logistoulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ από τώρα λέω το πρώτο πραγματικά AAA next gen port θα έχει απαιτήσεις 3700x/9900k και rtx 2080ti/3080 για 1080p60 max settings.😂 Βέβαια ίσως κάνουν την τσατσιά που κάναν και στην αρχή της last gen και portάρουν ps4/xbone versions για να πουλήσουν τίποτα παραπάνω, αλλά μετά θα πέσει το γέλιο τις αρκούδας από τους κονσολάδες που θα έχουν καλύτερα visuals. ρε συ εδώ αγοράζουν οι άνθρωποι κάρτες που κάνουν μισθούς ολόκληρους για να τρέξουν ικανοποιητικά προβληματικά ports που είναι χτισμένα σε 7870 φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η "βάση" ανέβει έτσι κατακόρυφα δεν διαφωνώ ότι οι κονσόλες δεν κάνουν μαγικά και δεν βγάζουν πολύγωνα από το μαγικό τους καπέλο και οι δυνατότητες της κάθε κάρτας είναι δεδομένες, ΑΛΛΑ ζούμε στην πραγματικότητα των προβληματικών port η κουβέντες σελίδων επί σελίδων στο pc section γίνεται για αυτά... και δυστυχώς δεν είναι όλοι οι devs project red ή όπως ήταν η R* στο gta v υπάρχουν odyssey και rdr2 που γελάει το κατσίκι εδώ έγραφε άλλο παιδί ότι το become human δε μπορούσε να το παίξει λογω κολλημάτων με την 7950 , πράγμα που έχω συναντήσει κι εγώ στο παρελθόν πολύ πριν φτάσουμε να μιλάμε για τέτοια γραφικά για αυτό και ήδη έχω αλλάξει την εξίσου δυνατή ή πιο δυνατή με τις κονσόλες κάρτα και πήρα την επόμενη πιο δυνατή και πάλι σιγά σιγά έχω τα θέματά μου , αλλά αυτές συνεχίζουν με το hw του '11-'12 30fps ναι 30, αλλά παίζουν και ας μη μιλήσουμε για τις (έστω και λιγοστές) περιπτώσεις που οι κονσόλες έχουν βγάλει γραφικά που κανένα pc δεν έχει δει ποτέ του, όχι ότι δε θα μπορούσε απλά δε συνέβη και το αποτέλεσμα μετράει 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τελος αν και δεν ειναι επι του θεματος τα περι gpu στους υπολογιστες,να θυμισω μονο οτι οι εταιρειες αυτες(οπως και γενικα στο pc hardware,στα κινητα και παει λεγοντας)δεν βγαζουν καρτες γραφικων(ή επεξεργαστες ή γενικα το οτιδηποτε 1φορα στα 7χρονια οπως γινεται με τις κονσολες. Καπως πρεπει να πουλησουν και αυτες. ναι φυσικά ο καθένας προσπαθεί το καλύτερο για το μαγαζί του και καλά κάνει, αλλά δεν πρόκειται να μας πείσει όλους η πράσινη ότι για να είμαστε "άνθρωποι" θα πρέπει να σκάμε περιουσίες για εμένα προσωπικά αυτή η εταιρεία υπάρχει αυτή την εποχή λόγω nintendo, ας βγάλει κάνα αξιοπρεπές soc για ένα πιο βελτιωμένο switch, το τι κάνει στα pc με αφήνει παγερά αδιάφορο Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis 1
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλα γενικα σαν καταναλωτες,οποιες αναλογες δηλωσεις γινονται απο τετοιες εταιρειες μας ειναι αδιαφορες. Και την δωρεαν διαφημιση που κανουν ορισμενοι στα διαφορα forum προμοταροντας τις νεες κονσολες σε φαση''τρεξτε να τις αγοραστε day one,γιατι θα αποδιδουν οσο ενα pc 5000ευρω ξερω γω'',ουτε και αυτες τις καταλαβαινω(ειδικα αν δεν ειναι πληρωμενη).
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Έτυχε τώρα το χαζο-Detroit να μην τρέχει καλά σε αντίστοιχο HW με την κονσόλα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα.
logistoulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έτυχε τώρα το χαζο-Detroit να μην τρέχει καλά σε αντίστοιχο HW με την κονσόλα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα. εμένα μου είχε τύχει να τρώω φριζαρίσματα ήδη από το προβληματικό ac στο παρίσι και στο καλογραμμένο υποτίθεται forza horizon 3 έστω και στα 30 που δεχόμουν το να παίζω σαν τις κονσόλες βρε παιδί μου η κατάσταση ήταν ανυπόφορη και αναγκάστηκα να αλλάξω κάρτα , κάπου εκεί η αντιστοίχων δυνατοτήτων gpu παρέδωσε επίσημα πνεύμα δεν είναι ένας και δυο τίτλοι είναι πολλοί, εντάξει υπάρχει και η λύση να παίρνεις κάθε 1.5 χρόνο 700+ ευρώ gpu και να παίζει αρχοντικά.. απλά δε τη βρίσκω και ιδιαίτερα βιώσιμη όποιος υποστηρίζει ότι θα είναι οκ με την 2080, μόλις δεν θα είναι οκ γιατί σύντομα σχετικά δεν θα είναι θα πάει να τα σκάσει ξανά για χάρη της pc master race και καλά θα κάνει και μαγκιά του, αλλά αν ήθελε να υποστηρίξει έμπρακτα αυτό που λέει ο πράσινος ηγέτης , θα έπρεπε να κρατήσει τη κάρτα του για καμιά 5ετια ακόμα, αλλά δεν θα το κάνει και δεν θα το κάνει όχι μόνο επειδή θέλει να έχει διαρκώς το high end, αλλά γιατί αντικειμενικά δε θα μπορεί να το κάνει φυσικά έχω παίξει και παιχνίδια που με την 7950 έτρεχαν πιο καλά από ότι στο απλό ps4 ή xbox οπως είναι και το λογικό (πχ το gears 4 πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό ή και το gtav) , αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα παιχνίδια και εγώ δεν θέλω να περιορίζομαι από το hw και τα καπρίτσια του καθενός για το αν θα μπορώ να παίξω κάτι Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Σε λαθος θεμα τα γραφεις αυτα@logistoulis
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έτυχε τώρα το χαζο-Detroit να μην τρέχει καλά σε αντίστοιχο HW με την κονσόλα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα. Τι ενοεις, γιατι εγω τα τελευταια χρονια εχω μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου τα παιχνιδια που αξιοποιουν πληρως τις δυνατοτητες μιας gpu και τρεχουν ''χωρις'' προβληματα στο pc ακομη και αρκετο καιρο μετα τη κυκλοφορια τους που εχουν παρει του κοσμου τα patch. Μπορω να γεμισω σελιδες ολοκληρες με τετοια παραδειγματα παιχνιδιων αλλα δεν ειναι του παροντος. Για να τα βαλω σε σειρα, δεν εχει να κανει με το αν μια κονσολα τρεχει καλυτερα ενα παιχνιδι απο ενα pc των 5000 ευρω, ειναι τουλαχιστον αφελης συλλογισμος, εχει να κανει με το κατα ποσο αξιοποιουνται πληρως oι δυνατοτητες οποιουδηποτε hardware, εκει ειναι η μεγαλη ''μαγκια'' και η ολη ουσια και απο εκει φαινεται ξεκαθαρα αν επιασαν τοπο τα λεφτα που εδωσε ο καθενας για την αγορα του εκαστοτε hardware και το κλεινω εδω για να μη βγαινουμε εκτος. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλα ακομα ασχολειστε με τους ''αριθμους'' των hardware. Παιζουν ελαχιστο ρολο πλεον. Production values, ξεζουμισμα, exclusivity, χρονος μετραει περισσοτερο. 2019 εχουμε και ισως το ανωτερο οπτικα game της χρονιας(death stranding) εχει βασιστει σε hardware του 2011-12. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, PDS13 είπε Kαλα ακομα ασχολειστε με τους ''αριθμους'' των hardware. Παιζουν ελαχιστο ρολο πλεον. Production values, ξεζουμισμα, exclusivity, χρονος μετραει περισσοτερο. Με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Και βασικα οι ''αριθμοι'' και τα ''super rtx graphics'' κτλπ πλεον εχουν σημασια μονο για enthusiast του αθληματος και κατι παραπανω, για τους υπολοιπους πλεον καμια, τη πλειοψηφια τουλαχιστον. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Σοβαρό RT μόνο στο PC θα βλέπεις με Ampere, οι κονσόλες θα έχουν κάνα μικρό-εφέ για να λένε ότι τάχα μου έχουν RT. Εκτός κι αν ρίξουν την ανάλυση και το frame rate σε κάποιον τίτλο για να push-αρουν full eye candy.
Ryzenlake Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2019 στις 3:11 ΜΜ, logistoulis είπε ρε συ εδώ αγοράζουν οι άνθρωποι κάρτες που κάνουν μισθούς ολόκληρους για να τρέξουν ικανοποιητικά προβληματικά ports που είναι χτισμένα σε 7870 φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η "βάση" ανέβει έτσι κατακόρυφα δεν διαφωνώ ότι οι κονσόλες δεν κάνουν μαγικά και δεν βγάζουν πολύγωνα από το μαγικό τους καπέλο και οι δυνατότητες της κάθε κάρτας είναι δεδομένες, ΑΛΛΑ ζούμε στην πραγματικότητα των προβληματικών port η κουβέντες σελίδων επί σελίδων στο pc section γίνεται για αυτά... και δυστυχώς δεν είναι όλοι οι devs project red ή όπως ήταν η R* στο gta v υπάρχουν odyssey και rdr2 που γελάει το κατσίκι εδώ έγραφε άλλο παιδί ότι το become human δε μπορούσε να το παίξει λογω κολλημάτων με την 7950 , πράγμα που έχω συναντήσει κι εγώ στο παρελθόν πολύ πριν φτάσουμε να μιλάμε για τέτοια γραφικά για αυτό και ήδη έχω αλλάξει την εξίσου δυνατή ή πιο δυνατή με τις κονσόλες κάρτα και πήρα την επόμενη πιο δυνατή και πάλι σιγά σιγά έχω τα θέματά μου , αλλά αυτές συνεχίζουν με το hw του '11-'12 30fps ναι 30, αλλά παίζουν και ας μη μιλήσουμε για τις (έστω και λιγοστές) περιπτώσεις που οι κονσόλες έχουν βγάλει γραφικά που κανένα pc δεν έχει δει ποτέ του, όχι ότι δε θα μπορούσε απλά δε συνέβη και το αποτέλεσμα μετράει ναι φυσικά ο καθένας προσπαθεί το καλύτερο για το μαγαζί του και καλά κάνει, αλλά δεν πρόκειται να μας πείσει όλους η πράσινη ότι για να είμαστε "άνθρωποι" θα πρέπει να σκάμε περιουσίες για εμένα προσωπικά αυτή η εταιρεία υπάρχει αυτή την εποχή λόγω nintendo, ας βγάλει κάνα αξιοπρεπές soc για ένα πιο βελτιωμένο switch, το τι κάνει στα pc με αφήνει παγερά αδιάφορο Δεν ισχυει αυτο που λες δυστηχως. Ειδικα odyssey και RDR2 που αναφερεις σαν προβληματικα ports, λειτουργουν υποδειγματικα σε σχεση με την κονσολα. Δηλαδη μια 580 αποδιδει πανω κατω οσο το xbone, οσο και θα επρεπε δηλαδη. Απο CPU requirements κλειδωνεις 30αρι με 4πυρηνο του 2010 σε αμφοτερα. Τα "προβληματα" που λες στο PC section ειναι για εξωπραγματικα FPS που ολοι θελουν 60αρι σε ultra settings με hw του 2005. Δεν μιλαμε για console settings δηλαδη. Ακομα και το become human που αναφερεις παιζει με 30 average σε 2πυρηνο του 2012, συμφωνα με τα benchmarks, σε ultra settings. Γενικα δυστηχως επειδη το παρακολουθω το θεμα, εχω ξενερωσει πολυ με τις κονσολες γενικοτερα. Περιμενω οπως λες και συ, λογω optimizations η 7870 του PS4 να αποδιδει τα αντερα της αλλα τελικα αποδιδιε οσο...μια 7870. Απλα το λαθος που κανουν πολλοι και νομιζουν οτι το PS4 κραταει ενω η 7870 εσβησε ειναι οτι συγκρινουν ultra settings με low, 1080p με dynamic resolution και 30 fps με 60. Αμα κανεις συγκρισεις σε ιδια settings θα δεις οτι δυστηχως δεν υπαρχει κανενα optimization στα multiplatforms και αποδιδουν το ιδιο σε κονσολα και PC. Το rdr2 ας πουμε που ανεφερες αποδιδει περιπου 25 φορες καλυτερα σε μια 2080ti απο οτι στο xbox. Πραγματικο νουμερο, δεν το εβγαλα απτο κεφαλι μου. 10πλασια αναλυση και 2.5 φορες τα frames με λιγο υψηλοτερα settings. Εντυπωσιακο θα ελεγα Στην καινουργια γενια βεβαια φαινεται οτι δουμε ωραια πραγματα, σε αντιθεση με τις προηγουμενες που για μενα, και οποινοδηποτε εχει απαιτησεις ηταν απογοητευση. Ακομα και τελος του 2020 με τα φημολογουμενα specs θα αποτελει δυνατο συνολακι η κονσολα, ουσιαστικα θα βαραει mid range PC's. Αν το κοστος ειναι εκει στο 500αρικο θα ειναι αψογες και μαλλον θα τιμησω μια απο τις δυο. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Ryzenlake 1
xavier Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε Δεν ισχυει αυτο που λες δυστηχως. Ειδικα odyssey και RDR2 που αναφερεις σαν προβληματικα ports, λειτουργουν υποδειγματικα σε σχεση με την κονσολα. Δηλαδη μια 580 αποδιδει πανω κατω οσο το xbone, οσο και θα επρεπε δηλαδη. Απο CPU requirements κλειδωνεις 30αρι με 4πυρηνο του 2010 σε αμφοτερα. Τα "προβληματα" που λες στο PC section ειναι για εξωπραγματικα FPS που ολοι θελουν 60αρι σε ultra settings με hw του 2005. Δεν μιλαμε για console settings δηλαδη. Ακομα και το become human που αναφερεις παιζει με 30 average σε 2πυρηνο του 2012, συμφωνα με τα benchmarks, σε ultra settings. Γενικα δυστηχως επειδη το παρακολουθω το θεμα, εχω ξενερωσει πολυ με τις κονσολες γενικοτερα. Περιμενω οπως λες και συ, λογω optimizations η 7870 του PS4 να αποδιδει τα αντερα της αλλα τελικα αποδιδιε οσο...μια 7870. Απλα το λαθος που κανουν πολλοι και νομιζουν οτι το PS4 κραταει ενω η 7870 εσβησε ειναι οτι συγκρινουν ultra settings με low, 1080p με dynamic resolution και 30 fps με 60. Αμα κανεις συγκρισεις σε ιδια settings θα δεις οτι δυστηχως δεν υπαρχει κανενα optimization στα multiplatforms και αποδιδουν το ιδιο σε κονσολα και PC. Το rdr2 ας πουμε που ανεφερες αποδιδει περιπου 25 φορες καλυτερα σε μια 2080ti απο οτι στο xbox. Πραγματικο νουμερο, δεν το εβγαλα απτο κεφαλι μου. 10πλασια αναλυση και 2.5 φορες τα frames με λιγο υψηλοτερα settings. Εντυπωσιακο θα ελεγα Στην καινουργια γενια βεβαια φαινεται οτι δουμε ωραια πραγματα, σε αντιθεση με τις προηγουμενες που για μενα, και οποινοδηποτε εχει απαιτησεις ηταν απογοητευση. Ακομα και τελος του 2020 με τα φημολογουμενα specs θα αποτελει δυνατο συνολακι η κονσολα, ουσιαστικα θα βαραει mid range PC's. Αν το κοστος ειναι εκει στο 500αρικο θα ειναι αψογες και μαλλον θα τιμησω μια απο τις δυο. ναι αλλα για ποιο λογο θα παρεις τις next gen κονσολες? περιμενεις καλυτερες επιδοσεις απο μια 1080 ti ?
Ryzenlake Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, xavier είπε ναι αλλα για ποιο λογο θα παρεις τις next gen κονσολες? περιμενεις καλυτερες επιδοσεις απο μια 1080 ti ? Γα τα exclusives θα τις παρω, αλλα το θεμα ειναι να μπορεις και να τα παιξεις τα exclusives. Στην τωρινη γενια με τα ζορι 30 και dynamic resolutions δεν μπορεις να παιξεις. Ποσο δε μαλιστα με τα loading times που ηταν απλα εμετικα. Δοκιμασα στο xboxonex να παιξω το forza 7, απλα δεν παλευεται, καλυτερα να με βασανισεις με μαστιγια και τα παντα ολα παρα να καθομαι να περιμενω 5 λεπτα να φορτωσει η πιστα, 2 λεπτα απο μενου σε μενου κλπα.. Η εμπειρια χρησης ειναι τα παντα για μενα, οποτε ας την πουλησουν και 700 ευρω και να δωσουν κατι καλο και snappy παρα την τραγωδια που ειναι οι τωρινες κονσολες. Eίχα πάρει και το PS3 με gran turismo (αγαπημένο μου game από εποχές ps1) killzone , rdr και κάμποσα ακόμα αλλά τελικά δεν κατάφερα να παίξω τίποτα, στο 5 λεπτο πάνω τα έκλεινα γιατί τα loading times μου σπάγανε τα νεύρα. To έχω αχρησιμοποιήτο και σκονιάζεται Ιδιες επιδόσεις με την Ti περιμένω πάνω κάτω. Απλά το πρόβλημα με το hardware στις κονσόλες είναι πώς τον πρώτο καιρό δεν αξιοποιείται καθόλου, και έτσι ενα PC με το ίδιο hardware αποδίδει καλύτερα. Αργότερα που θα αξιοποιηθεί σωστά το hardware της κονσόλας πλέον είναι obsolete σε επιδόσεις μιας και υπάρχει PC hardware 5-6 φορές καλύτερο. Αυτό είναι μεν καλό για αυτούς που έχουν ελαφρύ πορτοφόλι, μιας και υποστήριζεται το hw της κονσόλας για καιρό, αλλά για κάποιον που δεν τον νοιάζουν τόσο τα λεφτά αλλα το να πάρει κάτι ποιοτικό είναι απογοήτευση. Η καινούργια γενιά δείχνει να δίνει το κάτι παραπάνω μιας και το hw που θα φοράει θα είναι έστω mid range τέλος του 2020, σε αντίθεση με ps4 / xbox που ήταν κάτω από entry level σε cpu και entry level σε gpu Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Ryzenlake
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/12/2019 στις 8:22 ΠΜ, Malthador είπε Αν τον κόσμο ΔΕΝ τον ενδιέφερε το BC, τότε δεν θα ξεσκιζόταν στα remasters η Sony. Λογικά για να έβγαλε τόσα πολλά, θα υπήρχε ενδιαφέρον από τον κόσμο που θα αποτυπώθηκε στις πωλήσεις τους. δεν ειναι μονο η ζητηση, αλλα τα remasters ειναι ενας ευκολος και γρηγορος τροπος να βγαλουν πολλα παιχνιδια, ετσι μεγαλωνουν και την βιβλιοθηκη της κονσολας και διατηρουν το ενδιαφερον των αγοραστων της, καθοτι οι ΑΑΑ παραγωγες γινονται ολο και πιο δαπανηρες σε χρονο και χρημα. πιο πιθανο ειναι το lineup και των δυο κονσολων, να αποτελειται κυριως απο remakes/remasters, crossgen τιτλους και sequels σε τριτοκλασατες σειρες, παρα δεκαδες ΑΑΑ αποκλειστικοτητες οπως διατυμπανιζουν οι προσφατες φημες. Στις 24/12/2019 στις 2:01 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε DOA ήδη οι κονσόλες NVIDIA claims that the GeForce RTX2080 is more powerful than a next-gen console GPU η 2080 ηδη δεν πουλαει, αν ερθουν και οι νεες κονσολες των 500e και βγαζουν τα ιδια γραφικα με μια καρτα των 1200e, οχι μονο θα καει η γουνα του, αλλα και το πετσινο που φοραει. ισως ηρθε η ωρα να ανοιξει κανα δικο του στουντιο για pc exclusive games.. 😁 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από KilliK 1
spartan29gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 2:01 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε DOA ήδη οι κονσόλες NVIDIA claims that the GeForce RTX2080 is more powerful than a next-gen console GPU Καλα .Ας βγει ενα νεο god of war στο ps5 Η ενα bloodborne 2 ρε αδελφε Και χεστηκα τι λεει ο σχιστοματης,για της καρτες του 1
JTRGamer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν βγει Uncharted 6 στο ps5,δύσκολα θα αγοράσω ps5
Προτεινόμενες αναρτήσεις