Ren_of_Heavens Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όση ζημιά και να έχουν υποστεί τα μεγάλα studio/assets της MS μόλις βγάλουν ένα δυνατό gameplay video από Halo Infinite και Gears 5 που να τρέχει σε προδιαγραφές τλχ. Lockheart θα αλλαξοπιστήσουν όσοι ''MS fans πικράθηκαν'' σε αυτή τη γενιά. Σε περίπτωση που πάρουν και βαρβάτες βαθμολογίες στο Metacritics θα τα ξεχάσουν όλα τα στραβά του Xbox. Μην ξεχνάμε το νούμερο στο MC παίζει τεράστιο ρόλο για το μέσο καταναλωτικό κοινό που επηρεάζεται ψυχολογικά και στηρίζεται πολύ σε αυτό το γενικό μέσο όρο. Εκτός από το περιστασιακό κοινό που αρέσκεται στο να παίζει χαλαρά και δεν ενδιαφέρεται για βαθμολογίες και αριθμούς, οι υπόλοιποι τείνουν να ξεχνούν το τι σημαίνει παίζω αυτό που μου αρέσει και όχι ότι θεωρείται top από τον τύπο και τις κριτικές. Πολλά παιχνίδια λ.χ. Darksiders 3, Vampyr, Shadow of the Tomb Raider, έχουν χαντακωθεί ή έχουν υποστεί ''φθορά'' επειδή για ευνόητους λόγους δεν έχουν απαραίτητα υπέρογκα production values,δεν συμβαδίζουν με τις νόρμες της εποχής, δεν έχουν ανάλογο story, δεν θεωρούνται ΑΑΑ από τον Angry, Joe, τον Jim, τον Γιάννη, τον Μπάμπη, το Eurogamer, τον κάθε review youtuber. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Ren_of_Heavens 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ναι με το Halo της 343 δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, το Halo 5 ήταν τρελή παπάτζα. Halo = Bungie δυστυχώς. Το Gears δεν φέρνει την άνοιξη, ούτε το Forza γιατί είναι μία απ' τα ίδια. Θέλει νέα IPs δυνατά η M$.
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, Ren_of_Heavens είπε Όση ζημιά και να έχουν υποστεί τα μεγάλα studio/assets της MS μόλις βγάλουν ένα δυνατό gameplay video από Halo Infinite και Gears 5 που να τρέχει σε προδιαγραφές τλχ. Lockheart θα αλλαξοπιστήσουν όσοι ''MS fans πικράθηκαν'' σε αυτή τη γενιά. Σε περίπτωση που πάρουν και βαρβάτες βαθμολογίες στο Metacritics θα τα ξεχάσουν όλα τα στραβά του Xbox. Μην ξεχνάμε το νούμερο στο MC παίζει τεράστιο ρόλο για το μέσο καταναλωτικό κοινό που επηρεάζεται ψυχολογικά και στηρίζεται πολύ σε αυτό το γενικό μέσο όρο. Εκτός από το περιστασιακό κοινό που αρέσκεται στο να παίζει χαλαρά και δεν ενδιαφέρεται για βαθμολογίες και αριθμούς, οι υπόλοιποι τείνουν να ξεχνούν το τι σημαίνει παίζω αυτό που μου αρέσει και όχι ότι θεωρείται top από τον τύπο και τις κριτικές. Πολλά παιχνίδια λ.χ. Darksiders 3, Vampyr, Shadow of the Tomb Raider, έχουν χαντακωθεί ή έχουν υποστεί ''φθορά'' επειδή για ευνόητους λόγους δεν έχουν απαραίτητα υπέρογκα production values,δεν συμβαδίζουν με τις νόρμες της εποχής, δεν έχουν ανάλογο story, δεν θεωρούνται ΑΑΑ από τον Angry, Joe, τον Jim, τον Γιάννη, τον Μπάμπη, το Eurogamer, τον κάθε review youtuber. Mε hallo kai gears μονο δεν πας πουθενα .Πρεπει να βγουν καινουρια ip και να κανουν τεραστια επιτυχια κατι που ξερουμε πως ειναι πολυ δυσκολο . 1
kostiger Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι με το Halo της 343 δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, το Halo 5 ήταν τρελή παπάτζα. Halo = Bungie δυστυχώς. Το Gears δεν φέρνει την άνοιξη, ούτε το Forza γιατί είναι μία απ' τα ίδια. Θέλει νέα IPs δυνατά η M$. Εγω παλι το θεωρω υποτιμημενο, σιγουρα οχι παπατζα, αλλά γουστα ειναι αυτα.. Θελει αποκλειστικα η εκαστοτε κονσολα, φιλε Τεραφλοπ, ειναι νομος αυτος, αν δεν σημειωσει σημαντικη προοδο στον τομεα αυτο το ΧΒΟΧ, οσο καλα κι αν το κυβερνα το καραβι ο Σπενσερ θα ειναι μεγαλη η ζημια για το Brand. Η αποκτηση των Studio ειναι προς τη σωστη κατευθυνση εννοειται. Τωρα περιμενουμε. Ειναι και επιπονη διαδικασια η παραγωγη ΑΑΑ παιχνιδιων. Ιδωμεν. Αυτη τη στιγμη ακομα και αν η Anaconda δαγκωνει σε επιπεδο HW, αντικειμενικα μιλωντας η Σονυ θα ξεκινησει με μεγαλυτερο προβαδισμα τη γενια αυτη, σε σχεση με τα πεπραγμενα του '13. Ευχομαι για το καλο ολων μας ως gamers, η αντιδραση της MS να ειναι ηχηρη. Χρειαζομαστε τον ανταγωνισμο.. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δεν ξερουμε τι παιχνιδια θα βγουν στο xbox.δεν εχουμε ιδεα τι σχεδιαζουν και κανεις μας δεν ειναι σε θεση να ξερει πως θα παει η επομενη γενια.μπορει να σου σκασει τρειλερ απο ms καποιο game που μολις το δεις να ξεχασεις οτι ηξερες και να πεις πρεπει να το παιξω ο κοσμος να χαλασει.και στο καπακι κιαλο τρειλερ απο αλλο game εξισου δυνατο.εκει ξεκινανε μετα και αλλαζουν τα πραγματα.θα δειξει ο χρονος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Σημασία έχει πως πάλι το combination θα είναι high-end PC(Για multiplatform/Xbox exclusives) και PS5 για τα exclusives του.
markoliaz Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) η αποψη μου...ps5 release date xmas 2020..price 509E. την ιδια εποχη ps4 pro με bundle games price 309E και αντιστοιχα ps4 απλο με bundle games 209E..οι τιμες αυtες για Ελλαδα παντα και απο τα μεγαλα καταστηματα...στα skroutzoμαγαζα σιγουρα κανα 20-30Ε κατω οι τιμες... ααα και κατι που ξεχασα...σιγουρα θα βγει και καποιο ps4 super slim.... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από markoliaz
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, markoliaz είπε η αποψη μου...ps5 release date xmas 2020..price 509E. την ιδια εποχη ps4 pro με bundle games price 309E και αντιστοιχα ps4 απλο με bundle games 209E..οι τιμες αυtες για Ελλαδα παντα και απο τα μεγαλα καταστηματα...στα skroutzoμαγαζα σιγουρα κανα 20-30Ε κατω οι τιμες... ααα και κατι που ξεχασα...σιγουρα θα βγει και καποιο ps4 super slim.... Μακαρι να βγει στα 500 αυτο σημαινει πως οντως θα εχουν φτιαξει μια ισχυρη κονσολα συνυπολογιζοντας και την ζημια που θα επωμιστει η Sony (αν συμβει κατι τετοιο ).
panther_512 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Με τα XBOXOne και PS4, τα οποία ήταν προϊόντα που κυκλοφορήσαν εν καιρό παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, για το μέν PS4 η ζημιά ήταν απειροελάχιστη σε σχέση με το PS3, από την άλλη, το XBOX One νομίζω πουλιόταν στο κόστος. Λόγω της x86 αρχιτεκτονικής και του πολύ χαμηλού R&D κόστους για τις νέες κονσόλες, εγώ θεωρώ πιό λογικό να προσπαθήσουν να αποφύγουν την πώληση του hardware με ζημία, και επειδή πλέον η παγκόσμια οικονομία είναι κάπως καλύτερα, να πάνε σε υψηλότερη αρχική τιμή. Θεωρώ λογική εκτίμηση τα 499€ για το PS5, με ζημία που να είναι από 0 έως τα 50€. Όσο πιό πάνω πάμε σε αρχική τιμή ή σε ζημία από πλευράς SONY, τόσο πιό σπουδαία πράγματα μπορούμε να περιμένουμε όσον αφορά το hardware. 2
james9tito Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ξερουμε τι παιχνιδια θα βγουν στο xbox.δεν εχουμε ιδεα τι σχεδιαζουν και κανεις μας δεν ειναι σε θεση να ξερει πως θα παει η επομενη γενια.μπορει να σου σκασει τρειλερ απο ms καποιο game που μολις το δεις να ξεχασεις οτι ηξερες και να πεις πρεπει να το παιξω ο κοσμος να χαλασει.και στο καπακι κιαλο τρειλερ απο αλλο game εξισου δυνατο.εκει ξεκινανε μετα και αλλαζουν τα πραγματα.θα δειξει ο χρονος. Wishful thinking λεγεται αυτο. Με το νόμο των πιθανοτητων , πιο πιθανο ειναι να βγει αλλο ενα χλιαρο gears , halo παρά κατι που θα μας ριξει τα σαγονια στο πατωμα. Αυτο κρινοντας απο την πορεια της MS τα τελευταια 6 χρονια. Οτι αγορασε στουντιο δε λεει απολυτως τιποτα, δεν χτιζονται νεα ΑΑΑ IP απο τη μια μερα στην αλλη. Η naughty dog, η rockstar , η from δεν εφτιαξαν αυτα που εφτιαξαν απο τη μια μερα στην αλλη. Και εγω θελω να δω παιχνιδια απο την ms , οπως περιμενα πως και πως το Alan Wake καποτε, το Lost Odyssey , το Splinter Cell κλπ κλπ αλλα δεν το βλεπω. 1
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τα μόνα IP's που έμειναν για να κάνει milking η MS είναι το Halo, το Gears και το Forza. Και δεν βλέπουμε βήματα προς το καλύτερο ή κάτι νέο. Απορώ πραγματικά τι κάνει η MS με τα στούντιο που αγοράζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να διαθέσει την ανάλογη χρηματοδότηση μετά την εξαγορά... Ολόκληρη Rare την είχαν να ασχολείται με το Kinect αντί να την βάλουν να εξελίξει το Perfect Dark, το Banjo, το KI ή έστω κάτι νέο που να παίζει με τα strengths του studio. 1
kostiger Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τα μόνα IP's που έμειναν για να κάνει milking η MS είναι το Halo, το Gears και το Forza. Και δεν βλέπουμε βήματα προς το καλύτερο ή κάτι νέο. Απορώ πραγματικά τι κάνει η MS με τα στούντιο που αγοράζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να διαθέσει την ανάλογη χρηματοδότηση μετά την εξαγορά... Ολόκληρη Rare την είχαν να ασχολείται με το Kinect αντί να την βάλουν να εξελίξει το Perfect Dark, το Banjo, το KI ή έστω κάτι νέο που να παίζει με τα strengths του studio. Η Ε3 ειναι κοντα. Λογικα θα εχουν ετοιμασει κατι..
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostiger είπε Η Ε3 ειναι κοντα. Λογικα θα εχουν ετοιμασει κατι.. Νέα για το Gears 5, το Halo MCC στο PC, την υπηρεσία cloud, το ξεχασμένο Ori and the Will of Wisps, το επόμενο Xbox και αν περισσέψει χρόνος, κανένα DLC για Horizon (γιατί για το Forza 8 είναι ακόμα νωρίς ). Και αν είμαστε τυχεροί μπορεί ένα ακόμα teaser για το Infinite... Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να δούμε νέο IP. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από D.Luffy
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Με τα XBOXOne και PS4, τα οποία ήταν προϊόντα που κυκλοφορήσαν εν καιρό παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, για το μέν PS4 η ζημιά ήταν απειροελάχιστη σε σχέση με το PS3, από την άλλη, το XBOX One νομίζω πουλιόταν στο κόστος. Λόγω της x86 αρχιτεκτονικής και του πολύ χαμηλού R&D κόστους για τις νέες κονσόλες, εγώ θεωρώ πιό λογικό να προσπαθήσουν να αποφύγουν την πώληση του hardware με ζημία, και επειδή πλέον η παγκόσμια οικονομία είναι κάπως καλύτερα, να πάνε σε υψηλότερη αρχική τιμή. Θεωρώ λογική εκτίμηση τα 499€ για το PS5, με ζημία που να είναι από 0 έως τα 50€. Όσο πιό πάνω πάμε σε αρχική τιμή ή σε ζημία από πλευράς SONY, τόσο πιό σπουδαία πράγματα μπορούμε να περιμένουμε όσον αφορά το hardware. Πολύ ενδιαφέρον αν όχι εύστοχο το σχόλιο σου. Είναι μια παράμετρος που στην δίψα μας για spec κανείς δεν έλαβε υπόψη - όπως δεν λαμβάνει κατά την γνώμη μου και τον average joe εκεί έξω. Πιστεύεις ότι θα δούμε και αύξηση στην τιμή των games στα 70 επίσης;
panther_512 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Για τιμές παιχνιδιών δεν έχω κάποια εκτίμηση, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν δώ ανοδική πορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις