xavier Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 θελω να πιστευω οτι η πλατινουμ μετα το φιασκο με το scalebound δε προκειται να ξαναμπλεξει με την ms, για τα αλλα studios δε με νοιαζει...
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πανικός το Anaconda..Το MS AI είναι το DirectML(Αντίστοιχο με το DLSS της NVIDIA) για όσους δεν ξέρουν..Πάμε για ray-traced gaming, pixar quality visuals Δες και το edit αλλά panic όντως Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε σατανάδες τι δύο SKU's day one ονειρεύεστε, αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ούτε η Ms θα κάνει κάτι τέτοιο, εντελώς άλλο πράγμα ανακοίνωσε. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Malthador
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αν βγει το PS5 πάλι πιο αδύναμο όπως λένε τα rumours, fail..Πάμε ρε Sony, δώστε στο λαό next-gen visuals.. 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Ρε σατανάδες τι δύο SKU's day one ονειρεύεστε, αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ούτε η Ms θα κάνει και τέτοιο, εντελώς άλλο πράγμα ανακοίνωσε. Γενικώς όσο πλησιάζει ο καιρός θα διαβάζουμε τα απίστευτα. Απλώς στο leak που διάβασα στο Beyond 3D (...) και στο οποίο αναφέρεται εμμέσως κάποιος που είναι v(ERA)fied - έδωσα μεγαλύτερη προσοχή. Τα links στο post μου. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στην επομενη γενια η γνωμη μου ειναι οτι η ms θα ειναι μπροστα σε ολους τους τομεις.service συνδρομες,exlusives, επιδοσεις.ο σπενσερ μου θυμιζει τον παπανδρεου που ελεγε τσοβολα δωστα ολα.αυτο θα κανει και ειναι καλο για ολους μας να υπαρχει αναταγωνισμος. Βεβαια η ms ειναι κρατος με αφθονο δικο της χρημα ενω εμεις τα παιρναμε δανεικα😄
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στα exclusives θα παιχτεί πάλι το παιχνίδι..Σ' αυτή τη γενιά πήγε για μπουγάτσες ο Spencer. 1
Arkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Exclusives στο xbox δεν υπαρχουν μιας και βγαινουν ολα και στο pc. Το ps4 παιζει μπαλα μονο του με παιχνιδαρες οπως επαιζε και το ps3 οπως θα παιζει και το ps5. Η MS το εχει χασει το παιχνιδι χρονια τωρα.
xavier Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) στα exclusives να χτυπιεται κατω ο spencer, δεν μπορει να ανταγωνιστει τη σονι...στο hardware δε νομιζω οτι θα δουμε μεγαλες διαφορες μεταξυ τους...τα χρονια του εφησυχασμου εχουν περασει και για τους 2 και ο ανταγωνισμος θα μας ευνοησει... Παντως η ms εδειξε με το xbox one x , οτι δεν να κανει εκπτωσεις... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από xavier
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Στα exclusives θα παιχτεί πάλι το παιχνίδι..Σ' αυτή τη γενιά πήγε για μπουγάτσες ο Spencer. Ναι το ξερω.και πρεπει να τις εφαγε ολες γιατι τον βλεπω πρισμενο.χαχα..το θεμα ειναι οτι εδω και καμποσο καιρο ριχνουν χρημα αφθονο,και κανουν και δηλωσεις του στυλ ειμαστε η ms και πειτε μας να σας φτιαξουμε οτι κονσολα και game θελετε.το χρημα υπαρχει.βεβαια οποιος εχει xbox καταλαβαινει αυτον τον καιρο οτι οντως πεταει χρημα στους συνδρομητες του game pass.βλεπεις οτι η εταιρια εχει παρει μπροστα και θελει να παιξει παιχνιδι δυνατο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Exclusives στο xbox δεν υπαρχουν μιας και βγαινουν ολα και στο pc. Το ps4 παιζει μπαλα μονο του με παιχνιδαρες οπως επαιζε και το ps3 οπως θα παιζει και το ps5. Η MS το εχει χασει το παιχνιδι χρονια τωρα. Άμα ισχύουν τα specs του Anaconda με την τιμή αυτή, δεν έχει χάσει τίποτα απολύτως..
fytotech Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στα exclusives θα παιχτεί πάλι το παιχνίδι..Σ' αυτή τη γενιά πήγε για μπουγάτσες ο Spencer. Εδώ είσαι... Τόση ώρα συζητάτε για TeraFlops και κοκοψόνια. Καλή η συζήτηση αλλά αν κάποιος τη διαβάσει, θα θεωρήσει πως το XBoX One X είναι η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις στον πλανήτη. Όμως είναι η τελευταία. Είναι μακράν το δυνατότερο μηχάνημα που μοιάζει με next gen και προτιμούν το PS4 Slim για να αγοράσουν. Είναι δύσκολη η θέση της M$. Δεν μπορεί να πουλήσει τη βάση της σε PC και δεν μπορεί να μην έχει exclusive.
Arkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Άμα ισχύουν τα specs του Anaconda με την τιμή αυτή, δεν έχει χάσει τίποτα απολύτως.. Specs χωρις παιχνιδια ομως. Γιατι να παρω xbox οταν εχω τουμπανο pc? Και να μην παρω ps5 να παιξω τα exclusives που δεν μου δινεις κανεις τη δυνατοτητα να παιξω εκτος η sony? Το xbox εχει τελειωσει και 30tflops να δωσει χωρις exclusives δεν θα παει πουθενα. Εχει πανω απο 10ετια που γινεται το ιδιο. Η MS ενα λειτουργικο εχει και αυτο ειναι απο τα χειροτερα αλλα δεν υπαρχουν επιλογες οποτε το τρωμε στη μαπα ολα τα χρονια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ναι το αντίστοιχο τούμπανο PC θα έχει Ampere επάνω που θα έχει 1000$+ μόνο η GPU.
Arkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ναι το αντίστοιχο τούμπανο PC θα έχει Ampere επάνω που θα έχει 1000$+ μόνο η GPU. Η ampere θα εχει ομως διπλασια tflops απο αυτο με τα 12. Αντιστοιχης αξιας gpu στα 12tflops το 2020 θα περνουμε με 200-250 ευρω max. Παντα ετσι γινεται. Ο καθε pc gamer θα σκεφτει τι παιχνιδαρες δεν μπορω να παιξω στο pc μου και θα παει σε εκεινη την κονσολα. Ετσι το σκεφτομαι εγω τουλαχιστον και αρκετοι φιλοι μου που εχουν καλα pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις