Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν με χαλαει καθολου και εγω μια χαρα θα απολαυσω τα παιχνιδια του ps5, το point μου ειναι αλλο ομως.

Καθε φορα που φημολογείται η γινεται release νεας κονσολας υπαρχει μια πρεμούρα να ξεπεράσουν το modern pc hw σε spects κατι το οποιο εγινε το 2005 οπου οι ms/sony πουλαγαν κονσολες με χασουρα. Πολυ χλωμο να ξαναγινει κατι τετοιο οπως εχουν γινει τα πραγματα πλεον λογο κοστους imo αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το ps5 δεν θα βγαλει γραφικαρες και ΑΑΑ games που θα δειχνουν καλυτερα απο οτι υπαρχει σε pc, με κοστος φυσικα το performance αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Αν εσυ πιστευεις οτι στο release το ps5 θα εχει "ωμη δυναμη" σε σχεση με την τοτε high end gpu τοτε θα ηθελα να μαθω και ποσο πιστευεις οτι θα κοστιζει.

Edit: Μιας και διαβασα το post του @PDS13 θα προσθεσω και οτι αντιθετα υπαρχει και μια πρεμουρα των πισαδων να το χαρακτηρισουν αμεσως "σαπακι"  για να ειμαι δικαιος :P 

Αν συγκρινεις αυτά τα τεχνικα χαρακτηριστικα βαση με  αυτά του ps4.Θα μιλαμε για πραγματικο αλμα στην επομενη γενια.Οι επομενες κονσόλες δεν θα είναι παιξε γελασε.Και φυσικα δεν θα  είναι πια και ο φτωχος συγγενης της ιπποδύναμης.Αν επιβεβαιωθουν ότι  η gpu του μηχανήματος θα ξεπερναει τα 14 τεραφλοπς,μαζι με τους πολύ ανωτερους επεξεργαστες που θα φορανε πανω.Θα μιλαμε  για τρομερα αποτελέσματα στην απεικονηση των  γραφικων.Και με πολύ υψηλο φρειμ ρειτ παρεπιπτοντως.Το 1080π/60 φρειμς θα το εχουν στο τσεπακι.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπαν κατι για 14TF.

Και απο οτι διαβαζω το θεωρουν δυσκολο να φτασει εκει.

Οπως και να χει για μενα δεν εχει σημασια τοσο η δυναμη των νεων κονσολων. Θελω να πω οτι οποιο και αν ειναι το upgrade θα δουμε μεγαλο αλμα οπως ειδαμε και σε αυτη τη γενια. Τωρα το αν θα ειναι μεγαλυτερο η μικροτερο θα το δουμε στην πραξη.

Δημοσ.

To  1080 60  fps   ειναι δεδομενο ,το διακυβευμα ειναι το 4κ 60 fps γιατι καποιοι το εχουν σιγουρο αλλα  εγω πολυ αμφιβαλω .

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

To  1080 60  fps   ειναι δεδομενο ,το διακυβευμα ειναι το 4κ 60 fps γιατι καποιοι το εχουν σιγουρο αλλα  εγω πολυ αμφιβαλω .

Και εγω πιστευω οτι το πρωτο ειναι δεδομενο, το δευτερο πολυ απιθανο. Βεβαια στο hardware μπορεις να κανεις τα παντα(και 60fps4K και 60fps8Κ ξερω γω) το θεμα ειναι σε τι θα επιλεξουν οι devs να δωσουν προτεραιοτητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PDS13 είπε

Δεν ειπαν κατι για 14TF.

Και απο οτι διαβαζω το θεωρουν δυσκολο να φτασει εκει.

Οπως και να χει για μενα δεν εχει σημασια τοσο η δυναμη των νεων κονσολων. Θελω να πω οτι οποιο και αν ειναι το upgrade θα δουμε μεγαλο αλμα οπως ειδαμε και σε αυτη τη γενια. Τωρα το αν θα ειναι μεγαλυτερο η μικροτερο θα το δουμε στην πραξη.

Εισαι σιγουρος?Παντως αξιόπιστες πηγες αυτό λενε.Οταν ο ιδιος ο σερνυ αναφερει για τεχνολογια ρει τρεις.Και για αναλυσεις που θα φτανουν μεχρι τα 8κ(όχι καθαρο βεβαια)Αυτό δειχνει.Αλλες φημες λενε ότι τα ντεβελοπεντ κιντ που εχουν εδώ και καιρο οι προγραμματιστες για να φτιαξουν παιχνίδια νεας γεννιας .Είναι παρα πολύ δυνατα.Εχουν καταενθουσιαστοι με λιγα λογια.

2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Και εγω πιστευω οτι το πρωτο ειναι δεδομενο, το δευτερο πολυ απιθανο. Βεβαια στο hardware μπορεις να κανεις τα παντα(και 60fps4K και 60fps8Κ ξερω γω) το θεμα ειναι σε τι θα επιλεξουν οι devs να δωσουν προτεραιοτητα.

Μπορει να μην είναι λοκ 60.Αλλα με τα φημολογούμενα σπεκς σε 2κ 2κ θα είναι.Το 4κ το πολύ πολύ να είναι μονο σε μερικα παιχνίδια.Φιφα μορταλ κομπατ και νβα2κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω, λενε οτι δεν μπορει να ειναι τοσο(δν βαζω το χερι μου στην φωτια, αυτη την αισθηση εχω απο το λιγο που εχω διαβασει). Αλλα οπως σου ειπα εμενα δεν με ενδιαφερει. Μου αρκει που θα ειναι γενικα αρκετα δυνατο για να δουμε αλμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Τι να σου πω, λενε οτι δεν μπορει να ειναι τοσο(δν βαζω το χερι μου στην φωτια, αυτη την αισθηση εχω απο το λιγο που εχω διαβασει). Αλλα οπως σου ειπα εμενα δεν με ενδιαφερει. Μου αρκει που θα ειναι γενικα αρκετα δυνατο για να δουμε αλμα.

Η πηγή που ανεφερε τα 14 τεραφλοπς.Εχει πεσει 100%100 μεσα σε αυτά που ειπε ο σερνυ.Δεν θα μου κανει εντυπωση να λανσαριστει μηχανημα παντως  κοντα στα 14 τεραφλοπς τελος του 20 που θα βγει η νεα κονσολα.

Φρεσκα κουλουρια.

bandwagon shrier already confirmed both anaconda and PS5 are above 10.7 Tf.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. I'm a third party small developer from EU,for the last 8 months i've been helping a well known company in a AAA game development that is set to release in 2020 as a lunch game for PS5.
  2.  
  3. Some infos that i'd like to share that are 99% correct(i say 99% because small incremental hardware change can occur till 2020,although specs are set in stone).
  4.  
  5. -PS5 official info from Sony somewhere around next E3(Sony will not be participating on E3),i'd say Q2 2019 small reveal
  6. -PS5 release March 2020 or November 2020,not yet finalized
  7. -backward compatible
  8. -physical games & ps store
  9. -ps plus & ps plus premium ( premium-beta early access,create private servers,
  10. -specs CPU 7nm ryzen 8 core 16 threads,unknown speed
  11. GPU 7nm Navi arhitecture around 14TF,its gonna be powerful and power efficient,Sony working with Amd for Navi,some sort of Ray Tracing but will not focus on that,more focus with VR and 4k,much better bandwith overall
  12. 24GB Gddr6 + 4gb ddr4 for os,we have 32 gb dev kits
  13. -2tb hdd some sort of nand flash
  14. -8k upscaling
  15. -PSVR2 in 2020 also,reveal with ps5,big resolution boost probably 2560x1440,120hz,220 field of view,eye tracking,wireless,battery life 4-5 hourολα τυολαολλλλλλλλrated,less motion sickenss,no breaker box,much less cable management,much more focus on VR for aaa games,price around 250$
  16. -dualshock 5,some sort of camera inside for VR,more analog precision for fps games,something similiar to steam analog trackpad
  17. -price 499$,100$ loss per console at a beginning

Μολις το τσιμπησα από το ρεσετερα .Ο συγκεκριμενος αναφερετε σαν προγραμματιστης που δουλευει εδώ και 8 μηνες πανω σε καινουργιο παιχνιδι για το ps5.Δεν ξερω αν είναι 100%100 αληθινα όλα τα σπεκς..Αλλα αν είναι,θα μιλαμε για  ένα πολύ  καλο και δυνατο μηχανημα

9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Θέλω να βγάλουν patch για το HZD όταν βγει το ps5. 😛 (αν και ίσως έχουν σαν launch title το HZD 2)

Στανταρακι θα βγαλουν.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.

Περί Flops, 13.8 φημολογείται από το νέο String της Gonzalo APU που βρέθηκε πριν μερικές ημέρες.

ZG16702AE8JB2_32/10/18_13F8

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Περί Flops, 13.8 φημολογείται από το νέο String της Gonzalo APU που βρέθηκε πριν μερικές ημέρες.

ZG16702AE8JB2_32/10/18_13F8

Οπωτε ολο ένα  και επιβεβαιώνονται οι πληροφοριες  για  

την ιπποδυναμη της  gpu του μηχανήματος.Μια χαρα.

Η  επομενη γενια θα είναι υπεροχη και ποιο ανταγωνιστικη.Θα θυμιζει επιτελους εποχες xbox 360-ps3

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Sad 1
Δημοσ.

Μιας και ανέφερες GPU, ο χρονισμός ανέβηκε από 1.0GHz σε 1.8, βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι σε boost ή μόνιμα τόσο.

Το αναφέρω γιατί όταν άνοιξα το thread πολλοί είπαν ότι είναι λίγο το 1GHz. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα θα ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος με 1080p@60fps επιλογη σε ολα τα παιχνιδια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι θα υπαρχει τετοια επιλογη μαζι με την 4Κ/30. Δεν βρισκω λογο να μην.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...