Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Inside X said:

Θα τους φύγει ο κώλος στο service*. Η Nand του σήμερα δεν είναι και για πολλά γράψε σβήσε, όταν μιλάμε για κονσόλα που θα κρατήσει ως γενιά αλλά 6~7 χρόνια....

Ο θεός βοηθός εκεί.

*Όχι ότι τους χαλάει δηλαδή....

Θεώρησε ως δεδομένο ότι θα έχει SSD. Εγώ λέω 500GB nvme, wild guess. Θα δείξει :D Μια χαρά αρκεί η NAND του σήμερα για basic χρήση.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Στοιχηματίζω 500GB nvme SSD basic model

Και ας χωράει 5 παιχνίδια. Δε τους απασχολεί.

Πολυ πιθανο .Εκτος αν πανε σε υβριδικη λυση .

Δημοσ.

Ότι θα έχει ssd θα έχει. Στην κεντρική η "παπάτζα"  του 0.5w standby της Sony περί κλιματική αλλαγής είναι η απόδειξη.

Hibernate λέγεται στο PCMR World με ultra fast ssd. 😅

Ινοβέσιον.

Αλλά με 512 GiB (/sic) θα υπάρξουν θεματάκια. 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Fotis13 said:

Πολυ πιθανο .Εκτος αν πανε σε υβριδικη λυση .

Έρχεται πιο φτηνά το 1TB SSD από το 500GB SSD + 1TB HDD. Χώρια τον χώρο που θα πιάνει, τα απαιτούμενα cages, σχεδιασμός, τροφοδοσίες κλπ. Ούτε αυτό το κόβω πιθανό.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, GeorgeMan said:

Στοιχηματίζω 500GB nvme SSD basic model

Και ας χωράει 5 παιχνίδια. Δε τους απασχολεί.

500GB SSD εν έτει 2021; Φάση θα σβήνουμε data από τον SSD κάθε δεύτερη μέρα (αφού με τόσο μικρό χώρο το σβήσιμο/γράψιμο θα πάει σύννεφο);

Θα πέσει πολύ γέλιο με το εξαιρετικό support της Sony!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inside X είπε

Θα τους φύγει ο κώλος στο service*. Η Nand του σήμερα δεν είναι και για πολλά γράψε σβήσε, όταν μιλάμε για κονσόλα που θα κρατήσει ως γενιά άλλα , 6~7 χρόνια....

Ο θεός βοηθός εκεί.

*Όχι ότι τους χαλάει δηλαδή....

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

500GB SSD εν έτει 2021; Φάση θα σβήνουμε data από τον SSD κάθε δεύτερη μέρα (αφού με τόσο μικρό χώρο το σβήσιμο/γράψιμο θα πάει σύννεφο);

Που είναι το like μου? :D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σου έκανα δύο, ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό θα ξαναμηδενίσει το counter σου! :P

Αυτά βαριέμαι χαχαχαχα! 😅

Σοβαρά τώρα - θα κάνει μεγάλο πέσιμο η Sony τουλάχιστον στο PC Gaming. Είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει:

- Portable

- Πάτημα στο PC Gaming.

Θα είναι all out η κίνησή της και θα το δείτε.

Όσα exclusives της φύγανε πήγανε EGS. Μιλάμε για το απόλυτο disruption tactic - και από την αντίθετη η MS στηρίζει Steam ενώ δεν είχε ποτέ λόγο. Έτσι εξηγούνται όλα.

/bookmark this.

Επεξ/σία από Inside X
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Ναι ενώ με 1 τερα που θα σβήνεις κάθε τέταρτη μέρα θα σωθείς 😛

• Moderators
Δημοσ.
Just now, GeorgeMan said:

Ναι ενώ με 1 τερα που θα σβήνεις κάθε τέταρτη μέρα θα σωθείς 😛

Ο SSD δίσκος έχει νόημα μόνο σε δύο περιπτώσεις:

1) Αν είναι μικρός και έχει μόνο το OS πάνω του.

2) Αν είναι τεράστιος (τουλάχιστον 2TB) για να μην χρειάζεται να γράφεις συνέχεια πάνω του.

Και 1ΤΒ πολύ λίγο είναι.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια να μην μπει 1tb ssd στην χειροτερη στο ps5.

Αντε το πολυ πολυ να βγαλει και μια ακριβοτερη εκδοση 2TB.

Το ιδανικο θα ειναι να μπορει ο ιδιος ο χρηστης να εχει προσβαση στο εσωτερικο και να προσθεσει αυτος αν χρειαστει ενα μεγαλυτερο δισκο χωρις να χανει εγγυηση οπως εν μερη και στο ps4.

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Fulgore said:

Δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια να μην μπει 1tb ssd στην χειροτερη στο ps5.

Αντε το πολυ πολυ να βγαλει και μια ακριβοτερη εκδοση 2TB.

Το ιδανικο θα ειναι να μπορει ο ιδιος ο χρηστης να εχει προσβαση στο εσωτερικο και να προσθεσει αυτος αν χρειαστει ενα μεγαλυτερο δισκο χωρις να χανει εγγυηση οπως εν μερη και στο ps4.

Τι 1TB πλάκα κάνουμε τώρα; Το tLoU2 θα είναι current gen game και η physical έκδοσή του θα περιλαμβάνει 2 δισκάκια, όταν θα κάνει launch το PS5 σε 1TB θα χωράνε 5 ΑΑΑ games όλα κι όλα.

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Malthador said:

Τι 1TB πλάκα κάνουμε τώρα; Το tLoU2 θα είναι current gen game και η physical έκδοσή του θα περιλαμβάνει 2 δισκάκια, όταν θα κάνει launch το PS5 σε 1TB θα χωράνε 5 ΑΑΑ games όλα κι όλα.

Θύμισε μου ποσα AAA digital χωράνε στο switch σε παρακαλώ. 😛

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, GeorgeMan said:

Θύμισε μου ποσα AAA digital χωράνε στο switch σε παρακαλώ. 😛

Καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα, αλλά επειδή παίζει γενικά το επιχείρημα «στα twins λέτε έτσι, για το Switch λέτε γιουβέτσι» υπάρχουν δύο λεπτές διαφορές. Πρώτον, το Switch είναι και φορητό με ότι αυτό συνεπάγεται αυτό στο κομμάτι της χωρητικότητας. Δεύτερον -και σημαντικότερον- τα physical games στο Switch δεν θέλουν installation (ναι, ξέρω τι θα πεις/πουν αλλά δεν με ενδιαφέρει οτι κάποια multiplatforms θέλουν extra download, μόνο exclusives παίζω στις κονσόλες μου εν γένει). Πήρα το -άθλιο από πλευράς performance- LA, το έβαλα στην κονσόλα μου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπαιζα. Όταν πάρω το tLoU2 στο PS4/PS5 μου ξέρω από τώρα ότι θα πρέπει να έχω ελεύθερα 100GB στον σκληρό και να περιμένω κανά μιαμισάωρο να γίνει installed πριν μπορέσω να παίξω (και αυτό στο αισιόδοξο σενάριο που δεν θα παίξει κανένα day-one 10 GB patch).

Τουλάχιστον άνιση αναλογία και σίγουρα off-topic.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γνωριζεις οτι ολοι μας θα θελαμε να εχει 2tb ssd το ps5,οπως ολοι μας θελαμε να ειχε 1TB το ps4 πισω στο 2013,αλλα ειδαμε στην πραξη τι εγινε.

Αρα κραταω μικρο καλαθι να δουμε μπολικο χωρο day one σε Ps5.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...