najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Inside X είπε 3 Dark Souls beg to differ. Χωρίς frame pacing κλπ προβλήματα. Την πρωτοτυπία θέλω να μου αναφέρεις. εχεις παιξει ποτε bloodborne?
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Mitroglou7 είπε Ο Γιωργάκης θέλει να παίξει Bloodborne συν τα Dark Souls. Ο Γιωργάκης αγοράζει αναγκαστικά PS4. O Γιαννάκης βλέπει τη κονσόλα στο σπίτι του Γιωργάκη και παίρνει και αυτός την ίδια. Ο Βαγγελάκης παρόλο που δεν είναι κολλητός με το Γιωργάκη και το Γιαννάκη και είναι ανάμεσα στις 2 κονσόλες, επειδή ακούει στη γειτονιά του πιο πολύ το PS4 παίρνει και αυτός PS4. Ο Επαμεινώνδας που παίζει μόνο Fifa, CoD κτλ. παίρνει και αυτός PS4 γιατί όλα τα παιδάκια στο χωριό έχουν PS4 και θέλει μεγαλύτερο community και να παίζει με τους φίλους/γνωστούς του. Και κάπως έτσι αυτά τα 5-10 exclusives είτε λέγονται Bloodborne ή όπως λέγονται, παρόλο που δε πουλάνε όσο τα Fifa,GTA, CoD είναι ο βασικός λόγος snowballάρει το πράγμα και δημιουργείται αυτή η 2 προς 1 αναλογιά υπέρ μιας υποδεέστερης κονσόλας. Με το snowball effect συμφωνώ. Αλλά μέχρι εκεί.
Choutas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αυξηθηκαν τοσο πολυ που τους εχει φτασει ηδη η Nintendo με κονσολα 2.5ετων στην αγορα της οποιας τα specs ειναι κατηγοριας ps3/360 ξερω γω. Οι πωλησεις του xbox αυξηθηκαν καθαρα λογω των πολυ καλων υπηρεσιων που εχει(βλεπε game pass)τις οποιες τις αξιοποιει μεσω του δυνατοτερου hardware. Βεβαια η ολη πορεια της MS σε αυτη την γενια ειναι κουβεντα για το αλλο διπλα θεμα του Xbox Scarlet. Προφανως και μας ενδιαφερει(εως ενα βαθμο)το hardware για να τρεχουν τα παιχνιδια ομαδα(τα περι 60fps που γραφτηκαν πιο πισω). Αλλα το ζουμι της υποθεσης ειναι τα ιδια τα παιχνιδια. Για παιχνιδο κονσολες μιλαμε ουτως ή αλλως,αρα το Α και το Ω πρεπει να ειναι πρωτα τα παιχνιδια και μετα ολα τα αλλα οπως specs,υπηρεσιες κλπ. Άρα συμφωνείς ότι η Microsoft ανάκαμψε λόγω και του Xbox One X. Μια κονσόλα που πήρε θετική ανταπόκριση και από κριτικούς και από καταναλωτές. Συμφωνείς μαζί μου. Το game pass πήγε πολύ καλά δόξα τω θεώ γιατί πολύ πήραν Xbox One X ενεργοποίησαν το δωδεκάμηνο και γλυκάθηκαν. Το πρώτο βήμα ήταν το hardware με revision το S και ένα χρόνο μετά λανσάρισμα του X. Το Xbox πάει καλύτερα το λένε και η μηνιαίες πωλήσεις των κονσολών. Για το Nintendo που λες ίσα και όμοια πουλιούνται στις ΗΠΑ και οι τρεις κονσόλες καμία δεν πουλάει πολύ παραπάνω από την άλλη η Nintendo πήγε πολύ καλά στο κάστρο της στην Ιαπωνία και Europe/Rest of the World. Το Xbox έχει τόσες πωλήσεις λόγω κακού λαμσαρίσματος και υποδεέστερο hw τότε. Το X έσωσε όσα μπορούσαν να σωθούν. Όπως είπα στην συγκεκριμένη περίπτωση το software δηλαδή τίτλοι δεν έσωσαν την παρτίδα αλλά το hardware. Για τις υπηρεσίες συμφωνώ 100%.
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Inside X είπε το να αναφέρουμε τις πωλήσεις του switch ως κόντρα στις πωλήσεις του xbox είναι τραγικό... Μα δεν διαφωνω οτι ειναι side Κονσολα,ισα ισα που αυτο ακριβως λεω και τονιζω που ειναι και η πραγματικοτητα. Side κονσολα 2.5ετων η οποια κοντραρει main κονσολα 6ετων στην αγορα σε πωλησεις και πλησιαζει και να την ξεπερασει κιολας. http://www.vgchartz.com/article/440661/worldwide-hardware-estimates-for-the-week-ending-september-14/ Και ολως τυχαιως οι πωλησεις των exclusives της αναλογικα με τις πωλησεις κονσολων ειναι τεραστιες. Προφανως και τις μεγαλες πωλησεις τις κανουν τα αθλητικα παιχνιδια,το GTA,τα call of duty και παει λεγοντας,αλλα στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι που χανει η κονσολα,τα οποια συνοδευουν τα γνωστα online παιχνιδια.Απουσιαζουν τα system sellers που ειχε στο 360 με λιγα λογια. Προσωπικα ακολουθω μονο τα ιδια τα παιχνιδια και μου ειναι αδιαφορο σε ποιο κουτι(υπολογιστης,nintendo,sony,MS)θα τα παιξω,αλλα σε αυτη την γενια τεραστια απογοητευση η MS στο κομματι των παιχνιδιων/exclusives σε σχεση με το 360,και ας εχει κορυφαιες υπηρεσιες/controller/hardware.
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εχεις παιξει ποτε bloodborne? Όχι αλλά είμαι καλός στο tanking όπως βλέπεις (druid tank - Knight Captain στο old PVP Rank) Ok σταματάω. Δεν έχει νόημα η συζήτηση στο παρόν νήμα. 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα δεν διαφωνω οτι ειναι side Κονσολα,ισα ισα που αυτο ακριβως λεω και τονιζω που ειναι και η πραγματικοτητα. Side κονσολα 2.5ετων η οποια κοντραρει main κονσολα 6ετων στην αγορα σε πωλησεις και πλησιαζει και να την ξεπερασει κιολας. http://www.vgchartz.com/article/440661/worldwide-hardware-estimates-for-the-week-ending-september-14/ Και ολως τυχαιως οι πωλησεις των exclusives της αναλογικα με τις πωλησεις κονσολων ειναι τεραστιες. Προφανως και τις μεγαλες πωλησεις τις κανουν τα αθλητικα παιχνιδια,το GTA,τα call of duty και παει λεγοντας,αλλα στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι που χανει η κονσολα,τα οποια συνοδευουν τα γνωστα online παιχνιδια.Απουσιαζουν τα system sellers που ειχε στο 360 με λιγα λογια. Προσωπικα ακολουθω μονο τα ιδια τα παιχνιδια και μου ειναι αδιαφορο σε ποιο κουτι(υπολογιστης,nintendo,sony,MS)θα τα παιξω,αλλα σε αυτη την γενια τεραστια απογοητευση η MS στο κομματι των παιχνιδιων/exclusives σε σχεση με το 360,και ας εχει κορυφαιες υπηρεσιες/controller/hardware. Όταν η Side console τρέξει UNREAL 4 στα 4K/60 (Gears 5) Pm με να την κάνω main... Ε μα ρε φίλε. Τι stealth attack είναι αυτό? 17 λεπτά πριν, Choutas είπε Άρα συμφωνείς ότι η Microsoft ανάκαμψε λόγω και του Xbox One X. Μια κονσόλα που πήρε θετική ανταπόκριση και από κριτικούς και από καταναλωτές. Συμφωνείς μαζί μου. Το game pass πήγε πολύ καλά δόξα τω θεώ γιατί πολύ πήραν Xbox One X ενεργοποίησαν το δωδεκάμηνο και γλυκάθηκαν. Το πρώτο βήμα ήταν το hardware με revision το S και ένα χρόνο μετά λανσάρισμα του X. Το Xbox πάει καλύτερα το λένε και η μηνιαίες πωλήσεις των κονσολών. Για το Nintendo που λες ίσα και όμοια πουλιούνται στις ΗΠΑ και οι τρεις κονσόλες καμία δεν πουλάει πολύ παραπάνω από την άλλη η Nintendo πήγε πολύ καλά στο κάστρο της στην Ιαπωνία και Europe/Rest of the World. Το Xbox έχει τόσες πωλήσεις λόγω κακού λαμσαρίσματος και υποδεέστερο hw τότε. Το X έσωσε όσα μπορούσαν να σωθούν. Όπως είπα στην συγκεκριμένη περίπτωση το software δηλαδή τίτλοι δεν έσωσαν την παρτίδα αλλά το hardware. Για τις υπηρεσίες συμφωνώ 100%. Μην τσιμπάς. Όσοι πήραν ps4 pro άλλοι τόσοι το μετανιώσαν και πήραν x1x για τα multiplatform και το Game Pass επειδή είναι και τσίπηδες μιας και το Game Pass είναι ακόμα πιο φθηνό και από την αγορά των μτχ. Άσε το console warZ (γιατί αυτό γίνεται τώρα στο νήμα) στους έμπειρους. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Inside X είπε Όταν η Side console τρέξει UNREAL 4 στα 4K/60 (Gears 5) Pm με να την κάνω main... Δυστηχως απο οτι φαινεται σε ενδιαφερει περισσοτερο το hardware παρα τα ιδια τα παιχνιδια,το ακρως αντιθετο απο μενα,αρα το σταματαω εδω. 3
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δυστηχως απο οτι φαινεται σε ενδιαφερει περισσοτερο το hardware παρα τα ιδια τα παιχνιδια,το ακρως αντιθετο απο μενα,αρα το σταματαω εδω. Αυτό να το γράψεις στους φανατικούς του Bloody Gay Simulator 2020. Εγώ μια χαρά απολαμβάνω παιχνίδια και με τετράγωνα ή 16bit γραφικά. Πολύ ευχαρίστως να έρθεις σπίτι μου μια μέρα να παίξουμε στην ταπεινή amiga 500 μου με επέκταση μνήμης 512kb Ram. Θα χαρώ κιόλας να σε γνωρίσω. Δεν είμαι εγώ ο Δράκος πάντως. Κάθε άλλο. Παρατηρητής είμαι.
najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Inside X είπε Όταν η Side console τρέξει UNREAL 4 στα 4K/60 (Gears 5) Pm με να την κάνω main... Εσυ παιζεις gears(που μπορεις να το παιξεις και στο pc, αρα δεν ειναι αποκλειστικο), κ εγω επαιξα horizon, gow, bloodborne και ερχεται death standing k last of us. Ολα στα 30 και παρακατω frames αλλα ειναι πραγματικα systems sellers και αποκλειστικα. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα. Δε καταλαβαινω παντως αυτη τη κοντρα xbox ps4, ξερουμε ξεκαθαρα ποια ειναι η ανωτερη κονσολα αν δουμε τους τιτλους, τον κοσμο στα online games κτλπ.
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Εσυ παιζεις gears(που μπορεις να το παιξεις και στο pc, αρα δεν ειναι αποκλειστικο), κ εγω επαιξα horizon, gow, bloodborne και ερχεται death standing k last of us. Ολα στα 30 και παρακατω frames αλλα ειναι πραγματικα systems sellers και αποκλειστικα. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα. Δε καταλαβαινω παντως αυτη τη κοντρα xbox ps4, ξερουμε ξεκαθαρα ποια ειναι η ανωτερη κονσολα αν δουμε τους τιτλους, τον κοσμο στα online games κτλπ. Δεν έπρεπε να καταλήξει η συζήτηση εδώ. Το ξέρεις και εσύ. Δεν υπάρχει ανώτερη κονσόλα στην πραγματικότητα και δεν μπορώ να φανατιστώ με ένα πλαστικό κουτί. Για μένα υπάρχει μια κονσόλα (πλαστικό κουτί) που τρέχει αυτά τα παιχνίδια και υπάρχει η άλλη πλαστική κονσόλα που κάνει αυτό. Πας να μου πλασάρεις ότι το τάδε ψυγείο κάνει καλύτερη ψύξη. Έτσι το βλέπω. Εγώ το βλέπω ότι το τάδε ψυγείο καταψύχει 5 κρέατα π.χ. ενώ το άλλο είναι καταψύκτης και χωράει και αρνί
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε Ήταν και θέμα hardware, δε μπορείς να προκόψεις με jaguar στα 2 ghz. Όσο optimization και να κάνεις, της κοντής τσαπού της φταίγαν οι τρίχες τελικά. 😂 Τώρα με zen 2 στα 3.2 GHz boost το 60ράκι πρέπει να είναι άνετο αν το επιδιώξει ο dev. Αν ηθελαν θα τα ειχαν ολα 60fps και σε αυτη τη γενια. Αλλωστε σε αυτη ειδαμε περισσοτερα 60αρια απο την προηγουμενη και πιο σταθερα φρειμς γενικα. Οποτε για μενα δεν λεει τπτ ο jaguar στα 2 ghz. Oυτε το οτι ο zen θα ειναι δυνατος. Ειναι θεμα επιλογης των devs αν θα εχουν περισσοτερα 60αρια. Θα μπορουσε η επομενη γενια να μην εχει κανενα 60αρι αν αυτο ηθελαν. Αλλα θα εχει περισσοτερα γιατι υπαρχει αυτη η ταση. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, PDS13 είπε Αλλωστε σε αυτη ειδαμε περισσοτερα 60αρια απο την προηγουμενη και πιο σταθερα φρειμς. Οποτε για μενα δεν λεει τπτ ο jaguar στα 2 ghz. Όταν τα γράφαμε αυτά μας την πέφτανε PDS.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Inside X είπε Όταν τα γράφαμε αυτά μας την πέφτανε PDS. Γενικα αυτη η γενια εχει απο τα περισσοτερα 60αρια ever. Και επισης λεγεται οτι εχουμε ισως τους χειροτερους επεξεργαστες ever. Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι?οτι δεν ειναι θεμα hardware? Δεν εξεταζω αν πραγματι το hardware παιζει ρολο στο φρειμ ρειτ. Γιατι οντως παιζει...Αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιουν ετσι. ΥΓ.Εγω θα ηθελα να κανουν μια μεταβαση σε 60 για πολλους λογους. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, PDS13 είπε Γενικα αυτη η γενικα εχει απο τα περισσοτερα 60αρια ever. Και επισης λεγεται οτι εχουμε ισως τους χειροτερους επεξεργαστες ever. Αυτο απο μονο του δεν λεει κατι, οτι δεν ειναι θεμα hardware. Δεν εξεταζω αν πραγματι το hardware παιζει ρολο στο φρειμ ρειτ. Γιατι οντως παιζει...Αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιουν ετσι. Εγω θα ηθελα να κανουν μια μεταβαση σε 60 για πολλους λογους. Για μένα είναι αστεία η συζήτηση. Δύο πραγματάκια τα κατέχουμε. Αν έλεγες στον μέσο γνώστη ότι με μια RX580 και atom επεξεργαστή 8 πύρηνο ότι φίλε θα έτρεχες gears 5 στα 60 έστω και με reconstruction θα έκλαιγε 5 νύχτες. Εδώ κάπου έχει χαθεί η μπάλα γιατί ναι μεν PC hardware οι κονσόλες αλλά μια τα production values μια το optimization εγώ δεν έχω καταλάβει ποια μαμημένη 7850 θα έτρεχε Last of us 2 έτσι ή από ποιο σύμπαν βγήκε η 7790 που θα έτρεχε Gears 5 1080p/30. Προκαλώ. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X 1
panther_512 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Tα παιχνίδια που ξεχωρίζουν για τα production values και το optimization τους μετριούνται με τα δάχτυλα ενός χεριού, σε ένα lifecycle 6-ετίας και έναν ωκεανό από games. Προσωπικά θεωρώ ότι στην παρούσα γενιά χάθηκε το focus από το optimization, με αποτέλεσμα απουσία ακόμα και κλειδωμένων 30fps από παιχνίδια που κανονικά δεν θα το περίμενες. Εδώ καταντήσαμε να βλέπουμε μέχρι και την Nintendo, που στα games της παρέδιδε μαθήματα optimization, να βγάζει πλέον προβληματικά στην απόδοσή τους παιχνίδια. Οπότε, θεωρώ ότι η παραμετροποίηση στα games, μέσω πρόσβασης σε settings, είναι η πιό ρεαλιστική λύση. Και ας είναι έστω επιλογή 4κ/30fps και 1080p/60fps. 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, panther_512 είπε Εδώ καταντήσαμε να βλέπουμε μέχρι και την Nintendo, που στα games της παρέδιδε μαθήματα optimization, να βγάζει πλέον προβληματικά στην απόδοσή τους παιχνίδια. Το πρόβλημα με την Nintendo είναι ότι αφήνει σιγά σιγά τις custom engines και πάει προς UE4 μεριά η οποία όμως αποδεικνύεται πολύ βαριά για τον Tegra X ακόμα και σε απλά πράγματα. Παράδειγμα Yoshi's Crafted World και Link's Awakening. Βασικά είναι μια προβληματική μηχανή ακόμα και σε PC, πόσο μάλλον σε ένα ταπεινό handheld σύστημα... Αυτό που θέλει να πετύχει είναι μείωση του κόστους ανάπτυξης ενός παιχνιδιού (οι custom engines είναι χρονοβόρα διαδικασία) σε βάρος όμως της ποιότητας του. Έφυγε και το "Seal of Quality" για να δέσει το γλυκό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις