Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Είναι αδύνατον. NVIDIA GeForce RTX 2080Ti unable to run numerous triple-A games in 4K with 60fps on Ultra settings
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν θα 'ναι με max settings το 4Κ/60, όπως δεν είναι το FH4 στο One X. Το τρέχει σε native 4K/60FPS, αλλά μόνο στο PC τερματίζει οπτικά. Εγω μιλαω κυριως για τα ΑΑΑ exclusives αλλα και ΑΑΑ games γενικοτερα που θα θελουν να σπρωξουν την εικονα. Εκτος αν αποφασισουν ολοι να το πανε στα 60fps σαν το κατωτατο οριο οπως γινεται στο PSVR. Καλο θα ειναι. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Choutas είπε Γιατί η τεχνολογία στο pc καλπάζει με τους ίδιους ρυθμούς με τους ρυθμούς προηγούμενων δεκαετιών; Μην ακούς τα παραμύθια για 8K gaming και για 120 FPS σε τίτλους που αναπαράγουν μέχρι και στελέχη των gaming εταιρειών. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και το Ray Tracing πολύ το λένε όταν και στο pc για το 20 είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδια που θα το χρησιμοποιούν και δεν έχει νόημα το Ray Tracing αν και πάλι λυγίζει το μηχάνημα και βογκάει. Θυμάσαι πόσοι τίτλοι βγήκαν στα 720p και τσουπ σε αυτήν την γενιά Remastered στα 1080p/60 FPS. Θα δεις τα δύο πρώτα χρόνια Remastered με 4K/60 FPS και θα λες μα εγώ πλήρωσα για καινούργια παιχνίδια και 8Κ gaming και όλα τα στελέχη θα γελάμε γιατί είναι λαμόγια. Ήδη καταλαβαίνουν ότι λένε μαλακίες ειδικά κάτι διαφημίσεις που λένε 4 φορές δυνατότερο από Χ και δεν ξέρω εγώ και τι. Γιατί να μην βγει ένα στέλεχος ότι θα τρέχει το τάδε τίτλο έτσι; Ας πουν για το Cyberpunk αλλά δεν το λένε γιατί είναι τίτλος που θα τα λυγίσει τα συστήματα και θα φανεί underpowered το μηχάνημα. Ξαναλέω συμφωνώ σε όλα. 8κ 120 φρ Ρέι τρεσινκ ουλτρα και της Παναγίας τα μάτια. Αυτά ούτε στο playstation 6 δεν θα υπάρχουν( αν βγει ποτέ) . Αλλά όχι και να μου πασάρουν το άλλο άκρο ενα τυπικό 1080/60. Είπα ότι θα είναι κάπου στην μέση
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, PDS13 είπε Εγω μιλαω κυριως για τα ΑΑΑ exclusives αλλα και ΑΑΑ games γενικοτερα που θα θελουν να σπρωξουν την εικονα. Εκτος αν αποφασισουν ολοι να το πανε στα 60 σαν το κατωτατο οριο οπως γινεται στο PSVR. Καλο θα ειναι. Στα exclusives θα push-άρουν και για visuals(RT) ακόμα πιο πολύ, οπότε θα βλέπουμε και 30άρια ή θα χρησιμοποιούν τεχνικές DLSS/DirectML για να ανέβει το performance.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Αλλά όχι και να μου πασάρουν το άλλο άκρο ενα τυπικό 1080/60. Είπα ότι θα είναι κάπου στην μέση Aυτο αν το δωσουν λογικα θα το εχουν σαν επιπλεον επιλογη για τους 4K/30 τιτλους. Το 1080/60 εχει προκυψει αλλωστε περισσοτερο απο υποθεσεις που κανουμε οι gamers ,γιατι σε μερικα παιχνιδια του PS4 pro υπηρχε ως επιλογη. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως και να 'χει, από Santa Monica και NaughtyDog θα δούμε CGI quality στο PS5. Επίπεδα FF: Kingsglaive. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Psycho_Warhead 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στα exclusives θα push-άρουν και για visuals(RT) ακόμα πιο πολύ, οπότε θα βλέπουμε και 30άρια ή θα χρησιμοποιούν τεχνικές DLSS/DirectML για να ανέβει το performance. Καλα ναι μπαινει και το RT στο παιχνιδι οποτε δυσκολες οι ακριβεις προβλεψεις.
