Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Just now, Darthvader said: Με τα σημερινά assets και συμφωνα με τα specs που εχουν διαρρεύσει, ναι θα εχουν 4κ/60. Με next gen assets κανεις δεν ξερει εκτος απο τους devs.. Ευχαριστώ, φίλε μου, αυτό λέω τόση ώρα και είναι δυσνόητο.
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 βλεπω το last of us στο ps3 το βλεπω και το ps4 pro, το παιχνιδι προφανως και ειναι καλυτερο στo pro αλλα και στο 3 εξακολουθει να ειναι πανεμορφο στα ματια μου...Τα παιχνιδια ειναι το θεμα, οχι οι κονσολες...τουλαχιστον στο μεγαλυτερο βαθμο... Οι 4κ τηλεορασεις τι μεριδιο έχουν στην αγορα? Εγω ειμαι ακομα με τη 1080p philips που ειχα παρει κοντα στα 15 χρονια πριν με το ps3 ... Αμα δεν χαλασει δε μου παει η καρδια να την αλλαξω... 1
sndev Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, xavier είπε βλεπω το last of us στο ps3 το βλεπω και το ps4 pro, το παιχνιδι προφανως και ειναι καλυτερο στo pro αλλα και στο 3 εξακολουθει να ειναι πανεμορφο στα ματια μου...Τα παιχνιδια ειναι το θεμα, οχι οι κονσολες...τουλαχιστον στο μεγαλυτερο βαθμο... Οι 4κ τηλεορασεις τι μεριδιο έχουν στην αγορα? Εγω ειμαι ακομα με τη 1080p philips που ειχα παρει κοντα στα 15 χρονια πριν με το ps3 ... Αμα δεν χαλασει δε μου παει η καρδια να την αλλαξω... αυτο ακριβως .. καλα ρε παιδια τα τεχνικά χαρακτηριστηκα σιγουρα καλυτερα να παιζουμε 4κ 60fps αλλά τι να το κάνω προσωπικά αν δεν με ελκύει το παιχνιδι να κολαω.. να ξεχνιέμαι και να χάνομαι μαζι του να κοιτάω το ρόλοι και να λεω πω πηγε 3ς πως πέρασε η ώρα πρέπει να το κλείσω δουλεύω αύριο και δε ξέρω ρε γμτ η εγω μεγαλώνω κ δε βρίσκω τοσο ενδιαφερον πια η εχουν μειωθει αυτου του ειδους τα παιχνίδια 2
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xavier said: βλεπω το last of us στο ps3 το βλεπω και το ps4 pro, το παιχνιδι προφανως και ειναι καλυτερο στo pro αλλα και στο 3 εξακολουθει να ειναι πανεμορφο στα ματια μου...Τα παιχνιδια ειναι το θεμα, οχι οι κονσολες...τουλαχιστον στο μεγαλυτερο βαθμο... Οι 4κ τηλεορασεις τι μεριδιο έχουν στην αγορα? Εγω ειμαι ακομα με τη 1080p philips που ειχα παρει κοντα στα 15 χρονια πριν με το ps3 ... Αμα δεν χαλασει δε μου παει η καρδια να την αλλαξω... Εγώ έχω στο σαλόνι μια 50άρα FHD στα δυόμιση μέτρα, στο γραφείο μία 32άρα FHD στο ενάμιση μέτρο και ένα FHD monitor στους 40-50 πόντους. Ε, στο monitor καταλαβαίνω το πιξέλιασμα (αν και πάλι δεν με ενοχλεί) ενώ στις 1080p σε αυτές τις αποστάσεις δεν καταλαβαίνω τίποτα. Και μιλάμε ότι έχω υπερευαίσθητα μάτια, αν χαθεί καρέ από το 60άρι το καταλαβαίνω αστραπιαία. Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγο για 4Κ αναλύσεις. Χίλιες φορές τα σταθερά καρέ. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Malthador
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εχουμε ξαναπει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του 4κ σε αυτη την γενια που μας περασε. Να πουλησει περισσοτερες 4κ τηλεορασεις. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 42 minutes ago, Fulgore said: Εχουμε ξαναπει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του 4κ σε αυτη την γενια που μας περασε. Να πουλησει περισσοτερες 4κ τηλεορασεις. Να πουλήσει περισσότερες 4Κ τηλεοράσεις για να αναγκαστούν να βγαίνουν τα games σε pseudo-4K και να βλέπουμε έναν ΑΑΑ τίτλο κάθε δέκα χρόνια. Εξαιρετικό. Ο γιος μου πάει παιδικό και RDR3 θα βγει όταν θα τελειώνει το γυμνάσιο. Αλλά δεν πειράζει, θα το παίζει σε 8Κ στα 30 καρέ, πραγματική τεχνολογική αποκάλυψη!
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Να πουλήσει περισσότερες 4Κ τηλεοράσεις για να αναγκαστούν να βγαίνουν τα games σε pseudo-4K και να βλέπουμε έναν ΑΑΑ τίτλο κάθε δέκα χρόνια. Εξαιρετικό. Για μας οχι,για την Sony ομως που ολως τυχαιως πουλαει και τηλεορασεις σιγουρα ειναι εξαιρετικο. Α συγνωμη ξεχασα και το 4κ Netflix 😂 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 minutes ago, Fulgore said: Για μας οχι,για την Sony ομως που ολως τυχαιως πουλαει και τηλεορασεις σιγουρα ειναι εξαιρετικο. Α συγνωμη ξεχασα και το 4κ Netflix 😂 Δεν ξέρω ποιοί είμαστε «εμείς» και ποιοί οι «άλλοι», αλλά προσωπικά σκάω αρκετά χρήματα για να αγοράζω console και pc games, αρκετά περισσότερα από κάποιους άλλους. Οπότε θα ήθελα να εισακούγεται η άποψή μου, αν δεν σε πειράζει!
kostiger Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαφως και το μεγαλο διακυβευμα ηταν η αυξηση πωλησεων 4Κ τηλεορασεων και η εδραιωση τους στη συνειδηση του κοινου. Το ανεφερε και ο φιλος Τεραφλοπ και δεν θα ξεχασω και εγω, την ξενερα του Cerny στο reveal του PS4 PRO. Λες και ειχε τελειωσει τη βαρδια στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να παει απευθειας εκει. Πλασιε τηλεορασεων τον βαφτισαν εν μια νυκτι τον ανθρωπο. Επειδη ορισμενοι αμφιβαλλετε ωστοσο, το Χ (και οχι το Pro) με το μεγαλυτερο memory bandwidth, δειχνει το δρομο για το τι μπορουμε να περιμενουμε απο τα νεας γενιας συστηματα. Υπαρχουν καποια παιχνιδια που υποστηριζουν 4Κ assets που βγαζουν ματι. Βλεπε Quantum Break, Shadow of War, το Star Wars Battlefront 2 αν δεν κανω λαθος και αλλα ακομα που ενδεχομενως παραλειπω. Eιναι ανεδαφικο-μη ρεαλιστικο να τιθεται τοσο χαμηλα ο πηχης οσο το (απολυτως σεβαστο κατα τα αλλα και τιμιο) 1080/60... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από kostiger 1
Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει μεχρι 24fps οπότε τι 30, τι 60, τι 90 δεν έχει καμία διαφορά.
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, Federer είπε Το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει μεχρι 24fps οπότε τι 30, τι 60, τι 90 δεν έχει καμία διαφορά. βασικα αυτο δεν ισχυει, η διαφορα 30-60 κανει μπαμ απο το ποσο smooth κινουνται ολα στην οθονη
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε βασικα αυτο δεν ισχυει, η διαφορα 30-60 κανει μπαμ απο το ποσο smooth κινουνται ολα στην οθονη meme ειναι τα 24fps
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 εγω δεν καταλαβαινω καμια διαφορα απο τα 30 στα 60 frames αρκει να ειναι σταθερα, βεβαια δεν παιζω καθολου fps...Μονο τα σκαμπανεβασματα με ενοχλουν....
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, kostiger είπε Eιναι ανεδαφικο-μη ρεαλιστικο να τιθεται τοσο χαμηλα ο πηχης οσο το (απολυτως σεβαστο κατα τα αλλα και τιμιο) 1080/60... Ο πηχης δεν ειναι τα 1080p 60fps,ο πηχης ειναι τα 60fps σε ολα τα παιχνιδια και απο εκει και περα οσο μεγαλυτερη αναλυση,τοσο το καλυτερο. Το 1080p αναφερεται για το οτι ειναι η χαμηλοτερη δυνατη αναλυση για next gen κονσολα που μπορει να το πετυχει αυτο ευκολα και σιγουρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις