Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπερνώντας τον κύριο, "πετάω ένα post φωτοφολίδα όποτε θυμάμαι (pun intended) από επάνω, φρέσκα νέα:

https://gizmodo.com/a-story-about-two-tiny-fuzzy-photos-of-a-playstation-5-1837594238

- To devkit του PS5 λέγεται "Prospero" και όντως μοιάζει με τις γνωστές φωτογραφίες που είχαν βγει στην φόρα σαν συσκευή-μαξιλάρι για Klingon.

- Τα PS5/Scarlet θα έχουν Camera είτε built in, είτε ως addon. Μάλλον, για λόγους streaming, είτε VR. Addon ή built in (?)

- Θα έχουν και διαφορετική προσέγγιση στο Raytracing!

Τα λοιπά τα διαβάζετε και μόνοι σας.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

80ιλα σκετη ο σχεδιασμος. Μαζι με συλλεκτικο dvd της 4ης σαιζον του Stranger Things θα πρεπει να το διαθεσουν...not. Δεν παιζει με την καμια το τελικο προιον να εχει τετοιο σχημα και μορφη. Αν στοχευαν αποκλειστικα στην αγορα της Ιαπωνιας ισως..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε πάλι σε σχεδιασμό κουτιού. 50 χρόνια ο ίδιος σχεδιασμός, κουραστικό. 

Γιατί δεν πρωτοτυπούν λίγο, ξέρω 'γώ γιατί δεν τις κάνουν σφαιρικές; Πολύ πιο cool. 😎 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
  Στις 3/10/2019 στις 9:36 ΠΜ, Malthador είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε πάλι σε σχεδιασμό κουτιού. 50 χρόνια ο ίδιος σχεδιασμός, κουραστικό. 

Γιατί δεν πρωτοτυπούν λίγο, ξέρω 'γώ γιατί δεν τις κάνουν σφαιρικές; Πολύ πιο cool. 😎 

Καλως η κακως τα κουτια χωρανε καλυτερα σε επιπλα...Οσο πιο Minimal σχεδιο και με αυστηρες γραμμες τοσο πιο ευκολα θα χωρεσει σε ένα ραφι ξαπλα κατω η πανω από μια τηλεοραση η καθετα διπλα της. Και αν θελεις είναι πιο ευκολο να το πλασαρεις και στην γυναικα xP 

Σκεψου μια μπαλα, ποσους κενους χωρους θα εχεις εκει μεσα? Παρα πολλους. Γιατι δεν υπαρχει κατι κυρτο για να χωρεσεις στα πιο πολλα σημεια...Ο εκμεταλευσιμος χωρος είναι ο κυβος που σχηματίζεται εσωτερικα. Βεβαια ισως μπορει να βοηθησει στο cooling του συστηματος με μικροτερα φανακια η αντλια για υδροψυξη (λεω εγω τωρα μια ιδεα…)

Δημοσ.
  Στις 3/10/2019 στις 9:36 ΠΜ, Malthador είπε

😋

Δημοσ.

PlayStation 5: Έρχεται επίσημα στο τέλος του 2020

Σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η Sony μέσω του blog της, κάνοντας μας γνωστό το γεγονός ότι το PlayStation 5 θα είναι στα χέρια μας στο τέλος του 2020.

Παράλληλα στη δημοσίευση γίνεται αναφορά ακόμη μια φορά στο wired, που ήταν και το πρώτο μέσο αποκάλυψης τον Απρίλιο και επιβεβαιώνει την υποστήριξη Ray Tracing σε hardware επίπεδο. Επίσης θα δούμε και ένα νέο χειριστήριο με haptic technology που θα αντικαταστήσει τη δόνηση και σκανδάλες που θα προσαρμόζονται στο κάθε παιχνίδι όπως επιθυμεί ο προγραμματιστής του παιχνιδιού.

Τέλος, μια έκδοση του GT Sport έχει ήδη μεταφερθεί σε ένα DevKit του PS5 για να δοκιμαστούν οι προαναφερθέντες τεχνολογίες του νέου χειριστηρίου, κάτι που όπως αναφέρει ο αρθρογράφος του wired, ένιωθε διαφορά όταν οδηγούσε σε χώμα και χιόνι.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 8/10/2019 στις 2:25 ΜΜ, Inside X είπε

Από ποια πλευρά?

To  βρισκω θετικο  λογω του feedback που θα εχουμε στα δαχτυλα μας σε σχεση με το gameplay .Σε καθε περιπτωση  θα το κρινουμε συνολικα οταν θα ερθει η ωρα .

Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι θετικό. Νόμιζα ότι το έγραψες του στυλ "θα μπερδεύομαι". :D 

Σενάριο π.χ.: Στο αριστερό trigger, είναι το φρένο - στο δεξί γκάζι, παίζεις ξέρω εγώ GT. Σου "κόβονται" τα φρένα Ingame, το αριστερό γίνεται τέρμα σκληρό το δεξί όπως ήταν - άρα έμεινες με γκάζι μόνο. 

Ρεαλισμός.

Βέβαια δεν νομίζω ότι το άρθρο αναφέρεται σε αυτό - αλλά σε κάτι σαν το, HD Rumble της Nintendo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...