Choutas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Ξαναλέω συμφωνώ σε όλα. 8κ 120 φρ Ρέι τρεσινκ ουλτρα και της Παναγίας τα μάτια. Αυτά ούτε στο playstation 6 δεν θα υπάρχουν( αν βγει ποτέ) . Αλλά όχι και να μου πασάρουν το άλλο άκρο ενα τυπικό 1080/60. Είπα ότι θα είναι κάπου στην μέση Θα στο πασάρουν γιατί δεν έχουν επιλογή. Υπάρχουν είδη που τα 60 FPS είναι μονόδρομος, FPS και Fighting παιχνίδια. Αν δεν μπορούν να σου δώσουν 4K/60 θα αναγκαστούν να σου δώσουν επιλογή για 1080p/60 εφόσων το 4K/30 δεν έχει νόημα καθώς δεν συγκεντρωνεσαι στα visuals με την ταχύτητα που εκτελείται το παιχνίδι. Μην σου κάνει εντύπωση τίποτα. Εντύπωση να σου κάνει που θα έχει λακούβα σαν το grand canyon 😂😂
spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εκει πιστευω και εγω θα κυμανθει απο επιδοσεις .Το 4κ 60 fps σε ολα χλωμο εως κιτρινο να συμβει, μακαρι να διαψευστω . Κοιτα μπορει να μην πιανει λοκ 60 4κ σε όλα τα παιχνίδια.Αλλα λογω καλυτερης επεξεργαστικης δυναμης,σε σχεση με τον τωρινο αδυναμο τζαγκουαρ της amd.Θα δουμε αρκετα από αυτά να τα φτανει σε υψηλοτερα φρειμς.Καλα κατι ραλακια κατι ποδοσφαιρακια κτλ.Θα τα τρεχει ανετα.Αλλα επειδή η πραγματικη εξελιξη στον τομεα της τηλεόρασης αυτό τον καιρο είναι το HDR.Χεστηκα πραγματικα για την 4κ αναλυση.Μια χαρα παιζεις και σε 1080π με το hdr παντα ανοιχτο 3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες δεν το λέω αρνητικά αλλά όταν βλέπω αυτό το 1080/60 να αναφέρεται είναι σαν να νιώθω ένα καρφί στα πλευρά της ιδιοσυγκρασιας μου. Τι 1080/60 τόσα έπιανε σε συγκεκριμένα παιχνίδια το wiiu που είναι 2,5 γενιές πίσω. Native 4k/30 θα ειναι ο μεσος ορός. 1080/60 με ένα σωστό optimazitation δεν κατεβαίνει ούτε τό xbox x. Όσο για day one τιμη εγώ το βλέπω 599 δυσκολα για 499. Λολ.Ποια 1080π.60 ανθρωπε μου?Με τα γραφικα που είναι σαν καρικατούρες?Για πηγαινε δες το ζελντα στο γουι-γιου να δεις πως τρεχει(σε αρκετα σημεια παει ποιο κατω και από τα 25 φρειμς)Εδώ ακομα το switch ζοριζεται στο breath of wild 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Δες πόσο τρέχει το smash. Σε φόρουμ τεχνολογίας είμαστε. Γελάνε και τα τεραφλοπ με αυτά πολύ λέτε Edit χαχαχχαα ορίστε γέλασε ο τεραφλοπ Πραγματι το smash τρεχει στα 60 φρειμς.Αλλα το πρόβλημα είναι ότι εχει κατι ανθρωπάκια να πηγαινουν πανω κατω και από πισω ένα ταπεινο background που θυμιζει ps2.Μιλαμε για τρομαχτικη μηχανή γραφικων.ΛΟΛ(Τι άλλο θα διαβασουμε εδώ μεσα ρε) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από spartan29gr 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε Κοιτα μπορει να μην πιανει λοκ 60 4κ σε όλα τα παιχνίδια.Αλλα λογω καλυτερης επεξεργαστικης δυναμης,σε σχεση με τον τωρινο αδυναμο τζαγκουαρ της amd.Θα δουμε αρκετα από αυτά να τα φτανει σε υψηλοτερα φρειμς.Καλα κατι ραλακια κατι ποδοσφαιρακια κτλ.Θα τα τρεχει ανετα. Δεν διαφωνω σε αυτο ετσι οπως το θετεις . 1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε Αλλα επειδή όμως εχω να πω ότι η πραγματικη εξελιξη στον τομεα της τηλεόρασης αυτό τον καιρο είναι το HDR.Χεστηκα πραγματικα για την 4κ αναλυση.Μια χαρα παιζεις και σε 1080π με το hdr παντα ανοιχτο Ενταξει και αυτο σχετικο ειναι, γιατι αρκετοι που ασχολουνται με το αθλημα εχουν ηδη 4κ tv ...Αρα το ζητουμενο ειναι το 4κ και το HDR που για μενα και για καθε σοβαρη tv ειναι αλληλενδετα . Τα 60 fps που εχουμε φτασει στο 2019 και ακομα στις κονσολες δεν τα βλεπουμε ειναι επισης ζητουμενο .Εδω να θυμισω πως το 60 fps υποτιθεται θα ηταν το στανταρντ για την τωρινη γενια λιγο πριν ερθει σε αναλογες συζητησεις που καναμε . Αρα συμπερασματικα και κοντρα στις αισιοδοξες προβλεψεις να καταληξουμε πως πολυ δυσκολα θα δουμε σε ΟΛΟΥΣ τους τιτλους το 4κ 60 fps .Oτι μπορει να εχουν μερικοι η' πολλοι δεν ειναι αρκετο σε σχεση παντα με οσους ηταν απολυτοι και με αυτα που ακουγαμε για το hardware και για τις επιδοσεις της επερχομενης γενιας . Σιγουρα το αλμα θα ειναι μεγαλο αλλα δεν μπορει να ειναι τεραστιο διοτι ειναι το θεμα της τελικης τιμης που συγκρατει τις "εκρηκτικες " επιδοσεις .
