Sir_Teraflop Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, PDS13 είπε Ενταξει ολα θα υπαρχουν. Και indies και ΑΑ και ΑΑΑ. Αλλα ακομα και τα σημερινα ΑΑ ειναι τα παλια ΑΑΑ 😛 ΥΓ. Για το ray tracing δεν εννοουσα real time, αλλα οτι θα τους βοηθησει στον βασικο σχεδιασμο αν οχι να τα κανει μονο του. Αυτο σιγουρα θα τους γλυτωσει χρονο. Δεν είναι έτσι. Αυτήν την στιγμή συντελείται ένα compacting στην βιομηχανία του Gaming. - Η Sony έχει αγοράσει 50 studio. - H MS αγοράζει τα υπόλοιπα. - Οι AAA(A) έχουν τα υπόλοιπα Studio. - Οι indie κάνουν coasting όπου πλέει ο άνεμος. - Τα ΑΑ δεν είναι indy αλλά τα κράζει/δεν προτιμάει ο κόσμος* γιατί δεν έχουν "γραφικά" - Τα indie δεν τα προτιμάει ο κόσμος* γιατί δεν έχουν ούτε γραφικά ούτε ήχο. - Η Epic αρχίζει το exclusivity στα PC - χαχαχαχαχα * Console E που σκατά πάμε? Τα Spec θα μας σώσουν για να παίζουμε super duper indie και μια στην 5ετία το exclusive AAA? Δεν νομίζω... Ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά ας το λήξουμε εδώ. Άσχετες με το νήμα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Sir_Teraflop
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Γιατι βρε μια χαρα εχουν σχεση με το ps5 ολα αυτα. Καταλαβαινω τι λες, δημιουργουνται αποστασεις(μεταξυ των indie, AA, AAA) που δεν υπηρχαν στο παρελθον. Εχει ενδιαφερον σιγουρα να δουμε πως θα παει. Παντως θα ελεγα οτι περισσοτερο προστεθηκε ενα Α ακομα, δλδ εχουμε πλεον ''απιαστα'' ΑΑΑΑ. Δεν υπηρχε ουτε για πλακα παραγωγη RDR2 στο παρελθον.
Sir_Teraflop Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Let the SPEC WARS COMMENCE! https://comicbook.com/gaming/2019/04/18/xbox-ps5-next-gen-more-powerful/ Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω νήμα για το Scarlet. Θεωρώ το παρόν νήμα ως defacto για next gen συζήτηση. IF ELSE > WARP ME.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ειναι καλο να ξεκινανε με μια δυνατη βαση ως σημειο αναφορας οποιο και αν ειναι δυνατοτερο.
Sir_Teraflop Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Nah... marketing warz. Να είναι καλά το Digital Foundry
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 να δουμε και τι παιχνιδια θα παιζουν στο launch, παιζουν πολλα πραγματα ρολο...
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Τα games που τρέχουν σε 4Κ30 στο Χ1Χ είναι γραμμένα στο μέταλλο πολύ πιο αδύναμων κονσολών. Μην περιμένεις καμιά αστρονομική απόδοση στην επόμενη γενιά. Οριστε?????????Δηλαδη το red dead redemption 2 είναι παιχνιδι γραμμενο για ποιο αδυναμες κονσόλες?🤣
Sir_Teraflop Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Οριστε?????????Δηλαδη το red dead redemption 2 είναι παιχνιδι γραμμενο για ποιο αδυναμες κονσόλες?🤣 Μου απάντησε και εμένα στην ερώτηση - αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι εννοεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι αδικειτε λιγο τον malthador εδω. Σκεφτειτε ενα RDR2 που θα γινοταν με βαση τις mid gen(να μην υπαρχει καμια αναγκη να βγει το παιχνιδι και σε υποδιεστερο hardware). Θα βλεπαμε ακομα καλυτερο αποτελεσμα. Γενικα τα PRO/ Χ αν ειχαν exclusives θα βλεπαμε τρομερα πραγματα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εντομεταξυ η πλακα ειναι οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν εχει τερματισει καν τα περισσοτερα γνωστα παιχνιδια αυτης της γενιας(με βαση παντα τα ποοστα σε trophies/achievements),αλλα περιμενει την επομενη γενια και κλαμα αν θα εχει BC ή οχι 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, PDS13 είπε Νομιζω οτι αδικειτε λιγο τον malthador εδω. Σκεφτειτε ενα RDR2 που θα γινοταν με βαση τις mid gen(να μην υπαρχει καμια αναγκη να βγει το παιχνιδι και σε υποδιεστερο hardware). Θα βλεπαμε ακομα καλυτερο αποτελεσμα. Γενικα τα PRO/ Χ αν ειχαν exclusives θα βλεπαμε τρομερα πραγματα. Τωρα αλλα λες?Πριν μου εγραφες ότι οι mid gen δεν εχουν μεγαλες διαφορες από της αρχικες εκδοσεις.Και τωρα αναφέρεις ότι θα βλέπαμε παπαδες?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Τωρα αλλα λες?Πριν μου εγραφες ότι οι mid gen δεν εχουν μεγαλες διαφορες από της αρχικες εκδοσεις.Και τωρα αναφέρεις ότι θα βλέπαμε παπαδες? ρεεε ρε ρε ρ... Για αυτο λεω οτι δεν καταλαβαινομαστε με τιποτα. Τα PRO και Χ αναγκαζονται να ακολουθουν τις πρωτες κονσολες και να παιζουν εναν συγκεκριμενο ρολο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ικανες για περισσοτερα πραγματα. Σκεψου να εχεις τον Ντι καπριο και να του λες θα παιξεις μονο κωμωδια. Θα παιξει, αλλα εχει μεγαλυτερο potential. Εγω ειπα οτι δεν εχουν διαφορες μεγαλες στην πραξη γιατι περιοριζονται, οχι οτι δεν θα μπορουσαν να εχουν. Φυσικα και θα μπορουσαν, αλλα αυτο ποτε δεν θα γινει, οποτε κρινω με βαση αυτο που βλεπω. Στο ps4 το απλο γινονται τα θαυματα γιατι ετυχε να ειναι η πρωτη.(αυτο θελει να πει και ο malthador για το RDR2). Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PDS13 είπε ρεεε ρε ρε ρ... Για αυτο λεω οτι δεν καταλαβαινομαστε με τιποτα. Τα PRO και Χ αναγκαζονται να ακολουθουν τις πρωτες κονσολες και να παιζουν εναν συγκεκριμενο ρολο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ικανες για περισσοτερα πραγματα. Σκεψου να εχεις τον Ντι καπριο και να του λες θα παιξεις μονο κωμωδια. Θα παιξει, αλλα εχει μεγαλυτερο potential. Εγω ειπα οτι δεν εχουν διαφορες μεγαλες στην πραξη γιατι περιοριζονται, οχι οτι δεν θα μπορουσαν να εχουν. Φυσικα και θα μπορουσαν. Τι είναι το ρε ρε ρε ρε?Που απευθυνεσαι αγαπητε μου?Ασε τα ρε και όταν προσπαθεις να κανεις διαλογο.Να κανεις με σωστα επιχειρηματα ενταξει?Οταν στα προηγουμενα μου ποστ σου ανεφερα ότι οι mid gen κονσόλες δεν βγηκαν μονο για το 4κ,αλλα και επειδή εχουν καλυτερη δυναμη στην gpu( με αποτέλεσμα πολλα παιχνίδια να τρεχουν καλυτερα στις επιδοσεις)Αλλα ανεφερες.Μην προσπαθεις να μου το παιξεις και ελέφαντας τωρα και από επανω. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από spartan29gr
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, spartan29gr said: Οριστε?????????Δηλαδη το red dead redemption 2 είναι παιχνιδι γραμμενο για ποιο αδυναμες κονσόλες?🤣 Προφανώς το RDR2 είναι γραμμένο στο μέταλλο του OG X1 που είναι ένα ανέκδοτο μπροστά στο X1X... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Malthador
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Τι είναι το ρε ρε ρε ρε?Που απευθυνεσαι αγαπητε μου?Ασε τα ρε και όταν προσπαθεις να κανεις διαλογο.Να κανεις με σωστα επιχειρηματα ενταξει?Οταν στα προηγουμενα μου ποστ σου ανεφερα ότι οι mid gen κονσόλες δεν βγηκαν μονο για το 4κ,αλλα και επειδή εχουν καλυτερη δυναμη στην gpu( με αποτέλεσμα να τρεχουν καλυτερα στις επιδοσεις)Αλλα ανεφερες.Μην προσπαθεις να μου το παιξεις και ελέφαντας τωρα και από επανω. Το ''ρε'' το ειπα εντελως φιλικα με βαση οτι ειχαμε καλη διαθεση στο προηγουμενο ποστ. Το παιρνω πισω εφοσον το παρεξηγησες, αλλα δεν ειχα τετοια προθεση Tεσπα δεν το συνεχιζω γιατι δειχνεις να μην καταλαβαινεις τι γραφω, χωρις παρεξηγηση( η εγω δεν καταφερνω να γινω κατανοητος) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις