Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Α δεν θα  παιζει η επερχομενη γενια 4κ 60 fps  ολα παντου ? Γιατι μερικοι ηταν απολυτως σιγουροι πως θα  εχουν αυτην την επιδοση ...

Aυτο ακριβως υπονοω. Πως κατα πασα βεβαιοτητα θα τα εχουν τα 4Κ/60, εκτος και μας κανουν τιποτα τσαλιμια οι ντεβς. Ο Σπενσερ αλλωστε πολυ πρσφατα δηλωσε οτι η κονσολα θα δινει εμφαση και στην αποδοση περα απο τα γραφικα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Aυτο ακριβως υπονοω. Πως κατα πασα βεβαιοτητα θα τα εχουν τα 4Κ/60, εκτος και μας κανουν τιποτα τσαλιμια οι ντεβς. Ο Σπενσερ αλλωστε πολυ πρσφατα δηλωσε οτι η κονσολα θα δινει εμφαση και στην αποδοση περα απο τα γραφικα.

Μακαρι   το θελω παρα πολυ ,αλλα εγω εχω επιφυλαξεις αν  θα τα παιζει ολα 4κ /60fps .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Μακαρι   το θελω παρα πολυ ,αλλα εγω εχω επιφυλαξεις αν  θα τα παιζει ολα 4κ /60fps .

Ας τα παιζουν και με dynamic resolution, το θεμα ειναι τα 60 καρε να ειναι το γενικευμενο προτυπο.

Ειναι θεμα των developers πλεον θεωρω, τη δυναμη θα την εχουν αμφοτερες και το PS5 που ενδιαφερει εσενα φυσικα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ οτι το ps5 θα ειναι σχεδον σαν το ps4 pro και λίγο ....λίγο καλύτερο .

εκτος αν έχει κάρτα γραφικών τύπου 2070 -2080 8giga που ειναι αδύνατον γιατι θα πρέπει μετά να έχει 800 ευρώ.

ουτε καν τύπου 1070 δεν θα ειναι .

όπως και να έχει θα ξανακάνει πάταγο ps for ever !!!!!

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

Ας κανω τον παλιομοδιτη μπαρμπα που ξενερωνει τη νεολαια. 

Στα @@ μας αν τελικα θα παιζει 4Κ/60. Οκ το 60 το θελουμε μη λεω βλακειες. 

Το θεμα ειναι να βγαινουν παιχνιδια και οι αναλυσεις επονται. 

Αυτη τη στιγμη παιζω με την κορη μου το a way out. Ουτε 4κ, ουτε 60fps , ουτε ρεκλαμες, ουτε budget 400 τρισεκατομμυρια δολλαρια λιμνουπολης , ουτε season 1 , ουτε season 2 , ουτε τιποτα. Και τιμη 20€ οταν κυκλοφορησε. 

Ε αυτο λοιπον χρειαζομαστε. Devs με μερακι, που γουσταρουν τα παιχνιδια πιο πολυ απο οτι γουσταρουν το χρημα. 

Ακουγεται ρομαντικο δε λεω αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν κανω μια ανασκοπηση στο τι εχω παιξει αυτη τη γενια (περιπου 235 παιχνιδια) και μετρησω αυτα που τελικα απολαυσα, θα καταληξω σε μια δεκαδα-εικοσαδα με το ζορι. 

Witcher3, Firewatch, Soma, A Plague Tale, Days Gone, God of War, Prey, Dying Light , Virginia , ειναι τα πρωτα που μου ερχονται χωρις να κατσω να σκεφτω. Τα μισα σχεδον ειναι sleeper hits. Mouth to mouth promotion και τελικα επιτυχιες - αναλογικα παντα-. 

Οσο οι εταιριες που παρακολουθουν τι ζηταει ο μεσος gamer, διαβαζουν αυτη τη λυσσα για αναλυσεις και frames τοσο θα συνεχιζουν να βγαινουν reskins τυπου far cry, map cleaners τυπου assassin creed και "δεκαετη online projects" τυπου destiny και anthem. 

• Like 5
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ας κανω τον παλιομοδιτη μπαρμπα που ξενερωνει τη νεολαια. 

Στα @@ μας αν τελικα θα παιζει 4Κ/60. Οκ το 60 το θελουμε μη λεω βλακειες. 

Το θεμα ειναι να βγαινουν παιχνιδια και οι αναλυσεις επονται. 

Αυτη τη στιγμη παιζω με την κορη μου το a way out. Ουτε 4κ, ουτε 60fps , ουτε ρεκλαμες, ουτε budget 400 τρισεκατομμυρια δολλαρια λιμνουπολης , ουτε season 1 , ουτε season 2 , ουτε τιποτα. Και τιμη 20€ οταν κυκλοφορησε. 

Ε αυτο λοιπον χρειαζομαστε. Devs με μερακι, που γουσταρουν τα παιχνιδια πιο πολυ απο οτι γουσταρουν το χρημα. 

Ακουγεται ρομαντικο δε λεω αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν κανω μια ανασκοπηση στο τι εχω παιξει αυτη τη γενια (περιπου 235 παιχνιδια) και μετρησω αυτα που τελικα απολαυσα, θα καταληξω σε μια δεκαδα-εικοσαδα με το ζορι. 

Witcher3, Firewatch, Soma, A Plague Tale, Days Gone, God of War, Prey, Dying Light , Virginia , ειναι τα πρωτα που μου ερχονται χωρις να κατσω να σκεφτω. Τα μισα σχεδον ειναι sleeper hits. Mouth to mouth promotion και τελικα επιτυχιες - αναλογικα παντα-. 

Οσο οι εταιριες που παρακολουθουν τι ζηταει ο μεσος gamer, διαβαζουν αυτη τη λυσσα για αναλυσεις και frames τοσο θα συνεχιζουν να βγαινουν reskins τυπου far cry, map cleaners τυπου assassin creed και "δεκαετη online projects" τυπου destiny και anthem. 

Συμφωνω απολυτα σε οτι αφορα στα παιχνιδια και του τι εχει πραγματικα ουσια στο gaming, ωστοσο στο παρον νημα συζητουμε κυριως τις τεχνολογικες προεκτασεις της αναπτυξης του ps5 και κανουμε εικασιες αναφορικα με την δυνητικη του δυναμη. Ειναι περισσοτερο τεχνικο κοινως το νημα. Και σαφως η ουσια βρισκεται στην ''ψυχη'' που εχουν παιχνιδια σαν αυτα που ανεφερες, αλλά οπως και να το κανουμε, ενα ισχυρο συστημα, θα συνεπικουρει στην εμβυθιση μας στον πλουσιο κοσμο παιχνιδιων σαν τα π.χ Last of Us 2, Cyberpunk 2077 και πολλων αλλων που ελπιζω να ερχονται.

Υ.Γ: Πολλοι απο εμας μπαρμπαδια ειμαστε παρεμπιπτοντως. Ου μην οι περισσοτεροι..

• Like 2
Δημοσ.

εγω ειμαι υπερ της τεχνολογικης εξελιξης, αν ειναι να κανει τοσα χρηματα ΠΡΕΠΕΙ και ειναι καθηκον τα γραφικα να γονατιζουν, αλλιως τοτε γιατι καποιος να παρει ps5? καθομαι και με το ps4 και ειμαι μια χαρα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makis269 είπε

Θεωρώ οτι το ps5 θα ειναι σχεδον σαν το ps4 pro και λίγο ....λίγο καλύτερο .

εκτος αν έχει κάρτα γραφικών τύπου 2070 -2080 8giga που ειναι αδύνατον γιατι θα πρέπει μετά να έχει 800 ευρώ.

ουτε καν τύπου 1070 δεν θα ειναι .

όπως και να έχει θα ξανακάνει πάταγο ps for ever !!!!!

1070 έχει σχεδόν το One X. 1080Ti επίπεδο θα είναι οι νέες, CGI quality is loading.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι. Τι συζητουμε τωρα. Θα ειναι πολυ πιο δυνατα τα νεα γενιας. Μονο και ο μονο ο 8πυρηνος ryzen που θα φερουν θα συνιστα αλμα γενιας σοβαρο. Το ιδιο και οι ssd. Στα γραφικα θα ειναι πιο ηπια η κατασταση, αλλα και παλι τερατα θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ε ναι. Τι συζητουμε τωρα. Θα ειναι πολυ πιο δυνατα τα νεα γενιας. Μονο και ο μονο ο 8πυρηνος ryzen που θα φερουν θα συνιστα αλμα γενιας σοβαρο. Το ιδιο και οι ssd. Στα γραφικα θα ειναι πιο ηπια η κατασταση, αλλα και παλι τερατα θα ειναι.

Εχουν καλλιεργηθει μεγαλες προσδοκιες για το hardware  τους  σε σημειο υπερβολικο πολλες φορες σε σχεση με την τιμη  που  θα  πρεπει να βγουν ωστε να εχουν εμπορικη  επιτυχια .Η gpu  ειναι το βασικο ερωτηματικο τα υπολοιπα εχουν σχεδον επιβεβαιωθει .

Τα παραπανω απλα τα αναφερω , για μενα εχουν πολυ μικρη σημασια  θα ειναι ετσι και αλλιως day one  αγορα το PS5.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εχουν καλλιεργηθει μεγαλες προσδοκιες για το hardware  τους  σε σημειο υπερβολικο πολλες φορες σε σχεση με την τιμη  που  θα  πρεπει να βγουν ωστε να εχουν εμπορικη  επιτυχια .Η gpu  ειναι το βασικο ερωτηματικο τα υπολοιπα εχουν σχεδον επιβεβαιωθει .

Τα παραπανω απλα τα αναφερω , για μενα εχουν πολυ μικρη σημασια  θα ειναι ετσι και αλλιως day one  αγορα το PS5.

Παντως η Navi αρχιτεκτονικης καρτα που θα φορά, οτι και να ειναι, θα ειναι πολυ πιο ισχυρη ακομα και απο αυτη του ΧΟΝΕ Χ, η οποια ισοδυναμει χονδρικα με μια RX 580. Aυτο ειναι σιγουρο φιλε. Τα τελικα σπεκς και η τιμη φυσικα εκκρεμουν. Κατωτατη στα 400 και 600 η ανωτατη που και παλι οπως εχει αναφερθει πολλοστως, ενδεχομενως να αποβει αυτοκτονικη αν θυμηθουμε το αρχικο καζο του πσ3 το 2006, οπου και διατεθηκε στα 600 ευρω.

Δημοσ.

Πάντως, η 5700XT(Navi) στο PC που πλησιάζει την 1080Ti έχει μεγάλη κατανάλωση και χλωμό να δούμε τέτοια GPU σε κονσόλα. Βλέπω να 'ναι σαν μια 1080/V64 για να ρίξουν την κατανάλωση/θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ballpark της 5700 κοινως. Κι εγω κατι αντιστοιχο αναμενω και εννοειται στο κλειστο περιβαλλον μια κονσολας θα ειναι παραπανω απο μια χαρα.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στα γραφικα θα ειναι πιο ηπια η κατασταση, αλλα και παλι τερατα θα ειναι.

Ε ναι, οτι χαρακτηριστικα και να εχουν θα δουμε ωραια πραγματα απο οσους τα αξιοποιησουν στο μεγιστο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...