dinos234 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ssd είτε βάλουν είτε υποστηρίζει πλήρως είναι πολύ θετικο, υποστηρίξει παλιών παιχνιδιών ps4 επίσης πολύ θετικό, 8κ οκ υπερβολικό αλλά και 4κ να δούμε λογικά 30 αν μπορεί στα 60 ακόμη καλύτερα ελπίζω να δούμε πολλά σε αυτήν την γενιά και σε προσιτή τιμή θα αγοραστεί σίγουρα.
Fotis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To backwards το μεγαλυτερο selling point για μενα. Eιναι σιγουρα πολυ σημαντικο αλλα για μενα το selling point ειναι η ωμη δυναμη που σε αυτη την γενια ολα συγκλινουν πως θα εχουμε ενα τεραστιο αλμα π.χ τον ssd και μαλιστα high end δεν τον περιμενα . Αυτα σε συνδυασμο με το optimization των κονσολων θα οδηγησουν σε ενα πανισχυρο αποτελεσμα . Απλα ειχα ελπιδες μηπως κυκλοφορουσε τελος του 19 αλλα παμε για μεσα -τελος του 20 . Οπως και να εχει θα ειναι ξερο day one οπως ηταν και το ps4 kai to pro . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Fotis13 1
spartan29gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Επιτελους θα σταματησει και αυτή η μιρλα από την φημισμενη πισι μαστερ ρεις.Οτι οι κονσόλες κρατανε τους υπολογιστες πισω.Με τετοια σπεκς προβλεπω πολύ από δαυτους να μετακομισουν στις νεες κονσόλες.Που από ότι φαινεται θα είναι παρα πολύ δυνατες σε δυναμη
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, spartan29gr είπε Επιτελους θα σταματησει και αυτή η μιρλα από την φημισμενη πισι μαστερ ρεις.Οτι οι κονσόλες κρατανε τους υπολογιστες πισω.Με τετοια σπεκς προβλεπω πολύ από δαυτους να μετακομισουν στις νεες κονσόλες.Που από ότι φαινεται θα είναι παρα πολύ δυνατες σε δυναμη Σιγουρα.. Ωμη δυναμη o ryzen και το navi της amd για τελος '20 που θα βγει μάλλον (η Sony παντα Νοεμβρη-Δεκεμβρη κανει τα major console releases οποτε δεν βλεπω να αλλαζει κατι με το ps5 εφοσον απεκλεισαν το '19), μεχρι τοτε θα εχουμε 3080ti και παλι obsolete hw θα ειναι μην εχεις αυταπάτες. Το αν θα βγαλει καλα γραφικα βεβαια ειναι δεδομενο, εδω το ps4 εδωσε GoW.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Επιτελους θα σταματησει και αυτή η μιρλα από την φημισμενη πισι μαστερ ρεις.Οτι οι κονσόλες κρατανε τους υπολογιστες πισω.Με τετοια σπεκς προβλεπω πολύ από δαυτους να μετακομισουν στις νεες κονσόλες.Που από ότι φαινεται θα είναι παρα πολύ δυνατες σε δυναμη Aυτο παντα ηταν ενα χαζο statement απο οπου και να το πιασεις. Δεν εχει να κανει με το αν οι νεες κονσολες θα ειναι πολυ δυνατες. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μην αρχισουμε να μιλαμε για pc εδω μεσα, εχει τα δικα του τοπικ το pc 1
spartan29gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, ADHD είπε Σιγουρα.. Ωμη δυναμη o ryzen και το navi της amd για τελος '20 που θα βγει μάλλον (η Sony παντα Νοεμβρη-Δεκεμβρη κανει τα major console releases οποτε δεν βλεπω να αλλαζει κατι με το ps5 εφοσον απεκλεισαν το '19), μεχρι τοτε θα εχουμε 3080ti και παλι obsolete hw θα ειναι μην εχεις αυταπάτες. Το αν θα βγαλει καλα γραφικα βεβαια ειναι δεδομενο, εδω το ps4 εδωσε GoW.. Για κονσόλες είναι μια χαρα ωμη δυναμη.Εσενα αν σε χαλαει μην ασχολησε ,Εγω μια χαρα θα καυλωσω παντως παλι με τις υπερπαιχνιδαρες που θα βγαλουν ξανα τα στουντιο της σονυ. 2
dinos234 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Το να φτάσει μια κονσόλα αρκετά κοντά τουλάχιστον με ένα καλό σχετικά pc θεωρώ μπορεί να γίνει αλλά το να κοιτάξει στα ίσια η να ξεπεράσει ένα καλό pc είναι κομμάτι δύσκολο. Το να δω πάντως νέα χαρακτηριστικά 4κ γρήγορο loading προσωπικά μου αρκει.
spartan29gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Ειμαστε σε θεμα ps5 και με το που βγαινουν Νεα για την κονσολα, κατευεθειαν το PC. Δεν με ενδιαφερει το PC, και αν με ενδιεφερε εχει διπλα sub-forum. Θα κλειδωθει αν το συνεχισετε Πρωτον δεν εισαι μοντερειτορ για να κανεις υποδείξεις.Δευτερον δικαίωμα μου είναι να πω την γνωμη μου πανω σε ένα θεμα που το ειχαν κανει κουλουβάχατα τοσο χρονια αλλοι στο παρελθον.
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Για κονσόλες είναι μια χαρα ωμη δυναμη.Εσενα αν σε χαλαει μην ασχολησε ,Εγω μια χαρα θα καυλωσω παντως παλι με τις υπερπαιχνιδαρες που θα βγαλουν ξανα τα στουντιο της σονυ. Δεν με χαλαει καθολου και εγω μια χαρα θα απολαυσω τα παιχνιδια του ps5, το point μου ειναι αλλο ομως. Καθε φορα που φημολογείται η γινεται release νεας κονσολας υπαρχει μια πρεμούρα να ξεπεράσουν το modern pc hw σε specs κατι το οποιο εγινε το 2005 οπου οι ms/sony πουλαγαν κονσολες με χασουρα. Πολυ χλωμο να ξαναγινει κατι τετοιο οπως εχουν γινει τα πραγματα πλεον λογο κοστους imo αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το ps5 δεν θα βγαλει γραφικαρες και ΑΑΑ games που θα δειχνουν καλυτερα απο οτι υπαρχει σε pc, με κοστος φυσικα το performance αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Αν εσυ πιστευεις οτι στο release το ps5 θα εχει "ωμη δυναμη" σε σχεση με την τοτε high end gpu τοτε θα ηθελα να μαθω και ποσο πιστευεις οτι θα κοστιζει. Edit: Μιας και διαβασα το post του @PDS13 θα προσθεσω και οτι αντιθετα υπαρχει και μια πρεμουρα των πισαδων να το χαρακτηρισουν αμεσως "σαπακι" για να ειμαι δικαιος Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από ADHD 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Μαλλον ξεχασες τι πολεμο υπηρχε εδώ από την συγκεκριμενη σκηνη.Ελα μωρε με τους επεξεργαστες από τα ταμπλετ?Τι γραφικα να βγαλουν?Που είναι ολοι αυτοι τωρα? Καθολου δεν το ξεχασα, γιατι εγω 'τσακωνομουν' εδω οταν ελεγα το 2013 οτι παλι συνολικα(με καποιες εξαιρεσεις) τα τοπ γραφικα θα τα δουμε στο ''σαπακι'' μεχρι και τα γηρατεια του (οχι σε επιπεδο performance-αναλυσης φυσικα, εκει ο king ειναι το pc). Tωρα που το λες θυμαμαι διαφωνια μου με καποιο παιδι(pc gamer) που ελεγε οτι το PS4 hardware δεν ειναι ικανο να βγαλει καλυτερα γραφικα απο οτιδηποτε υπηρχε στο pc μεχρι το 2012. Απλα λεω οτι δεν εκανε κανεις κατι τετοιο τωρα για να το παμε σε VS. Αντιθετα το αρχισες εσυ. Δεν υπηρχε λογος:( Αυτο που με χαροποιει περισσοτερο απο οτι ανακοινωθηκε ειναι η σταση τους για το VR και σε δευτερη φαση SSD/BC Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, PDS13 είπε Εχεις καααααποιο δικιο γιατι συνηθως τετοιες εποχες βγαινουν σαν τα σαλιγκαρια με προθεση να υποβαθμισουν το νεο hardware(ο περιφημος χαρακτηρισμος ''σαπακι'' εχει μεινει:P), αλλα τωρα δεν βλεπω να εχει κανει κανεις κατι τετοιο. Οποτε εισαι λαθος για την ωρα που φερνεις το vs. Τεσπα απλα θυμηκα τη πολεμο είχαμε τραβηξει τοτε σε αυτό το νημα.Το θυμασαι πολύ καλα αυτό. Προσωπικα πιστευω ότι το καινουργιο ps5 θα κυμαινετε κοντα στα 500 ευρω.Δηλαδη στην ιδια τιμη με το χβοχ - σκορπιον
Fotis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε . Προσωπικα πιστευω ότι το καινουργιο ps5 θα κυμαινετε κοντα στα 500 ευρω.Δηλαδη στην ιδια τιμη με το χβοχ - σκορπιον Και εγω αυτη πιστευω οτι θα ειναι η τιμη καθως θεωρειται κρισιμη για την εμπορικη επιτυχια ,αν και θα ημουν διατεθειμενος να πληρωσω και μεχρι 600 για αυτα τα specs . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Αυτο σκεφτομουν και εγω. Οτι μπορει να παει στα 500 και να σπρωξει μηχανηματα λογο και BC αρχικα.
gRim Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ποιος να το περίμενε για SSD και μάλιστα με ταχύτητες που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα όπως λένε...Στην καλύτερη hybrid περίμενα προσωπικά. Τα υπόλοιπα ψιλοαναμενόμενα.. Από τιμή πιστεύω θα είναι γύρω στα 500 με την σονυ να μπαίνει μέσα αρχικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις