Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, nikos5800 είπε ΕΕ άμα παίζεις στα τρία μέτρα τα 480p είναι η ιδανική ανάλυση για την tv σου σύμφωνα με το image που ποστάρες Συμφωνα με το διαγραμμα, για να δεις το full του 4K πρεπει να εισαι απο 1.2 μετρα μεχρι 2.5 αποσταση. Εγω ειμαι πανω απο 2.5 αποσταση. Για sub 4K ειμαι καλα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Επειδή βγήκαν mid-gen updates με τα Pro και X. Νομίζω είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα γίνει το ίδιο και με τις καινούργιες. Και εγω ετσι πιστευω πως θα δουμε mid gen αναβαθμισεις και στην επερχομενη γενια .
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panther_512 είπε Παίδες, εγώ σε 55άρα στα 2,5 μέτρα το έγραψα πολλές φορές στο παρελθόν, ότι 1080p Vs 4K = πολύ μικρή διαφορά. Πρέπει να έρθεις κάτω από τα 2 μέτρα για να αρχίσει το μάτι να αντιλαμβάνεται το τί συμβαίνει. Στο God Of War έπαιξα στην αρχή πάρα πολύ με τη σύγκριση μεταξύ 1080p και 4Κ. Μόνο σε ακίνητη εικόνα αντιλαμβανόσουν διαφορά, και αυτό αν ήσουν πολύ παρατηρητικός. Στο τέλος έμεινα σε 4Κ, όχι λόγω της διαφοράς στα γραφικά, αλλά λόγω του πιό σταθερού framerate. Η γυναίκα μου από δίπλα δεν καταλάβαινε κάν για ποιό λόγο πηγαινοερχόμουν στην TV όταν άλλαζα τα modes. Εκείνη δεν αντιλαμβανόταν κάν την όποια διαφορά. Σίγουρα πρέπει να παίζει ρόλο και η TV σου πόσο καλά απεικονίζει το 1080p σήμα στο 4Κ πάνελ. Αν δεν κάνει καλό upscale, η εικόνα θα σου βγεί θολή. Ίσως για αυτό κάποιοι να βλέπετε μεγάλη διαφορά. Σε εμένα τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και για αυτό το λόγο με αυτό το setup TV-απόσταση, 1080p/60fps θα είναι πάντα προτιμότερο από 4Κ/30fps. Από το PS5 δεν περιμένω σε καμία περίπτωση 4Κ/60fps σε απαιτητικούς ΑΑΑ τίτλους. Δεν περιμένω κάν σταθερό 30άρι σε 4Κ και θα χαρώ πολύ να βγώ λάθος. Ας δώσουν στα παιχνίδια επιλογή για 60fps και δεν με ενδιαφέρει τί θα καταφέρουν με τις αναλύσεις. Πλακα μας κανεις?Γραφεις ότι δεν περιμενεις λες σταθερο 30αρι ουτε στην νεες κονσόλες?.Ενω σε προηγουμενα ποστ αναρτηθηκαν τοσα παραδείγματα από παιχνίδια που τρεχουν σε αυτή την γενια καθαρο 4κ στα 30 φρειμς.Καπου μαλλον εχεις ξεχασει καποια πραγματάκια.Επιπλεον όταν η υπολογιστικη ισχυ των καινούργιων κονσολων θα είναι 5πλασια βαση τεχνικων χαρακτηριστικων,δεν είναι τοσο δυκολο να καταλάβεις ότι θα δουμε πολύ καλυτερα αποτελεσμετα στο θεμα της αποδοσης..Μαλιστα πριν από λιγες ωρες βγηκαν νεες φημες, ότι το νέο xbox anaconda θα είναι ακομα ποιο δυνατο από το ps5.Μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι μερικοι ότι γυρναμε στις ωραιες εποχες του xbox 360-ps3 30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Και εγω ετσι πιστευω πως θα δουμε mid gen αναβαθμισεις και στην επερχομενη γενια . Πολύ δυσκολό αυτό .Διοτι οι νεες κονσόλες θα είναι ιδιετερα δυνατες σε σχεση με τις προηγούμενες.Δεν νομιζω οτι θα χρειαστουν να κανουν και εκει mid gen αναβαθμίσεις. Όλα αυτά τα αναφερω βαση φημων και μονο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από spartan29gr 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι μερικοι ότι γυρναμε στις ωραιες εποχες xbox 360-ps3 ...εποχες με τα λιγοτερο σταθερα frames... Οτι και δυναμη να βαλουν, ειναι στο χερι τους αν θα εχουν σταθερα frames ή οχι(δεν εξαρταται τοσο απο την δυναμη). Πιστευω οτι θα ειναι σταθερο το 30αρι. Σε γενικες γραμμες σε αυτη τη γενια πηγε καλα και ειχαμε και περισσοτερα 60αρια απο την προηγουμενη. ΥΓ. Δεν ξερω γιατι με δυσκολευει τοσο πολυ να κανω ενα quote σε αυτο το φορουμ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
nikos5800 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, PDS13 είπε ...εποχες με τα λιγοτερο σταθερα frames... Οτι και δυναμη να βαλουν, ειναι στο χερι τους αν θα εχουν σταθερα frames ή οχι(δεν εξαρταται τοσο απο την δυναμη). Πιστευω οτι θα ειναι σταθερο το 30αρι. Σε γενικες γραμμες σε αυτη τη γενια πηγε καλα και ειχαμε και περισσοτερα 60αρια απο την προηγουμενη. Θα έλεγα ότι το ps4 γέρασε πολύ καλύτερα στον χρόνο από ότι το ps3 2
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, PDS13 είπε ...εποχες με τα λιγοτερο σταθερα frames... Οτι και δυναμη να βαλουν, ειναι στο χερι τους να εχουν σταθερα frames ή οχι. Πιστευω οτι θα ειναι σταθερο το 30αρι. Σε γενικες γραμμες σε αυτη τη γενια πηγε καλα και ειχαμε και περισσοτερα 60αρια απο την προηγουμενη. Οι εποχες 360 και ps3 ηταν δυνατες λογω υψηλου ανταγωνισμου και μεγαλυτερου τεχνολογικου αλματος σε σχεση με τις προηγούμενες κονσόλες.Καλα οσο για τα χειροτερα φρειμς,μπορω να σου πω ότι σε αυτό το κομματι μονο το ps3 ειχε το μεγαλυτερο πρόβλημα( στα περισσοτερα πορτς.) Λογω του δυσκολου προγραμματισμου του cell .Αντιθετος στο χβοχ360 τα πραγματα ηταν σαφως πολύ ποιο καλυτερα. 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Θα έλεγα ότι το ps4 γέρασε πολύ καλύτερα στον χρόνο από ότι το ps3 Ετσι!!!Οι προηγούμενες κονσόλες δεν χρειαστηκαν να βγαλουν mid gen upgrade ,όπως οι τωρινες. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από spartan29gr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, spartan29gr είπε 12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Πολύ δυσκολό αυτό .Διοτι οι νεες κονσόλες θα είναι ιδιετερα δυνατες σε σχεση με τις προηγούμενες.Δεν νομιζω οτι θα χρειαστουν να κανουν και εκει mid gen αναβαθμίσεις. Τα pro και Χ δεν τα εβγαλαν γιατι τα ps4/one ηταν αδυναμα, αλλα γιατι ηθελαν να κρατησουν πιο ''ενεργη'' την αγορα των κονσολων. Οποτε αν δεν βγαλουν ξανα pro, τοτε θα ειναι γιατι δεν το πετυχαν αυτο. Αλλωστε παιζοντας το Uncharted 4, ειτε το επαιζες στο παλιο ειτε στο pro, τα ιδια γραφικα ειχε. Απλα διπλασιασαν την αναλυση. Εγω θα ελεγα οτι μαλλον θα βγουnε ξανα Pro κτλ. Εκτος αν απετυχαν σε πωλησεις. Αυτο δεν το γνωριζω. 4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε 2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Οι εποχες 360 και ps3 ηταν δυνατες λογω υψηλου ανταγωνισμου και μεγαλυτερου τεχνολογικου αλματος σε σχεση με τις προηγούμενες κονσόλες.Καλα οσο για τα χειροτερα φρειμς,μπορω να σου πω ότι σε αυτό το κομματι μονο το ps3 ειχε το μεγαλυτερο πρόβλημα( στα περισσοτερα πορτς.) Λογω του δυσκολου προγραμματισμου του cell .