Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το RDR 2 θα απογειωθεί στο PS5..Πάντως κρίμα που το Navi δεν θα 'χει HW RT, αν και το περίμενα αφού οι φήμες έλεγαν για RT αλλά όχι focused RT.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Ωραια σημαντικο νεο ,προβλεπω ρεκορ πωλησεων την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

ναι αφου πλεον δε σου δινει λογο να φυγεις απο τη Sony για κατι αλλο + οτι μας συμφερει οσους εχουμε μεγαλο backlog 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

ναι αφου πλεον δε σου δινει λογο να φυγεις απο τη Sony για κατι αλλο + οτι μας συμφερει οσους εχουμε μεγαλο backlog 

Ειδικα αυτο με το backlog  καραισχυει  ειναι πονεμενη ιστορια να δουμε ποτε θα τα παιξουμε ...

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει, οσο δεν παει. Και ορισμενοι απο εμας παιζουμε (και συλλεγουμε..) σε πανω απο μια πλατφορμα...

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ισχυει, οσο δεν παει. Και ορισμενοι απο εμας παιζουμε (και συλλεγουμε..) σε πανω απο μια πλατφορμα...

Εγω ευτυχως δεν τον εχω κολησει αυτο τον βαρυτατο ιο ακομα ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Εγω ευτυχως δεν τον εχω κολησει αυτο τον βαρυτατο ιο ακομα ...

Κατα πασα βεβαιοτητα εχεις πραξει σοφα. Εδω καθισα και εστησα υπολογιστη τωρα στα γεραματα..

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, kostiger said:

Άσε.. Έχω backlog σε NDS, Wii κλπ... :P Σύνταξη έπρεπε να μας δώσουν για τόσες ώρες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnVani18 είπε

Άσε.. Έχω backlog σε NDS, Wii κλπ... :P Σύνταξη έπρεπε να μας δώσουν για τόσες ώρες.

Θα φριξεις αν μοιραστώ ποσα απαικτα εχω..

• Sad 1
Δημοσ.
Just now, kostiger said:

Σε πιστεύω.. :P Αν είσαι πάνω από 100, πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν θα τα παίξεις ποτε..

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

στο 3ds να δεις τι εχω και δεν εχω ανοιξει ακομα 😛

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, najinblue3 said:

στο 3ds να δεις τι εχω και δεν εχω ανοιξει ακομα 😛

Πέρα από Pokemon δεν έχω παίξει τίποτα άλλο σε NDS και 3DS..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Σε πιστεύω.. :P Αν είσαι πάνω από 100, πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν θα τα παίξεις ποτε..

Κάπως έτσι.. 

Δημοσ.

Για να δώσω και την τεχνική διάσταση του "προβλήματος" μιας και εγώ έχω τεράστιο backlog σε 3ds/switch/xbox one, αν τα free "remasters" που είδαμε από τα παιχνίδια του Xbox OG/360 με την τεράστια αναβάθμιση στον τεχνικό τους τομέα, στο One-X είναι ενδεικτικά, δεν ανησυχώ καθόλου 😂

Και η Sony έχει αντίστοιχες πατέντες.

Αυτά τα καταραμένα τα sales :D 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostiger είπε

13 ώρες πριν, JohnVani18 είπε

Κατέβασα μια εφαρμογή (games backlog) για το κινητό για να τα κάνω track επειδή έχω χάσει την μπάλα. Τελικά έχασα την μπάλα ακόμα περισσότερο και μόνο φτιάχνοντας τη λίστα και δεν έχω όλες τις κονσόλες (για την ακρίβεια έχω μόνο pc και switch αλλά δεν είχα ασχοληθεί καιρό με τα games).Βέβαια δεν έπιασα τριψήφιο όπως εσείς. 

Και είναι και ο λόγος που δε θέλω να πάρω PS5 γιατί αν έχει bc θα πρέπει να παίξω και αυτά που έχω "χάσει" στο PS4 και τα έχουν φίλοι μου (προφανώς) επομένως μπορεί να πιάσω και εγώ τριψήφιο...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Για να δώσω και την τεχνική διάσταση του "προβλήματος" μιας και εγώ έχω τεράστιο backlog σε 3ds/switch/xbox one, αν τα free "remasters" που είδαμε από τα παιχνίδια του Xbox OG/360 με την τεράστια αναβάθμιση στον τεχνικό τους τομέα, στο One-X είναι ενδεικτικά, δεν ανησυχώ καθόλου 😂

Και η Sony έχει αντίστοιχες πατέντες.

Αυτά τα καταραμένα τα sales :D 

Κατι κατεχω και απο αυτα..😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...