Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Θεωρείς αποκάλυψη κάποιο fragment shader που έτυχε να παίζει καλά με τα SPU και πάλι βγήκε καλύτερος λίγος μετά...

Προφανως και ειναι καλυτερο το supersampling απο τα παντα. 

Επισης οταν συζηταμε για παρελθον θα μιλαμε για παρωχημενους τροπους.

Ακριβως ετσι. Τυχαινε να δουλευει πολυ καλα με τα spus. Για εκεινη την εποχη μιλησαμε οχι για το σημερα. Τα δεδομενα της εποχης αναλυουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Προφανως και ειναι καλυτερο το supersampling απο τα παντα. 

Επισης παντα οταν συζηταμε για παρελθον θα μιλαμε για παρωχημενους τροπους.

Ακριβως ετσι. Τυχαινε να δουλευει πολυ καλα με τα spus. Για εκεινη την εποχη μιλησαμε οχι για το σημερα. Τα δεδομενα της εποχης αναλυουμε.

Ρε αγορίνα. Και το MSAA είναι ακριβώς από κάτω από το SSAA. Κοινώς αν σε έπαιρνε έβαζες στο PC 2XSSAA. Αν όχι 4XMSAA και μετά πήγαινες στα φίλτρα...

Απλά επειδή η GTX7800 του PS3 ήταν χώμα και δεν είχε και την EDRAM - πήγαινε σε φίλτρα. Κακός χαμός τότε που όλα τα παιχνίδια του 360 είχαν antialiazing ενώ το PS3 όχι. Είχαν και 4X anisotropic. Δεν είχα κονσόλα τότε αλλά τα θυμάμαι σαν τώρα. Τι συζητάμε τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ. 

Περιγραφεις μια κατασταση που πραγματι ισχυε. Δεν διαφωνω σε τιποτα. Σωστα ολα.

Απο την αλλη, αυτο που υποστηριζε το DF ειναι οτι αυτο το φιλτρο δουλευε πολυ καλα στα spus και οτι εδινε αποτελεσμα καλυτερο απο το 4XMSAA του 360. Αυτο απαντησα οταν μου ειπες για free ΜSAA στο 360. 

Ως κατοχος ps3 και εχοντας προσβαση στο 360, αυτο ειδα και εγω σε εκεινη την γενια οταν αρχισαν να χρησιμοποιουν το MLAA στα spus. Tιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Αν θες με λες και μενα πληρωμενο μαζι με το DF,  Αλλα η γνωμη μου αυτη ειναι.:)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lepaterious είπε

@Sir_Teraflop Δεν παίζει να βγάλεις άκρη! Είναι αλλού τα fanboys εδώ.

@PDS13 Τι έγινε το φόρουμ της κακιάς ώρας το έχετε ακόμα?

Mιλησε και ο ορισμος του fanboγιου :P παλιας κοπης καλων εποχων του insomnia.

Δεν ειναι δικο μου το site, αλλα μακαρι να εχεις βιωσει σε φορουμ τετοιο επιπεδο. Μπορουν να σε ενημερωσουν fans κονσολων της MS που προτιμουν να βρισκονται σε ps4 forum.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Mιλησε και ο ορισμος του fanboγιου :P παλιας κοπης καλων εποχων του insomnia.

Δεν ειναι δικο μου το site, αλλα μακαρι να εχεις βιωσει σε φορουμ τετοιο επιπεδο. Μπορουν να σε ενημερωσουν fans κονσολων της MS που προτιμουν να βρισκονται σε ps4 forum.

Ναι βρε τότε. Τίποτα δεν άλλαξε.

Εχω βρεθεί σε φόρουμ επιπέδου και προκοπής και πίστεψε με το δικο σας ήταν ενα κλικ πανω απο τον πάτο. Δεν ξερω πως το εννοείς να γελάνε? Να τρολλάρουν? Να κάνουν συζήτηση και να πηγαίνουν για ΜΠΑΝιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Εχω βρεθεί σε φόρουμ επιπέδου και προκοπής και πίστεψε με το δικο σας ήταν ενα κλικ πανω απο τον πάτο. Δεν ξερω πως το εννοείς να γελάνε? Να τρολλάρουν? Να κάνουν συζήτηση και να πηγαίνουν για ΜΠΑΝιο? 

Επειδη τα γραπτα σε ολες τις κοινοτητες μενουν, ο καθενας μπορει να κανει μια επισκεψη στα thread του XBOX στο ps4forums. Τσαμπα ειναι και θα βγαλει τα συμπερασματα του. Καποιοι αγοραζουν μονο xbox και ερχονται και συμμετεχουν στο φορουμ. Οι ιδιοι τα λενε αυτα, δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες.

Ποστ εμμετικο σαν το πιο πανω δικο σου οκ δεν προκειται να βρεις για παραδειγμα.

Noμιζω οτι οτιδηποτε γραφει πανω playstation το βλεπεις εχθρικα. Το προβλημα το εχεις εσυ. Εκτος δλδ αν γραφτηκες καποτε, γιατι με τετοια συμπεριφορα σιγουρα θα ειχες φαει μπαν. Δεν βρεχει λοιπον.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Επειδη τα γραπτα σε ολες τις κοινοτητες μενουν, ο καθενας μπορει να κανει μια επισκεψη στα thread του XBOX στο ps4forums. Τσαμπα ειναι και θα βγαλει τα συμπερασματα του. Καποιοι αγοραζουν μονο xbox και ερχονται και συμμετεχουν στο φορουμ. Οι ιδιοι τα λενε αυτα, δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες.

Ποστ εμμετικο σαν το πιο πανω δικο σου οκ δεν προκειται να βρεις για παραδειγμα.

Noμιζω οτι οτιδηποτε γραφει πανω playstation το βλεπεις εχθρικα. Το προβλημα το εχεις εσυ. Εκτος δλδ αν γραφτηκες καποτε, γιατι με τετοια συμπεριφορα σιγουρα θα ειχες φαει μπαν. Δεν βρεχει λοιπον.

Δεν μένουν πάντα τα γραπτά πέφτει σκούπα δημοκρατικά πάντα.

Γιατί βρε εμετικό τι ειπα?  Αν έχετε ακόμα το φόρουμ ρώτησα και που  προσωπικά πιστεύω ότι είναι λιγο πάνω απο τον πάτο? Προσωπική άποψη είναι.

Anyway δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα εχθρικό σε οτι γράφει ps ενα brand είναι. Το αντίθετο μάλιστα μπορώ να το υπερασπιστώ αν κάνει κάτι καλά σαν σύνολο οχι συγκεκριμένα π.χ. έβγαλε 10 fps παραπάνω στο χ παιχνίδι. Αλλα για εμένα δεν κάνει κάτι καλύτερο.... Τεχνικά πάντα το κοιτάω και απο όλες τις πλευρές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Δεν μένουν πάντα τα γραπτά πέφτει σκούπα δημοκρατικά πάντα.

Γιατί βρε εμετικό τι ειπα?  Αν έχετε ακόμα το φόρουμ ρώτησα και που  προσωπικά πιστεύω ότι είναι λιγο πάνω απο τον πάτο? Προσωπική άποψη είναι.

Κοιτα δεν ισχυει αυτο που λες για το φορουμ. Σου μιλαω ειλικρινα(δεν ειναι δικο μου δεν εχω κανενα κερδος). Δοκιμασε να μπεις και να ασχοληθεις απλα με το xbox χωρις να μιλας για fanboyσ που δεν βγαζεις ακρη , ουτε να προκαλεις κτλ . Βσκ ριξε μια ματια στα xbox thread και θα καταλαβεις.

Αλλα επειδη ειδα γιατι εφαγες μπαν, μπορω να καταλαβω γιατι εχεις σχηματισει τετοια εικονα. Δεν ειχες δικιο με την συμπεριφορα σου οχι αλλα ουτε και αδικο. Αν γινοταν σημερα, προσωπικα θα διαφωνουσα με το μπαν σου. Καταλαβαινω σε ενα βαθμο την αντιδραση σου και την δικαιολογω εν μερη.

Eιμαστε εκτος θεματος. Σορρυ. 

Το επομενο ποστ μου θα αφορα ps5 ή και ps5:P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Κοιτα δεν ισχυει αυτο που λες για το φορουμ. Σου μιλαω ειλικρινα(δεν ειναι δικο μου δεν εχω κανενα κερδος). Δοκιμασε να μπεις και να ασχοληθεις απλα με το xbox χωρις να μιλας για fanboyσ που δεν βγαζεις ακρη , ουτε να προκαλεις κτλ . Βσκ ριξε μια ματια στα xbox thread και θα καταλαβεις.

Αλλα επειδη ειδα γιατι εφαγες μπαν, μπορω να καταλαβω γιατι εχεις σχηματισει τετοια εικονα. Δεν ειχες δικιο με την συμπεριφορα σου οχι αλλα ουτε και αδικο. Αν γινοταν σημερα προσωπικα θα διαφωνουσα με το μπαν σου. Καταλαβαινω σε ενα βαθμο την αντιδραση σου και την δικαιολογω εν μερη.

Το ξέρω οτι δεν είναι δικό σου. Anyway θα μπω ετσι κάποια φάση να δω τι παίζει αν ανέβηκε κάνα επίπεδο.

Ελπίζω να μην καταλήξουν παλι τα γραπτά μου εδώ σε δημόσιο χλευασμό εκεί. Αυτό το κάνουν τα φόρουμ κατώτατου επιπέδου καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Anyway το βγαλαμε πολυ off το θέμα με βλακείες. 

Πάμε πίσω στις εταιρικές αντιπαραθέσεις 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Το ξέρω οτι δεν είναι δικό σου. Anyway θα μπω ετσι κάποια φάση να δω τι παίζει αν ανέβηκε κάνα επίπεδο.

Ελπίζω να μην καταλήξουν παλι τα γραπτά μου εδώ σε δημόσιο χλευασμό εκεί. Αυτό το κάνουν τα φόρουμ κατώτατου επιπέδου καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Η αληθεια ειναι οτι το πετυχες καπως ''ντεφορμε''. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο κανονας αυτος. Αλλα οπως σου ειπα και πριν, εφοσον αυτη ειναι η μονη εικονα που εσυ ειχες(αυτα τα 8 ποστ τα εκανες για εκεινο το ζητημα), καταλαβαινω γιατι δεν ειναι καλη η αποψη σου για το φορουμ.

Τωρα οσον αφορα το PS5 για να επαναφερω και τον Sir_Teraflop σε αυτο:P

2020 ftw! τελος 20.

2 ώρες πριν, 30pit.z είπε

ps4;;;

Τρολλαρει γιατι μιλαγαμε για το 3 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που κάποιοι αδυνατείτε να κατανοήσετε, είναι πως δεν έχουν όλοι τι ίδιες ανάγκες. 

Το PC είναι τις περισσότερες φορές  χόμπι. Όσοι μιλάμε για Specs, το PC δεν πιστεύω ότι το έχουμε αμιγώς για Video Games ή για να κάνουμε μόνο την εργασία μας. Μας ενδιαφέρει να φαίνεται όμορφο, τακτοποιημένο, με σωστά πράγματα που τα έχουμε ψάξει και τελικά τα έχουμε συνθέσει.

Η κονσόλα είναι μία τελείως άλλη κατάσταση. Παίρνεις κάτι έτοιμο, οικονομικό το οποίο κάνει μόνο ένα πράγμα, παίζει παιχνίδια. Έχεις και κάποιες Multimedia λειτουργίες όπως το να βλέπεις Netflix, κλπ.
Η κονσόλα μαζί με την ευκολία στην χρήση, προσφέρει και κάτι άλλο, αποκλειστικούς τίτλους.

Παρατηρώ επίσης να αναφέρεται από λίγους μεν, αλλά να αναφέρεται, πως το PC είναι για 144Hz Gaming ή 4K, κλπ. Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι.
Στο PC έχεις την δυνατότητα, ανάλογα με τον Budget και τις ανάγκες σου και το αντίστροφο, να συνθέσεις όπως είπα προηγούμενος αυτό που σε ικανοποιεί.

Το Mainstream είναι 1920x1080 στα 60Hz. Αυτό δεν είναι τόσο οικονομικό πάντα, πόσο μάλλον το να πας σε κάτι πιο εξεζητημένο, όπου το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα όπως 700-800-1000+€ για οθόνη ή άλλα τόσα για κάρτα γραφικών.

Οι περισσότεροι είναι άσχετοι. Θέλουν να βάλουν το παιχνίδι και να παίξουν και να δουν ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Δεν καταλαβαίνουν τι είναι το TF, το Thread, το AA, το RT, κλπ. Και καλά κάνουν, δεν είναι κακό. Έχουν άλλα χόμπι οι άνθρωποι, όπως το να παίζουν παιχνίδια. :)
Δεν είναι λοιπόν δυνατόν κάποιον να τον κατηγορήσεις επειδή παίζει ένα παιχνίδι στα 40FPS σε ανάλυση 1920x1080, επειδή εσύ θεωρείς πως αυτό είναι μαλακία. Όχι, γι' αυτόν είναι μια χαρά.
Είναι πάρα πολλοί, για να μην πω οι περισσότεροι που μεγάλωσαν και έμαθαν να παίζουν Video Games σε κονσόλες μην ξεχνάτε.

Εκτός από τον τεχνικό τομέα στα παιχνίδια, σημαντικό ρόλο (για εμένα τον πιο σημαντικό),  έχει και το Artwork.
Οι κονσόλες αν και αδύναμες, έχουν δυνατούς αποκλειστικούς τίτλους που κερδίζουν πολλές φορές τα πανίσχυρα PC σε οπτικό τομέα λόγω του Artwork.
Δώσε σε κάποιον τον καλύτερο εξοπλισμό και μπογιές που δεν ξέρει να ζωγραφίζει πολύ καλά και δώσε τον χειρότερο εξοπλισμό, με της πιο κακής ποιότητας μπογιές σ' έναν πάρα πολύ καλό ζωγράφο. Ποιος θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα; 👼

Το PS4 Pro δεν βγήκε να αντικαταστήσει το PS4 και ούτε το PS4 είναι πετσοκομμένο. Το PS4 απευθύνεται σε εκείνους που έχουν Full HD οθόνη και το PS4 Pro για εκείνους που έχουν 4K οθόνη.
Το ότι το PS4 Pro (για να προλάβω κάποιους) παίζει με παραπάνω Framerate, δεν έχει να λέει πολλά.
Δεν το καίει τον άλλον ιδιαίτερα αν θα παίζει με 30FPS, 45FPS ή με 60FPS. Εμένα με ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι καλό το παιχνίδι και να με κρατήσει. 
Αν τον περισσότερο κόσμο τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα είχαν σπεύσει να το φτιάξουν και να το πουλήσουν στους πολλούς. Έκαναν εκεί ένα Relaunch του PS4 για να τραβήξουν τα βλέμματα και να αναζωογονήσουν την αγορά. Περισσότερο κίνηση Marketing και μάλιστα καλή ήταν, παρά ουσίας. 
Λες και αν δεν έβγαινε το PS4 Pro, δεν θα ευχαριστιόμασταν το God of War 4 στο PS4.

Αποστασιοποιηθείτε  λίγο και δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. :)

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...