najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Choutas είπε Ίσως πάντως με την κυκλοφορία του Xbox One X η πωλήσεις του Xbox αυξήθηκαν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το software αλλά το hardware. δες ποσο πουλησε το "pro" σε σχεση με το απλο ps4. Πολυ μικρα νουμερα. Να μου πεις προσφερει αστειες διαφορες, αλλα και παλι.
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το μεγαλυτερο ποσοστο αδιαφορει για το hardware, τα games μας νοιαζουν source?
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Inside X είπε source? Εισαι στις κονσολες φιλος, αν μας ενδιεφερε το hardware θα γραφαμε παραδιπλα στο pc section... 3
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εισαι στις κονσολες φιλος, αν μας ενδιεφερε το hardware θα γραφαμε παραδιπλα στο pc section... Και αν σου ξεκινήσω συζήτηση περί "φαλαινών" που πληρώνουν πολύ περισσότερο στο xbox vs PS4, όπως φαίνεται από τον τζίρο που δηλώνεται από τις εταιρείες τι θα απαντήσεις? Μπορείς να απαντήσεις? Μια φάση όπως με τα F2P (Fortnite) vs συνδρομών στυλ WoW. Τα περί engangement VS MAU. Θέλω άποψη εμπεριστατωμένη. Ατάκα το ότι είμαι στις κονσόλες δεν μου λέει κάτι... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X
Choutas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Σε καθαρά θεωρητικό βαθμό περισσότεροι κωδικοί = περισσότερες πωλήσεις. Και το Switch Lite βγήκε για κάποιους που δεν θέλουν Ντοκ ή δεν τους φτάνουν τα χρήματα να πάρουν τον πρώτο κωδικό. Οι εταιρείες ξέρουν καλύτερα το εμπορικό τους κομμάτι έχουν κάτσει και έχουν κάνει brainstorming ώρες επί ωρών. Ίσως να βγει τρίτο discless για Xcloud streaming. Μιας και δεν το έβγαλε η Microsoft ας το βγάλει η Sony. Φίλοι δεν είναι πια 😋
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Inside X είπε Και αν σου ξεκινήσω συζήτηση περί "φαλαινών" που πληρώνουν πολύ περισσότερο στο xbox vs PS4, όπως φαίνεται από τον τζίρο που δηλώνεται από τις εταιρείες τι θα απαντήσεις? Μπορείς να απαντήσεις? Μια φάση όπως με τα F2P (Fortnite) vs συνδρομών στυλ WoW. Τα περί engangement VS MAU. Θέλω άποψη εμπεριστατωμένη. Ατάκα το ότι είμαι στις κονσόλες δεν μου λέει κάτι... Που κολανε ομως οι whales σε αυτο που συζηταμε και τα υπολοιπα? Για ξεκινα γιατι δε καταλαβα που το πας 😛
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Που κολανε ομως οι whales σε αυτο που συζηταμε και τα υπολοιπα? Για ξεκινα γιατι δε καταλαβα που το πας 😛 Νομίζω ότι βγαίνουμε off-topic, παρόλα αυτά για να σου απαντήσω 50 εκ xbox users (οι μισοί δηλαδή από τις πωλήσεις του PS4) μια χαρά πάνε τρένο το Game Pass. Όπως πήγε τρένο και το WoW vs GTA5. Είναι θέμα spending/time played και όχι απλά το απαρχαιωμένο μοντέλο - πούλησα χχχ κονσόλες. Για ένα fifa και ένα μτχ. παιχνίδι. Δεν νομίζεις?
