Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το ds4 δεν ειχα προβλημα με την αυτονομια του χειριστηριου....Γενικα κρατανε αρκετες ωρες...και δεν ειδα να χειροτερευει η κατασταση τους...

με επαναφορτιζομενες μπαταριες στο παρελθον ειχα προβληματα καθως μετα απο καποιο καιρο δεν κρατουσαν καθολου, ή συσκευη σταματουσε να λειτουργει αποτομα...

οταν το αγοραζετε το χειριστηριο του x1  σας δινουν 2 Kit μπαταριων?

κανα 2 φορες που ηθελα να παιξω ξαπλα και ειχα ξεχασει και τα 2 χειριστηρια αφορτιστα, έχω μια θηλυκη προεκταση για usb κανα 2μετρα...

επισης και εγω ειχα καποια στιγμη ποντικι και πληκτρολογιο ασυρματα και οποτε ξεμενα απο μπαταριες μου την εδινε στα νευρα...Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τις επαναφορτιζομενες του x1.Νομιζω οτι για  καμια απο τις 2 υλοποιησεις δεν ειναι προβλημα...προσαρμοζεσαι οπως και να χει...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια σε λιγο θα ανοιξει thread μεσα στο thread ''συζητηση σχετικα με τα 15 μετρα καλωδιο'' ενταξει δεν 15, ειναι 5 υπερβαλλαμε για λιγα μετρα διαφορα μη το κανουμε θεμα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, soundou είπε

Εχω παρει απο public powerbank στα 12€ για το ds4.εφαρμοζει τελεια

Το σκεφτόμουν για κάτι τέτοιο, ενοχλούν καθόλου στο πως κρατάς το χειριστήριο;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, soundou said:

Εχω παρει απο public powerbank στα 12€ για το ds4.εφαρμοζει τελεια

Άρα η λύση είναι να αγοράσουμε εξωτερική αποσπώμενη μπαταρία για τη συσκευή που έχει εσωτερική μη-αποσπώμενη μπαταρία.

Λαμπρό, ότι κάνουν και τα XBots δηλαδή.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, xavier said:

με το ds4 δεν ειχα προβλημα με την αυτονομια του χειριστηριου....Γενικα κρατανε αρκετες ωρες...και δεν ειδα να χειροτερευει η κατασταση τους...

Χειροτερεύει και πολύ γρήγορα μάλιστα. Εμένα δύο χρόνια μετά είναι ζήτημα αν μου αντέχει 5 ώρες.

Just now, soundou said:

Καταρχην δεν ειναι προβλημα τοσο σοβαρο.ελεος πια μ τις μπαταριες.αστο μιση ωρα να φορτισει κ τελος

Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα η αυτονομία του gamepad; Ε οκ, παίζε και με ενσύρματο gamepad τότε, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Υποτίθεται θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, όχι χειρότερη και το DS4 είναι σοβαρό πισωγύρισμα σε σχέση με το DS3.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα η αυτονομία του gamepad; Ε οκ, παίζε και με ενσύρματο gamepad τότε, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Καθολου σοβαρο οταν τα joycons ειναι για πεταμα μετα απο 6 μηνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, soundou είπε

Καλα σοβαρα τωρα;δεν σε φτανουν 10-12 ωρες αυτονομια;κανεις session  τοσες ωρες κ ξεμενεις;

Ναι :P 

Τώρα το βάζω να φορτίζει όσο τρώω και βάζω να δω και κάνα βίντεο στο γιουτουμπ , θα ήθελα μεγαλύτερη αυτονομία πάντως. 

εντιτ1:Επίσης τώρα δεν έχει 10-12 ώρες, αλλα γύρω στις 6

εντιτ2: @najinblue3 το πήρα χθες σε προσφορά. Απο 13 ξεκινάνε άδειες, ετοιμάσου να μπουστάρεις :D 

Επεξ/σία από simplemaths
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, najinblue3 said:

Καθολου σοβαρο οταν τα joycons ειναι για πεταμα μετα απο 6 μηνες

Ο πρώτος είμαι που έχει κράξει πόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ είναι τα joycons (τα οποία έχουν τριπλάσια αυτονομία από το DS4, btw).

Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Όταν κάνουμε σύγκριση, συγκρίνουμε με το καλύτερο, όχι με το χειρότερο, έτσι πάει μπροστά το πράγμα.

Άσε που η αναλογία δεν είναι σωστή, εντελώς διαφορετικό tech τα joycons με το DS4. Σύγκρινε με το Pro Controller για να είσαι πιο σωστός.

7 minutes ago, soundou said:

Καλα σοβαρα τωρα;δεν σε φτανουν 10-12 ωρες αυτονομια;κανεις session  τοσες ωρες κ ξεμενεις;

Για κανένα λόγο δεν έχει 10-12 ώρες αυτονομία το DS4, ακόμα και του κουτιού να είναι. 8 ώρες υπό ιδανικές συνθήκες αντέχει κι αν (με χαμηλωμένο light bar, με ηχείο στη μέση και κάτω, σε games που δεν χρησιμοποιούν gyro κοκ).

Είπα και πιο πάνω, σε εμένα αντέχει 5 ώρες πλέον μετά από δυο χρόνια.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο πρώτος είμαι που έχει κράξει πόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ είναι τα joycons (τα οποία έχουν τριπλάσια αυτονομία από το DS4, btw).

Ναι εχει αυτονομια και τα εχω αλλαξει 3 φορες. Τι να την κανω την αυτονομια οταν ειναι για πεταμα? Το ds4 μια χαρα αυτονομια εχει, και προσωπικα αν δεν εχει μπαταρια το αφηνω κανα 20λεπτο και ειμαι κομπλε για 2ωρο gaming. 

Το προβλημα του ds4 δεν ειναι η αυτονομια. Ειναι ολο το καλουπι του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...