Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι post σου που ξενέρωνες επειδή το Bloodborne δεν ήταν balanced στο online του.

Είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι Post σου που ξενέρωνες με το exclusivity στο PC με συγκεκριμένο store, χωρίς κάποιο κόστος ενώ τώρα ζητάς exclusivity σε ολόκληρο μηχάνημα που στοιχίζει 400.

Μήπως στα PC είναι balanced το online?

• Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πρώτες που θα αντιδρούσαν σε κάτι τέτοιο θα ήταν οι developers. Θεωρεί κανείς τυχαίο το ότι η ροκ σταρ βγάζει τα παιχνίδια της στο τέλος της κάθε γενιάς; Οι εταιρείες θέλουν μεγάλη user base... Ακομαι και οι console makers δεν βγάζουν χρήματα από την πώληση κονσολών...το χρήμα είναι στο software...

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει ένα καλύτερο παιχνίδι αν δεν υπάρχει μεγάλο αγοραστικό κοινο...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι Post σου που ξενέρωνες με το exclusivity στο PC με συγκεκριμένο store, χωρίς κάποιο κόστος ενώ τώρα ζητάς exclusivity σε ολόκληρο μηχάνημα που στοιχίζει 400.

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Ναι, ήταν το ίδιο νήμα στο οποίο υπερασπιζόμουν τα console exclusives. Ξέρεις, επειδή είναι bound στο H/W παίρνουμε καλύτερο αποτέλεσμα, οπότε exclusives σε δυνατότερο H/W σημαίνει και καλύτερα exclusives (αν τα είχαμε στο Pro). 

Τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο όμως; 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Nαι αλλα και τωρα πηρες καλυτερα games στα pro/x ασχετως αν δεν ηταν 100% γραμμενα στο δικο τους hardware. Εισαι σιγουρος οτι θα τα επερνες με τους αριθμους που εχουν πουλησει σε σχεση με το συνολο τους? Εγω οχι, τα ιδια ακριβως παιχνιδια πιστευω πως θα εβγαιναν καθως ο ογκος των mid-gen δεν δικαιολογει τετοιες παραγωγες κατα αποκλειστηκοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ναι, ήταν το ίδιο νήμα στο οποίο υπερασπιζόμουν τα console exclusives. Ξέρεις, επειδή είναι bound στο H/W παίρνουμε καλύτερο αποτέλεσμα, οπότε exclusives σε δυνατότερο H/W σημαίνει και καλύτερα exclusives (αν τα είχαμε στο Pro). 

Τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο όμως; 

Δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση (χόρτασα από αυτή - δεν έχει νόημα) αλλά είναι σαν μου λες exclusive της 580/90(x1x) σε σχέση με την 7790 σε όρους xbox.

Αυτό λες.

Γιατί όχι επιλογές?

Η σχέση σου με τα PC και τις κονσόλες έτσι όπως τα περιγράφεις είναι του στυλ "από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ η γκόμενα μου".

Δεν μπορεί η γκόμενα να γίνει γυναίκα σου?

ή η γυναίκα σου να γίνει και γκόμενα σου?

ρητορικό πάντα το ερώτημα....

Sony Patent:

heatsinkpatent.png

Microsoft Patent: Mark S Grossman - Lead Xbox GPU Designer - (former AMD GPU architect)

[âIMG]

O Albert Penelo μετά από 18 χρόνια το 2018 έφυγε από την MS. (για την Amazon)

Σε νήμα που πόσταρε στο era πιστεύει ότι το ps5 θα είναι 8TF+. Δεν σχολίασε για το xbox γιατί ξέρει τι κάνουν.

Με βάση αυτό θεωρώ ότι PS5 θα σκάσει τον Μάρτη του 2020 (αν δεν κάνω λάθος είναι επέτειος του PS στην Ιαπωνία για τα πόσα χρόνια). 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Malthador είπε

Αν με ρωτάς, προσωπικά δεν θέλω mid-gen upgrade, θέλω να βγαίνουν κονσόλες πιο γρήγορα από την εξαετία, στα τέσσερα χρόνια πχ, αλλά τόσο που κοστίζουν τα ΑΑΑ games χλωμό το βλέπω. But that's just me.

Ακομα καλυτερο αυτο ,μακαρι να γινοταν .

Η επταετια ειναι  υπερβολικα μεγαλο χρονικο διαστημα για  τα αλματα που κανει η τεχνολογια .Και αυτο ακριβως εκαναν με τα mid gen upgrade  .Στην γενια που ερχεται  ειναι πιθανοτερο να κανουν παλι το ιδιο ,εκτος αν οι εξελιξεις στο stream/ιντερνετικη υποδομη    καταστησουν επιτακτικη την αναγκη για νεα γενια συντομοτερα .

Σε καθε περιπτωση  ειμαι θετικος  απο την αηδια που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια με τον απαρχαιωμενο εξοπλισμο .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, JohnVani18 είπε

Προσωπικά μου κάνει εντύπωση που κάποιοι θέλετε πάλι mid-gen upgrade. 😐 

Η προηγούμενη γενιά το χρειάστηκε γιατί το hardware ήταν ξεπερασμένο πριν καν κυκλοφορήσουν. Αυτές θα έχουν τρέχον υλικό οπότε (θεωρητικά) δεν θα χρειαστούν, παραμόνο αν ξεφύγουν τόσο πολύ οι κάρτες στον χώρο των PC και αναγκαστούν να βγάλουν κάτι καλύτερο.

καλά να ξεφύγουν οι κάρτες.. γελάει ο κόσμος

το πρόβλημα εδώ ήταν η ανάγκη για 4Κ και το ότι αρχίσαμε να γεμίζουμε τέτοιες καθώς είχαμε μείνει πολύ καιρό σε fhd..

αυτή τη φορά το επόμενο βήμα θα αργήσει πιστεύω (και το 4K καλά καλά δεν έχει έρθει..για τα καλά) δηλαδή ανάγκη για 8Κ και κάρτες για κάτι τέτοιο θα πάρουν κάμποσα χρόνια

οπότε συμφωνώ μαζί σου, η ενδιάμεση γενιά δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, logistoulis είπε

καλά να ξεφύγουν οι κάρτες.. γελάει ο κόσμος

το πρόβλημα εδώ ήταν η ανάγκη για 4Κ και το ότι αρχίσαμε να γεμίζουμε τέτοιες καθώς είχαμε μείνει πολύ καιρό σε fhd..

αυτή τη φορά το επόμενο βήμα θα αργήσει πιστεύω (και το 4K καλά καλά δεν έχει έρθει..για τα καλά) δηλαδή ανάγκη για 8Κ και κάρτες για κάτι τέτοιο θα πάρουν κάμποσα χρόνια

οπότε συμφωνώ μαζί σου, η ενδιάμεση γενιά δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα 

Συμφωνω και επαυξανω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O τιτλος του βιντεο ''κινηση τακτικης ή πανικου απο την sony?''

Sony's headquarters:

giphy.gif

😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Sir_Teraflop said:

Δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση (χόρτασα από αυτή - δεν έχει νόημα) αλλά είναι σαν μου λες exclusive της 580/90(x1x) σε σχέση με την 7790 σε όρους xbox.

Αυτό λες.

Γιατί όχι επιλογές?

Η σχέση σου με τα PC και τις κονσόλες έτσι όπως τα περιγράφεις είναι του στυλ "από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ η γκόμενα μου".

Reveal hidden contents

Δεν μπορεί η γκόμενα να γίνει γυναίκα σου?

ή η γυναίκα σου να γίνει και γκόμενα σου?

ρητορικό πάντα το ερώτημα....

Βαριέμαι οικτρά να απαντήσω στο επιχείρημα με τις κάρτες, θα αρκεστώ στο spoiler.Μου θύμησες μια σκηνή από το Analyze This (ελεύθερη απόδοση, δεν θυμάμαι πλήρως το διάλογο):

Crystal: Γιατί έχεις γκόμενα; Έχετε προβλήματα στο γάμο σας;

De Niro: Όχι, απλά με την γκόμενά μου κάνω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω με τη γυναίκα μου.

Crystal: Γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις με τη γυναίκα σου;

De Niro: Είσαι τρελός; Με αυτό το στόμα φιλάει τα παιδιά μου για να τα καληνυχτήσει!

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...