Αντιθετος στο χοβοχ360 τα πραγματα ηταν σαφως πολύ ποιο καλυτερα. Ετσι!!!Οι προηγούμενες κονσόλες δεν χρειαστηκαν να βγαλουν mid gen upgrade ,όπως οι τωρινες. Ισχυει αλλα και παλι σε γενικες γραμμες αυτη η γενια τα πηγε καλυτερα στα frames. Και περισσοτερα 60αρια και γενικα πιο σταθερα 30αρια. Για το δευτερο νομιζω οτι λεει το αναποδο ο φιλος απο πανω:p Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, PDS13 είπε Τα pro και Χ δεν τα εβγαλαν γιατι τα ps4/one ηταν αδυναμα, αλλα γιατι ηθελαν να κρατησουν πιο ''ενεργη'' την αγορα των κονσολων. Οποτε αν δεν βγαλουν ξανα pro, τοτε θα ειναι γιατι δεν το πετυχαν αυτο. Αλλωστε παιζοντας το Uncharted 4, ειτε το επαιζες στο παλιο ειτε στο pro, τα ιδια γραφικα ειχε. Απλα διπλασιασαν την αναλυση. Εγω θα ελεγα οτι μαλλον θα βγουμε ξανα Pro κτλ. Εκτος αν απετυχαν σε πωλησεις. Αυτο δεν το γνωριζω. Πλακα μου κανεις?Δες ποσα παραδείγματα υπαρχουν στο digital foundry.Και θα δεις για ποιο λογο η sony και Microsoft εβγαλαν νεες αναβαθμισμένες κονσόλες σε αυτή την γενια .Αυξησαν την δυναμη της gpu και τον χρονισμο της.Διοτι η αδυναμη jaguar cpu ειχε κλασει μεντες ποια.Υπαρχουν πολλα παιχνίδια που τρεχουν με υψηλοτερο φρειμς στις αναβαθμισμένες κονσόλες. Οι νεα γενια δεν θα εχει επεξεργαστες αδυναμους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Πλακα μου κανεις?Δες ποσα παραδείγματα υπαρχουν στο digital foundry.Και θα δεις για ποιο λογο η sony και Microsoft εβγαλαν νεες αναβαθμισμένες κονσόλες σε αυτή την γενια .Αυξησαν την δυναμη της gpu και τον χρονισμο της.Διοτι η αδυναμη jaguar cpu ειχε κλασει μεντες ποια.Υπαρχουν πολλα παιχνίδια που τρεχουν με υψηλοτερο φρειμς στις αναβαθμισμένες κονσόλες. Οι νεα γενια δεν θα εχει επεξεργαστες αδυναμους. Οχι δεν κανω πλακα. Ξαναλεω οτι ο λογος που τις εβγαλαν δεν ειναι η αδυναμη jaguar. Ουτε μας σκεφτηκαν και μας κανουν χαρη για να βλεπουμε 4K. Το Pro εχω και ειχα και το παλιο. Η διαφορα σε επιπεδο γραφικων ειναι ανυπαρκτη. Δεν αλλαξε κανενα παιχνιδι ριζικα για να εχει νοημα αυτο που λες για τον jaguar(αλλωστε κρατησαν την ιδια CPU). Ολη η δουλεια γινοταν και γινεται στο PS4 το απλο. Ο λογος υπαρξης του PRO ειναι για να κρατησουν δυνατη/ενεργη την εγκατεστημενη βαση, να κρατησει κοσμο με το 4Κ. Να αγοραζει ο κοσμος παιχνιδια στο Playstation(pro ή οχι) μεχρι το τελος της γενιας. Μην εκπλαγεις αν δεις ξανα PS5 Pro, γιατι δεν εχει να κανει με την δυναμη. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PDS13 είπε Οχι δεν κανω πλακα. Ξαναλεω οτι ο λογος που τις εβγαλαν δεν ειναι η αδυναμη jaguar. Ουτε μας σκεφτηκαν και μας κανουν χαρη για να βλεπουμε 4K. Το Pro εχω και ειχα και το παλιο. Η διαφορα σε επιπεδο γραφικων ειναι ανυπαρκτη. Δεν αλλαξε κανενα παιχνιδι ριζικα. Ολη η δουλεια γινοταν στο PS4 το απλο. Ο λογος υπαρξης του ειναι για να κρατησουν δυνατη την εγκατεστημενη βαση, να κρατησει κοσμο με το 4Κ. Να αγοραζει ο κοσμος μεχρι το τελος. Μην εκπλαγεις αν δεις ξανα PS5 Pro. Δεν είναι αδυναμη η jaguar?Και γιατι τοτες σαν κατοχος pro νιώθω ότι εχω παιξει πολύ καλυτερα παιχνίδια από θεμα δυνατοτητων και αποδοσης σε σχεση με το αρχικο ps4?Σιγουρα ουδεις περιμενε κανεις καλυτερα γραφικα με της αναβαθμισμενς κονσόλες.Οκ συμφωνούμε.Αλλα μην μου λες και ότι δεν φταει ο αδύναμος jaguar για αυτά τα θεματα όταν υπαρχουν τραγανα παραδείγματα σε αυτή την γενια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από spartan29gr 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, PDS13 είπε Οχι δεν κανω πλακα. Ξαναλεω οτι ο λογος που τις εβγαλαν δεν ειναι η αδυναμη jaguar. Ουτε μας σκεφτηκαν και μας κανουν χαρη για να βλεπουμε 4K. Το Pro εχω και ειχα και το παλιο. Η διαφορα σε επιπεδο γραφικων ειναι ανυπαρκτη. Δεν αλλαξε κανενα παιχνιδι ριζικα για να εχει νοημα αυτο που λες για τον jaguar(αλλωστε για αυτο και κρατησαν την ιδια CPU). Ολη η δουλεια γινοταν και γινεται στο PS4 το απλο. Ο λογος υπαρξης του PRO ειναι για να κρατησουν δυνατη την εγκατεστημενη βαση, να κρατησει κοσμο με το 4Κ. Να αγοραζει ο κοσμος παιχνιδια στο Playstation(pro ή οχι) μεχρι το τελος της γενιας. Μην εκπλαγεις αν δεις ξανα PS5 Pro, γιατι δεν εχει να κανει με την δυναμη. Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες αυτοαναιρεισαι . Ολο το θεμα ηταν η 4κ αναλυση που με το pro OneX εγινε εφικτη καθως η διεισδυση των 4κ tv ηταν ολοενα και μεγαλυτερη και απευθυνοταν σε αυτο το κοινο που ειναι σαφως υπολογισμο μεγεθος και που δεν θελει να μενει με hardware 7ετιας και που αλλαξε tv. Αλλα νομιζω πως δεν μπορουμε να συνενοηθουμε απο την στιγμη που δεν βλεπεις διαφορα απο το 1080 στο 4κ ειναι ανουσια by default η συζητηση . Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Fotis13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εγραψα κατι πολυ συγκεκριμενο. Δεν μιλησα για το αν φταιει ο jaguar ή οχι για καποιο παιχνιδι, ουτε αν ηταν αδυναμη η οχι. Ειπα οτι δεν εχει να κανει με το hardware του ps4 η επιλογη τους να πανε σε PRO. Μονο αυτο. Και εξηγησα γιατι. Αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον.
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, PDS13 είπε Εγραψα κατι πολυ συγκεκριμενο. Δεν μιλησα για το αν φταιει ο jaguar ή οχι για καποιο παιχνιδι, ουτε αν ηταν αδυναμη η οχι. Ειπα οτι δεν εχει να κανει με το hardware του ps4 η επιλογη τους να πανε σε PRO. Μονο αυτο. Και εξηγησα γιατι. Αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον. Βρε ανθρωπε μου.Θες να σου βαλω κατω τωρα αυτή την στιγμη ποσα παιχνίδια τρεχουν κλασεις ανωτερα στο ps4 pro σε σχεση με το απλο ps4?Εγω σου μιλαω καθαρα για αποδοση.Που επιτεχθει από την καλυτερη gpu που προσθεσαν στις mid gen κονσολες
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Fotis13 είπε 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες αυτοαναιρεισαι . Ολο το θεμα ηταν η 4κ αναλυση που με το pro OneX εγινε εφικτη καθως η διεισδυση των 4κ tv ηταν ολοενα και μεγαλυτερη και απευθυνοταν σε αυτο το κοινο που ειναι σαφως υπολογισμο μεγεθος και που δεν θελει να μενει με hardware 7ετιας και που αλλαξε tv. Αλλα νομιζω πως δεν μπορουμε να συνενοηθουμε απο την στιγμη που δεν βλεπεις διαφορα απο το 1080 στο 4κ ειναι ανουσια by default η συζητηση . Διαβαζετε τι γραφω ή οχι.? Πρωτον δεν ειπα οτι δεν ειδα διαφορα στην αναλυση. βλεπω μικρη σε σχεση με αλλες διαφορες στο παρελθον. Το ξεκαθαριζουμε αυτο? Μην μου ξαναπεις παλι οτι δεν βλεπω διαφορα και μαλιστα υποτιμας και την γνωμη μου επειδη εβγαλες αυθαιρετο συμπερασμα οτι δεν βλεπω καμια... Ενα αυτο. Εξηγησε μου που ακριβως αυτοαναιρουμαι. Γιατι αυτο που γραφεις ''Ολο το θεμα ηταν η 4κ αναλυση που με το pro OneX εγινε εφικτη καθως η διεισδυση των 4κ tv ηταν ολοενα και μεγαλυτερη και απευθυνοταν σε αυτο το κοινο που ειναι σαφως υπολογισμο μεγεθος και που δεν θελει να μενει με hardware 7ετιας και που αλλαξε tv.'' Αυτο ειπα ουσιαστικα. 15 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Βρε ανθρωπε μου.Θες να σου βαλω κατω τωρα αυτή την στιγμη ποσα παιχνίδια τρεχουν κλασεις ανωτερα στο ps4 pro σε σχεση με το απλο ps4?Εγω σου μιλαω καθαρα για αποδοση.Που επιτεχθει από την καλυτερη gpu που προσθεσαν στις mid gen κονσολες Πρωτον τι σχεση εχει αυτο που μου λες με αυτο που quotαρες απο εμενα. Μου λες τα προφανη. Eχει διαφορα, οπως και θα υπηρχε διαφορα αν υπηρχε Ps1 pro, ps2 pro, ps3 pro. Παμε ξανα. Η διαφωνια μου δεν ηταν αν εχει διαφορα η οχι(για μενα ειναι πολυ μικρη ως κατοχος και των 2), αλλα το οτι εσυ πιστευεις οτι εβγαλαν το PRO λογο της αδυναμης jaguar(κατι που δεν ισχυει και φαινεται και απο τις επιλογες τους) ενω εγω σου λεω οτι το εβγαλαν για να κρατησουν πιο ενεργο(να αγοραζει παιχνιδια) τον κοσμο στο ps4. Αυτη ειναι η διαφωνια μας. ΥΓ. Τωρα μου λες για την καρτα βεβαια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, PDS13 είπε Διαβαζετε τι γραφω ή οχι.? Πρωτον δεν ειπα οτι δεν ειδα διαφορα στην αναλυση. βλεπω μικρη σε σχεση με αλλες διαφορες στο παρελθον. Το ξεκαθαριζουμε αυτο? Μην μου ξαναπεις παλι οτι δεν βλεπω διαφορα και μαλιστα υποτιμας και την γνωμη μου επειδη εβγαλες αυθαιρετο συμπερασμα οτι δεν βλεπω καμια... Ενα αυτο. Εξηγησε μου που ακριβως αυτοαναιρουμαι. Γιατι αυτο που γραφεις ''Ολο το θεμα ηταν η 4κ αναλυση που με το pro OneX εγινε εφικτη καθως η διεισδυση των 4κ tv ηταν ολοενα και μεγαλυτερη και απευθυνοταν σε αυτο το κοινο που ειναι σαφως υπολογισμο μεγεθος και που δεν θελει να μενει με hardware 7ετιας και που αλλαξε tv.'' Αυτο ειπα ουσιαστικα. Πρωτον τι σχεση εχει αυτο που μου λες με αυτο που quotαρες απο εμενα. Μου λες τα προφανη. Eχει διαφορα, οπως και θα υπηρχε διαφορα αν υπηρχε Ps1 pro, ps2 pro, ps3 pro. Παμε ξανα. Η διαφωνια μου δεν ηταν αν εχει διαφορα η οχι(για μενα ειναι πολυ μικρη ως κατοχος και των 2), αλλα το οτι εσυ πιστευεις οτι εβγαλαν το PRO λογο της αδυναμης jaguar(κατι που δεν ισχυει και φαινεται και απο τις επιλογες τους) ενω εγω σου λεω οτι το εβγαλαν για να ] κρατησουν πιο ενεργο(να αγοραζει παιχνιδια) τον κοσμο στο ps4. Αυτη ειναι η διαφωνια μας. Καλα μωρε δεν θα τσακωθούμε τωρα και για την γατουλα που βαλανε για επεξεργαστη σε αυτή την γενια.😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις