spartan29gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε Το έχεις πάρει το θέμα από φόβο έτσι? Γνωρίζω ότι πιο εύκολα διαφημίζεις μια όμορφη εικόνα παρά 60 fps Gameplay. Και όμως δεν είναι θέμα επιλογής. Είναι θέμα του τι μπορούσαν να κάνουν και από ότι ξέρω ανέκαθεν επέλεγαν τα 60 fps. Hell που λέμε ακόμα και σήμερα βάζουν τα σχετικά modes στα 60, ακόμα και 1st party παιχνίδια του Xbox όπως FM7, Halo και λοιπά, σε single player τουλάχιστον τα 60 fps κυνηγάνε σε 4Κ. Βάλε και εσύ τα αντίστοιχα στο Playstation. Το ξέρουν ότι ξέρουμε. Απλά, αυτή η γενιά στις κονσόλες ήταν μια "ανωμαλία" από πλευράς ότι μόνο η AMD είχε κάτι έτοιμο(?) να πουλήσει το οποίο να ενσωμάτωνε και CPU και GPU ΚΑΙ να ήταν X86, ώστε το porting από (σ)τα PC να είναι πιο εύκολο. Θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει cpu από Intel και GPU από Nvdia αλλά εκεί θα μιλάγαμε για τρελά κόστη και R&D Nightmare. Αλλά όλοι ξέρουμε τα περί "Jaguar". Στην επόμενη γενιά δεν θα έχουν να κυνηγήσουν μια υψηλότερη ανάλυση λόγω χαμηλής αγοραστικής διείσδυσης. Ναι ξέρω και το PS3 υποσχόταν full HD αλλά είδαμε ότι δεν έγινε ακριβώς έτσι και αυτό επετεύχθη με καλύτερα γραφικά απλά στο PS4. Η παγίδα όμως ήταν η AMD και όχι μόνο γιατί κανένας δεν μπορούσε να δώσει εκτός από αυτή 1 "μαμημένο" APU της προκοπής. Και κάπως έτσι όμως η AMD έγινε ξανά παίκτης στην βιομηχανία εκεί που παράπαιε και οι κονσόλες θα ανορθώσουν το ανάστημά τους (έτσι εξηγούνται και οι τουιτεριές της SU). Μα η σημαντικη ανοδος της amd στο τομεα των επεξεργαστων,ξεκινησε από τις τωρινες κονσόλες.Συγκρινε σε τη κατασταση ηταν η συγκεκριμενη εταιρια στον τομεα των cpu πρην την συμφωνια με Microsoft -Sony και που βρίσκεται τωρα.Μονο στις καρτες γραφικων η nvidia εχει ένα μπουστ ακομα εις μερους της.Αντιθετα η ιντελ εχει νιωσει καλα το πετσι του ανταγωνισμου ποια από την την ελευση των ryzen πρωτης γενιας κιολας. 4 λεπτά πριν, KilliK είπε για τι 4Κ συζηταμε ακριβως; αμετάβλητο native με σταθερο framerate? δεν νομιζω να υπαρχει κονσολα που να το εχει πετυχει ακομη αυτο. ισως στην επομενη γενια. Xbox -one x. Read dead redemption 2 Κλειδωμενο 30αρι σε καθαρη αναλυση 4κ Horizon 3/4 το ιδιο.Υπαρχουν και αλλα παιχνίδια που παιζουν απροβλημάτιστα σε 4κ αναλυση
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλως τοτε. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από KilliK
kostiger Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Μα η σημαντικη ανοδος της amd στο τομεα των επεξεργαστων,ξεκινησε από τις τωρινες κονσόλες.Συγκρινε σε τη κατασταση ηταν η συγκεκριμενη εταιρια στον τομεα των cpu πρην την συμφωνια με Microsoft -Sony και που βρίσκεται τωρα.Μονο στις καρτες γραφικων η nvidia εχει ένα μπουστ ακομα εις μερους της.Αντιθετα η ιντελ εχει νιωσει καλα το πετσι του ανταγωνισμου ποια από την την ελευση των ryzen πρωτης γενιας κιολας. Xbox -one x. Read dead redemption 2 Κλειδωμενο 30αρι σε καθαρη αναλυση 4κ Horizon 3/4 το ιδιο.Υπαρχουν και αλλα παιχνίδια που παιζουν απροβλημάτιστα σε 4κ αναλυση Και το Far Cry 5 4Κ/30 και τα Wolfenstein 2, Battlefield 1, COD WW2 με αναλυση πολυ κοντα στο native 4K και πολυ κοντα στο στοχο των 60 καρε στο Χ... 3
kostiger Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ενδιαφέρουσα αναλυση απο το pc gamer.. https://www.pcgamer.com/uk/how-the-playstation-5-will-compare-to-future-gaming-pcs/ 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Βρίσκω τόσο εντυπωσιακό, όσο και περιέργως ύποπτο το γεγονός ότι η Sony παραδέχτηκε ότι το PS5 θα είναι BC με το PS4. Πραγματικά δεν περίμενα να προβεί σε τέτοια αποκάλυψη τόσο νωρίς. Μόνο και μόνο εάν ισχύει αυτό για εμένα θα είναι day-one αγορά.
kostiger Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Κι εγω το ιδιο. Παρακολουθουσα τις πατεντες να κατατίθενται, αλλα διατηρουσα επιφυλαξεις. Προβλεπω πληρωμενη enhanced BC παντως. Δεν μπορει. Σονυ ειναι αυτη.
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 PS4 -ps5 small differences mark my words. This is all a marketing hype.
Seaside Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 6:43 ΜΜ, Mitroglou7 είπε Βλέποντας και το βιντεάκι που πόσταρε το παλικάρι πιο πάνω συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι στάσιμη η τεχνολογία ή για να το θέσω πιο ομαλά χωρίς να προκληθεί συλλαλητήριο στο Σύνταγμα προχωράει με ρυθμούς χελώνας. Να τα βράσω τα λίγα Ghz και teraflops παραπάνω αν δε μου πει κάποιος τι ακριβώς θα μου προσφέρουν και πώς θα υλοποιηθούν. Και για να το εξηγήσω λίγο παραπάνω. - Το PS1 σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά εισήγαγε το CD-ROM το οποίο ήταν από μόνο του πολύ σημαντικό και τα 3D γραφικά. - Στο PS2 μπήκε το DVD και υπήρχε σημαντική βελτίωση των γραφικών σε σχέση με το PS2. Δε νομίζω χρειάζεται επεξήγηση. - Στο PS3 μπήκε το Blue-Ray. Πολύς κόσμος το πήρε μόνο και μόνο γι'αυτό. Δε χρειάζεται φαντάζομαι να εξηγήσω τη σημασία της δυνατότητας 50GB σε σχέση με τα 8GB και το σε τι μεταφράζεται αυτό σε textures κτλ σε επίπεδο γραφικών. -Στο PS4 εγώ βλέπω απλά ένα polishing του PS3 και άντε για να είμαι γενναιόδωρος να του δώσω και την online υπηρεσία. Στο PS5 περιμένω κάτι καινούριο. Ήδη τα γραφικά είναι σε επίπεδο CGI-movie και ήδη η τωρινή γενιά δεν είναι κάτι ριζοσπαστικό αλλά ένα polishing της προηγούμενης. Κάτι πρέπει να φτιάξουν οι πούστηδες. Διαφορετικά θα είναι σαν το WoW που ναι οκ από το 2004 μέχρι σήμερα έχει βελτιωθεί οπτικά αλλά δε νιώθεις κιόλας τη διαφορά ανάμεσα σε 3 σχεδόν 4 "γενιές τεχνολογικές". Τρέξε στο 3άρι Tomb Raider και Batman Arkham City + Asylum που στο 3 είναι 720p με χιλιοκομμένα γραφικά και μετά τρέξτα στο 4Pro. 8-12GB στο 3άρι και 25-30GB στο 4άρι 1080p. Polishing στους τίτλους συμφωνώ απολύτα. Οι διαφορές είναι τραγικές πάντως.
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, spartan29gr είπε Αυτό θυμιζει έναν τυπο που εμφανιζοταν παλια σε κατι σαβουροεκπομπες με ραντεβού .Και ελεγε στην κοπελια μπροστα στην καμερα.Δεν μπορω άλλο θελω να γλυψω το γατακι σου!!!😂 Δεν ξερω φιλε μου δεν βλεπω σαβουροεκπομπες ,βασικα δεν βλεπω καν Ελληνικη tv . 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Βρίσκω τόσο εντυπωσιακό, όσο και περιέργως ύποπτο το γεγονός ότι η Sony παραδέχτηκε ότι το PS5 θα είναι BC με το PS4. Πραγματικά δεν περίμενα να προβεί σε τέτοια αποκάλυψη τόσο νωρίς. Μόνο και μόνο εάν ισχύει αυτό για εμένα θα είναι day-one αγορά. Παμε μαζι να τα παρουμε να μας κανουν και εκπτωση χαχα . Σκεφτομαι μονο τις δυνατοτητες που θα εχει η mid gen κονσολα τυπου pro αν ακολουθησουν και στην επερχομενη γενια το ιδιο μοντελο αναπτυξης και ανατριχιαζω ... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Άντε να βγουν να γίνει άλμα στα visuals..Το χειρότερο παιχνίδι για τις νέες θα πρέπει να δείχνει όπως το Uncharted 4. 1
D.Luffy Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ένα από τα καλά είναι ότι τα παιχνίδια του PS4 που έχουν ήδη ξεκλείδωτο framerate, θα παίζουν day-one με πολύ περισσότερα frames χωρίς καν να χρειαστεί patch. Πχ God of War. Πάντως, αυτό που χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια είναι να υπάρχει επιλογή μεταξύ quality και performance mode. Αν η Sony χρησιμοποιήσει κάποια τεχνική παρόμοια με το DLSS της nvidia, το 4Κ60 δεν είναι καθόλου απλησίαστο μαζί με RT effects. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, kostiger said: Προβλεπω πληρωμενη enhanced BC παντως. Γι' αυτό λέω ότι είναι ύποπτη η πρόωρη αποκάλυψη, δεν μπορεί να θέλουν να κανιβαλήσουν τις πωλήσεις του PS4 από τώρα. Εκτός κι αν βλέπουν ότι υπάρχει decline, αλλά και πάλι θα θέλουν να έχουν μεγαλύτερο decline; Κάποιος ο οποίος σκέφτεται να αγοράσει σήμερα PS4, για μένα πρέπει να κάνει κράτει μερικούς μήνες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε BC στο PS5, τουλάχιστον μέχρι την Ε3 και βλέπουμε. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε το BC δεν θα έχει τη μορφή που όλοι φανταζόμαστε ότι θα έχει (πχ μπορεί να είναι επί πληρωμή), είτε το PS5 θα κάνει launch νωρίτερα από το 2020. Δεν βγάζει νόημα αλλιώς η πρόωρη ανακοίνωση. 6 hours ago, Seaside said: Τρέξε στο 3άρι Tomb Raider και Batman Arkham City + Asylum που στο 3 είναι 720p με χιλιοκομμένα γραφικά και μετά τρέξτα στο 4Pro. 8-12GB στο 3άρι και 25-30GB στο 4άρι 1080p. Polishing στους τίτλους συμφωνώ απολύτα. Οι διαφορές είναι τραγικές πάντως. Βρήκες τίτλο για σύγκριση κι εσύ τώρα. Το Arkham City είναι καρναβάλι στο PS4 με τεράστιες βουτιές σε ανάλυση και καρέ. Δεν βλέπεται. 5 hours ago, D.Luffy said: Ένα από τα καλά είναι ότι τα παιχνίδια του PS4 που έχουν ήδη ξεκλείδωτο framerate, θα παίζουν day-one με πολύ περισσότερα frames χωρίς καν να χρειαστεί patch. Πχ God of War. Πάντως, αυτό που χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια είναι να υπάρχει επιλογή μεταξύ quality και performance mode. Αν η Sony χρησιμοποιήσει κάποια τεχνική παρόμοια με το DLSS της nvidia, το 4Κ60 δεν είναι καθόλου απλησίαστο μαζί με RT effects. Ας υποστηρίζουν όλα τα games 1080p60 (σταθερό 60άρι εννοείται) και δεν θέλω κάτι περισσότερο. Ας παίζουν οι άλλοι σε 4Κ και σε 8Κ, pass από εμένα. 5 hours ago, Psycho_Warhead said: Άντε να βγουν να γίνει άλμα στα visuals..Το χειρότερο παιχνίδι για τις νέες θα πρέπει να δείχνει όπως το Uncharted 4. Implying ότι το χειρότερο game του PS4 έχει γραφικά επιπέδου tLoU. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Malthador
dinos234 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Το 1080 60 ίσως το δούμε δεν θεωρώ είναι κάτι τόσο ακραίο ποιο δύσκολο είναι να δούμε 4κ 60 αλλά ίσως και να δούμε αν είναι τόσο δυνατή κονσόλα όσο λένε το ακραίο θα ήταν να δούμε 100 και fps.
spartan29gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δεν ξερω φιλε μου δεν βλεπω σαβουροεκπομπες ,βασικα δεν βλεπω καν Ελληνικη tv . Παμε μαζι να τα παρουμε να μας κανουν και εκπτωση χαχα . Σκεφτομαι μονο τις δυνατοτητες που θα εχει η mid gen κονσολα τυπου pro αν ακολουθησουν και στην επερχομενη γενια το ιδιο μοντελο αναπτυξης και ανατριχιαζω ... Η τοποθεση μου ηταν για τις σαβουροεκμπομπες της δεκαετιας του 2000.Οτε και εγω τις βλεπω.Δεν νομιζω να υπαρχει mid range αναβαθμιση στην επομενη γενια.Αυτο καταλαβα από την συνεντευξη του σερνυ. 16 ώρες πριν, kostiger είπε Και το Far Cry 5 4Κ/30 και τα Wolfenstein 2, Battlefield 1, COD WW2 με αναλυση πολυ κοντα στο native 4K και πολυ κοντα στο στοχο των 60 καρε στο Χ... Ετσι ακριβως.Οπωτε τελιωσε και το παραμυθι ότι οι τωρινες κονσόλες δεν μπορουν να βγαλουν το 4κ,30.Στοχος τοτε για τις επομενες να φτασουν και σε 4κ/60 9 ώρες πριν, Malthador είπε Βρίσκω τόσο εντυπωσιακό, όσο και περιέργως ύποπτο το γεγονός ότι η Sony παραδέχτηκε ότι το PS5 θα είναι BC με το PS4. Πραγματικά δεν περίμενα να προβεί σε τέτοια αποκάλυψη τόσο νωρίς. Μόνο και μόνο εάν ισχύει αυτό για εμένα θα είναι day-one αγορά. Λογικο να το αποκαλυψει διοτι δεν ηθελε να αφησει μονη της την Microsoft να κανει παιχνιδι.Αυτα είναι και τα καλα του ανταγωνισμου 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Άντε να βγουν να γίνει άλμα στα visuals..Το χειρότερο παιχνίδι για τις νέες θα πρέπει να δείχνει όπως το Uncharted 4. Το αλμα είναι σιγουρο ότι θα γινει.Οδευουμε ολοταχως για πραγματικη νεα γενια.Προσωπικα πιστευω ότι το αλμα θα είναι επιπεδου ps2-ps3
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 19 minutes ago, spartan29gr said: Λογικο να το αποκαλυψει διοτι δεν ηθελε να αφησει μονη της την Microsoft να κανει παιχνιδι.Αυτα είναι και τα καλα του ανταγωνισμου Τι σημαίνει αυτό; Με ποιό τρόπο ανταγωνίζεται σήμερα την MS αποκαλύπτοντας τόσο νωρίς ότι κάποτε στο μέλλον το PS5 θα παίζει games του PS4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις