Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι 1000άρια και 700άρια γράφετε μερικοί ωρέ ; Τόσα δεν είχε το PS3 που είχε και blu-ray player επάνω..449$ max το κόβω.

Γιατί θυμούνται πόσο είχε στην λιανική η mid-range 7870 (και αυτή κομμένη αλλά με cpu+extra secret sauce) όταν βγήκε το PS4?

Ε αυτό θα είναι και η 5700XT-PE ( Το platinum για τα όποια RT Cores :D) του χρόνου.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

day one...not

edit σαν κλασσικοι ολντσκουλ ινσομνιακς θα περιμενουμε το price match των αλυσιδων σε κομπο με προωθητική 20 τις εκατο απο τραπεζες...διαφορετικα δυσκολα

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
4 ώρες πριν, postfire είπε

η κονσολα κοβω να βγει 500-600(μαξ) ευρω

4κ/30fps σε καποια ισως 4κ/60

1080p/60fps

Εκει πιστευω και εγω  θα κυμανθει απο επιδοσεις  .Το 4κ 60 fps  σε ολα χλωμο εως κιτρινο να συμβει,  μακαρι να διαψευστω .

• Like 2
Δημοσ.

Τους παίρνει 4κ 60 μέχρι να βγει αλλά μπορεί και σε αποκλειστικά και σε μερικούς τίτλους που θα κυκλοφορήσουν λίγο μετά την κυκλοφορία του ps5. Γενικά κι εγώ πιστεύω κάνα 500 με 600 Μαξ να βγει και ίσως βγουν και κάποιες εκδόσεις πχ σκέτη κονσόλα και μια άλλη έκδοση με κάποια παιχνίδια μέσα όπως το ps4 όταν το είχα πάρει 500€ περίπου είχε και κάτι παιχνίδια μέσα. Επίσης κι εγώ θεωρώ πως δεν νομίζω να κάνουν εύκολα το σφάλμα του ps3 που έφτανε τα 700€ περίπου. 

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως εγώ το PS4 το πήρα Δεκέμβρη του 2015 (δηλαδή 2+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του). Ούτε η τιμή είχε πέσει (379€ με 1 παιχνίδι), ούτε slim είχε βγει (οριακά ήταν το c-chassis που σιγά τις διαφορές που είχε με το παλιότερο).

Άρα δεν βλέπω το λόγο να περιμένει κανείς χρόνια ολόκληρα αν το θέλει και μπορεί να το αγοράσει day one. Ναι μετά από 7 χρόνια θα το δίνουν δώρο στα γαριδάκια, αλλά θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του...

• Thanks 1
Δημοσ.

60άρια θα έχεις με κλειστό RT, λογικά θα δίνουν επιλογή για RT και θα πέφτεις στα 30άρια. Επίσης πιστεύω ότι θα παίξουν λύσεις DLSS/DirectML για να εξισορροπήσουν το performance impact του RT.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...