Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Bloodborne αξιζει οχι 60, αξιζει να αγορασεις την κονσολα μονο γι αυτο

Ναι ρε γμτ ισχύει!! Δεν έχω πάρει ps4 και θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν ps5. Μάντεψε ποιο θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγοράσω μιας και θα υπάρχει εξ αρχής bc.

• Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Inside X είπε

Νομίζω ότι σε όποιον ασχολείται σοβαρά με τα της βιομηχανίας είναι γνωστά τα λάθη. Εγώ τα είδα ήδη χωρίς να είμαι κονσολάκιας το 2017.

Για αυτό αγόρασα τότε Wii-U.

3 Dark Souls beg to differ. Χωρίς frame pacing κλπ προβλήματα.

Την πρωτοτυπία θέλω να μου αναφέρεις.

αδερφε παρε το xbox βαλε του μια κορδελα πες του κανα 2 γλυκολογα κ παντο στα καπακια για τραμπα με Bloodborne

κ την διαφορα την πληρωνεις εσυ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Bloodborne αξιζει οχι 60, αξιζει να αγορασεις την κονσολα μονο γι αυτο

Εξαρτάται. Τερμάτισε από 2 φορές DS1-2-3 καρφωτά στα 60fps και βάλε μετά να παίξεις Bloodborne. Εγώ προσωπικά μετά από πολλές ώρες προσπάθειας να χωνέψω το οικτρό performance, τα παράτησα.

Δεν γίνεται ρε παιδιά, σε κάποια παιχνίδια το performance έχει να παίξει τεράστιο ρόλο στην εμπειρία του παίχτη. Αν δεν το απαιτήσουμε συλλογικά, να μήν περιμένουμε βελτίωση.

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Το πρόβλημα με την Nintendo είναι ότι αφήνει σιγά σιγά τις custom engines και πάει προς UE4 μεριά.......

Ας κάνει ότι θέλει. Δεν είναι δυνατό όμως να βγάζει παιχνίδια με το performance του Link's awakening, ή ακόμα και του Breath of the wild, το οποίο δεν είναι και υπόδειγμα optimization.

Για τα νέα PS και XBOX, προσωπικά θα με εκνευρίσουν αφάνταστα οι δηλώσεις που θα έρθουν περι "δυνατότερο gaming σύστημα ever", "τα καλύτερα γραφικά ever" κλπ κλπ κλπ, και να καταλήξουμε πάλι σε υπερπαραγωγές που με το ζόρι θα πιάνουν ένα μή σταθερό 30άρι στο framerate.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εξαρτάται. Τερμάτισε από 2 φορές DS1-2-3 καρφωτά στα 60fps και βάλε μετά να παίξεις Bloodborne. Εγώ προσωπικά μετά από πολλές ώρες προσπάθειας να χωνέψω το οικτρό performance, τα παράτησα.

Δεν γίνεται ρε παιδιά, σε κάποια παιχνίδια το performance έχει να παίξει τεράστιο ρόλο στην εμπειρία του παίχτη. Αν δεν το απαιτήσουμε συλλογικά, να μήν περιμένουμε βελτίωση.

Εγώ πάντως έχω τελειώσει DS1-2-3 και Sekiro στο PC (με 60fps) αλλά το Bloodborne κατάφερε να με τραβήξει τόσο πολύ στον κόσμο του που σταμάτησα να σκέφτομαι το performance από ένα σημείο και μετά.

Φυσικά και είναι ενοχλητικό και θα ήθελα πάρα πολύ να έπαιζα το παιχνίδι στα 60fps στο PC όπως του αξίζει, αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι ένα διαμάντι που δεν μπορεί να χαντακωθεί από το performance. 

Η μεγάλη βλακεία της υπόθεσης είναι ότι πέρα από τα 30fps, το πρόβλημα δεν είναι στο performance καθ'αυτό αλλά στο frame pacing. Είναι κάτι που θα λυνόταν εύκολα με patch (έχει λυθεί σε άλλα παιχνίδια) αλλά δυστυχώς δεν θέλουν να κάτσουν να ασχοληθούν και επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος σε όλα τους τα παιχνίδια. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εγω εχω γραψει στο παιχνιδι 600+ ωρες, δεν με ενοχλησε ποτε το performance, αλλα εγω ειμαι εγω και καταλαβαινω τι εννοεις. Δε γινεται ομως να το συγκρινεις με το ds3, το χειροτερο game  της εταιρειας με διαφορα απο τα υπολοιπα. Εχεις δικιο για το performance, αλλα το game ειναι κορυφη σε ολα τα υπολοιπα. Story, bosses, μουσικη κτλπ και δε μπορω να το συγκρινω με κανενα DS

Το μονο στοιχειο που υπερτερουν ολα τα ds ειναι το pvp, σε ολα τα αλλα θεωρω οτι το bloodborne ειναι παρα πολυ μπροστα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφέρομαι αποκλειστικά στο performance του παιχνιδιού, σε σύγκριση με το performance παρόμοιων παιχνιδιών και την υποβάθμιση που μπορεί να φέρει στην εμπειρία, όταν αυτό δεν είναι καλό.

H ποιότητα ενός game στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητα ώς redeeming factor για το performance του.

Πάντως υπάρχει μιά πιό έντονη απαίτηση του gaming κοινού για το θέμα του framerate και του performance γενικότερα, οπότε είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμβάλει σε αυτό και η πληθώρα των τεχνικών αναλύσεων που δημοσιεύονται στα διάφορα ίντερνετς.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Το εκανα εγω,μονο βγαζοντας, απεξω το DS3 μιας και κυκλοφορησε μετα το Bloodborne.

2φορες πλατινα το εχω κανει το Bloodborne(βεβαια εννοειται οτι στην αρχη μου καθησε ασχημα η αλλαγη/μεταβαση αλλα και το demons souls/dark souls του ps3 το ιδιο τρεχανε πανω κατω).

Ως ατομο το οποιο παιζει πανω κατω σε ολες τις πλατφορμες και στο pc συγκεκριμενα σε 165hz monitor,πιστεψε με εννοειται οτι με ενδιαφερει το performance,αλλα ποτε μα ποτε πανω απο το ιδιο το παιχνιδι.

Προφανως και θα ηθελα σε πολλα παιχνιδια του ps3/ps4 να τρεχανε σε 60fps,αλλα αν το κεντρικο παιχνιδι ειναι πολυ καλο,τοτε κυριολεκτικα χαλαλι(για single player κομματι παντα).

Αυτο ειναι το καλο/κακο με τις κονσολες που τις κανουν να διαφερουν απο τα Pc.

Δεν εχεις προσβαση στο hardware της κονσολας,και αρα βασιζεσαι 100% στο optimization/performance του καθε developer.

Δημοσ.

Καλύτερα γιατί θα παίζαμε settings, αντί για το παιχνίδι - άσε το ψυχαναγκαστικό όλα στο high, γιατί έτσι, σε hardware που δεν αναβαθμίζεται καν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panther_512 είπε

Συμφωνω γενικα με την τελευταια σου προταση αλλα δεν συμφωνω για το Bloodborne, το επαιξα και εγω καμια 500αρια ωρες τουλαχιστον και δεν θεωρω οτι το performance ειναι deal-breaker για ενα τιτλο τετοιου επιπέδου.

Εχασες εναν καταπληκτικό τιτλο imo.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι περίεργος να δω τι "SSD" θα βάλουνε στις κονσόλες νέας γενιάς, όταν τα παιχνίδια πλησιάζουν γενικά στο σύνολό τους τα 100GB+.

"1" ΤΒ το οποίο θα είναι - λειτουργικό + μετατροπή byte σε bit, 720(random number)~931 GB. Τι ακριβώς? Και τι θα πρέπει να διασυνδέσουμε δηλαδή.... 

Εξωτερικό SSD? HDD? τι?

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, ADHD είπε

Συμφωνω γενικα με την τελευταια σου προταση αλλα δεν συμφωνω για το Bloodborne, το επαιξα και εγω καμια 500αρια ωρες τουλαχιστον και δεν θεωρω οτι το performance ειναι deal-breaker για ενα τιτλο τετοιου επιπέδου.

Εχασες εναν καταπληκτικό τιτλο imo.

+απειρο. Εγω δεν ξερω τι λεγατε οταν πρωτοπαιξατε ds στο  πσ3. Eκει δε θυμαμαι κανεναν να μιλαει για performance, αλλα για αριστουργημα που εθεσε νεο genre, με απιστευτο βαθος και level design. Μιλαμε απο τα χειροτερα overall performance, μαζι με το bayonneta παλι στο ps3. 

Και φυσικα το demon's souls που κ αυτο ειχε πολυ κακο performance. Αυτα τα παιχνιδια δε τα παιζεις για τα frames, κ οποιος καθεται να ασχοληθει με αυτα χανει καθε νοημα. Το bloodborne δε προκειται να ξεπεραστει ποτε σαν game, παρα μονο απο το sequel του. Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που πατανε στο ιδιο genre ειναι απλα κατωτερα (για μενα εξαιρεση αποτελει το ds2 που εχω 1000 ωρες+ και το λατρευω λογω pvp και το ΝΙΟΗ γτ ειμαι πορωμενος με ninja gaiden κ δε μπορω να μιλησω αντικειμενικα)

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Αριστουργημα ελπιζω να ειναι το ps5 μολις κυκλοφορησει .Εχει καταντησει αηδια η αναμονη .Θελουμε next gen  υλικο  και οτι μας υποσχεθηκαν να το δουμε να βγαινει στην πραξη .

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αριστουργημα ελπιζω να ειναι το ps5 μολις κυκλοφορησει .Εχει καταντησει αηδια η αναμονη .Θελουμε next gen  υλικο  και οτι μας υποσχεθηκαν να το δουμε να βγαινει στην πραξη .

Θα ανταμειφθεί η υπομονή σου, θα το δεις. Βαρέθηκα να γράφω ότι αυτή η γενιά ήταν ανωμαλία, γιατί το καράβι έπρεπε να γυρίσει πλεύση και ο καπετάνιος (AMD) δεν το είχε...

5 ώρες πριν, ileos10 είπε

αδερφε παρε το xbox βαλε του μια κορδελα πες του κανα 2 γλυκολογα κ παντο στα καπακια για τραμπα με Bloodborne

κ την διαφορα την πληρωνεις εσυ...

Εσύ πέρνα από εδώ να τα πούμε και να γνωριστούμε και να σου απαντήσω ανάλογα αν και με το σινάφι δεν ασχολούμαι.

Ίλεος δηλαδή X10...

• Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, Inside X said:

Εγώ είμαι περίεργος να δω τι "SSD" θα βάλουνε στις κονσόλες νέας γενιάς, όταν τα παιχνίδια πλησιάζουν γενικά στο σύνολό τους τα 100GB+.

"1" ΤΒ το οποίο θα είναι - λειτουργικό + μετατροπή byte σε bit, 720(random number)~931 GB. Τι ακριβώς? Και τι θα πρέπει να διασυνδέσουμε δηλαδή.... 

Εξωτερικό SSD? HDD? τι?

Στοιχηματίζω 500GB nvme SSD basic model

Και ας χωράει 5 παιχνίδια. Δε τους απασχολεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Στοιχηματίζω 500GB nvme SSD basic model

Και ας χωράει 5 παιχνίδια. Δε τους απασχολεί.

Θα τους φύγει ο κώλος στο service*. Η Nand του σήμερα δεν είναι και για πολλά γράψε σβήσε, όταν μιλάμε για κονσόλα που θα κρατήσει ως γενιά άλλα , 6~7 χρόνια....

Ο θεός βοηθός εκεί.

*Όχι ότι τους χαλάει δηλαδή....

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...