Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εδω ακομα δεν εχουμε επισημη επιβεβαιωση για ps4 παιχνιδια BC και εσυ κοιτας και για πιο πισω γενιες?Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω
najinblue3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ισχύει αυτό φίλε μου. Καλύτερο community μπορεί να έχουν (χωρίς hacks κλπ), πιο active σε καμία περίπτωση. ---------------------------------------------------------- Πάμε παρακάτω: για BC με PS1/PS2/PS3 έχει ακουστεί κάτι; Πως δεν ισχυει και απο που το ξερεις, αφου δε παιζεις στο ps4 ενεργα online, μονο τα events να βαλω που στηνονται απο communities, και δε θα το παω πολυ μακρια, bloodborne, dark souls 2 γεμιζουν καθε 3 και λιγο
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Σημασία έχει ότι hype-άρουν το RT για την επόμενη γενιά, άρα απευθύνονται σε άτομα που θέλουν visuals στα exclusives. Fortnite και Apex παίζουν και οι τωρινές.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Anuminas είπε Στο pc παίζουμε και για τα multiplatform και για τις αποκλειστικότητες που εχει (βλέπε Mordhau που γίνεται της σφαγής), στις κονσόλες μονο για αποκλειστικότητες εάν έχουμε καλό pc Tι ειναι αυτο? Βλεπω οτι εχει κυκλοφορησει 6-7 μερες και εχει μονο ενα review και αυτο 72. If you know what I mean.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 minutes ago, najinblue3 said: Πως δεν ισχυει και απο που το ξερεις, αφου δε παιζεις στο ps4 ενεργα online, μονο τα events να βαλω που στηνονται απο communities, και δε θα το παω πολυ μακρια, bloodborne, dark souls 2 γεμιζουν καθε 3 και λιγο Πρέπει να παίζω ενεργά για να το ξέρω; Άρα κι εσύ να φανταστώ ότι παίζεις online games στο Steam και στο Bnet και έχεις διαπιστώσει ότι έχουν λιγότερο ενεργό online; Τελοσπάντων, community δεν είναι μόνο η ποσότητα του online αλλά και η ποιότητά του. Σημαίνει ότι κολλάω σε ένα game δεκαετίας και μόλις ρωτάω στο forum πετάγονται είκοσι άτομα να με βοηθήσουν. Αυτό που έχω δει στο Steam και στο GoG, δεν το έχω δει στα fora του PSN. Και τα παρακολουθώ όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, najinblue3 είπε 20 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ναι εχει 30 frames, ναι ειναι χαλια τα visuals, Οχι χαλια visuals. Τα καλυτερα visuals θες να πεις και εχουμε εξηγησει για πoιο λογο συμβαινει αυτο(εκτος αν μιλας για multiplatform, αλλα τα multiplatform σχεδον ποτε δεν δινουν τα τοπ visuals της γενιας εκτος απο 1-2 εξαιρεσεις). Δεν ειναι θεμα hardware. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 10 minutes ago, Fulgore said: Εδω ακομα δεν εχουμε επισημη επιβεβαιωση για ps4 παιχνιδια BC και εσυ κοιτας και για πιο πισω γενιες?Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω Ε καλά, αν έχει ακουστεί κάτι είπα, όχι αν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Όπου έχω δει μόνο για PS4 μιλάνε.
Anuminas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, PDS13 είπε Tι ειναι αυτο? Βλεπω οτι εχει κυκλοφορησει 6-7 μερες και εχει μονο ενα review και αυτο 72. If you know what I mean. Πρωτου προσωπου με σπαθια, τσεκουρια κτλ σαν το Chivalry. Πολυ διασκεδαστικο και θέλει εξάσκηση για να γινεις καλός παιχτης.
najinblue3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι νεωτερο γυρω απο το ps5,η ανακυκλωση ειναι μεσα στο προγραμμα που λεμε,ειδικα αν τελικα παει για κυκλοφορια το 2020. Επισης νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος παραπανω.Δεν ειπα οτι οι κονσολες γενικα και αοριστα ειναι για πεταμα ή οτι ειναι κοροιδο οποιος τις αγοραζει. Αυτο που ειπα ειναι συγκεκριμενα οτι οποιος πραγματικα νιωθει το θελει το κατι παραπανω απο τα παιχνιδια και λεει οτι εχει απαιτησεις,δεν συμβιβαζεται με τους οποιους περιορισμους εχουν οι κονσολες. Και συνηθως οταν θες το κατι παραπανω και εχεις απαιτησεις,δεν σε ενδιαφερει και τοσο το οικονομικο. οταν θες κατι παραπανω συμφωνω υπολογιστης = μονοδρομος αλλα δυστηχως δε φτασαμε στο σημειο να υποστηριζουν τα ανοιχτα λειτουργικα ολα τα παιχνιδια και δε βλεπω να γινεται, μακαρι να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποτε, και πιστεψε με μεγαλο μερος των κονσολων θα το γυρισουν σε υπολογιστες οπως παλιοτερα, αλλα οσο παραμενει η αρρωστια των Windows προτιμω 20 fps @Malthador τις ωρες που εχω στο steam και στο battlenet μπορω ευκολα να στις δειξω, και φυσικα τη βιβλιοθηκη μου που ειμαι σιγουρος ξεπερναει αυτην των περισσοτερων "pc gamers" του Insomnia Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από najinblue3
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, najinblue3 said: οταν θες κατι παραπανω συμφωνω υπολογιστης = μονοδρομος αλλα δυστηχως δε φτασαμε στο σημειο να υποστηριζουν τα ανοιχτα λειτουργικα ολα τα παιχνιδια και δε βλεπω να γινεται, μακαρι να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποτε, και πιστεψε με μεγαλο μερος των κονσολων θα το γυρισουν σε υπολογιστες οπως παλιοτερα, αλλα οσο παραμενει η αρρωστια των Windows προτιμω 20 fps Off-topic: Δηλαδή επειδή σε ενοχλεί ένα κλειστό OS πας σε ένα ακόμα πιο κλειστό μέχρι να υποστηρίζεται το ανοιχτό; Δεν βγάζει και πολύ νόημα νομίζω. 5 minutes ago, najinblue3 said: @Malthador τις ωρες που εχω στο steam και στο battlenet μπορω ευκολα να στις δειξω, και φυσικα τη βιβλιοθηκη μου που ειμαι σιγουρος ξεπερναει κατα πολυ τους περισσοτερους "pc gamers" του Insomnia Άρα έχεις δεδομένα να συγκρίνεις. Από τα δεδομένα σου έχει προκύψει ότι το online ενός οποιουδήποτε PS game συγκρίνεται με το SC2 ή με το Diablo 3 στο bnet, ξέρω 'γω; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Malthador
najinblue3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Οχι με το battlenet με τπτ, γτ η blizz εχει το δικο της hardcore κοινο, οπως ξερεις και παιχνιδια οπως το Starcraft δε μπορω να τα συγκρινω με οτιδηποτε γτ με αυτο μεγαλωσα και εχω ξοδεψει χιλιαδες ωρες, μιλαω για τη γενικη εικονα στο steam, games που εξαφανιζονται μετα απο μικρο χρονικο διαστημα, στο ps4 δεν το εχω συναντησει αυτο
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Γιαυτο και τονισα οτι η ιδανικη λυση ειναι gaming pc+κονσολα.Για να εχεις τα καλυτερα και των 2 πλατφορμων(αλλοι πχ προτιμανε ps4+switch ή Ps4+xbox κλπ). Παρολα αυτα εγω κραταω και τα κουσουρια που εχουν ως τωρα οι κονσολες. α)Περιμενω στο Playstation 5,το dualshock 4 να μην το υποστηριζει παλι και να σου ζηταει εξτρα χρηματα για νεα controller,οτι δηλαδη εγινε και με dualshock 3 στο ps4.Γιατι ποιος δεν θελει σε καθε γενια να αγοραζει και νεα controllers Τουλαχιστον θα ανεβασουν καθολου την αυτονομια του ή παλι θα βγαζει με το ζορι 6-7ωρες σε σχεση με τις 25-30 του dualshock 3? β)Το ιδιο φυσικα και για την πληρωμη του online στο ps4 .Ενα Last of Us(παιχνιδι του 2014 πλεον) ή ενα Witcher 3 ακομα δεν εχουν δωσει.Που σιγα μην περιμενει καποιος πλεον ποτε θα τα δωσουν.Το πιο πιθανο να τα εχει αγορασει ηδη.Η τιμουλα ομως ανεβηκε στα 60ευρω . γ)Και τα 500gb εσωτερικου χωρου των original κονσολων δεν φτανουν ουτε για αστειο για οποιον παιζει αρκετα παιχνιδια και δεν σβηνει συνεχεια.Αρα επιβαλεται για αυτους η αγορα ενος μεγαλυτερου σκληρου δισκου. Και λογικο ειναι οταν μονο το Red Dead 2 και το GTA V παιζει να πιανουν κοντα 250gb και τα δυο μαζι. δ)Ποτε επιτελους θα εχουμε ενα αθορυβο ps4 που να μην κανει σαν σκουπα με το παραμικρο?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε α)Περιμενω στο Playstation 5,το dualshock 4 να μην το υποστηριζει παλι και να σου ζηταει εξτρα χρηματα για νεα controller,οτι δηλαδη εγινε και με dualshock 3 στο ps4. Εδω ισως εχουμε ενα hint απο τον Cerny. Αφου θα υποστηριζεται το PSVR1 στο PS5, τοτε αναγκαστικα θα υποστηριζει και το DS4(βλεπε λαμπα μπροστα που υπαρχει για το PSVR). Eκτος αν το χειριστηριο του PS5 χρησιμοποιει την ιδια τεχνολογια με το φως μπροστα και για το PSVR2, κατι που δεν ειμαι σιγουρος οτι θα γινει. Για την ακριβεια περιμενω οτι θα αλλαξει τεχνολογια για το tracking. Δεν θα χρησιμοποει χρωματιστο φως δηλαδη. Θα δειξει.. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, PDS13 είπε Θα δειξει.. Κραταω παρα πολυ μικρο καλαθι γιατι ως γνωστον ολοι ξερουμε λιγο εως πολυ ποσα εξτρα φραγκα βγαζουν οι εταιρειες απο τα επιπλεον controllers που χρεωνουν σε καθε γενια. Το ιδιο μικρο καλαθι κραταω και για το Backwards compatible για το αν θα ειναι πληρως συμβατο με ολων των ειδων τα παιχνιδια του ps4(κουτατα,ψηφιακα,δωρεαν απο το Ps plus)γιατι για ολα τους εχω ικανους στην Sony. Εδω το Playstation ειναι η μονη κονσολα που εχει 1χρονο εγγυηση(αλλη πονεμενη ιστορια)τι να λεμε τωρα.... 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Anuminas είπε Πρωτου προσωπου με σπαθια, τσεκουρια κτλ σαν το Chivalry. Πολυ διασκεδαστικο και θέλει εξάσκηση για να γινεις καλός παιχτης. Δεν πουλάνε αυτά τα παιχνίδια στις κονσόλες. Είτε θα είναι απλά BR στυλ Fortnite και σια ή θα είναι heavy story mode QTE, ή minimap cleaners. Βάλε και το COD/FIFA στην χύτρα και έφτιαξες την (γλαρό)σουπα. Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο τρώει Χ. Είναι πολύ διαφορετικό το κοινό ως σύνολο και δεν βλέπω να γεφυρώνεται το χάσμα, με εμάς που ζητάμε (και) κάτι άλλο. Case in point τα διάφορα strategy - "τάδε" simulator που σε πωλήσεις συνολικά πατώνουν. Διάολε, ακόμα και παιχνίδια arcade, ο λόγος που υποτίθεται εφευρέθηκαν οι κονσόλες να σου φέρουν δηλαδή την "arcade εμπειρία" σπίτι σου, στυλ onrush και πολλά άλλα, σπάνε εντυπωσιακά τα μούτρα τους. To middleground (AA) καταποντίζεται ομοίως δια του χλευασμού ότι δεν έχει "καλά γραφικά" ή "story", ενώ ήταν το "μεδούλι" κάποτε του gaming. Καλά για indy, 1 στα 25/55/205 να κάνει σοβαρές πωλήσεις στα twins. Γενικώς κανείς δεν ρισκάρει πλέον στις κονσόλες και αν ρισκάρει πάλι τρώει τα μούτρα του για τους λόγους παραπάνω. Αυτό το λέω γιατί αρχίζω και σκέφτομαι διαφορετικά τώρα τελευταία για το που θα πέσουν τα production values στην επόμενη γενιά και αν δεν δω, πραγματικά καινοτομίες, σε θέματα AI, Physics η απόφαση θα είναι πολύ εύκολη. 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά θεωρώ αποτυχία να βγουν κονσόλες το 2020 που δεν θα 'χουν επιδόσεις 2017(GTX 1080 Ti). Αλλά μετά τα τελευταία leaks για το Navi δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..Μάλλον κάτι σε RTX 2060 / Vega 64. Αναφέρεσαι στα video του Adored TV? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Sir_Teraflop
Προτεινόμενες αναρτήσεις