xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, firepc είπε πλεον υπαρχουν ελαχιστες τηλεορασεις 1080p στην αγορα σε 1,5 χρονο θα υπαρχουν μονο 4Κ αυτο δε σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενοι ολοι να αναβαθμισουν τις τηλεορασεις τους...και 2ον πολυς κοσμος προτιμαει τα 60fps απο το 4κ, δωστου την επιλογη...Αν μπορουν 4κ 60fps rtx παω πασο... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο resetera ειχαν κανει θεμα αναλογο για τα 60fps ως επιλογη και σε καποιες αποψεις ειδα ομολογω κατι που δεν ειχα σκεφτει(αν και δεν ηταν και τοσο δυσκολο τελικα). Αν οι sony/MS υποχρέωναν το 60αρι εστω σε 1080p, θα ηταν αδικο για τα μικρα στουντιο τα οποια θα ηθελαν περισσοτερο χρονο και χρημα για να προσφερουν 2 επιλογες(30/60). Aυτο που ισως θα επρεπε να περιμένουμε ειναι απο τα μεγαλα στουντιο που ετοιμαζουν ΑΑΑ παραγωγες να εχουν εστω αυτα τις 2 επιλογες. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε 3 σελίδες και βάλε, τώρα. Πάντα οι κονσόλες δίνανε 60 fps όποτε μπορούσανε και επέτρεπε το παιχνίδι. Επειδή ξαφνικά ήρθαν τα κτήνη που πληρώνεις (όπως πάντα) κάρτες στα PC πρέπει και οι κονσόλες που είχαν πάντα άλλα προγραμματιστικά μοντέλα που μέχρι και με την λάμπα παίζανε (1080s- Amiga/snes κτλ) να το κάνουν και αυτό στο 1/5 της τιμής επειδή ΤΙ? Επειδή κάποιοι δεν έχουν λεφτά για gaming PC? Για 4Κ τηλεόραση? Γιατί ακριβώς? Είναι ένα Mainstream προϊόν και θα συνεργαστεί με το αντίστοιχο monitor a.k.a. ΤV. Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα επειδή κάποιοι διαβάσανε SSD/RYZEN και λοιπά. Δεν είναι ότι δα διαφημίζεται με το ASUS-X predator 4K IPS(LOL)/144 HZ/G-SYNC minus FReesync BFG monitor από την Acer που θα κοστίζει όσο το PS5 για να είναι ένα IPS σκουπίδι edge led.... ? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Sir_Teraflop profanity 1
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Το 60αρι πρεπει να το βαλουν..και μπορουν αν θελουν.αλλαζει ριζικα ενα game.βαλτε το forza horizon στο one x στο grafical mode και παιξε.μολις παρεις μια στροφη ολα γυρω σου γυριζουν τοσο θαμπα που δεν βλεπεις τιποτα.μετα το αλλαζεις σε perfomance mode και καρφωνεται σε 60αρι.περνεις μια στροφη και βλεπεις ακομα και το χορταρακι στα 100 μετρα στο πλαι.τοσο ζωντανη κινηση λες και εισαι μεσα σε αληθινο αυτοκινητο.μπορουν και 4κ 60 στις νεες κονσολες,απλα θα κοψουν απο αλλα πραγματα,antialasing,shadows,visuals ,lighting κτλπ.και στα πιο βαρια παιχνιδια ανετα μπορουν 1080 60 με οχι κομμενα γραφικα.πρεπει να το κανουν γιατι ειναι αλλη εμπειρια.και οποιος λεει το αντιθετο.η οτι δεν τον ενοχλει το 30αρι απλα δεν εχει παιξει το ιδιο ακριβος παιχνιδι σε 60 να δει ποσο διαφορετικο ειναι. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Άρα θα ξεκινήσουμε την παλιά συζήτηση για settings στο στις κονσόλες όπου θα αρχίσει η συζήτηση γιατί όχι PC και πάει λέγοντας.....
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αν ψαξετε στα πιο παλια ποστ μου ημουν και εγω ενας που ελεγε μια χαρα ειναι τα 30 στο horizon δεν βλεπω διαφορα απο τα 60 που εχει το battlefield ασπουμε.οχι το ιδιο παιχνιδι πρεπει να συγκρινεις να δεις οτι δεν προκειται να ακουμπησεις ξανα 30αρι game.το ζησα στο πετσι μου,και παραδεχομαι το λαθος μου στις παλιες μου δηλωσεις. Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε Άρα θα ξεκινήσουμε την παλιά συζήτηση για settings στο στις κονσόλες όπου θα αρχίσει η συζήτηση γιατί όχι PC και πάει λέγοντας..... Το pc ειναι αλλη ιστορια.λεμε οτι και στις κονσολες καλο θα ηταν απο εδω και περα να ξεκινανε με target τα 60 σε ενα game με οτι θυσια και αν χρειαζεται.ο philip to ειχε δηλωσει πριν λιγο καιρο.στο νεο xbox θα επικεντροθουμε πιο πολυ στα frames Frame Rate is the Priority for Next Xbox Says Phil Spencer - GPU and CPU 'Out of Whack 3 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 @chrisgewrgi Έτσι είναι όπως τα λες. Το pitch στην επόμενη γενιά,για όποιον θέλει να το δει, είναι το no-loading/60 fps. Όλοι οι υπόλοιποι θα ζητάνε μέχρι τότε 1080/60.
panther_512 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα 60fps ήταν εφικτά σε κάθε γενιά κονσόλας. Απλά δεν ήταν αυτοσκοπός ή εν πάση περιπτώση προτεραιότητα, διότι και το κοινό των console users δεν είχε αυτήν την απαίτηση. Οι πόροι του εκάστοτε συστήματος πηγαίναν στην αρτιότητα των γραφικών, εις βάρος του framerate. Ζούμε όμως σε άλλες εποχές, στη γενιά των PS4-XBOXOne είδαμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά την εκτενή αναλυτική συζήτηση των performance characteristics των διαφόρων τίτλων. Βλέπουμε review sites όπου κυριολεκτικά ξεκοκκαλίζουν τον τεχνικό τομέα των παιχνιδιών, με το κοινό από κάτω να σφάζεται για το performance της μίας ή της άλλης έκδοσης. Τα βλέπουμε και εδώ. Άρχισαν τα τόπικς να θυμίζουν το PC section. Υπάρχει δηλαδή από το κοινό η απαίτηση για καλύτερες επιδόσεις. Όσο δυνατές όμως και αν είναι οι νέες κονσόλες, αν o developer δεν βάλει ώς στόχο τα 60fps στους graphically intensive τίτλους, τότε πολύ απλά για άλλη μιά γενιά δεν πρόκειται να τα δούμε. Θυμάμαι και γελάω με τον εαυτό μου, όταν τερμάτισα το Uncharted 3 στο Pro, καρφωμένο στα 60fps. Βασικά όλα τα Uncharted στο Pro τα τερμάτισα. Τερμάτισα λοιπόν το 3 στο Pro, και στα καπάκια, βάζω να ξεκινήσω το 4. Ξεκινάει το παιχνίδι, και μου κακοφάνηκε τόσο πολύ το μειωμένο framerate, που στο 5λεπτο το έκλεισα και δεν το ξαναέπιασα στα χέρια μου για αρκετούς μήνες. Γενικά αν παίζεις σε 60άρια και μετά πάς καπάκια στα 30, χτυπάει πάρα πάρα πολύ άσχημα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από panther_512 3
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, panther_512 είπε Τα 60fps ήταν εφικτά σε κάθε γενιά κονσόλας. Απλά δεν ήταν αυτοσκοπός ή εν πάση περιπτώση προτεραιότητα, διότι και το κοινό των console users δεν είχε αυτήν την απαίτηση. Οι πόροι του εκάστοτε συστήματος πηγαίναν στην αρτιότητα των γραφικών, εις βάρος του framerate. Ζούμε όμως σε άλλες εποχές, στη γενιά των PS4-XBOXOne είδαμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά την εκτενή αναλυτική συζήτηση των performance characteristics των διαφόρων τίτλων. Βλέπουμε review sites όπου κυριολεκτικά ξεκοκκαλίζουν τον τεχνικό τομέα των παιχνιδιών, με το κοινό από κάτω να σφάζεται για το performance της μίας ή της άλλης έκδοσης. Τα βλέπουμε και εδώ. Άρχισαν τα τόπικς να θυμίζουν το PC section. Υπάρχει δηλαδή από το κοινό η απαίτηση για καλύτερες επιδόσεις. Όσο δυνατές όμως και αν είναι οι νέες κονσόλες, αν o developer δεν βάλει ώς στόχο τα 60fps στους graphically intensive τίτλους, τότε πολύ απλά για άλλη μιά γενιά δεν πρόκειται να τα δούμε. Θυμάμαι και γελάω με τον εαυτό μου, όταν τερμάτισα το Uncharted 3 στο Pro, καρφωμένο στα 60fps. Βασικά όλα τα Uncharted στο Pro τα τερμάτισα. Τερμάτισα λοιπόν το 3 στο Pro, και στα καπάκια, βάζω να ξεκινήσω το 4. Ξεκινάει το παιχνίδι, και μου κακοφάνηκε τόσο πολύ το μειωμένο framerate, που στο 5λεπτο το έκλεισα και δεν το ξαναέπιασα στα χέρια μου για αρκετούς μήνες. Γενικά αν παίζεις σε 60άρια και μετά πάς καπάκια στα 30, χτυπάει πάρα πάρα πολύ άσχημα. Ξερουν οτι πολλοι ξυνιζουν με τα 30 frames και αλλοι τοσοι προτιμουν ωραια γραφικα χωρις να τους νιαζουν τα frames.(επειδη δεν το εχουν ζησει πιστευω)οποτε προτιμουν οι developers να βγαζουν ενα οπτικα στον εξω κοσμο ωραιο περιεχομενο παρα να καρφωνουν 60 frames που αλλαζει ριζικα το gameplay.δηλαδη μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος. Αυτο ομως απο τι φενεται τελευταια ξεκινησε να αλλαζει με το pro και το one x
kostiger Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κι αλλοι που πιστεύουν οτι η τιμή εκκινησης θα είναι τα 500 ευρω.. https://gamerant.com/ps5-price-point-prediction/ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από kostiger
JohnVani18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Με τέτοια specs δε νομίζω να περιμένει κάποιος τιμή κάτω από 499€. 1
kostiger Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τopic-starter εισαι, αν εχεις διαβασει το νημα θα διαπιστωσεις οτι υπαρχουν πολλοι που θεωρουν τα 400 πιθανα. Γουισφουλ θινκιν..
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 ειναι πολλα που παιζουν ρολο στη τιμολογηση, με σημαντικοτερο το τι θα κανει ο ανταγωνισμος... Εγω προβλεπω 450. Για μενα το 500ικο ειναι μεγαλο ρισκο....ουσιαστικα σημαινει οτι παιζεις μονος σου στην αγορα...Φαινεται να εχουν κρατησει δυνατους τιτλους πισω, για να βγουν με το launch, αλλα ακομα και ετσι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ...
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 449 ούτε cent παραπάνω . Δε θα με πιάσει πάλι από τα μουστάκια η sony 5 ps4 έχω πάρει
kostiger Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xavier είπε ειναι πολλα που παιζουν ρολο στη τιμολογηση, με σημαντικοτερο το τι θα κανει ο ανταγωνισμος... Εγω προβλεπω 450. Για μενα το 500ικο ειναι μεγαλο ρισκο....ουσιαστικα σημαινει οτι παιζεις μονος σου στην αγορα...Φαινεται να εχουν κρατησει δυνατους τιτλους πισω, για να βγουν με το launch, αλλα ακομα και ετσι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ... Δεν γνωριζω κατα ποσο τους εχουν κρατησει πισω ή απλα ακολουθειται η ταση των τελευταιων ετων οπου ο χρονος αναπτυξης των ΑΑΑ (και ΑΑΑΑ βεβαιως-βεβαιως) παιχνιδιων προσεγγιζει και υπερβαινει τα 5 χρονια+ συν το γεγονος οτι τα περισσοτερα που θα κυκλοφορησουν μεταξυ του 19 και του 21 θα ειναι cross gen.. Οσο για την τιμη της κονσολας, μακαρι αλλα δεν το πιστευω. Ακομα κι αν το νεο ΧΒΟΧ εχει φθηνη και ακριβη εκδοση, με τη δευτερη συμφωνα με φημες να ειναι ισχυροτερη του PS5.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από kostiger
Προτεινόμενες αναρτήσεις