Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν τον κοσμο τον ενδιεφερε τοσο πολυ το BC,δεν θα σημειωναν τετοιες πωλησεις τα ps4 και Switch.

Καλο ειναι να υπαρχει σαν feature δεν λεει κανεις το αντιθετο,αλλα μεχρι εκει.

Οπως ειχε γραφτει και παλιοτερα,δεν αγοραζεις νεα κονσολα για να παιξεις κυριως τα παιχνιδια της προηγουμενης. bonus αν μπορει να στο προσφερει αυτο,αλλα οχι dealbreaker.

ο μονος λογος που θελω να εχει η κονσολα bc, ειναι να σταματησουν να ασχολουνται με remasters....

• Like 3
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ps4 μέχρι να αποκτήσει βιβλιοθήκη δε νομίζω ότι πουλούσε τόσο, τον πρώτο καιρό ήταν παντελώς αδιάφορο

Με bc που θα δίνει 4Κ θα είναι πιο ομαλή η μετάβαση, είναι πολλοί οι τίτλοι που δεν έχουν παίξει αρκετοί ή τίτλοι που παίζουν ακόμα οπότε θα είναι σαν αναβάθμιση του hw στυλ pc τον πρώτο καιρό

Το θέμα είναι πόσο εύκολο τεχνικά είναι κάτι τέτοιο ώστε να γίνει όσο πιο απροβληματιστα γίνεται

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, Fulgore said:

Αν τον κοσμο τον ενδιεφερε τοσο πολυ το BC,δεν θα σημειωναν τετοιες πωλησεις τα ps4 και Switch.

Καλο ειναι να υπαρχει σαν feature δεν λεει κανεις το αντιθετο,αλλα μεχρι εκει.

Οπως ειχε γραφτει και παλιοτερα,δεν αγοραζεις νεα κονσολα για να παιξεις κυριως τα παιχνιδια της προηγουμενης. bonus αν μπορει να στο προσφερει αυτο,αλλα οχι dealbreaker.

Αν τον κόσμο ΔΕΝ τον ενδιέφερε το BC, τότε δεν θα ξεσκιζόταν στα remasters η Sony. Λογικά για να έβγαλε τόσα πολλά, θα υπήρχε ενδιαφέρον από τον κόσμο που θα αποτυπώθηκε στις πωλήσεις τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Αν τον κόσμο ΔΕΝ τον ενδιέφερε το BC, τότε δεν θα ξεσκιζόταν στα remasters η Sony. 

Spoiler

Αλλο πραγμα εγω εγραψα ομως.

Ειπα οτι εαν τον κοσμο τον ενδιεφερε το BC σε σημειο να το θεωρουν dealbreaker σαν feature κονσολας,δεν θα ειχαν τις πωλησεις που εχουν τα ps4/switch,αλλα θα ειχε τις περισσοτερες το Xbox.

Αυτο φυσικα εγινε πιο εμφανες και στην περιπτωση της Nintendo,ειδικα αν σκεφτουμε οτι ο πιο καλοπουλημενος τιτλος του συστηματος της ειναι remaster.

Το οτι ειδαμε πολλα remastered γενικα ηταν λογικο και αναμενομενο μιας και αυτη η γενια κονσολων ειχε γενικα πολλες ιδιαιτεροτητες οπως φανηκε στην πορεια.

Επισης καμια εταιρεια δεν θα πει οχι στο ευκολο χρημα,οταν της δωθει η ευκαιρια.

Τελος δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος αν του πεις αν θελει το BC να υπαρχει στην επομενη κονσολα του να πει οχι.

23 ώρες πριν, xavier είπε

ο μονος λογος που θελω να εχει η κονσολα bc, ειναι να σταματησουν να ασχολουνται με remasters....

Spoiler

Και Bc να εχει η κονσολα,αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησουν τελειως να βγαινουν remaster και δυστηχως δεν ειναι στο χερι μας αυτο.

Επισης μην ξεχνας οτι δεν ειναι ολα τα remaster απο την προηγουμενη γενια.

Το Grandia που βγηκε πριν λιγο καιρο πχ ειναι remaster παιχνιδιου του 1997 πχ.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 21/12/2019 στις 11:59 ΠΜ, DarthGRE είπε

Κοίτα να δεις που θεωρείται από τους καταναλωτές λάθος το να έχουν την δυνατότητα να παίξουν ένα παιχνίδι σε χαμηλότερη ποιότητα εάν δεν έχουν 500 ευρώ να αγοράσουν την καινούργια. Σκέψου τι λες φίλε μου, και τι σε βολεύει εσένα σαν αγοραστή. Απάντησα στην ουσία του θέματος ένα πόστ πιο πάνω.

edit: Ήθελα απλά να προσθέσω οτι το μοντέλο που κινείται η Microsoft έχει αλλάξει ριζικά, και ασχολείται κι ενδιαφέρεται για την πώληση hardware αρκετά λιγότερο απ'όσο νομίζεις. Συνδρομές θέλει, κι αν δεις γύρω σου τι συμβαίνει εκτός gaming, θα το καταλάβεις.

Παιδια σορυ, μπορει εγω να μην καταλαβαινω τι συζητατε ή να λεω κατι αλλο, αν ειναι ετσι διορθωστε με.

Λετε πως τα παιχνιδια του ps5 δεν θα βγαινουν αντιστοιχα και στο ps4, εστω και λιγοτερο ποιοτικα; 

Πιθανον "εμπορικα" να ειναι σωστο, αλλα κατα τη γνωμη μου, αν ισχυει ειναι λαθος και παραλογο. Στο ps3, μεχρι και πριν εναμιση χρονο εβγαιναν κανονικα τα παιχνιδια του ps4, με χαμηλοτερα στανταρτς φυσικα. Το ιδιο εγινε σε ολες τις γενιες του ps, ετσι τουλαχιστον θυμαμαι εγω.

Εκτος αυτου, ειναι παραλογο να σου πουλανε σημερα την κονσολα του ps4 και σε ενα χρονο να εισαι υποχρεωμενος να την βαλεις στην ακρη.

• Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, Fulgore said:
  Hide contents

Αλλο πραγμα εγω εγραψα ομως.

Ειπα οτι εαν τον κοσμο τον ενδιεφερε το BC σε σημειο να το θεωρουν dealbreaker σαν feature κονσολας,δεν θα ειχαν τις πωλησεις που εχουν τα ps4/switch,αλλα θα ειχε τις περισσοτερες το Xbox.

Αυτο φυσικα εγινε πιο εμφανες και στην περιπτωση της Nintendo,ειδικα αν σκεφτουμε οτι ο πιο καλοπουλημενος τιτλος του συστηματος της ειναι remaster.

Το οτι ειδαμε πολλα remastered γενικα ηταν λογικο και αναμενομενο μιας και αυτη η γενια κονσολων ειχε γενικα πολλες ιδιαιτεροτητες οπως φανηκε στην πορεια.

Επισης καμια εταιρεια δεν θα πει οχι στο ευκολο χρημα,οταν της δωθει η ευκαιρια.

Τελος δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος αν του πεις αν θελει το BC να υπαρχει στην επομενη κονσολα του να πει οχι.

Δεν είναι deal breaker, αλλά είναι πολύ καλό feature για να ξεπεραστεί το πρώτο διάστημα ξεραΐλας. Επίσης δεν θα χαλιούνται πόροι για remasters και θα δίνονται για νέα games.

25 minutes ago, Brazhlias said:

Παιδια σορυ, μπορει εγω να μην καταλαβαινω τι συζητατε ή να λεω κατι αλλο, αν ειναι ετσι διορθωστε με.

Λετε πως τα παιχνιδια του ps5 δεν θα βγαινουν αντιστοιχα και στο ps4, εστω και λιγοτερο ποιοτικα; 

Πιθανον "εμπορικα" να ειναι σωστο, αλλα κατα τη γνωμη μου, αν ισχυει ειναι λαθος και παραλογο. Στο ps3, μεχρι και πριν εναμιση χρονο εβγαιναν κανονικα τα παιχνιδια του ps4, με χαμηλοτερα στανταρτς φυσικα. Το ιδιο εγινε σε ολες τις γενιες του ps, ετσι τουλαχιστον θυμαμαι εγω.

Εκτος αυτου, ειναι παραλογο να σου πουλανε σημερα την κονσολα του ps4 και σε ενα χρονο να εισαι υποχρεωμενος να την βαλεις στην ακρη.

Μιλάμε για 1st και 2nd-party τίτλους. Δεν έπαιρνες exclusives του PS4 στο PS3, ούτε θα παίρνεις exclusives των επόμενων twins στα Χ1/PS4.

Εσύ μιλάς για 3rd-parties, όπου προφανώς και θα συνεχίσουν να βγαίνουν για PS4/X1 για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν είναι deal breaker, αλλά είναι πολύ καλό feature για να ξεπεραστεί το πρώτο διάστημα ξεραΐλας. Επίσης δεν θα χαλιούνται πόροι για remasters και θα δίνονται για νέα games.

Μιλάμε για 1st και 2nd-party τίτλους. Δεν έπαιρνες exclusives του PS4 στο PS3, ούτε θα παίρνεις exclusives των επόμενων twins στα Χ1/PS4.

Εσύ μιλάς για 3rd-parties, όπου προφανώς και θα συνεχίσουν να βγαίνουν για PS4/X1 για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.

Προφανως κανω λαθος, αλλα ειχα την εντυπωση πως για την αρχη τουλαχιστον οτι παιχνιδι εβγαινε στο 4, υπηρχε και στο 3.

Αν ειναι ετσι, δεν ειναι τοσο τραγικο τελικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τελευταίος λογος που παιρνεις κονσολα της sony και γενικώς κονσολα ειναι η "ιπποδύναμη" εχει αλλα καλα........ οποιος καταλαβε καταλαβε ;)

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

doa πες τους είναι οι high end gpus του '13-'14 εδώ και πολλά χρόνια

εγώ περιμένω να ρίξω γέλιο πάντως κάπου στο '21 όταν θα υπάρχουν multiplatflorm τίτλοι χτισμένοι στις επόμενες γενιές 

μέχρι τότε βέβαια θα έχουν αγοραστεί οι 3080ti+ αλλά για τις σημερινές κάρτες δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 10:17 ΠΜ, Malthador είπε

Δεν διαφωνω πουθενα με το παραπανω,υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ,ειδικα απο τις εταιρειες τριτων.

Επισης οπως ξερουμε τα μεγαλα exclusives της Sony,ειτε βγουν,ειτε δεν βγουν remaster,θα συνεχισουν να θελουν παρα πολλα χρονια για να βγουν.

To last of us 2 δεν αργησε να βγει 6χρονια απο το πρωτο,επειδη βγαλανε το remaster στο ps4.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν διαφωνω πουθενα με το παραπανω,υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ,ειδικα απο τις εταιρειες τριτων.

άμα κάνουν βάση χρηστών λίγες δεκάδες μύρια σχετικά σύντομα και με το κατάλληλο μαρούλι μια χαρά θα δεις τίτλους από τρίτους μόνο για τις νέες κονσόλες 

και το ότι θα κάνουν σύντομα σημαντική βάση χρηστών το θεωρώ βέβαιο, ειδικά για το ps5 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

doa πες τους είναι οι high end gpus του '13-'14 εδώ και πολλά χρόνια

εγώ περιμένω να ρίξω γέλιο πάντως κάπου στο '21 όταν θα υπάρχουν multiplatflorm τίτλοι χτισμένοι στις επόμενες γενιές 

μέχρι τότε βέβαια θα έχουν αγοραστεί οι 3080ti+ αλλά για τις σημερινές κάρτες δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα 

Εγώ από τώρα λέω το πρώτο πραγματικά AAA next gen port θα έχει απαιτήσεις 3700x/9900k και rtx 2080ti/3080 για 1080p60  max settings.😂 Βέβαια ίσως κάνουν την τσατσιά που κάναν και στην αρχή της last gen και portάρουν ps4/xbone versions για να πουλήσουν τίποτα παραπάνω, αλλά μετά θα πέσει το γέλιο τις αρκούδας από τους κονσολάδες που θα έχουν καλύτερα visuals.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι τριτες εταιρειες,ειδικα τυπου ΕΑ/Ubisoft και Activision(βαζω και Square enix μεσα),ουτως ή αλλως δρουν τελειως διαφορετικα απο τα exclusive studio εταιρειων.

Καθε χρονο θα κυκλοφορησουν τουλαχιστον 2-3παιχνιδι,οτι και να γινει. Ειναι ουτως ή αλλως απο τους σημαντικοτερους λογους καταντιας σε αυτη την γενια με οχι μονο τα remastered αλλα και με season pass και microtransactions.

Επισης οι νεες κονσολες στην αρχη θα εχουν παλι προβλημα με κυκλοφοριες,αυτοδ εν προκειται να αλλαξει. Οταν σου βγαινουν στο τελος της ζωης τα Last of us,ghost of tsushima(ή και αλλα περυσι),τοτε θα περασουν αρκετα χρονια για να δουμε συνεχειες απο αυτα τα studio.

H SP πχ μετα το Infamous second son του 2014,θα βγαλει το Ghost Of Tsushima 6χρονια μετα το 2020.

Τελος αν και δεν ειναι επι του θεματος τα περι gpu στους υπολογιστες,να θυμισω μονο οτι οι εταιρειες αυτες(οπως και γενικα στο pc hardware,στα κινητα και παει λεγοντας)δεν βγαζουν καρτες γραφικων(ή επεξεργαστες ή γενικα το οτιδηποτε 1φορα στα 7χρονια οπως γινεται με τις κονσολες. Καπως πρεπει να πουλησουν και αυτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ilos είπε

Εγώ από τώρα λέω το πρώτο πραγματικά AAA next gen port θα έχει απαιτήσεις 3700x/9900k και rtx 2080ti/3080 για 1080p60  max settings.😂 Βέβαια ίσως κάνουν την τσατσιά που κάναν και στην αρχή της last gen και portάρουν ps4/xbone versions για να πουλήσουν τίποτα παραπάνω, αλλά μετά θα πέσει το γέλιο τις αρκούδας από τους κονσολάδες που θα έχουν καλύτερα visuals.

3080 για 1080P/60 ; Θα πρέπει να είναι τίγκα στα RT effects και να μαζεύεις τα σαγόνια απ' το πάτωμα. Χλωμό δηλαδή. Στα CPU θα γίνει χαμός πάντως, όταν βγει το AC για next-gen..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...