Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

60άρια θα έχεις με κλειστό RT, λογικά θα δίνουν επιλογή για RT και θα πέφτεις στα 30άρια. Επίσης πιστεύω ότι θα παίξουν λύσεις DLSS/DirectML για να εξισορροπήσουν το performance impact του RT.

Με ray tracing αν έχει και αν πιάνει 30 μην πιάνει και λιγότερο φίλος με 2080ti μου είπε είδε σε κάποιους τίτλους πολύ ποιο κάτω από 30. 

Προσωπικά αν δω ότι είναι τόσο καλό όσο ακούγεται μπορεί να το τσιμπήσω αν δεν μου τύχει τίποτα η day one η μετά από κάνα μήνα με 3 Μαξ.

Επεξ/σία από dinos234
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είδε πολύ πιο κάτω από 30 με 2080Ti ; Ακόμα και σε native 4K χωρίς DLSS, πολύ κάτω από 30άρια δεν υπάρχουν πια. Οι κονσόλες θα τρέχουν το RT σε 1080P ή με dynamic resolution.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Που είδε πολύ πιο κάτω από 30 με 2080Ti ; Ακόμα και σε native 4K χωρίς DLSS, πολύ κάτω από 30άρια δεν υπάρχουν πια. Οι κονσόλες θα τρέχουν το RT σε 1080P ή με dynamic resolution.

20 κάτι για την ακρίβεια είδε δεν θυμάμαι αν μου είπε τίτλο για 4κ  και γενικά έχει πάνω ότι ποιο ακριβό κυκλοφορεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες δεν το λέω αρνητικά αλλά όταν βλέπω αυτό το 1080/60 να αναφέρεται είναι σαν να νιώθω ένα καρφί στα πλευρά της ιδιοσυγκρασιας μου. Τι 1080/60 τόσα έπιανε σε συγκεκριμένα παιχνίδια το wiiu που είναι 2,5 γενιές πίσω. Native 4k/30 θα ειναι ο μεσος ορός. 1080/60 με ένα σωστό optimazitation δεν κατεβαίνει ούτε τό xbox x. Όσο για day one τιμη εγώ το βλέπω 599 δυσκολα για 499. 

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Confused 2
Δημοσ.

Το Wii U δεν έπιανε 1080/60 ούτε στα first party. Να φανταστείς το πιο δυνατό σε γραφικά τίτλος BotW τρέχει στα 720p.

https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/ps5-leak-first-look-playstations-18984155.amp

Βλέπω να βάζουμε λουκάνικα και πανσέτες στην μέση. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ποιος μπερδευει τα μπουτια του? 4k/60 frames σε κονσολα 400 ευρω, αντε καλα. Μαλλον λετε νουμερα για πλακα, δεν εξηγειται αλλιως. Οταν το pro δε κραταει σταθερα τα 30 και ξεκινησε 400 ευρω. 

Δεν αναφέρθηκα σε καμία αναλογία τιμής - ιπποδύναμης. Απλά στο ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις αν μια κάρτα γραφικών υπολογιστή πχ 1080 πιάνει δύσκολα 4κ/60, πως θα γίνει σε κονσολα μικρότερου εύρους τιμής, καθώς μιλάμε για διαφορετική αρχιτεκτονική. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Choutas είπε

Το Wii U δεν έπιανε 1080/60 ούτε στα first party. Να φανταστείς το πιο δυνατό σε γραφικά τίτλος BotW τρέχει στα 720p.

https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/ps5-leak-first-look-playstations-18984155.amp

Βλέπω να βάζουμε λουκάνικα και πανσέτες στην μέση. 

Δες πόσο τρέχει το smash. Σε φόρουμ τεχνολογίας είμαστε. Γελάνε και τα τεραφλοπ με αυτά πολύ λέτε 

Edit χαχαχχαα ορίστε γέλασε ο τεραφλοπ

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες πως τρέχουν όλα τα multiplatform παιχνίδια στο Wii U δες να μην μπορεί να τρέχει το Darksiders 1 σε 60 FPS. Δες όλα τα ζέλντα μα όλα ακόμα και τα παλιά να μην τρέχουν σε 1080p/60 FPS και αν υπάρχουν και τρία first party παιχνίδια που τρέχουν native 1080p στα 60 που έβγαλε η Nintendo τότε the joke is on her not on me.

Απλά δες πόσο ζοριζετσι το switch που undocked πιάνει 720p στο BotW και 480p στο Witcher.

Θες και 4K/60 FPS στο Cyberpunk με ray tracing στο χέρι ή για το σπίτι;

Επεξ/σία από Choutas
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε τπτ από αυτά πού αναφέρεις άλλα μου είναι αδιάφορα και έχουν ένα σωρό διαφορετικες πολύσύνθετες αιτίες πού η νιντεντο στο Switch ακολουθεί αυτό το μονοπατι. Και είναι συζήτηση για αλλο τοπικ. 

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι σε ένα κουβαδακι κατάφερε να τρέξει native 1080/60 frames.Και τώρα 10 χρόνια μετά μιλάμε πάλι για τέτοια δεδομένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που δεν καταλαβαινουμε μαλλον, ειναι οτι δεν εχει να κανει με το αν ενα ''μηχανακι'' καταφερνει κατι, αλλα με το τι θα επιλεξουν οι devs να καταφερει. Με λιγα λογια που θα δοθει προτεραιοτητα. Αναλυση? 60αρι? H Γραφικα? Συνηθως δινεται προτεραιοτητα στο πρωτο και τελευταιο.

Η ιστορια μας λεει λοιπον οτι θα εχουμε 4Κ/30 κυριως, με λιγα 4K/60 και ισως να δινουν την επιλογη για 1080p/60 αντι του 4K/30. Αν αυτο αλλαξει εχει καλως, αλλα δεν εχει αλλαξει ποτε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο Switch ρε παιδιά ; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα ; Το W3 είναι πετσοκομμένο μέχρι αηδίας στο σαπάκι της Nintendo. Ήδη το PS4 Pro δεν μπορούσε να τρέξει το U4 σε 1080P/60FPS λόγω του σαπιο-jaguar που φοράει.

Οι επόμενες κονσόλες θα έχουν 60άρια ή και 120 σε κάποιες περιπτώσεις γιατί θα φοράνε Zen 2. Τώρα το 4Κ/60 θα υπάρχει σε αρκετούς τίτλους, αλλά όχι σε όλους. Ούτε η 2080Ti δεν αρκεί για native 4K/60 σε αρκετούς.

• Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Δεν διαφωνώ σε τπτ από αυτά πού αναφέρεις άλλα μου είναι αδιάφορα και έχουν ένα σωρό διαφορετικες πολύσύνθετες αιτίες πού η νιντεντο στο Switch ακολουθεί αυτό το μονοπατι. Και είναι συζήτηση για αλλο τοπικ. 

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι σε ένα κουβαδακι κατάφερε να τρέξει native 1080/60 frames.Και τώρα 10 χρόνια μετά μιλάμε πάλι για τέτοια δεδομένα 

Γιατί η τεχνολογία στο pc καλπάζει με τους ίδιους ρυθμούς με τους ρυθμούς προηγούμενων δεκαετιών; Μην ακούς τα παραμύθια για 8K gaming  και για 120 FPS σε τίτλους που αναπαράγουν μέχρι και στελέχη των gaming εταιρειών. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και το Ray Tracing πολύ το λένε όταν και στο pc για το 20 είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδια που θα το χρησιμοποιούν και δεν έχει νόημα το Ray Tracing αν και πάλι λυγίζει το μηχάνημα και βογκάει.

Θυμάσαι πόσοι τίτλοι βγήκαν στα 720p και τσουπ σε αυτήν την γενιά Remastered στα 1080p/60 FPS. Θα δεις τα δύο πρώτα χρόνια Remastered με 4K/60 FPS και θα λες μα εγώ πλήρωσα για καινούργια παιχνίδια και 8Κ gaming και όλα τα στελέχη θα γελάμε γιατί είναι λαμόγια.

Ήδη καταλαβαίνουν ότι λένε μαλακίες ειδικά κάτι διαφημίσεις που λένε 4 φορές δυνατότερο από Χ και δεν ξέρω εγώ και τι. Γιατί να μην βγει ένα στέλεχος ότι θα τρέχει το τάδε τίτλο έτσι; Ας πουν για το Cyberpunk αλλά δεν το λένε γιατί είναι τίτλος που θα τα λυγίσει τα συστήματα και θα φανεί underpowered το μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω psycho. Πιστευω οτι θα υπαρξει αυξηση στα 60αρια(οπως υπηρχε και σε αυτη τη γενια με τους κακους επεξεργαστες, οποτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν εχει να κανει με το hardware) αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιο Switch ρε παιδιά ; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα ; Το W3 είναι πετσοκομμένο μέχρι αηδίας στο σαπάκι της Nintendo. Ήδη το PS4 Pro δεν μπορούσε να τρέξει το U4 σε 1080P/60FPS λόγω του σαπιο-jaguar που φοράει.

Οι επόμενες κονσόλες θα έχουν 60άρια ή και 120 σε κάποιες περιπτώσεις γιατί θα φοράνε Zen 2. Τώρα το 4Κ/60 θα υπάρχει σε αρκετούς τίτλους, αλλά όχι σε όλους. Ούτε η 2080Ti δεν αρκεί για native 4K/60 σε αρκετούς.

Αρα συμφωνουμε πως 4κ/60 fps   δεν θα ειναι στο στανταρντ   δεν θα αφορα ολους δλδ τους τιτλους .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...