Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isspro98 είπε

οποτε αυτο μας δειχνει οτι θα τελειωνει και γρηγορα η μπαταρια....ποιο γρηγορα απο το ps4 controller..

Δεν το ξερουμε αυτο ,μπορει να βαλουν μεγαλυτερες  μπαταριες ,καλυτερες κ.ο.κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προσωπικά έχω ψηθεί για touchscreen, αλλά να έχει και ενσωματωμένο router για να streamάρουμε games OTA. :)

κοίτα για streaming με android   αυτή τη στιγμή δουλεύει μια χαρά στο κινητό

με android 10 δουλεύει και το ps4 controller

οπότε αν πάρθεί ένα μαραφέτι που μπορείς να το έχεις μαζί σου ώστε να στέκεται το κινητό στο χειριστήριο, απλά κουβαλάς μαζί σου αυτό και ένα contoller και παίζεις μια χαρά όπου κι αν είσαι 

πχ κάτι τέτοιο

https://www.skroutz.gr/s/14206420/Dobe-Mobile-Phone-Clamp-Bracket-PS4.html

μόλις πάρει αναβάθμιση το κινητό μου σε 10 (θέμα ημερών) θα το δοκιμάσω κυρίως για το χειριστήριο, γιατί streaming κάνει αρκετά ικανοποιητικά 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

αυτο περα απο  το να ανεβαζει το κοστος παραγωγης του dualshock πιο κοντα στη  σημερινη τιμη  πωλησης τι χρησιμοτητα θα ειχε? underused gimmick που τρωνε τη μπαταρια....

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, xavier είπε

αυτο περα απο  το να ανεβαζει το κοστος παραγωγης του dualshock πιο κοντα στη  σημερινη τιμη  πωλησης τι χρησιμοτητα θα ειχε? underused gimmick που τρωνε τη μπαταρια....

ακριβως αυτο ...θα προτιμουσα καλυτερα να εχει απο κατω trigger παρα μια οθονη που πιθανότατα θα ειναι underused και μονο σε κανα exclusive θα μπορείς να την χρησιμοποιησεις...βλεπε touchpad που ζητημα να το εχω χρησιμοποιησει σε 2-3 games (σιγουρα θυμαμαι το Infamous).

για να μην αναφερθω οτι σε περιπτωση τουμπας με οθονη ρισκαρεις να την παρεις στο χερι.

θεωρω δυσκολο η σονυ να κανει την πατατα αυτη εκτος και αν εχει καποιο Innovation στο μυαλο της που εμεις οι κοινοι θνητοι δεν εχουμε συλλάβει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ison είπε

ακριβως αυτο ...θα προτιμουσα καλυτερα να εχει απο κατω trigger παρα μια οθονη που πιθανότατα θα ειναι underused και μονο σε κανα exclusive θα μπορείς να την χρησιμοποιησεις...βλεπε touchpad που ζητημα να το εχω χρησιμοποιησει σε 2-3 games (σιγουρα θυμαμαι το Infamous).

για να μην αναφερθω οτι σε περιπτωση τουμπας με οθονη ρισκαρεις να την παρεις στο χερι.

θεωρω δυσκολο η σονυ να κανει την πατατα αυτη εκτος και αν εχει καποιο Innovation στο μυαλο της που εμεις οι κοινοι θνητοι δεν εχουμε συλλάβει.

Στο Infamous ηταν απολαυση, στο Shadow of Mordor ωραια προσθηκη, στο Alien Isolation προσεδιδε ποντους στην ολη εμπειρια η αλλαγη του φωτισμου οταν το alien πλησιαζε, δεν παυει ωστοσο να ειναι μια underused γκιμικια. Οποτε ναι, συμφωνω απολυτα. Αν υπαρξει εξυπνη γενικευμενη ενσωματωση αναλογων στοιχειων σε περισσοτερους τιτλους, θετικος ειμαι. Ιδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στο Infamous ηταν απολαυση, στο Shadow of Mordor ωραια προσθηκη, στο Alien Isolation προσεδιδε ποντους στην ολη εμπειρια η αλλαγη του φωτισμου οταν το alien πλησιαζε, δεν παυει ωστοσο να ειναι μια underused γκιμικια. Οποτε ναι, συμφωνω απολυτα. Αν υπαρξει εξυπνη γενικευμενη ενσωματωση αναλογων στοιχειων σε περισσοτερους τιτλους, θετικος ειμαι. Ιδωμεν.

εδώ στον browser δεν το έχουν βάλει να δουλευει οι τύποι είναι απαράδεκτοι

και το motion control του dualshock τελικά το χρησιμοποιώ για το switch.. ο,τι να ναι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...