντάξει άμα είναι να χρειάζομαι ένα add-on που κοστίζει περισσότερο απ' όσο η κονσόλα για να ξεδιπλώσω τη δύναμη του DS4 κομπλέ τότε! Και no-offence για το Astrobot (που δεν το έχω παίξει και μπορεί να είναι εξαιρετικό), αλλά μιλάμε για HZD, Spiderman και GoW και μου πετάς το Astrobot.
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, PDS13 είπε Το παιχνιδι που ειναι το τοπ στην εκμεταλευση του DS4 ειναι το Astrobot. Χωρις το DS4 θα ηταν φτωχοτερο. Η καλυτερη χρηση touchpad και γυροσκοπιου. Ναι αλλά αν δεν το αξιοποιήσουν οι 3rd party - τρύπα στο νερό. Δυστυχώς.com
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει άμα είναι να χρειάζομαι ένα add-on που κοστίζει περισσότερο απ' όσο η κονσόλα για να ξεδιπλώσω τη δύναμη του DS4 κομπλέ τότε! Και no-offence για το Astrobot (που δεν το έχω παίξει και μπορεί να είναι εξαιρετικό), αλλά μιλάμε για HZD, Spiderman και GoW και μου πετάς το Astrobot. Μια συμπληρωση εκανα μη τρελαινεσαι. Απαντας σαν να σου την ειπα :P. Καμια τετοια διαθεση. Το Astrobot ισως ειναι καλυτερο και απο τα 2. Για πολλους εστω. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ναι, αλλά κοιτάζοντας τα δύο συστήματα αυτή τη στιγμή, έξι χρόνια μετά βλέπεις ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο σύστημα συνολικά (σε OS, υπηρεσίες, gamepad, support κοκ) να μην έχει πουλήσει ούτε τα μισά από ένα «υποδεέστερο» σύστημα. Ναι, ξέρω, exclusives και τα ρέστα, αλλά πόσοι αγόρασαν τα exlusives του PS4; Το 10% της user base; Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου. Κάθε άλλο... Μόλις τώρα, PDS13 είπε Μια συμπληρωση εκανα μη τρελαινεσαι.Απαντας σαν να σου την ειπα :P. Το Astrobot ισως ειναι καλυτερο και απο τα 2. Παιχνίδια σαν το Astrobot ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ήταν κλειδωμένα πίσω από το "add-on". Εκεί είναι η μεγάλη μου ένσταση με την Sony. Και next-gen δηλαδή τι θα κάνει? Θα μπορεί να κλειδώνει παιχνίδια πίσω από το add-on? Η φάση είναι συντηρώ ένα vita αν με εννοείς. Όχι τίποτα άλλο άλλα έρχεται και το mixed reality, το οποίο δεν θα κλειδώνει παιχνίδια αλλά θα τα κάνει augment (στυλ cyberpunk ) αν έχω καταλάβει καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Malthador είπε Οπότε όχι, δεν έφταιξε η μία κακή στιγμή της MS, φταίει που η MS δεν μπόρεσε να κοντράρει το PR της Sony, sorry. Δεν υπαρχει αυτο που λες, για την ακριβεια εγω προσωπικα το βρισκω κακιστο το PR της Sony. Το να ανακοινωνει σε forums και blogs πχ τη νεα κονσολα ειναι για γελια. Φαντασου να το εκανε η MS αυτο τι θα ειχε ακουσει. Η MS απο το 2000 που μπορουμε να κανουμε συγκριση εχει καλυτερο PR κατε εμε απο την Sony(και ειναι και λογικο ειχε την δυνατοτητα να σπρωξει). Απλα η sony εχει τεραστιο fanbase(και οχι τυχαια) και οτι σαπιο PR και να κανει θα το βρουν καταπληκτικο ολοι. Ακομα και στον Στεφανο Χιο να βγαλει την ανακοινωση θα ακουστει ωραια στους περισσοτερους. Γιατι ενδιαφερονται για το τι προσφερει. To playstation πετυχαινει γιατι δεν θα σε απογοητευσει ποτε. Μην υποτιμουμε τους αγοραστες. Tα παιχνιδια σαφως και παιζουν τον σημαντικοτερο ρολο για μια κονσολα, το υπολοιπο 10% το μοιραζονται τα υπολοιπα features. Και βαζω πολυ πιστευω. Eιναι σαν να αγοραζεις καφετιερα και να μην ασχολεισαι με την ποιοτητα του καφε αλλα με το αν τα χερουλια της ειναι γυαλιστερα. 26 λεπτά πριν, Inside X είπε Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου. Κάθε άλλο... Παιχνίδια σαν το Astrobot ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ήταν κλειδωμένα πίσω από το "add-on". Εκεί είναι η μεγάλη μου ένσταση με την Sony. Και next-gen δηλαδή τι θα κάνει? Θα μπορεί να κλειδώνει παιχνίδια πίσω από το add-on? Η φάση είναι συντηρώ ένα vita αν με εννοείς. Όχι τίποτα άλλο άλλα έρχεται και το mixed reality, το οποίο δεν θα κλειδώνει παιχνίδια αλλά θα τα κάνει augment (στυλ cyberpunk ) αν έχω καταλάβει καλά. Χωρις το VR δεν ηταν ποτε GOTY contenter επιπεδου το Astrobot.. Θα ηταν ενα platformer αρκετα καλο κατ'εμε. Μεχρι εκει. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει ανακοινωθεί και το PlayStation 6 πριν καλά καλά βγει το 5, και μάλιστα προς έκπληξη όλων από τη Microsoft. (:ρ) Πηγή Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από xaerialtwistx
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 9 minutes ago, PDS13 said: Μια συμπληρωση εκανα μη τρελαινεσαι. Απαντας σαν να σου την ειπα :P. Καμια τετοια διαθεση. Το Astrobot ισως ειναι καλυτερο και απο τα 2. Για πολλους εστω. Πλάκα έκανα. Έστω. Επομένως έχουν την ικανότητα να προσθέσουν gyro στα exclusives τους, γιατί δεν το κάνουν σε όλα; Είναι εντελώς άλλη εμπειρία η στόχευση με τα gyro controls. 27 minutes ago, PDS13 said: Δεν υπαρχει αυτο που λες, για την ακριβεια εγω προσωπικα το βρισκω κακιστο το PR της Sony. Το να ανακοινωνει σε forums και blogs πχ τι νεα κονσολα ειναι για γελια. To playstation πετυχαινει γιατι δεν θα σε απογοητευσει ποτε. Μην υποτιμουμε τους αγοραστες. Tα παιχνιδια σαφως και παιζουν τον σημαντικοτερο ρολο για μια κονσολα, το υπολοιπο 10% το μοιραζονται τα υπολοιπα. Και βαζω πολυ πιστευω. Το PR της Sony είναι ακριβώς αυτό: πάρε release date σε ένα blog post. Τόση εξουσία έχει η Sony επάνω στο userbase της, όση χρειάζεται ώστε να ανακοινώνει κονσόλα σε blog. Ο ορισμός του καλού marketing. Εάν τα games έπαιζαν το σημαντικότερο ρόλο, τότε το GoW, το Bloodborne και το Spiderman θα είχαν πουλήσει τουλάχιστον από 30m το καθένα.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, αλλά κοιτάζοντας τα δύο συστήματα αυτή τη στιγμή, έξι χρόνια μετά βλέπεις ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο σύστημα συνολικά (σε OS, υπηρεσίες, gamepad, support κοκ) να μην έχει πουλήσει ούτε τα μισά από ένα «υποδεέστερο» σύστημα. Ναι, ξέρω, exclusives και τα ρέστα, αλλά πόσοι αγόρασαν τα exlusives του PS4; Το 10% της user base; Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive που λεει ο λογος, και οσα εχει βγηκαν στο pc Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3
VonLoutsos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Just now, najinblue3 said: Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive που λεει ο λογος, και οσα εχει βγηκαν στο pc H Microsoft το έχασε το παιχνίδι με τα Always Online, μεταχειρισμένα, πακέτα αποκλειστικά με Kinect. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αδύναμη κονσόλα που είχε οδήγησαν σε λιγότερες πωλήσεις. Σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια που κυνηγούσε για αποκλειστικότητες κτλ η Sony, την έχασε την μπάλα. Αν η Sony συνεχίσει την καλή αρχή που έχει κάνει μας βλέπω για 2 συνεχόμενη κονσόλα να μένουμε πιστοί. Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός εμας βοηθάει μόνο και δεν πρέπει να ειμαστε fan boys.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε H Microsoft το έχασε το παιχνίδι με τα Always Online, μεταχειρισμένα, πακέτα αποκλειστικά με Kinect. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αδύναμη κονσόλα που είχε οδήγησαν σε λιγότερες πωλήσεις. Σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια που κυνηγούσε για αποκλειστικότητες κτλ η Sony, την έχασε την μπάλα. Αν η Sony συνεχίσει την καλή αρχή που έχει κάνει μας βλέπω για 2 συνεχόμενη κονσόλα να μένουμε πιστοί. Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός εμας βοηθάει μόνο και δεν πρέπει να ειμαστε fan boys. Ισχυει εγω απο το 360 δεν περιμενα να παρω ps ποτε αλλα ετσι πως τα κανανε ας τα λουστουνε. Αν εχει bc το 5 τελειωσε η γεννια πριν καν ξεκινησει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Έστω. Επομένως έχουν την ικανότητα να προσθέσουν gyro στα exclusives τους, γιατί δεν το κάνουν σε όλα; Είναι εντελώς άλλη εμπειρία η στόχευση με τα gyro controls. Mακαρι να εβαζαν και moves υποστηριξη, εγω θα το ηθελα προσωπικα. Προτιμω για πλακα τα motion controls. Μακαρι να το κανουν στο μελλον.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, najinblue3 said: Πως ειναι υποδεεστερο? Συμφωνω το OS και το κοντρολερ ειναι κλασσεις ανωτερα, αλλα το xbox ειναι πολυ κατωτερο σε τιτλους που ειναι το σημαντικοτερο. Δεν εχει ουτε ενα exclusive, και οσα εχει βγηκαν στο pc Είναι σε όλα καλύτερη (σε gamepad, OS, media, support) πλην των games. Η Sony έχει περισσότερα και καλύτερα single player exclusives, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό επί των πωληθέντων κονσολών, όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Malthador είπε Το PR της Sony είναι ακριβώς αυτό: πάρε release date σε ένα blog post. Τόση εξουσία έχει η Sony επάνω στο userbase της, όση χρειάζεται ώστε να ανακοινώνει κονσόλα σε blog. Ο ορισμός του καλού marketing. Εάν τα games έπαιζαν το σημαντικότερο ρόλο, τότε το GoW, το Bloodborne και το Spiderman θα είχαν πουλήσει τουλάχιστον από 30m το καθένα. Mα αυτο δεν δειχνει οτι δεν νοιαζεται και τοσο? Εμενα αυτο μου βγαζει. Ξερει οτι θα την ακολουθησουν. Και εγω αυτο κανω. Ημουν σκεπτικιστης με το PSone, με διεψευσε. Λιγο και με το ps2 στην αρχη, με διεψευσε. Τα PS3/PS4 τα πηρα με κλειστα ματια. Ακομα και να κλειστω σε μπουντρουμι μεχρι να βγει το 5, οταν βγω θα παω να το παρω :P. Με εχει κερδισει και χωρις PR. Ειναι παρα πολλοι ετσι. Οσο για τα παιχνιδια δεν χρειαζεται να πουλησουν 100εκ το καθενα. Ο ενας θα το παρει για τα GOW, ο αλλος για το Last Guardian, o αλλο για το Persona, Spiderman, αλλος για το VR entry κτλ κτλ κτλ Ολοι αυτοι δεν βρισκονται μεσα σε ενα κλειστο group 10-20εκ ανθρωπων. Δεν σημαινει δλδ οτι μονο συγκεκριμενοι 10-20 εκατομμυρια ανθρωποι αγοραζουν ολα τα exclusives. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι σε όλα καλύτερη (σε gamepad, OS, media, support) πλην των games. Η Sony έχει περισσότερα και καλύτερα single player exclusives, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό επί των πωληθέντων κονσολών, όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games. Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια?
Inside X Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Το ότι βγαίνουν σε πισί τα X1 games δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Το πισί πλέον είναι καθολική πλατφόρμα, όπως τρέχει locally τα Χ1 games, αντίστοιχα τρέχει μέσω streaming τα PS4 games. Eδω με κέρδισες. Συγχαρητήρια. 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο κ παλιοτερα. Το pc θα ηταν αν υπηρχε ενιαιο λειτουργικο συστημα. Εγω που δουλευω αποκλειστικα σε unix-based os δε θελω να βλεπω τα παραθυρα ουτε ζωγραφιστα. Tα games τραβηξαν τον κοσμο και μονο. Πως βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν ενδιαφερεται για αυτα η πλειοψηφια? Συγχαρητήρια. Θα μείνεις αποκλειστικά μόνος. https://www.gridsagegames.com/blog/2019/09/sorry-mac-users-apple-doesnt-care-about-us-dev https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-10-08/apple-s-merged-ipad-mac-apps-leave-developers-uneasy-users-paying-twice Ξεκίνα προπόνηση στο bootcamp/dualboot από τώρα. Για να μην ταλαιπωρείσαι πάρε PC για gaming, να τελειώνεις με το μαρτύριο. Πιο απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις