Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι πολυ απλα δεν εμπιστευομαι ολους τους developers.

Οπως για παραδειγμα πιο πανω λες οτι οι Ιαπωνες(περαν απο Capcom) δεν εχουν την τεχνογνωσια να κανουν σωστο Optimize στα παιχνιδια που κυκλοφορουν σημερα,ποιος μου λεει οτι δεν θα δουμε αναλογα περιστατικα και στις επομενες κονσολες,ειτε απο αυτους,ειτε απο Indie developers?

Για τα exclusive studio των MS,Nintendo και Sony τους εχω καθε εμπιστοσυνη οτι αν τους δωσεις το καταλληλο Hardware,σου βγαζουν παιχνιδια να τρεχουν σε ολες τις αναλυσεις και fps μιας και εχουν και τεχνογνωσια καλυτερη αλλα φυσικα και μεγαλυτερη budget.

Για αρκετους αλλους ομως δεν μου γεμιζουν την ιδια σιγουρια οπως αυτοι. 

αυτο ακριβως λεω τοση ωρα ,ειναι πλεον σημαντικο τι δουλεια γινεται πανω στο παιχνιδι/ελπιζω το μελος σπαρταν μετα απο τοση ωρα να το καταλαβε,καλο βραδυ γκαις

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως το Λιζάκι το είχε πει και αρκετοί το υποψιαστήκαμε: "Raytracing στα PC όταν γίνει αρκούντως mainstream η τεχνολογία."

Με ποια συσκευή θα γίνει αυτό? 

Κονσόλες φυσικά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευελπιστώ να το προσέξουν το σύστημα ψύξης αυτή τη φορά γιατί το Xbox είναι καλύτερο σ' αυτό το τομέα. Επίσης θέλω να δω και βελτιώσεις στο controller γιατί πάλι του Xbox είναι πολύ καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα controller ειναι σχετικο εν μερη απο την στιγμη που με ενα ανταπτορα μπορεις να παιξεις με αλλο controller εταιρειας.

Αυτο που μονο πρεπει να βελτιωσουν στο controller ειναι να κραταει παραπανω σαν συνολικη διαρκεια.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ευελπιστώ να το προσέξουν το σύστημα ψύξης αυτή τη φορά γιατί το Xbox είναι καλύτερο σ' αυτό το τομέα. Επίσης θέλω να δω και βελτιώσεις στο controller γιατί πάλι του Xbox είναι πολύ καλύτερο.

είναι πιο καλοφτιαγμένο, καλύτερο δεν θα το έλεγα απόλυτα , επίσης αυτό του ps4 φέρει επάνω περισσότερη τεχνολογία από αυτό του xone που πρακτικά δίνει ελάχιστα παραπάνω πράγματα από του 360 

το θέμα της αυτονομίας του είναι το μεγαλύτερο αρνητικό του βεβαίως 

Δημοσ.

Εγώ πάντως, με το DS4 χειριστήριο ξεκίνησα με μικρομουδιάσματα σε μικρό δαχτυλάκι και παράμεσο, μετά πονάκια και μουδιάσματα στους αγκώνες, και ένα χρόνο μετά εγχείρηση και στα δύο χέρια, για μετακόμιση του ωλένιου νεύρου από τον αγκώνα (submuscular ulnar nerve transposition)........

Καραμπινάτο case RSI, με ανατομική προδιάθεση και εργονομικό πρόβλημα που δεν το αντιμετώπισα εγκαίρως.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, panther_512 said:

Εγώ πάντως, με το DS4 χειριστήριο ξεκίνησα με μικρομουδιάσματα σε μικρό δαχτυλάκι και παράμεσο, μετά πονάκια και μουδιάσματα στους αγκώνες, και ένα χρόνο μετά εγχείρηση και στα δύο χέρια, για μετακόμιση του ωλένιου νεύρου από τον αγκώνα (submuscular ulnar nerve transposition)........

Καραμπινάτο case RSI, με ανατομική προδιάθεση και εργονομικό πρόβλημα που δεν το αντιμετώπισα εγκαίρως.

Ε κάτσε, και αυτό στο προκάλεσε ένα χειριστήριο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...