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Λολ.Ποια 1080π.60 ανθρωπε μου?Με τα γραφικα που είναι σαν καρικατούρες?Για πηγαινε δες το ζελντα στο γουι-γιου να δεις πως τρεχει(σε αρκετα σημεια παει ποιο κατω και από τα 25 φρειμς)Εδώ ακομα το switch ζοριζεται στο breath of wild Πραγματι το smash τρεχει στα 60 φρειμς.Αλλα το πρόβλημα είναι ότι εχει κατι ανθρωπάκια να πηγαινουν πανω κατω και από πισω ένα ταπεινο background που θυμιζει ps2.Μιλαμε για τρομαχτικη μηχανή γραφικων.ΛΟΛ(Τι άλλο θα διαβασουμε εδώ μεσα ρε) Μιλάω άλλη γλώσσα και όχι ελληνικά? Έχετε διαστρεβλωσει σε βαθμό κακουργηματος αυτό που είπα. Ένα κουβαδακι με 2 ραμ και τεχνικά χαρακτηριστικά σμαρτφον Galaxy s3 ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ 1080 /60 frames και φαίνεται κρυστάλλινο. Δεν είναι μόνο το smash υπάρχει και το monster Hunter και το rayman legends από 3rd party και άλλα παιχνιδια. Και είστε ευχαριστημένοι αν το ps5 τρέχει το ίδιο? Οκ πάω πάσο και δεν σχολιάζω άλλο. ΥΓ τα background του ps2 που κολλάνε τα fighting games εννοείται ΠΡΈΠΕΙ να τρέχουν 60 καθώς είναι παιχνίδια ανταγωνισμού και ονλαιν μάλιστα και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Το ίδιο και τα fps. Το Breath of the wild είναι ανοιχτού κόσμου και εξερεύνησης εννοείται ότι είναι πιο βαρύ και εξερεύνησης δεν παίζει τόσο ρόλο. Πετάτε κάτι διαμάντια ορισμένοι..... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από rudigarcia222 2
Choutas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9,999 σουηδικές κορόνες που λέει και η αρβύλα.. Το σχέδιο είναι για να κουμπώνει ένα κιλό ρεθυμνιώτικη γραβιέρα η οποία θα αγοράζεται ξεχωριστά στις κατά τόπου υπεραγορές.
najinblue3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Ένα κουβαδακι με 2 ραμ και τεχνικά χαρακτηριστικά σμαρτφον Galaxy s3 ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ 1080 /60 frames και φαίνεται κρυστάλλινο. Δεν είναι μόνο το smash υπάρχει και το monster Hunter και το rayman legends από 3rd party και άλλα παιχνιδια. Ποιο monster hunter τρεχει full hd/60 fps?
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Ένα κουβαδακι με 2 ραμ και τεχνικά χαρακτηριστικά σμαρτφον Galaxy s3 ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ 1080 /60 frames και φαίνεται κρυστάλλινο. Δεν είναι μόνο το smash υπάρχει και το monster Hunter Επειδη χορτασαμε 1080p 60fps
najinblue3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Fulgore μαλλον μιλαει για mH σε κονσολα nintendo απ οτι καταλαβα, κατι που δεν υπαρχει. Ενα μονο υπαρχει που παει να πιασει 60αρι αλλα κυμαινεται 40-45 max
Προτεινόμενες αναρτήσεις