Mitroglou7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Inside X είπε source? Αν και στην επόμενη γενιά η διαφορά στα exclusives είναι Bloodborne, Horizon, FF7 Remake, God of War, Last of US, Death Stranding, κτλ. VS Forza ή κάτι αντίστοιχο εσύ πάρε Xbox επειδή θα έχει 0,1teraflops παραπάνω που θες και source και εμπεριστατωμένες απόψεις. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Mitroglou7
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Choutas είπε Ίσως πάντως με την κυκλοφορία του Xbox One X η πωλήσεις του Xbox αυξήθηκαν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το software αλλά το hardware. Ναι αυξηθηκαν τοσο πολυ που τους εχει φτασει ηδη η Nintendo με κονσολα 2.5ετων στην αγορα της οποιας τα specs ειναι κατηγοριας ps3/360 ξερω γω. Οι πωλησεις του xbox αυξηθηκαν καθαρα λογω των πολυ καλων υπηρεσιων που εχει(βλεπε game pass)τις οποιες τις αξιοποιει μεσω του δυνατοτερου hardware. Βεβαια η ολη πορεια της MS σε αυτη την γενια ειναι κουβεντα για το αλλο διπλα θεμα του Xbox Scarlet. Προφανως και μας ενδιαφερει(εως ενα βαθμο)το hardware για να τρεχουν τα παιχνιδια ομαδα(τα περι 60fps που γραφτηκαν πιο πισω). Αλλα το ζουμι της υποθεσης ειναι τα ιδια τα παιχνιδια. Για παιχνιδο κονσολες μιλαμε ουτως ή αλλως,αρα το Α και το Ω πρεπει να ειναι πρωτα τα παιχνιδια και μετα ολα τα αλλα οπως specs,υπηρεσιες κλπ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Inside X είπε Νομίζω ότι βγαίνουμε off-topic, παρόλα αυτά για να σου απαντήσω 50 εκ xbox users (οι μισοί δηλαδή από τις πωλήσεις του PS4) μια χαρά πάνε τρένο το Game Pass. Όπως πήγε τρένο και το WoW vs GTA5. Είναι θέμα spending/time played και όχι απλά το απαρχαιωμένο μοντέλο - πούλησα χχχ κονσόλες. Για ένα fifa και ένα μτχ. παιχνίδι. Δεν νομίζεις? Το χβοχ ισχυει οτι κατι πηγε να σωσει με τα game pass, παρ ολα αυτα εμενα μου ειναι αδιαφορο σε σχεση με οτι επαιξα στο ps4. Μιλαμε για τρομακτικη διαφορα στα αποκλειστικα παιχνιδια, και αυτο επισκιαζει την οποιαδηποτε διαφορα στο hardware. Αυτο εννοουσα παραπανω
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αυξηθηκαν τοσο πολυ που τους εχει φτασει ηδη η Nintendo με κονσολα 2.5ετων στην αγορα της οποιας τα specs ειναι κατηγοριας ps3/360 ξερω γω. Προφανως και μας ενδιαφερει(εως ενα βαθμο)το hardware για να τρεχουν τα παιχνιδια ομαδα(τα περι 60fps που γραφτηκαν πιο πισω). Αλλα το ζουμι της υποθεσης ειναι τα ιδια τα παιχνιδια. Για παιχνιδο κονσολες μιλαμε ουτως ή αλλως,αρα το Α και το Ω πρεπει να ειναι πρωτα τα παιχνιδια και μετα ολα τα αλλα οπως specs,υπηρεσιες κλπ. Η κονσόλα 2.5 ετών είναι side κονσόλα και όχι main. Εννοείται ότι είναι το απόλυτο συμπλήρωμα για ένα xbox ή ps ή PC user αλλά το να αναφέρουμε τις πωλήσεις του switch ως κόντρα στις πωλήσεις του xbox είναι τραγικό... 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Το χβοχ ισχυει οτι κατι πηγε να σωσει με τα game pass, παρ ολα αυτα εμενα μου ειναι αδιαφορο σε σχεση με οτι επαιξα στο ps4. Μιλαμε για τρομακτικη διαφορα στα αποκλειστικα παιχνιδια, και αυτο επισκιαζει την οποιαδηποτε διαφορα στο hardware. Αυτο εννοουσα παραπανω Ποια είναι τα ρηξικέλευθα παιχνίδια που άξιζε να δώσεις 60 που δεν είχε το Xbox στο Game Pass? Από περιέργεια ρωτάω. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X 1
Mitroglou7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Inside X είπε Νομίζω ότι βγαίνουμε off-topic, παρόλα αυτά για να σου απαντήσω 50 εκ xbox users (οι μισοί δηλαδή από τις πωλήσεις του PS4) μια χαρά πάνε τρένο το Game Pass. Όπως πήγε τρένο και το WoW vs GTA5. Είναι θέμα spending/time played και όχι απλά το απαρχαιωμένο μοντέλο - πούλησα χχχ κονσόλες. Για ένα fifa και ένα μτχ. παιχνίδι. Δεν νομίζεις? Και για να γράψω και γω κάτι λιγότερο επιθετικό. Που ακριβώς νομίζεις ότι οφείλονται οι διπλάσιες κονσόλες PS4 ενώ θεωρητικά είναι κατώτερη σχεδόν στα πάντα εκτός από το XBOX? Και σκέψου αυτή η διαφορά προέκυψε σε μια γενιά στην οποία το XBOX υποτίθεται μπήκε σαν leader έστω με μικρή διαφορά. Στη νέα γενιά που έρχεται και μπαίνει το XBOX τόσο πίσω , θα πρέπει να κάνει παπάδες (ή να κάνει η Sony τρελές παπαριές) για να φτάσει το PS4.
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inside X είπε Ποια είναι τα ρηξικέλευθα παιχνίδια που άξιζε να δώσεις 60 που δεν είχε το Xbox? Bloodborne αξιζει οχι 60, αξιζει να αγορασεις την κονσολα μονο γι αυτο 3
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Και για να γράψω και γω κάτι λιγότερο επιθετικό. Που ακριβώς νομίζεις ότι οφείλονται οι διπλάσιες κονσόλες PS4 ενώ θεωρητικά είναι κατώτερη σχεδόν στα πάντα εκτός από το XBOX? Και σκέψου αυτή η διαφορά προέκυψε σε μια γενιά στην οποία το XBOX υποτίθεται μπήκε σαν leader έστω με μικρή διαφορά. Στη νέα γενιά που έρχεται και μπαίνει το XBOX τόσο πίσω , θα πρέπει να κάνει παπάδες (ή να κάνει η Sony τρελές παπαριές) για να φτάσει το PS4. Νομίζω ότι σε όποιον ασχολείται σοβαρά με τα της βιομηχανίας είναι γνωστά τα λάθη. Εγώ τα είδα ήδη χωρίς να είμαι κονσολάκιας το 2017. Για αυτό αγόρασα τότε Wii-U. 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Bloodborne αξιζει οχι 60, αξιζει να αγορασεις την κονσολα μονο γι αυτο 3 Dark Souls beg to differ. Χωρίς frame pacing κλπ προβλήματα. Την πρωτοτυπία θέλω να μου αναφέρεις. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X
Mitroglou7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inside X είπε 3 Dark Souls beg to difer. Χωρίς frame pacing κλπ προβλήματα. Την πρωτοτυπία θέλω να μου αναφέρεις. Ο Γιωργάκης θέλει να παίξει Bloodborne συν τα Dark Souls. Ο Γιωργάκης αγοράζει αναγκαστικά PS4. O Γιαννάκης βλέπει τη κονσόλα στο σπίτι του Γιωργάκη και παίρνει και αυτός την ίδια. Ο Βαγγελάκης παρόλο που δεν είναι κολλητός με το Γιωργάκη και το Γιαννάκη και είναι ανάμεσα στις 2 κονσόλες, επειδή ακούει στη γειτονιά του πιο πολύ το PS4 παίρνει και αυτός PS4. Ο Επαμεινώνδας που παίζει μόνο Fifa, CoD κτλ. παίρνει και αυτός PS4 γιατί όλα τα παιδάκια στο χωριό έχουν PS4 και θέλει μεγαλύτερο community και να παίζει με τους φίλους/γνωστούς του. Και κάπως έτσι αυτά τα 5-10 exclusives είτε λέγονται Bloodborne ή όπως λέγονται, παρόλο που δε πουλάνε όσο τα Fifa,GTA, CoD είναι ο βασικός λόγος snowballάρει το πράγμα και δημιουργείται αυτή η 2 προς 1 αναλογιά υπέρ μιας υποδεέστερης κονσόλας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις