xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, ADHD είπε Το ένα είναι borderline unplayable το άλλο μια χαρά. Ειδικά για το genre έτσι. Αν ήταν κανα last of us να πω οκ.. δεν ξερω ρε συ, ισως ειναι οτι βλεπω πολλες ταινιες και τα ματια μου ειναι συνηθισμενα σε αυτα τα frames? Κοιτουσα συγκριτικα βιντεο, στο yt, οντως ειναι πιο ξεκουραστα στο ματι τα 60, αλλα δε μου φαινεται και gamebreaking...Χιλιες φορες να εχει το παιχνιδι τα γραφικα του god of war στα 30 fps, παρα να εχει χειροτερα γραφικα και να τρεχει στα 60... 1
Gorbatsof Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xavier είπε δεν ξερω ρε συ, ισως ειναι οτι βλεπω πολλες ταινιες και τα ματια μου ειναι συνηθισμενα σε αυτα τα frames? Κοιτουσα συγκριτικα βιντεο, στο yt, οντως ειναι πιο ξεκουραστα στο ματι τα 60, αλλα δε μου φαινεται και gamebreaking...Χιλιες φορες να εχει το παιχνιδι τα γραφικα του god of war στα 30 fps, παρα να εχει χειροτερα γραφικα και να τρεχει στα 60... Αδερφέ,πήγα σε φίλο με ps4 για να του δείξω πως να βγάλει έναν αρχηγό στο ds3 (ps4).Ακόμα αναρωτιέμαι πώς γίνεται τέτοια παιχνίδια να παίζονται στα 30fps.Επαθα σοκ από το πόσο κακό έδειχνε το παιχνίδι.Τον τύπο όταν τον έφερα σπίτι και το έπαιξε στα 60,πήγε και τσίμπησε μια 1070 και το ξεκίνησε από την αρχή.Ασε τα βίντεο και πιάσε το χειριστήριο.Εκει θα καταλάβεις γιατί πρέπει τα 30fps να μας αφήσουν για πάντα και να περάσουμε μόνιμα στα 60. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Gorbatsof 1
kostiger Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Gorbatsof είπε Αδερφέ,πήγα σε φίλο με ps4 για να του δείξω πως να βγάλει έναν αρχηγό στο ds3 (ps4).Ακόμα αναρωτιέμαι πώς γίνεται τέτοια παιχνίδια να παίζονται στα 30fps.Επαθα σοκ από το πόσο κακό έδειχνε το παιχνίδι.Τον τύπο όταν τον έφερα σπίτι και το έπαιξε στα 60,πήγε και τσίμπησε μια 1070 και το ξεκίνησε από την αρχή.Ασε τα βίντεο και πιάσε το χειριστήριο.Εκει θα καταλάβεις γιατί πρέπει τα 30fps να μας αφήσουν για πάντα και να περάσουμε μόνιμα στα 60. Μεγαλη αληθεια. Και ειναι και το χαμηλοτερο input lag που παιζει σημαντικο ρολο. Τα εχουμε γραψει χιλιαδες φορες, οι κονσολες ειναι η vfm επιλογη, αποκτας προσβαση σε πολυ αξιοπρεπες gaming με μεγαλη ευκολια, ειναι προσιτες και προσβασιμες για το μεσο χρηστη κοινως. Τα πισι ειναι αλλη ιστορια. Αλλά πρεπει να το δει κανεις με τα ματια του (και τα χερια του) για να αντιληφθει τη διαφορα.. 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Ο πηχης δεν ειναι τα 1080p 60fps,ο πηχης ειναι τα 60fps σε ολα τα παιχνιδια και απο εκει και περα οσο μεγαλυτερη αναλυση,τοσο το καλυτερο. Το 1080p αναφερεται για το οτι ειναι η χαμηλοτερη δυνατη αναλυση για next gen κονσολα που μπορει να το πετυχει αυτο ευκολα και σιγουρα. Καποιοι φιλοι εμφανιστηκαν υπερβολικα ολιγαρκεις αναφορικα με τη δυναμη των next-gen σε προηγουμενες σελιδες, εξ ου και το σχολιο μου..
babality Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Δεν είναι πιο smooth, είναι η μέρα με τη νύχτα. ενας εδω φιλος ειναι παντελως αρρωστος με high end pcs και gaming. πολλα τα λεφτα για τοσο μικρες διαφορες φιλε σορι.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 8 hours ago, Sir_Teraflop said: Όχι δεν μου ήταν εμένα προσωπικά καθόλου δυσνόητο αυτό που λες- δυσνόητος μου είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται ότι το 60 FPS (όχι από σένα συγκεκριμένα γενικά μιλάω) είναι κάτι που βγάζουν οι console devs "καντήλες" και το αποφεύγουν σαν τον διάβολο το λιβάνι. Ε δεν είναι έτσι. Ψάξε στο google για να μην βάλω ο ίδιος link πόσα 4K/60 games είχαμε σε αυτήν την γενιά με τον "jaguar." Εάν δεν σου ήταν δυσνόητο δεν θα μου έλεγες να δω πόσα games ήταν 4Κ60 σε αυτή την γενιά, μιας και τα games αυτά ήταν γραμμένα για πολύ πιο αδύναμα συστήματα. Και το Wii U τα remasters του σε 1080p60 τα έτρεχε, αφού ήταν games γραμμένα με πολύ λιγότερα assets, πως να το κάνουμε. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ο κανόνας; Το ότι υπήρχαν 100 games στα 3000 που έτρεχαν σε 4Κ60, δεν λέει τίποτα απολύτως. Μιλάμε για το σύνολο το games, εκεί εμένα μου αρκεί να τρέχουν ΟΛΑ σε 1080p60 σαν ελάχιστο, από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι κερασάκι. 3 hours ago, xavier said: δεν ξερω ρε συ, ισως ειναι οτι βλεπω πολλες ταινιες και τα ματια μου ειναι συνηθισμενα σε αυτα τα frames? Κοιτουσα συγκριτικα βιντεο, στο yt, οντως ειναι πιο ξεκουραστα στο ματι τα 60, αλλα δε μου φαινεται και gamebreaking...Χιλιες φορες να εχει το παιχνιδι τα γραφικα του god of war στα 30 fps, παρα να εχει χειροτερα γραφικα και να τρεχει στα 60... Ούτε καν. Χίλιες φορές να μπορείς να παίξεις σαν άνθρωπος. Το σαγόνι θα σου πέσει τις δύο πρώτες ώρες, το gameplay σε ακολουθεί και τις 50. Ωστόσο, επειδή κατανοώ ότι σε πολύ κόσμο αρέσουν τα πολλά γραφικά, ας υπάρχει τουλάχιστον επιλογή, όπως τώρα στο PS4 Pro, να είμαστε όλοι χαρούμενοι. 54 minutes ago, kostiger said: Καποιοι φιλοι εμφανιστηκαν υπερβολικα ολιγαρκεις αναφορικα με τη δυναμη των next-gen σε προηγουμενες σελιδες, εξ ου και το σχολιο μου.. Μακάρι φίλε μου, να είμαι ολιγαρκής και το 1080p60 να είναι ο πάτος των next-gen games. Ειλικρινά το εύχομαι να έχω λάθος. 3
mtifosi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Αδερφέ,πήγα σε φίλο με ps4 για να του δείξω πως να βγάλει έναν αρχηγό στο ds3 (ps4).Ακόμα αναρωτιέμαι πώς γίνεται τέτοια παιχνίδια να παίζονται στα 30fps.Επαθα σοκ από το πόσο κακό έδειχνε το παιχνίδι.Τον τύπο όταν τον έφερα σπίτι και το έπαιξε στα 60,πήγε και τσίμπησε μια 1070 και το ξεκίνησε από την αρχή.Ασε τα βίντεο και πιάσε το χειριστήριο.Εκει θα καταλάβεις γιατί πρέπει τα 30fps να μας αφήσουν για πάντα και να περάσουμε μόνιμα στα 60. Ότι τα 60FPS είναι καλύτερο είναι δεδομένο αλλά η μηχανή της from έχει χίλια δυο αλλά θέματα όπως χάλια frame pacing στις κονσόλες και τραγική κάμερα που ορισμένες φορές γίνεται ανυπόφορη αλλά όλοι κάνουν πως δεν τα βλέπουν . Και το god of war 30fps είναι στην κονσόλα αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα . 3
Grim Ripper Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Θεωρείτε ότι η ανακοίνωση για Ps5 θα γίνει στο κλασσικό πλέον PlayStation Experience που συνήθως γίνεται κάπου στον Δεκέμβριο; https://unboxholics.com/news/gaming/62463-playstation-5-deleastiki-timi-analogika-me-ta-specs-leei-i-sony
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειμαι τυπος που πριν καπιους μηνες ελεγα τι μλκιες 60 frames,εγω δεν βλεπω διαφορα.τωρα οχι μονο αναζητω τα 60 άλλα προσπαθω τα 144 σε shooter ειδικα που ειναι η μερα με την νυχτα με τα 60 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από chrisgewrgi
postfire Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω βλεπω η νεα γενια το ps5 να ειναι τα στανταρ 1080p/60 και 4k/30 και καποιες ισως φορες 4κ/60 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από postfire 1
ADHD Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, xavier είπε δεν ξερω ρε συ, ισως ειναι οτι βλεπω πολλες ταινιες και τα ματια μου ειναι συνηθισμενα σε αυτα τα frames? Κοιτουσα συγκριτικα βιντεο, στο yt, οντως ειναι πιο ξεκουραστα στο ματι τα 60, αλλα δε μου φαινεται και gamebreaking...Χιλιες φορες να εχει το παιχνιδι τα γραφικα του god of war στα 30 fps, παρα να εχει χειροτερα γραφικα και να τρεχει στα 60... Τι να σου πω εγω δεν την παλεψα στο GoW με resolution mode, ουτε ειδα και τοσο μεγαλη διαφορά με το performance οποτε η αποφαση ηταν πανεύκολη, το DS ειναι και αλλη περίπτωση πιο τεχνικο παιζεις πιο πολυ με i-frames, timings, οποτε τα 60fps βοηθανε παρα πολυ. Αλλα ναι θα την καταλαβεις τη διαφορα παίζοντας και βλέποντας πρακτικά ποσο πιο fluid ειναι η κίνηση, απο τα video δεν μπορεις να βγάλεις 100% συμπέρασμα για τέτοια παιχνίδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ούτε καν. Χίλιες φορές να μπορείς να παίξεις σαν άνθρωπος. Το σαγόνι θα σου πέσει τις δύο πρώτες ώρες, το gameplay σε ακολουθεί και τις 50. Ειμαι ο μονος που τερματησα το Uncharted 4 στο τερμα δυσκολια χωρις να κολλησω σχεδον ποτε σε μαχη παιζοντας στα 30fps με motion interpolation(που δειχνει σαν 60αρι αλλα προσθετει κι αλλο lag και ειναι εκτος του game mode της tv, δλδ υποτιθεται προσθετει παλι κι αλλο lag). H η TV μου κανει θαυματα με το lag ή εγω δεν βλεπω καμια διαφορα. Στο οπτικο κομματι τα παιχνιδια μοιαζουν 60fps(οχι ολα δυστυχως, πρεπει να ειναι καρφωμενο 30αρι χωρις frame pacing για να επιτευχθει αυτο, το bloodborne ειναι αθλιο με MI), αλλα στο gameplay δεν βλεπω να με επηρεαζει πουθενα. ΥΓ. Η ειμαι γαματος gamer :D:D:D. Tελικα αυτο ειναι, κατεληξα καπου. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 3 minutes ago, PDS13 said: Ειμαι ο μονος που τερματησα το Uncharted 4 στο τερμα δυσκολια χωρις να κολλησω σχεδον ποτε σε μαχη παιζοντας στα 30fps με motion interpolation(που δειχνει σαν 60αρι αλλα προσθετει κι αλλο lag και ειναι εκτος του game mode της tv). H η TV μου κανει θαυματα με το lag ή εγω δεν βλεπω καμια διαφορα. Στο οπτικο κομματι τα παιχνιδια μοιαζουν 60fps(οχι ολα δυστυχως, πρεπει να ειναι καρφωμενο 30αρι για να επιτευχθει αυτο), αλλα στο gameplay δεν βλεπω να με επηρεαζει πουθενα. ΥΓ. Η ειμαι γαματος gamer :D:D:D Δεν είπα ποτέ ότι τα games είναι uplayable στα 30 καρέ. Ίσα ίσα, πολλά games έχω παίξει στα 30 καρέ και επιβίωσα. Απλά θα ήθελα να έχω την επιλογή να τα παίζω στα 60.
Gorbatsof Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ό,τι λέει ο Malthador φίλε pds.Και εγώ έχω τερματίσει πολλά παιχνίδια στα 30 αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή να τα παίξω στα 60."Δυστυχώς",απ'οταν έφτιαξα pc και ξεκίνησα να παίζω τα πάντα στα 60,τα 30 δε μου αρέσουν με τίποτα.Μου χαλάνε την εμπειρία τελείως ειδικά σε τίτλους σα τα dark souls.
ADHD Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν είπα ποτέ ότι τα games είναι uplayable στα 30 καρέ. Ίσα ίσα, πολλά games έχω παίξει στα 30 καρέ και επιβίωσα. Απλά θα ήθελα να έχω την επιλογή να τα παίζω στα 60. Depends αναλογα το genre tbh, uncharted 4 δεν με πείραξε καθόλου, στο bloodborne ομως ξεροντας πως ειναι να παιζεις soulsborne στα 60 καρε πονεσε αρκετα η έλλειψη επιλογής. PS: Οχι οτι δεν το ελιωσα παρ'ολα αυτα βέβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Δεν είπα ποτέ ότι τα games είναι uplayable στα 30 καρέ. Ίσα ίσα, πολλά games έχω παίξει στα 30 καρέ και επιβίωσα. Απλά θα ήθελα να έχω την επιλογή να τα παίζω στα 60. Αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι να ειναι σταθερα 30 ή 60(ειδικα τα 30) για το ματι μου και για να δουλευει καλα το mi της TV. Στο gameplay για καποιο λογο δεν με επηρεαζει ποτε το 30αρι, αλλα το bloodborne το σιχαθηκα(οπτικα) με το frame pacing, ενω το βρηκα πολυ πιο ομορφο κατα τα αλλα απο οτι περιμενα(art direction, λεπτομεριες κτλ). Αν κρατησουν σταθερα τα 30 θα ειμαι ικανοποιημενος απο την νεα γενια γιατι θα μπορω να εχω smooth εικονα με το MI. Εφοσον το οποιο lag προσωπικα δεν με επηρεαζει. Θα ηθελα να ειχαν και ενα 1080p60 mode φυσικα. Να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι. 1 λεπτό πριν, Gorbatsof είπε Ό,τι λέει ο Malthador φίλε pds.Και εγώ έχω τερματίσει πολλά παιχνίδια στα 30 αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή να τα παίξω στα 60."Δυστυχώς",απ'οταν έφτιαξα pc και ξεκίνησα να παίζω τα πάντα στα 60,τα 30 δε μου αρέσουν με τίποτα.Μου χαλάνε την εμπειρία τελείως ειδικά σε τίτλους σα τα dark souls. Σε επιπεδο gameplay ή σε κουραζει στο ματι πλεον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις