Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 400 ειχε το PRO ''PS4 Pro, which supports dynamic 4K gaming and 4K entertainment* is now available across Europe, the Middle East, South Africa and Australasia at a suggested retail price of EURO €399, GBP £349,'' https://www.playstation.com/no-no/corporate/press-releases/2016/ps4-pro-launch/ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
postfire Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, PDS13 είπε 400 ειχε το PRO ''PS4 Pro, which supports dynamic 4K gaming and 4K entertainment* is now available across Europe, the Middle East, South Africa and Australasia at a suggested retail price of EURO €399, GBP £349,'' https://www.playstation.com/no-no/corporate/press-releases/2016/ps4-pro-launch/ για ελλαδα μιλαω 449 δεν ειχε?edit 409 και θα εχει το πσ5 κατω απο 499? δεν νομιζω Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από postfire
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Να την βρασω την χαμηλη τιμη αν ειναι να ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα οταν ζοριζεται η κονσολα. Επισης να την βρασω την χαμηλη τιμη οταν σε διαφορα παιχνιδια δεν μπορει ουτε 1080p 60fps να κρατησει σταθερα. Ας εχει και 600ευρω η κονσολα αλλα τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης να ειναι πενα. Δεν ειδα πολλους να παραπονιουνται για την τιμη του One X,οταν ειδαν τις δυνατοτητες της κονσολας αλλα κυριως την ποιοτητα κατασκευης της. 6
spartan29gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Μιας και μιλάμε για την πιθανή τιμολόγηση, mark my words: η Sony θα βγάλει και αυτή δύο SKU's. Ένα «φθηνό» digital-only στα 350-400 και ένα ακριβότερο στα 400-450. Θα δεις, εδώ θα είμαστε. Δεν το νομιζω να το κανει αυτό ακομα στο αμεσο μελλον. 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να την βρασω την χαμηλη τιμη αν ειναι να ακουγεται σαν ηλεκτρικη σκουπα οταν ζοριζεται η κονσολα. Επισης να την βρασω την χαμηλη τιμη οταν σε διαφορα παιχνιδια δεν μπορει ουτε 1080p 60fps να κρατησει σταθερα. Ας εχει και 600ευρω η κονσολα αλλα τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης να ειναι πενα. Δεν ειδα πολλους να παραπονιουνται για την τιμη του One X,οταν ειδαν τις δυνατοτητες της κονσολας αλλα κυριως την ποιοτητα κατασκευης της. Ετσι ακριβως!!.Θα πρεπει επιτελους η σονυ να φτιαξει και λιγο το θεμα ποιοτητας στις κονσόλες της.Εγω αναγκαστηκα να ποουλησω το προ μου.Και να ξανα αγορασω το τελευταιο μοντελο.Μονο και μονο για τον υπερβολικο θορυβο που εκανε .Ευτυχως με αυτό εχω δει βελτιωση σημαντικη
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε .Εγω αναγκαστηκα να ποουλησω το προ μου.Και να ξανα αγορασω το τελευταιο μοντελο.Μονο και μονο για τον υπερβολικο θορυβο που εκανε .Ευτυχως με αυτό εχω δει βελτιωση σημαντικη Να αναφερω μηπως και την τραγικη αυτονομια των dualshock 4 που ουτε 8ωρες δεν βγαζουν?Το προηγουμενο dualshock 3 εβγαζε πανω απο 20ωρες. Να αναφερω και τα περι εγγυησης που ειναι η μονη κονσολα με μολις 1χρονο εγγυηση? Και για το Backwards compatible δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Θα πρεπει να ξεκαθαριστει 1)Αν πιανει και τα δωρεαν παιχνιδαι του Ps plus 2)Αν θα λειτουργει digital only ή και σε κουτατα παιχνιδια 3)Αν θα ισχυει για οτι παιχνιδι εχει κυκλοφορησει στο ps4. Γενικα σηκωνουν αρκετα πραγματα μεγαλη κουβεντα,περαν των τεχνικων. 4
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πολυ κοντα στα 600 (στην χωρα μας λογω φπα κτλπ σιγουρα ) θα βγει και το σωστοτερο θα ηταν να βγαλουν 2 εκδοσεις στο launch .Μια basic και μια pro για τους απαιτητικους και οσους δεν ασχολουνται με 10ευρα .Δυσκολο βεβαια γιατι παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο που εχουν να κανουμε με γραμμες παραγωγης ,οικονομιες κλιμακας και κ.ο.κ . Επισης η διαφορα απο 500 στα 600 ειναι αστεια ως οικονομικο μεγεθος για την πλειοψηφια του Δυτικου και αναπτυγμενου κοσμου . 1
gRim Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ελπίζω κι εγώ να δώσουν σημασία στην ποιότητα κατασκευής και ας κοστίζει και πάνω από 500. Τι να το κάνω αν είναι να δώσω 100 ευρώ λιγότερα που στην τελική ούτε 2 καινούργια παιχνίδια δεν είναι αυτή η διαφορά και να είναι μία πλαστικούρα που ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα με coil whine. Προσωπική μου άποψη πάντα... Μακάρι να έβγαιναν 2 εκδόσεις και να ήταν όλοι ευχαριστημένοι αλλά το βλέπω δύσκολο τουλάχιστον στο launch. 2
JohnVani18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 In other news.. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας DigiTimes (από το εργοστάσιο παραγωγής), τα chipset που προορίζονται για χρήση στις κονσόλες νέας γενιάς θα είναι έτοιμα μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020, με κυκλοφορία των κονσολών να αναμένεται μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η πηγή συνεχίζει και αναφέρει πως οι δοκιμές θα γίνουν από τις Advanced Semiconductor Engineering (ASE) και Siliconware Precision Industries (SPIL). Άρα κοντά Νοέμβριο 2020 στην καλύτερη κι αν όλα πάνε καλά με τις δοκιμές. πηγή 3
Socratis_g Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να την κάνουν απο την αρχή ΣΩΣΤΗ σε όλα την κονσόλα, ποιότητα κατασκευής, θόρυβο, αυτονομία στα controllers, 4κ 60fps , BC και να την βάλουν 800 ευρώ. Δε γίνεται στα pc να πέφτουν τα 1,000ρικα σύνεφο και εμείς να απαιτούμε σύγχρονο gaming με 350 ευρώ. Για να μην πω για αυτούς τώρα που δίνουν κάθε χρόνο 600-800 για κινητό, ενώ για κονσόλα που θα την έχουν τουλάχιστον 4 χρόνια τα 500 τους φαίνονται πολλά. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Socratis_g 4 1
postfire Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Να την κάνουν απο την αρχή ΣΩΣΤΗ σε όλα την κονσόλα, ποιότητα κατασκευής, θόρυβο, αυτονομία στα controllers, 4κ 60fps , BC και να την βάλουν 800 ευρώ. Δε γίνεται στα pc να πέφτουν τα 1,000ρικα σύνεφο και εμείς να απαιτούμε σύγχρονο gaming με 350 ευρώ. Για να μην πω για αυτούς τώρα που δίνουν κάθε χρόνο 600-800 για κινητό, ενώ για κονσόλα που θα την έχουν τουλάχιστον 4 χρόνια τα 500 τους φαίνονται πολλά. σωκρατη τα iphone δεν εβαλες 1000+
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Να την κάνουν απο την αρχή ΣΩΣΤΗ σε όλα την κονσόλα, ποιότητα κατασκευής, θόρυβο, αυτονομία στα controllers, 4κ 60fps , BC και να την βάλουν 800 ευρώ. Δε γίνεται στα pc να πέφτουν τα 1,000ρικα σύνεφο και εμείς να απαιτούμε σύγχρονο gaming με 350 ευρώ. Για να μην πω για αυτούς τώρα που δίνουν κάθε χρόνο 600-800 για κινητό, ενώ για κονσόλα που θα την έχουν τουλάχιστον 4 χρόνια τα 500 τους φαίνονται πολλά. copy paste απο ποστ μου στο ps4forums: Η αγορα κινητου απευθυνεται σε τεραστιο αριθμο ανθρωπων σε συγκριση με τις κονσολες. Οποτε εκει μεσα(αγορα κινητου) το sample που θα αγορασει πολυ ακριβα παραμενει τεραστιο. Στο gaming αυτοι ειναι οι high end pc gamers που δεν τους λες και πολλους(και οι μισοι ειναι πειρατες :p). Αν δωσει 800 ευρω κονσολα θα κερδισει ισως απο εκεινο το κομματι αλλα θα χασει το μεγαλυτερο. Για μενα 400-500 ειναι το ιδανικοτερο. Αλλα το 500αρι ειναι αρκετα επικινδυνο. Ως φανατικοι gamers εμεις θελουμε το καλυτερο δυνατο συστημα και ας ειναι ακριβο. Το θεμα ειναι οτι παραλληλα θελουμε και τεραστια production values(που για μενα θα ειναι το Α και Ω για τα γραφικα απο δω και περα και οχι τοσο το hardware) απο τα παιχνιδια. Για να εχουμε κατι τετοιο θα πρεπει η κονσολα να ειναι οσο το δυνατον πιο οικονομικη ωστε να πουλησει πολυ. Kαπως ετσι εχει νοημα και η επενδυση σε υψηλα production values απο την καθε Sony. Στα κινητα δεν υπαρχει αυτος ο αστερισκος. Θα πληρωσεις 1000? θα παρεις 1000. Αν το PS5 εβγαινε στα 1000 ευρω πιθανοτατα θα παιζαμε pixelated indies αντι για Pixar quality graphics και θα αναρωτιομασταν που στο καλο βρισκεται ολη αυτη η δυναμη. Το στοιχημα ειναι να βρουν την χρηση αναλογια(που συνηθως ειναι κοντα στα 400 ευρω). ΥΓ. Επισης με 800-1000 ευρω δεν θα παρεις κονσολα. Θα παρεις μια κουτα που θα καιει σαν δαιμονας και δεν θα ειναι για σαλονι. Αν πουλησει 20 εκατομμυρια συνολικα θα ειναι θαυμα. Οποτε ξεχναμε μια και καλη το ΑΑΑ gaming. Ξεχνας παραγωγες RDR2, TLOUS κτλ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Mitroglou7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι η κονσόλα πρέπει για αρχή να πετύχει ώστε να έχει και την υποστήριξη που πρέπει. Η ιστορία έχει δείξει ότι η αρχική τιμολόγηση είναι από τους βασικότερους παράγοντες για να πετύχει ή να αποτύχει. Συνεπώς αν τιμολογηθεί υψηλά (όσο και αν είναι το "υψηλά") και εν τέλη την αγοράσω εγώ, ο Χ και ο Υ αλλά όχι ο Γιωργάκης απέναντι και ο κάθε Γιωργάκης, τότε η κονσόλα θα αποτύχει και θα βάλουμε τα τεραφλόπς και τα 42Κ στον κώλο μας. Προσωπική μου άποψη ότι μικρό ποσοστό των κατόχων κονσόλας ασχολούνται με τα specs αλλά ψωνίζουν με βάση τι τους κάνει γκελ σαν brand ή από τη γενικότερη εικόνα που έχουν για την κάθε εταιρία. Αυτοί που ασχολούνται με specs είναι στο δίπλα forum και φτιάχνουν μηχανήματα κτήνη για να παίζουν LoL και Fortnite στο τέλος. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εγω σκεφτομαι οτι το one x αν ειχε εναν αλλον επεξεργαστη και οχι αυτο το σκουπιδι θα πετουσε.πιστευω τα μηχανηματα θα βγουν με συνχρονους επεξεργαστες οπως ειπαμε και γυρω στα 8 με 10 τεραφλοπς καρτες.και αυτο να ειναι θα σκοτωνουν.αυτο που με απασχολει ειναι το πως θα διαχειριστουν την δυναμη στα παιχνιδια.γιατι αν αρχισουν 4κ και 30 frames θα μιλαμε παλι για μλκιες.οπωςδηποτε πρεπει να στοχευσουν τα 60 frames και οχι φρου φρου και αρωματα.βεβαια εγω θα απεχω παλι απο την κονσολα.γιατι πλεον τα πιτσιρικια την κανουν δικια τους μαζι με την tv.οποτε πειρα ενα laptop και παιζω 144 frames και 1080p και η διαφορα στο gameplay ειναι χαωτικη.πρεπει.να στραφουν στα frame.πιστεψτε με καποτε ηθελα και εγω 4κ και ιστοριες και ελεγα δεν με νιαζουν τα frames.αν το δοκιμασεις ομως δεν γυρνας πισω.
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, PDS13 είπε copy paste απο ποστ μου στο ps4forums: Η αγορα κινητου απευθυνεται σε τεραστιο αριθμο ανθρωπων σε συγκριση με τις κονσολες. Οποτε εκει μεσα(αγορα κινητου) το sample που θα αγορασει πολυ ακριβα παραμενει τεραστιο. Στο gaming αυτοι ειναι οι high end pc gamers που δεν τους λες και πολλους(και οι μισοι ειναι πειρατες :p). Αν δωσει 800 ευρω κονσολα θα κερδισει ισως απο εκεινο το κομματι αλλα θα χασει το μεγαλυτερο. Για μενα 400-500 ειναι το ιδανικοτερο. Αλλα το 500αρι ειναι αρκετα επικινδυνο. Ως φανατικοι gamers εμεις θελουμε το καλυτερο δυνατο συστημα και ας ειναι ακριβο. Το θεμα ειναι οτι παραλληλα θελουμε και τεραστια production values(που για μενα θα ειναι το Α και Ω για τα γραφικα απο δω και περα και οχι τοσο το hardware) απο τα παιχνιδια. Για να εχουμε κατι τετοιο θα πρεπει η κονσολα να ειναι οσο το δυνατον πιο οικονομικη ωστε να πουλησει πολυ. Kαπως ετσι εχει νοημα και η επενδυση σε υψηλα production values απο την καθε Sony. Στα κινητα δεν υπαρχει αυτος ο αστερισκος. Θα πληρωσεις 1000? θα παρεις 1000. Αν το PS5 εβγαινε στα 1000 ευρω πιθανοτατα θα παιζαμε pixelated indies αντι για Pixar quality graphics και θα αναρωτιομασταν που στο καλο βρισκεται ολη αυτη η δυναμη. Το στοιχημα ειναι να βρουν την χρηση αναλογια(που συνηθως ειναι κοντα στα 400 ευρω). ΥΓ. Επισης με 800-1000 ευρω δεν θα παρεις κονσολα. Θα παρεις μια κουτα που θα καιει σαν δαιμονας και δεν θα ειναι για σαλονι. Αν πουλησει 20 εκατομμυρια συνολικα θα ειναι θαυμα. Οποτε ξεχναμε μια και καλη το ΑΑΑ gaming. Ξεχνας παραγωγες RDR2, TLOUS κτλ. Ακριβώς έτσι είναι, απλά και κατανοητά. Καλά για 800 και 1000ε κονσόλα που ακούστηκε είναι αστείο πραγματικά. Εγω το 500αρι δεν το φοβαμαι πιστευω θα πουλησει και λογο momentum απο το ps4 αλλα οτιδήποτε παραπάνω ειναι αρκετά επικίνδυνο imo. 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε έχει νόημα αυτό που λέει ο Johnvani παραπάνω όσον αφορά την τιμή για την ημερομηνία κυκλοφορίας: "Holidays" 2020 για να έχει σενιαριστεί η γραμμή παραγωγής στα 7nm και τα 600+ (+100 loss) να γίνουν 499 (+100 loss) στα οποία αναφέρονται τα leaks. Να κυκλοφορήσει πολύ navi στην πιάτσα των PC για να πέσει και η τιμή. Απλά τα πράγματα. Εικάζω ότι επειδή 8- πύρηνος Ryzen και 10~12+ Navi στο ίδιο ζάρι θα είναι απαγορευτικά "hot" ακόμα και στα 150+ watt κονσόλας, θα δούμε κανένα chiplet/mcm. Ακριβότερο μεν στην αρχή, αλλά πιο εύκολα ψύχεται όσο το process node χαμηλώνει/βελτιώνεται ασύγχρονα για CPU/GPU. WiiU/X360 φάση δηλαδή Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Sir_Teraflop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις