Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Το ''ρε'' το ειπα εντελως φιλικα με βαση οτι ειχαμε καλη διαθεση στο προηγουμενο ποστ. Το παιρνω πισω εφοσον το παρεξηγησες, αλλα δεν ειχα τετοια προθεση:) 

Tεσπα δεν το συνεχιζω γιατι δειχνεις να μην καταλαβαινεις τι γραφω, χωρις παρεξηγηση. 

Εσυ δεν καταλαβαίνεις τι γραφω μαλλον,διοτι δεν θες να το παραδεχτείς αυτό.Τελος το οφτοπικ.Συνεχιζουμε επι του θεματος.

6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προφανώς το RDR2 είναι γραμμένο στο μέταλλο του OG X1 που είναι ένα ανέκδοτο μπροστά στο X1X...

Εσυ πιστευεις ότι το red dead redemption 2(όταν με το καλο βγει και στο πισι)Θα τρεχει πουπουλο ακομα  και σε ποιο αδυναμα συστηματα?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προφανώς το RDR2 είναι γραμμένο στο μέταλλο του OG X1 που είναι ένα ανέκδοτο μπροστά στο X1X...

Με την διαφορά ότι το παιχνίδι στο  "μέταλλο" στο OG X1 δεν παίζεται ως game ενώ στο X1X είναι τεχνολογικό θαύμα κάπως.

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το X1X βαράει όχι 4X το resolution απλά αλλά και effects και τα πόδια του πολύ παραπάνω από ότι υποδείκνυε ο PIX Profiler της MS για το target perfomance και πόσο μάλλον από το Pro με βάση τα Teraflops που κοιτάνε όλοι οι "έξω" από το χορό ή να αρχίσουμε τα σεμινάρια, τα GDC powerpoints κλπ?

BANDWIDTH

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Με την διαφορά ότι το "μέταλλο" στο OG X1 δεν παίζεται ενώ στο X1X είναι τεχνολογικό θαύμα.

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το X1X βαράει όχι 4X το resolution απλά αλλά και effects και τα πόδια του πολύ παραπάνω από ότι υποδείκνυε ο PIX Profiler της MS για το target perfomance και πόσο μάλλον από το Pro με βάση τα Teraflops που κοιτάνε όλοι οι 'έξω από το χορό ή να αρχίσουμε τα σεμινάρια, τα GDC powerpoints κλπ?

BANDWIDTH

Ετσι δωσε τσαμπα γνωση στον λαο.😀

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εσυ δεν καταλαβαίνεις τι γραφω μαλλον,διοτι δεν θες να το παραδεχτείς αυτό.Τελος το οφτοπικ.Συνεχιζουμε επι του θεματος.

Ρε συ ειναι απολυτα κατανοητο αυτο που γραφω.

Θα προσπαθησω μια τελευταια. Η διαφορες που βλεπω απο ps4 απλο σε PRO ειναι σχετικα μικρες(αυτο ειχα πει και δεν το παιρνω πισω).  

Τωρα το βραδυ εγραψα οτι αν ειχε exclusives το PRO θα βλεπαμε πολυ ωραια πραγματα(ουτε αυτο το παιρνω πισω).

Αν καταλαβεις οτι και τα 2 εχουν αληθεια, οσο και αν φαινονται διαφορετικα θα συμφωνησεις στο τελος μαζι μου. Δεν εχω να παραδεχτω κατι. Ημουν πολυ συγκεκριμενος απο την αρχη στο τι λεω. Απλα η δικη σου ερμηνεια σε αυτα τα 2 που ειπα, σε κανει να πιστευεις οτι ''τρελαθηκα'' και αλλο πραγμα λεω τωρα ενω αλλο πραγμα ελεγα πριν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Ετσι δωσε τσαμπα γνωση στον λαο.😀

Μα και ο Cerny για αυτό μιλούσε στο interview του. Για αυτό με ξύνισε αυτό που έκανε με το pro. To στέγνωσε στεγνά.

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, δεν έχει ουσία βασικά. Δεν πρόκειται να βγει άκρη, γιατί μάλλον κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. 

Μακάρι να δείτε 4Κ60 στην επόμενη γενιά, εγώ θα είμαι καραευχαριστημένος με 1080p60 σταθερά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

3 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Με την διαφορά ότι το παιχνίδι στο  "μέταλλο" στο OG X1 δεν παίζεται ως game ενώ στο X1X είναι τεχνολογικό θαύμα κάπως.

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το X1X βαράει όχι 4X το resolution απλά αλλά και effects και τα πόδια του πολύ παραπάνω από ότι υποδείκνυε ο PIX Profiler της MS για το target perfomance και πόσο μάλλον από το Pro με βάση τα Teraflops που κοιτάνε όλοι οι "έξω" από το χορό ή να αρχίσουμε τα σεμινάρια, τα GDC powerpoints κλπ?BANDWIDTH

Δηλαδη πιστευεις οτι δεν περιοριζεται το παιχνιδι απο το γεγονος οτι βγαινει και σε Xbox one και σε PS4 απλο. Συμφωνω οτι εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν στο X με τα δεδομενα που ειχαν.

Eγω λεω οτι θα ηταν αλλο παιχνιδι αν ηταν X exclusive. Σχεδον generation leap θα βλεπαμε. Επιπεδο που θα πλησιαζε πρωτης φουρνιας PS5 exclusives.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Εντάξει, δεν έχει ουσία βασικά. Δεν πρόκειται να βγει άκρη, γιατί μάλλον κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. 

Μακάρι να δείτε 4Κ60 στην επόμενη γενιά, εγώ θα είμαι καραευχαριστημένος με 1080p60 σταθερά. 

Επειδή είσαι (είμαι) και σουϊτσάκιας - για ψάξε το λίγο για το bandwidth και το πως σκαλώνει σε κάποια games σε σχέση με το U με την Edram.

Κωλώνει απίστευτα το switch στα alpha effects με το pathetic 26GB/S mem bandwidth του και ας έχει η Nvidia Maxwell compression.

Μην ακούς εμένα - ψάξε το μόνος σου να δεις. 

5 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Δηλαδη πιστευεις οτι δεν περιοριζεται το παιχνιδι με το γεγονος οτι βγαινει και σε Xbox one και σε PS4 απλο.

Eγω λεω οτι θα ηταν αλλο παιχνιδι αν ηταν X exclusive. Σχεδον generation leap.

Εμένα έκανες quote? Είδα πολύ γκρι. Tο /quote σου δεν δουλεύει PDS. :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ξερω οτι δεν δουλευει 😛

Παντως αν πουμε οτι το ταβανι του X ειναι το RDR2 , τοτε ειναι σαν να λεμε οτι το ταβανι του PS4 ηταν το The last of us1(του οποιου η εκδοση περιοριστηκε προφανως απο το γεγονος οτι ηταν ps3 game, οση αναλυση, frames, σκιες και να βαλεις). 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Ρε συ ειναι απολυτα κατανοητο αυτο που γραφω.

Θα προσπαθησω μια τελευταια. Η διαφορες που βλεπω απο ps4 απλο σε PRO ειναι σχετικα μικρες(αυτο ειχα πει και δεν το παιρνω πισω).  

Τωρα το βραδυ εγραψα οτι αν ειχε exclusives το PRO θα βλεπαμε πολυ ωραια πραγματα(ουτε αυτο το παιρνω πισω).

Αν καταλαβεις οτι και τα 2 εχουν αληθεια, οσο και αν φαινονται διαφορετικα θα συμφωνησεις στο τελος μαζι μου. Δεν εχω να παραδεχτω κατι. Ημουν πολυ συγκεκριμενος απο την αρχη στο τι λεω. Απλα η δικη σου ερμηνεια σε αυτα τα 2 που ειπε σε κανει να πιστευεις οτι ''τρελαθηκα'' και αλλο πραγμα λεω τωρα ενω αλλο πραγμα ελεγα πριν.

Λοιπον.Συμφωνουμε αλλα διαφωνούμε.Επιπλεον  τους παπαδες που  ορθα αναφερερεις(κατά την γνωμη σου)Θα την βλέπαμε  κυριως με υψηλοτερα  textures(καλυτερο anisotropic κτλ  κτλ)Αλλα αυτό δεν θα μπορουσε να γινει διοτι η μεγαλυτερη βαση χρηστων είναι εγκατεστημενη  λογων των αρχικων κονσολων.Και  οπωτε μειναμε μονο στις αναλυσεις και στα υψηλοτερα φρειμς.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Επειδή είσαι (είμαι) και σουϊτσάκιας - για ψάξε το λίγο για το bandwidth και το πως σκαλώνει σε κάποια games σε σχέση με το U με την Edram.

Κωλώνει απίστευτα το switch στα alpha effects με το pathetic 26GB/S mem bandwidth του και ας έχει η Nvidia Maxwell compression.

Μην ακούς εμένα - ψάξε το μόνος σου να δεις. 

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει μια υβριδική κονσόλα πιο αδύναμη από το Χ1 με τις κονσόλες τις επόμενης γενιάς. 

Και στο κάτω κάτω της γραφής έχουμε ήδη σε αυτή τη γενιά 4Κ30 (ας μιλάμε βέβαια για games που είμαι γραμμένα για πιο αδυναμες κονσόλες, δεν έχει σημασία αυτό σύμφωνα με το point σας), οπότε λογικά στην επόμενη θα έχουμε 8K30, αφού οι κονσόλες θα είναι 5 φορές δυνατότερες από το X1X, σωστά; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό θα είναι στανταρακι.Ειπαμε στοχος είναι να εξελιχθουν επιτελους οι μηχανες γραφικων.Και να δουμε και καλυτερη ΑΙ  στα παιχνίδια της επομενης; γενιας.Αυτο το κομματι εχει μεινει στασιμο  κατά πολύ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Λοιπον.Συμφωνουμε αλλα διαφωνούμε.Επιπλεον  τους παπαδες που  ορθα αναφερερεις(κατά την γνωμη σου)Θα την βλέπαμε  κυριως με υψηλοτερα  textures(καλυτερο anisotropic κτλ  κτλ)Αλλα αυτό δεν θα μπορουσε να γινει διοτι η μεγαλυτερη βαση χρηστων είναι εγκατεστημενη  λογων των αρχικων κονσολων.Και  οπωτε μειναμε μονο στις αναλυσεις και στα υψηλοτερα φρειμς.

Για αυτον τον λογο που λες περιοριζονται οι mid gen, συμφωνω. Eιναι ο βασικοτερος εστω.

Αλλα πιστευω οτι βλεπαμε ακομα μεγαλυτερη διαφορα απο καποια απλα features παραπανω. Δλδ ενα exclusive στο X που θα το δουλευαν καλα για το μηχανημα θα ηταν omfg!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου τεσπα.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, spartan29gr said:

Αυτό θα είναι στανταρακι.Ειπαμε στοχος είναι να εξελιχθουν επιτελους οι μηχανες γραφικων.Και να δουμε και καλυτερη ΑΙ  στα παιχνίδια της επομενης; γενιας.Αυτο το κομματι εχει μεινει στασιμο  κατά πολύ.

Ποιό είναι στανταράκι; 

Just now, PDS13 said:

Για αυτον τον λογο που λες περιοριζονται οι mid gen, συμφωνω. Eιναι ο βασικοτερος εστω.

Αλλα πιστευω οτι βλεπαμε ακομα μεγαλυτερη διαφορα απο καποια απλα features παραπανω. Δλδ ενα exclusive στο X που θα το δουλευαν καλα για το μηχανημα θα ηταν omfg!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου τεσπα.

Όταν έλεγα εγώ ότι είναι ανούσιες οι mid-gen αν δεν έχουν δικά τους exlusives με κράζατε! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Ποιό είναι στανταράκι; 

Το 1080π,60 φρειμς που ανεφερες στην απαντηση σου.Εσυ πιστευεις ότι δεν θα είναι δηλαδή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...