Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 minute ago, spartan29gr said: Το 1080π,60 φρειμς που ανεφερες στην απαντηση σου.Εσυ πιστευεις ότι δεν θα είναι δηλαδή? Εγώ θα πιστέψω ότι δω με τα μάτια μου. Πιστεύω ότι θα είναι, αλλά μια πισινή την κρατάω. 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, PDS13 είπε Για αυτον τον λογο που λες περιοριζονται οι mid gen, συμφωνω. Eιναι ο βασικοτερος εστω. Αλλα πιστευω οτι βλεπαμε ακομα μεγαλυτερη διαφορα απο καποια απλα features παραπανω. Δλδ ενα exclusive στο X που θα το δουλευαν καλα για το μηχανημα θα ηταν omfg!! Αυτη ειναι η γνωμη μου τεσπα. Ωραια.Και για να κλεισει το θεμα.Αυτο στην επομενη γενια θα εξαλειφθεί και πρεπει.Χιλιες; φορες να βγαζεις νεα κονσολα κάθε 5 χρονια.Παρα να κανεις μικρες αναβαθμίσεις και να παραμενεις στασιμο σε πολλα σημεια του τεχνολογικου τομεα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιό είναι στανταράκι; Όταν έλεγα εγώ ότι είναι ανούσιες οι mid-gen αν δεν έχουν δικά τους exlusives με κράζατε! Εγω δεν εκραζα:p Καλες ειναι μωρε, αρκει να ξερεις τι σου δινουν και γιατι τις θες. Για μενα για το VR δεν ηταν ανουσια η αγορα του pro για παραδειγμα. Καποιος που εχει τεραστια TV πχ γιατι οχι? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Εγώ θα πιστέψω ότι δω με τα μάτια μου. Πιστεύω ότι θα είναι, αλλά μια πισινή την κρατάω. Ακομα και με αυτά τα τεχνικα χαρακτηριστικα που βγηκαν από επισημα χειλη.?Μαλιστα.Αν δεν τρεχουν οι νεες κονσόλες στανταρακι 1080π,60 φρειμς.καλο θα είναι να μην τις βγαλουν καν.Στο 2020 παμε. 1
JTRGamer Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Να ρωτήσω, εάν ένα παιχνίδι του ps5 είναι φτιαγμένο να παίζει σε 4k 30fps ,θα γίνεται να παίζει και σε 1080p 60fps?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Ωραια.Και για να κλεισει το θεμα.Αυτο στην επομενη γενια θα εξαλειφθεί και πρεπει.Χιλιες; φορες να βγαζεις νεα κονσολα κάθε 5 χρονια.Παρα να κανεις μικρες αναβαθμίσεις και να παραμενεις στασιμο σε πολλα σημεια του τεχνολογικου τομεα. Την αναβαθμιση την επελεξαν οι sony/ms για να μεγαλωσουν την γενια και να 'χωρεσει' μεσα οσο πιο ΑΑΑ μπορει. Αν κανουν μια γενια ανα 5 χρονια θα ειναι καταστροφικο για το ΑΑΑ gaming κατ'εμε. O σκοπος των mid gen ειναι να επεκτεινουν την γενια οσο τραβαει. Το εχει αναγκη το gaming. Το ΑΑΑ τουλαχιστον. Κατι κερδιζεις κατι χανεις παντα δυστυχως... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, JTRGamer είπε Να ρωτήσω, εάν ένα παιχνίδι του ps5 είναι φτιαγμένο να παίζει σε 4k 30fps ,θα γίνεται να παίζει και σε 1080p 60fps? Φυσικα.Αυτο η θα το επιλεγει το hardware αυτόματα.Λογω μεγαλύτερης ιπποδύναμης.Η και μεσο επιλογης από το παιχνιδι που θα επιλεγει αυτό το χαρακτηριστικο.Το εχουμε δει και αλλωστε και σε αυτή την γενια,αυτο το κομματι που αναφέρεις. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Να ρωτήσω, εάν ένα παιχνίδι του ps5 είναι φτιαγμένο να παίζει σε 4k 30fps ,θα γίνεται να παίζει και σε 1080p 60fps? Ισως ναι. εξαρταται απο τους devs.
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, PDS13 είπε Την αναβαθμιση την επελεξαν οι sony/ms για να μεγαλωσουν την γενια και να 'χωρεσει' μεσα οσο πιο ΑΑΑ μπορει. Αν κανουν μια γενια ανα 5 χρονια θα ειναι καταστροφικο για το ΑΑΑ gaming κατ'εμε. O σκοπος των mid gen ειναι να επεκτεινουν την γενια οσο τραβαει. Το εχει αναγκη το gaming. Το ΑΑΑ τουλαχιστον. Κοιτα τωρα που το ξανασκέφτομαι δεν εχεις αδικο.Ξεχασα ποσο πολύ αργουν ποια τα νεα παιχνίδια για να βγουν(από μεγαλα στουντιος)Και ποσο απαιτητικα εχουν γινει ποια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Κοιτα τωρα που το ξανασκέφτομαι δεν εχεις αδικο.Ξεχασα ποσο πολύ αργουν ποια τα νεα παιχνίδια για να βγουν(από μεγαλα στουντιος)Και ποσο απαιτητικα εχουν γινει ποια. Αυτο ακριβως! Το λεγαμε πριν με τον xavier για τις δυσκολιες του ΑΑΑ. Σκεψου στο ps3 η ΝD εβγαλε 4 games και ενα DLC και στο ps4... 2 games και ενα expansion! Αν συνεχιστει αυτη η πτωση την νεα γενια την μαμησαμε. 😛 Οποτε σκεψου οτι για να σωσουν το ΑΑΑ gaming(και οχι μονο) βγαζουν τις mid gen, που δυστυχως δεν θα τις εκμεταλευτουν στο επακρο αλλα δεν γινεται αλλιως.... Θα μπορουσαμε να πουμε οτι εχουν καααπως λογικη pc οι mid gen. Αν αποτυχει αυτο με τις mid gen θα πρεπει να βρουν κατι αλλο για να γινει βιωσιμο ολο αυτο. Σκεψου λεπτομεριες και δουλεια και χρονο, χρημα που θα απαιτει ενα TLOUS 3 στο PS5... Μονο rockstar θα εχουμε για ΑΑΑ στο τελος. lol Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Mid-gen με exclusives θα χανοταν η μπαλα εντελως, αντε να παει ο casual να αγορασει game και να βλεπει "exclusive ONLY to xbox one x" η τιποτα τετοιο, χαμος θα γινοταν. Επισης οι κατοχοι OG ps4/x1 δεν θα πρεπει να ηταν και πολυ χαρουμενοι, με exclusives δεν θα ειχε κανενα νοημα ας πηγαιναν απευθειας για new gen. 1
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Malthador είπε Εντάξει, δεν έχει ουσία βασικά. Δεν πρόκειται να βγει άκρη, γιατί μάλλον κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Μακάρι να δείτε 4Κ60 στην επόμενη γενιά, εγώ θα είμαι καραευχαριστημένος με 1080p60 σταθερά. Ακριβώς. Τόσο μα τόσο απλό. Ούτε έντονες διαφωνίες χρειάζονται, ούτε σεντόνια αναλύσεων. Απλά κάποιοι από εμάς έχουμε συγκρατημενες προσδοκίες. Από κεί και πέρα, οτιδήποτε παραπάνω αποδώσουν οι νέες κονσόλες θα είναι bonus. Αλλά 4Κ/60 δύσκολο.... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από panther_512 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 hour ago, panther_512 said: Αλλά 4Κ/60 δύσκολο.... Γιατί δύσκολο; Αφού τα παιδιά μας λένε ότι ήδη έχουμε 4Κ30, άρα στην επόμενη γενιά θα έχουμε άνετα 4Κ60, σωστά;
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί δύσκολο; Αφού τα παιδιά μας λένε ότι ήδη έχουμε 4Κ30, άρα στην επόμενη γενιά θα έχουμε άνετα 4Κ60, σωστά; θα τρωει ολο το upgrade το raytracing, καππα
Darthvader Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί δύσκολο; Αφού τα παιδιά μας λένε ότι ήδη έχουμε 4Κ30, άρα στην επόμενη γενιά θα έχουμε άνετα 4Κ60, σωστά; Με τα σημερινά assets και συμφωνα με τα specs που εχουν διαρρεύσει, ναι θα εχουν 4κ/60. Με next gen assets κανεις δεν ξερει εκτος απο τους devs. Προφανως οι devs θα προσπαθησουν να δωσουν next gen 4k/30 εστω και με cb. Ο πολυς κοσμος θελει υψηλοτερη αναλυση και textures για να "δικαιολογησει" την μεταβαση στο νεο σύστημα.... Εδω ξεκινησε απο τωρα η κλαψα οτι το PS5 δεν θα εχει μεγαλη διαφορά απο το PS4....σκεψου να δωσουν οι devs προτεραιότητα στο framerate τι shitstorm θα πεσει απο τη μαζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις