Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

καλα παιζει ρολο και ποσο θα πουλησει το XBX5 η MS. αν πχ το πουλησει στα 400e, η τιμη του PS5 αναγκαστικα δεν θα απεχει και πολυ απο εκει.

Η τιμή θα είναι με βάση τα spec, το hardware δηλαδή που κληθούν να πληρώσουν . Εννοώ δηλαδή ότι θα υπάρχει ένα όριο στο πόσο θα μπορεί να παρεκκλίνει η Sony αν έχει καλύτερο (βλέπε ακριβότερο) hardware και το αντίστροφο για την MS.

Η ακύρωση του Lockheart (αν ισχύει) ήταν μεγάλο καμπανάκι για μένα όσον αφορά το XBX4:

1. Θα πάει να ανταγωνιστεί την Sony επί ίσοις όροις (ίδιο πάνω-κάτω hardware) σε ένα πεδίο στο οποίο globally που λέμε, το ένα brandname είναι στο διάστημα και το άλλο στην γη ακόμα?

2. ή θα πάει για premium, άρα και ακριβότερο hardware κλείνοντας το ματάκι στον PC Gamer/hardware enthusiast, όπως κάνει ήδη με το Game Pass Ultimate και ότι "ψάρια" πιάσουνε με το xcloud pass π.χ.?

Για να καταλήξω, προβλέψεις με βάση την προηγούμενη και την παραπροηγούμενη ,γενιά, δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλώς με ασφάλεια.

Κοιτάμε ΤΙ συμβαίνει τώρα, ΤΙ κινήσεις κάνουν τώρα, μιας και αυτές οι εταιρείες με βάση τα στατιστικά τους που λαμβάνουν στο τι αγοράζουμε και πως το αγοράζουμε, σε realtime (όπως και πολλά άλλα), μικροδιορθώσεις κάνουν στην στρατηγική τους ως καράβια στο red ocean που ανταγωνίζονται.

@Malthador Νομίζω ότι σου απαντώ εμμέσως για τα 2 SKU που λες. Ούτε μια στο εκατομμύριο. 

Είναι θέμα branding αν θες και προφανώς υπάρχει το failed πείραμα του XBO-SAD. 

Γιατί αυτό ήταν:

- και failed και πείραμα.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο η Nintendo έχει ιστορία κερδοφορίας από την πρώτη μέρα για hardware. Η Sony και η MS δεν πιστεύω ότι θα κάνουν το λάθος να θέλουν να κερδοφόρουν από την κονσόλα από την πρώτη μέρα. Έτσι και αλλιώς το software και οι υπηρεσίες ειδικά με το κατακόρυφο ανέβασμα που παίρνουν με την κυκλοφορία καινούργιας κονσόλας ισοσταθμίζει την χασούρα.

Τώρα πως μία placeholder τιμή στην Σουηδία δημιούργησε τόσο πολύ ράδιο αρβύλα για την τιμή με ξεπερνάει. Πάνω από 599 δεν θα κάνει καμία κονσόλα και τα specs πάλι δεν είναι ξεκάθαρα από το αρχικό leak φαίνεται η δύναμη της GPU να πέφτει και εκεί που λέγαμε για τέρας GPU συζητάμε για το αν θα έχει όσα το στάδια η λίγα λιγότερα.

Νομίζω ότι οι gamers θα εκπλαγούν δυσάρεστα από τα τελικά σπεκς. Υποψιάζομαι ότι θα βγει πιο αδύναμο και το ένα και το άλλο για να ανταγωνιστούν στην τιμή.

Το μόνο σίγουρο είναι θα τρέχουν γρηγορότερα λόγω επεξεργαστή και ssd. Επιμένω στην GPU θα πέσει μαύρη πλερέζα και πλήθος ειρωνικών σχολίων από PCMS.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

μου ηρθε σημερα το ps5 μιας και ειμαι developer...δεν ειναι ωραιο ειναι θαμπο, δεν αξιζει, παρτε ps3....σαφως και κανω χιουμορ, γιατι διαβαζα κατι σχολια πριν κυριως εγχωρια και καπως ετσι ειναι οι κριτικες δυστηχως των συμπολιτων μας...αστοχα, ριχα, πεταει ο καθενας οτι του ρθει...δεν θα εχει το ps5 τα χρηματα που λετε παιδια, για κανενα λογο, 599Ε εγω πιστευω day one...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, markoliaz είπε

μου ηρθε σημερα το ps5 μιας και ειμαι developer...δεν ειναι ωραιο ειναι θαμπο, δεν αξιζει, παρτε ps3....σαφως και κανω χιουμορ, γιατι διαβαζα κατι σχολια πριν κυριως εγχωρια και καπως ετσι ειναι οι κριτικες δυστηχως των συμπολιτων μας...αστοχα, ριχα, πεταει ο καθενας οτι του ρθει...δεν θα εχει το ps5 τα χρηματα που λετε παιδια, για κανενα λογο, 599Ε εγω πιστευω day one...

Επειδή μου ήρθε και μένα χθες και δεν έβρισκα χώρο να το βάλω στο έπιπλο, σε πληροφορώ ότι όχι μόνο δεν είναι απλά θαμπό αλλά και άσχημο:

Image result for ps5 devkit

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

500ρικο μεχρι να σβήσει ο ήλιος

Και σε τρελα γουστα εκ μερους των εταιρειων βαρια 600 (που δεν το πιστεύω)

Δεν δουλεύουν έτσι οι consumer electronics εταιρείες... Αντίθετα με ότι θέλουμε εμείς το "κοινό" είναι αυτό που κάνει τις πωλήσεις. Ακόμα και για ένα Fifa.

Εδώ τα games δεν τολμάνε να τα πάνε από 60 στα 70 και βάλε επειδή θα πέσει μαύρο, όσο και αν δικαιολογείται από τον πληθωρισμό... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν δουλεύουν έτσι οι consumer electronics εταιρείες... Αντίθετα με ότι θέλουμε εμείς το "κοινό" είναι αυτό που κάνει τις πωλήσεις. Ακόμα και για ένα Fifa.

Εδώ τα games δεν τολμάνε να τα πάνε από 60 στα 70 και βάλε επειδή θα πέσει μαύρο, όσο και αν δικαιολογείται από τον πληθωρισμό... 

Διαφωνώ. Δες για παράδειγμα τι συμβαίνει στις συγγενείς αγορές καρτών γραφικων και κινητών και τι χρηματα ξοδεύει ο κόσμος ετησίως και ενδεχομένως να μπεις σε σκέψεις. Εχει πεσει το brainstorming της αρκούδας.

Τονιζω οτι δεν πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε τιμές των εξακοσίων ευρω, δεν θα εκπλαγω ωστοσο. Δεν είμαστε στο 2006 πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ο "πέτσινος" δεν είναι benchmark. Δεν χρειάζονται άρθρα και αναλύσεις. Στον κύκλο σου δεν βλέπεις την απογοήτευση και την διαφυγή προς το console gaming?

Τα κινητά είναι άλλη φάση. Στην γκόμενα δεν θα ξηλώσεις να βγάλεις φόρα παρτίδα την 2080ti να κλαίνε αυτοί με τα iphone. 

Το like για το 2ο σκέλος του post σου αν και επιφυλάσσομαι. 

Να στο πω διαφορετικά. Ο κόσμος που σκέπτεται και συμμετέχει στα fora όπως εμείς και έχει ένα υπόβαθρο για "λόγους" λιγοστεύει. 

• Like 1
Δημοσ.

Κλαίω με το δικό σου 2ο σκέλος.

Το έκανα εικονα...

Και δεν θεωρω οτι υπαρχει διαφυγή στις κονσόλες. Δεδομένη διαφυγή θα υπάρξει next time around,  οταν τα διδυμα επόμενης γενιάς θα ειναι πραγματικά ικανα για 4Κ/60

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το έκανα εικονα...

Και δεν θεωρω οτι υπαρχει διαφυγή στις κονσόλες. Δεδομένη διαφυγή θα υπάρξει next time around,  οταν τα διδυμα επόμενης γενιάς θα ειναι πραγματικά ικανα για 4Κ/60

Χαχαχα,

Σοβαρά τώρα (φουσκώνω σαν kirby). Το κοινό αλλάζει.

Ο ειδικός τύπος αλλάζει (καλά ο έντυπος πήγε για μανιτάρια).

Το κοινό που φαίνεται nerd τώρα (τρέχω το game από το command prompt) έχει μεγαλώσει και πάει για σύνταξη.

Έρχεται η γενιά του swiping στα κινητά, του DOTA σαν e-sports, του fortnite.

Ε αυτοί αν βάλεις και την εξειδίκευση στην εκπαίδευση και όλη την ευκολία, είναι μάλλον ήδη η πλειοψηφία. Τώρα το πως θα επηρεάσουμε εμείς ως γονείς, φίλοι, άγνωστοι θα δείξει αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Και όλοι αυτοί, δεν νομίζω να σκάσουν 599 όταν μπορούν να παίξουν, ότι σκατά μπορούν να παίξουν στο κινητό τους .... ή στο Stadia.

Δημοσ.

Εταιρείες που μπαίνουν στο gaming Google Apple,.Amazon, Verizon

Εταιρείες που θα ρίξουν ακόμα παραπάνω λεφτά Nvidia, Valve, Epic, Ubisoft, EA

Περισσότερες επιλογές = καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Με τις συνδρομές και το streaming το vfm είναι τόσο μεγάλο που δεν σε συμφέρει ούτε η πειρατεία τρόπον τινά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choutas είπε

Εταιρείες που μπαίνουν στο gaming Google Apple,.Amazon, Verizon

Εταιρείες που θα ρίξουν ακόμα παραπάνω λεφτά Nvidia, Valve, Epic, Ubisoft, EA

Περισσότερες επιλογές = καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Με τις συνδρομές και το streaming το vfm είναι τόσο μεγάλο που δεν σε συμφέρει ούτε η πειρατεία τρόπον τινά.

Γράψτα αυτά στο νήμα του γειτονικού forum στο υπογραμμισμένο, bolded και Italic και αν δεν σου πάρουν το scalp σφύρα μου :P

Προφανώς γράφεις τα αυτονόητα αλλά καλό είναι για υπενθύμιση.   

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostiger είπε

Το έκανα εικονα...

Α δεν θα  παιζει η επερχομενη γενια 4κ 60 fps  ολα παντου ? Γιατι μερικοι ηταν απολυτως σιγουροι πως θα  εχουν αυτην την επιδοση ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...