najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εγω παντως και αυριο αν εβγαινε θα το επαιρνα ,αλλωστε εχω πει πως θελω να μεσολαβει μικροτερο χρονικο διαστημα αναμεσα στις γενιες των κονσολων . Αν σε νοιαζουν τα γραφικα/αναλυσεις καλα κανεις. Εγω προσωπικα αδιαφορω και νοιαζομαι μονο για το gameplay. Βγαινουν στα κοντα Path of Exile(το καλυτερο Arpg απο εποχες diablo2), Sekiro, Dautnless, Anthem, εχει πραμα και μαλιστα καλο να ασχοληθεις μεχρι να βγει το επομενο. Και στο φιναλε, αν σε νοιαζει τοσο το "νεο", γτ δεν κανεις ενα pc να το ευχαριστηθεις 😛 1
xavier Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 τα playstation κανουν παντα launch οκτωβρη-νοεμβρη. παντως σιγουρα πριν τη 3η εβδομαδα του Νοεμβρη, πριν το thanksgiving των αμερικάνων...Έχω ενα προαισθημα οτι θα το βγαλουν φετος και οτι η ms θα βγαλει τη κονσολα της το 20. Αν η σονι εχει πιο αδυναμο μηχανημα, τοτε πιστευω θα βιαστουν να το βγαλουν πιο νωρις...Η Ms αντιθετα εχει πολυ προσφατη την κυκλοφορια του one x, το μηχανημα ακομα πουλιεται σε price launch... 1
kostiger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, xavier είπε τα playstation κανουν παντα launch οκτωβρη-νοεμβρη. παντως σιγουρα πριν τη 3η εβδομαδα του Νοεμβρη, πριν το thanksgiving των αμερικάνων...Έχω ενα προαισθημα οτι θα το βγαλουν φετος και οτι η ms θα βγαλει τη κονσολα της το 20. Αν η σονι εχει πιο αδυναμο μηχανημα, τοτε πιστευω θα βιαστουν να το βγαλουν πιο νωρις...Η Ms αντιθετα εχει πολυ προσφατη την κυκλοφορια του one x, το μηχανημα ακομα πουλιεται σε price launch... Σωστη αναλυση. Υπαρχουν καποιες πιθανοτητες να επαληθευτεις πιστευω, αν και αν ημουν στη θεση του Σπενσερ δεν θα ηθελα να αφησω τη Σονυ να ''αλωνιζει'' με νεο συστημα για σημαντικο χρονικο διαστημα. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Αν σε νοιαζουν τα γραφικα/αναλυσεις καλα κανεις. Εγω προσωπικα αδιαφορω και νοιαζομαι μονο για το gameplay. Βγαινουν στα κοντα Path of Exile(το καλυτερο Arpg απο εποχες diablo2), Sekiro, Dautnless, Anthem, εχει πραμα και μαλιστα καλο να ασχοληθεις μεχρι να βγει το επομενο. Και στο φιναλε, αν σε νοιαζει τοσο το "νεο", γτ δεν κανεις ενα pc να το ευχαριστηθεις 😛 Eixa pc χρονια την βαρεθηκα αυτη την φαση, δεν εχω τον χρονο πλεον για mmorpg και competitve fps .Κονσολες ειχα επισης παντα εκτος απο το ps3.
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Eixa pc χρονια την βαρεθηκα αυτη την φαση, δεν εχω τον χρονο πλεον για mmorpg και competitve fps .Κονσολες ειχα επισης παντα εκτος απο το ps3. Παντως αληθεια, δε μπορω να καταλαβω τη τρεμουλα να βγει κατι νεο. Φετος ξαναλεω εχουμε τρομερες κυκλοφοριες στην κονσολα. Και δεν νομιζω οτι βγει φετος να υποστηριζεται απο το καινουργιο δωρεαν, κατευθειαν. Σιγουρα θα το πιξουν σε remaster και μετα απο κανα χρονο θα δωσουν το bc
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αν το PS5 είναι BC με το PS4, το κάνω και pre-order. 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Παντως αληθεια, δε μπορω να καταλαβω τη τρεμουλα να βγει κατι νεο. Φετος ξαναλεω εχουμε τρομερες κυκλοφοριες στην κονσολα. Και δεν νομιζω οτι βγει φετος να υποστηριζεται απο το καινουργιο δωρεαν, κατευθειαν. Σιγουρα θα το πιξουν σε remaster και μετα απο κανα χρονο θα δωσουν το bc Το κλειδι ειναι αυτο που λεει ο Μalthador .
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Το κλειδι ειναι αυτο που λεει ο Μalthador . H sony αν ηθελε και στο 4 θα μας το εδινε. Αλλα πως θα βγει κερδος μετα? Αν το υποστηριξει, το βλεπω μετα απο 1χρονο+ για να πεσει αρμεγμα. Μακαρι να διαψευστω αλλα μας εχει αποδειξει οτι μονο τα λεφτα εχουν σημασια, #4thePlayers...
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αν το PS5 είναι BC με το PS4, το κάνω και pre-order. Θεωρητικά εφόσον μιλάμε για PC αρχιτεκτονική και τη νέα τάση των Pro και X μοντέλων, δεν βλέπω το λόγο να μην είναι. Εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια του PS4 θα είναι compatible day one. Και θα δούμε αμέσως διαφορές σε αυτά που δεν έχουν 30fps lock (πχ God of War). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση εσκεμμένα να μην είναι compatible έτσι ώστε να μπορέσει η Sony να αρμέξει με κυκλοφορίες τύπου "remaster"... Νομίζω ότι αυτό θα κριθεί από το πως θα κινηθεί η Microsoft σε αυτό το θέμα.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε H sony αν ηθελε και στο 4 θα μας το εδινε. Αλλα πως θα βγει κερδος μετα? Αν το υποστηριξει, το βλεπω μετα απο 1χρονο+ για να πεσει αρμεγμα. Μακαρι να διαψευστω αλλα μας εχει αποδειξει οτι μονο τα λεφτα εχουν σημασια, #4thePlayers... E προφανως και τα λεφτα εχουν σημασια , εταιρεια ειναι δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα τους υπαλληλους με τι θα τους πληρωσει ?Κερδη δεν θα παρουν οι μετοχοι ?Ισχυρη οικονομικα εταιρεια θελουμε ολοι ειναι να ειναι (οπως και ολες οι εταιρειες ) γιατι ετσι απολαμβανουμε καλυτερα προιοντα και υπηρεσιες και αυτος ειναι γενικος κανονας με σπανιοτατες εξαιρεσεις . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1
fytotech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Αν σε νοιαζουν τα γραφικα/αναλυσεις καλα κανεις. Εγω προσωπικα αδιαφορω και νοιαζομαι μονο για το gameplay. Βγαινουν στα κοντα Path of Exile(το καλυτερο Arpg απο εποχες diablo2), Sekiro, Dautnless, Anthem, εχει πραμα και μαλιστα καλο να ασχοληθεις μεχρι να βγει το επομενο. Και στο φιναλε, αν σε νοιαζει τοσο το "νεο", γτ δεν κανεις ενα pc να το ευχαριστηθεις 😛 Άσχετο. Έχεις δοκιμάσει το Grimm Dawn;
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Aμα τους τη βαρέσει για εύκολα λεφτά κάνουν αρπαχτή στα mobigames αλλά ας αφήσουν τις σοβαρές κονσόλες ησυχες
kostiger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Θεωρητικά εφόσον μιλάμε για PC αρχιτεκτονική και τη νέα τάση των Pro και X μοντέλων, δεν βλέπω το λόγο να μην είναι. Εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια του PS4 θα είναι compatible day one. Και θα δούμε αμέσως διαφορές σε αυτά που δεν έχουν 30fps lock (πχ God of War). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση εσκεμμένα να μην είναι compatible έτσι ώστε να μπορέσει η Sony να αρμέξει με κυκλοφορίες τύπου "remaster"... Νομίζω ότι αυτό θα κριθεί από το πως θα κινηθεί η Microsoft σε αυτό το θέμα. Η MS δεν χωραει συζητηση, το τι θα κανει. Θα ειναι αυτογκολ απο τα αποδυτηρια, αν υπαναχωρησει στο συγκεκριμενο θεμα. Θα καει το απαν. Η Σονυ απο την αλλη εχει δικο της θεο και ειναι και καβαλα στο αλογο. Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον λοιπον το τι θα πραξουν με το BC. Ευελπιστω πως θα πρυτανευσει η λογικη θα το δωσουν day one. 2
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fytotech είπε Άσχετο. Έχεις δοκιμάσει το Grimm Dawn; Εχω πανω απο 200 ωρες απο τη closed beta😛Δεν εχω pc πλεον και δεν βγαζουν εκδοση για linux/MacOS 😒 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από najinblue3
ADHD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Πηρα ps4 με την κυκλοφορία του bloodborne, αν δεν εχουν κατι σοβαρο εστω ενα AAA να δειξουν απο άποψη software δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν imo. To ps4 pro μια χαρα κρατάει ακόμα και εχει ζουμι ακομη αυτη η γενια, τωρα αν ειναι να βγει ετσι απλά για να βγει και να μας πηξουν στα tech demos φαση games οπως το the order και remasters του 4 (αν δεν εχει BC) εμένα προσωπικά να μου λείπει. Θεωρω οτι πρεπει να παμε σε ενα επιπεδο σε αποψη οικοσυστηματος (πχ Sony) στο οποιο δεν θα χρειαζεται για κανενα λογο να εχουμε 2 η και παραπανω κονσολες, δηλαδη αν ειναι να αγορασω ps5 απλα και μονο για να εχω latest hardware αλλα ταυτοχρονα να πρεπει να εχω και το ps4 αν θελω να παιξω τα παιχνιδια του η να τα αγοράζω ξανα σε "remastered" δεν μου αρεσει καθόλου αυτη η λογικη. Ακριβως το ιδιο που εχει κανει η nintendo δηλαδη, εχει βγαλει ολα τα wiiU games σε "deluxe" version στα 50-60ε.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις