Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ADHD είπε

Εχασες εναν καταπληκτικό τιτλο imo.

Όταν η ζωή σου έχει περιορίσει τον gaming χρόνο σου στο ελάχιστο, και το backlog των must-play παιχνιδιών αγγίζει ταβάνι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αναλώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε "must-play" παιχνίδια που δεν σου άρεσαν για τον οποιοδήποτε λόγο, και ας άρεσαν σε όλους τους άλλους.

Στο Bloodborne δεν έχασα έναν καταπληκτικό τίτλο, έχασα άνω των 30 ωρών, που με τα σημερινά μου δεδομένα είναι ενάμισης μήνας gaming, και δεν είμαι διατεθειμένος να ξανααγοράσω παιχνίδι τέτοιου genre αν το performance δεν είναι καλό.

Το Sekiro για παράδειγμα στο PC είναι σίγουρη αγορά.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχνίδι καταπληκτικό με άθλιο performance.Το έπαιξα κάμποση ώρα αλλά μάτωσαν τα μάτια μου και το προσπέρασα.Ευελπιστω σε αναβαθμισμένη έκδοση στο ps5 μπας κι καταφέρω να το λιώσω.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 5:01 ΜΜ, Gorbatsof είπε

Παιχνίδι καταπληκτικό με άθλιο performance.Το έπαιξα κάμποση ώρα αλλά μάτωσαν τα μάτια μου και το προσπέρασα.Ευελπιστω σε αναβαθμισμένη έκδοση στο ps5 μπας κι καταφέρω να το λιώσω.

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το 30 σταθερο δεν με ενοχλει αλλα το frame pacing με ενοχλουσε αρκετα στο bloodborne. Καταλαβαινω καποιους που δεν την παλεψαν. Ισως καποιους μας ενοχλει περισσοτερο απο αλλους το frame pacing. Δεν ξερω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Shadows είπε

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Είχα μια φαγούρα αν το πιστεύεις ή όχι...Το frame pacing σου ξέσκιζε τα μάτια,αν εσένα δε σε ενοχλούσε είναι δικό σου θέμα.Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό με άθλιο performance όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 26/9/2019 στις 5:37 ΜΜ, Inside X είπε

Θα ανταμειφθεί η υπομονή σου, θα το δεις. Βαρέθηκα να γράφω ότι αυτή η γενιά ήταν ανωμαλία, γιατί το καράβι έπρεπε να γυρίσει πλεύση και ο καπετάνιος (AMD) δεν το είχε...

Εσύ πέρνα από εδώ να τα πούμε και να γνωριστούμε και να σου απαντήσω ανάλογα αν και με το σινάφι δεν ασχολούμαι.

Ίλεος δηλαδή X10...

father gascoigne  σε ψαχνει ...εμαθες κ το σιναφι ντεμεκ εκμεκ

καλημερες γιατι ειμαστε κ κιμπαρηδες

Επεξ/σία από ileos10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπερνώντας τον κύριο, "πετάω ένα post φωτοφολίδα όποτε θυμάμαι (pun intended) από επάνω, φρέσκα νέα:

https://gizmodo.com/a-story-about-two-tiny-fuzzy-photos-of-a-playstation-5-1837594238

- To devkit του PS5 λέγεται "Prospero" και όντως μοιάζει με τις γνωστές φωτογραφίες που είχαν βγει στην φόρα σαν συσκευή-μαξιλάρι για Klingon.

- Τα PS5/Scarlet θα έχουν Camera είτε built in, είτε ως addon. Μάλλον, για λόγους streaming, είτε VR. Addon ή built in (?)

- Θα έχουν και διαφορετική προσέγγιση στο Raytracing!

Τα λοιπά τα διαβάζετε και μόνοι σας.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 2
Δημοσ.

80ιλα σκετη ο σχεδιασμος. Μαζι με συλλεκτικο dvd της 4ης σαιζον του Stranger Things θα πρεπει να το διαθεσουν...not. Δεν παιζει με την καμια το τελικο προιον να εχει τετοιο σχημα και μορφη. Αν στοχευαν αποκλειστικα στην αγορα της Ιαπωνιας ισως..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε πάλι σε σχεδιασμό κουτιού. 50 χρόνια ο ίδιος σχεδιασμός, κουραστικό. 

Γιατί δεν πρωτοτυπούν λίγο, ξέρω 'γώ γιατί δεν τις κάνουν σφαιρικές; Πολύ πιο cool. 😎 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε πάλι σε σχεδιασμό κουτιού. 50 χρόνια ο ίδιος σχεδιασμός, κουραστικό. 

Γιατί δεν πρωτοτυπούν λίγο, ξέρω 'γώ γιατί δεν τις κάνουν σφαιρικές; Πολύ πιο cool. 😎 

Καλως η κακως τα κουτια χωρανε καλυτερα σε επιπλα...Οσο πιο Minimal σχεδιο και με αυστηρες γραμμες τοσο πιο ευκολα θα χωρεσει σε ένα ραφι ξαπλα κατω η πανω από μια τηλεοραση η καθετα διπλα της. Και αν θελεις είναι πιο ευκολο να το πλασαρεις και στην γυναικα xP 

Σκεψου μια μπαλα, ποσους κενους χωρους θα εχεις εκει μεσα? Παρα πολλους. Γιατι δεν υπαρχει κατι κυρτο για να χωρεσεις στα πιο πολλα σημεια...Ο εκμεταλευσιμος χωρος είναι ο κυβος που σχηματίζεται εσωτερικα. Βεβαια ισως μπορει να βοηθησει στο cooling του συστηματος με μικροτερα φανακια η αντλια για υδροψυξη (λεω εγω τωρα μια ιδεα…)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

😋

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...