Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, KilliK said:

το αρθρο του DF διαβασα, γιαυτο το αναφερω. 😕

Ε δες και το βίντεο. 

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα όλοι χειριστηρια αλλάζεται όταν ξεμενεται από μπαταριά στο dualshock4? Εγώ όταν τελειώνει η μπαταρία απλά βάζω ένα μακρύ καλώδιο usb πάνω του η το συνδέω σε φορτιστή κινητού αν είμαι κοντά σε μπριζα  και συνεχίζω να παίζω με το ίδιο όσο φορτίζει...με βολεύει απείρως περισσότερο από το να αλλάζω κάθε λίγο μπαταρίες η χειριστήρια οπως έκανα στο 360.

Από θέμα εργονομίας σαφώς η θέση του μοχλού στο xbox controller βολεύει περισσότερο.

Επεξ/σία από Raiden5
Δημοσ.

Αν βρίσκεσαι σε καναπέ σε σαλόνι υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μπρίζα και αν υπάρχει σε βολεύει;

Δημοσ.

Αν είσαι κοντά σε μπριζα και έχει σεβαστό μήκος το καλώδιο του φορτιστή ώστε να παίζεις άνετα ταυτόχρονα βολεύει, εγώ αυτό κάνω εδώ και χρόνια είτε από φορτιστή κινητού επειδη τυχαίνει να έχω μπριζα κοντά μου στο δωμάτιο που παίζω, είτε με μακρύ καλώδιο usb απευθείας από την κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Raiden5 είπε

Kαλα όλοι χειριστηρια αλλάζεται όταν ξεμενεται από μπαταριά στο dualshock4? Εγώ όταν τελειώνει η μπαταρία απλά βάζω ένα μακρύ καλώδιο usb πάνω του η το συνδέω σε φορτιστή κινητού αν είμαι κοντά σε μπριζα  και συνεχίζω να παίζω με το ίδιο όσο φορτίζει...με βολεύει απείρως περισσότερο από το να αλλάζω κάθε λίγο μπαταρίες η χειριστήρια οπως έκανα στο 360.

Από θέμα εργονομίας σαφώς η θέση του μοχλού στο xbox controller βολεύει περισσότερο.

Εγω εχω βρει τη λυση, 15 μετρα καλωδιο και παιζω non stop απο οποια αποσταση θελω, ειτε κονσολα ειτε pc. Δε μπαινω καν στη διαδικασια να ασχοληθω με μπαταριες, ειμαι κατα ειτε προκειται για controller ειτε για mouse, παντα καλωδιο και ησυχαζει το κεφαλακι σου.

Οσο για την εργονομια το controller της sony ανεκαθεν με βολευε πολυ περισσοτερο στο χερι, μου αφηνει πολυ καλη αισθηση και κρατημα, επισης δε με κουραζει καθολου, το προτιμω απ του one που μετα απο 1 ωρα πονανε οι αρθρωσεις μου, το μονο που δε με βολευει ειναι οι μοχλοι του dualshock που δε νομιζω να τους αλλαξουν ουτε στο 5.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

το μονο που δε με βολευει ειναι οι μοχλοι του dualshock που δε νομιζω να τους αλλαξουν ουτε στο 5.

εμένα μου αρέσουν οι παράλληλοι μοχλοί, το έχω μάθει έτσι εδώ και τόσα χρόνια

όχι ότι έχω θέμα με τη διάταξη του xbox, αλλά στο ps δε νομίζω ότι αυτό είναι που θέλει αλλαγή 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, giorgosmcmc said:

Εγω εχω βρει τη λυση, 15 μετρα καλωδιο και παιζω non stop απο οποια αποσταση θελω, ειτε κονσολα ειτε pc. Δε μπαινω καν στη διαδικασια να ασχοληθω με μπαταριες, ειμαι κατα ειτε προκειται για controller ειτε για mouse, παντα καλωδιο και ησυχαζει το κεφαλακι σου.

Και σε πόση ώρα φορτίζει με 15μετρο καλώδιο, σε κανά τριήμερο; Επίσης, 2020 έχουμε, σε λίγο και το χέσιμο ασύρματα θα γίνεται, τα καλώδια είναι sooo 90's.

Και όχι, δεν ησυχάζει το κεφάλι σου άμα πρέπει σε κάθε session να το φορτίζεις, να είχε 40-50 ώρες αυτονομία να σου 'λεγα, οκ το φορτίζουμε μια φορά το μήνα, τώρα τι να λέει.

Δημοσ.

πραγματικά κάποια ατομα ειναι απίστευτο που θα φτάσουν για να δικαιολογησουν μια ξεπερασμενη πρακτική. άκου 15 μέτρα καλώδιο για φορτισμα 😂 και αν βεβαια μετα το αλλάξει η σονυ θα λενε τι φοβερή ανακάλυψη ειναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 😂 κατι σαν τους apple fans 😂 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, privateer είπε

πραγματικά κάποια ατομα ειναι απίστευτο που θα φτάσουν για να δικαιολογησουν μια ξεπερασμενη πρακτική. άκου 15 μέτρα καλώδιο για φορτισμα 😂 και αν βεβαια μετα το αλλάξει η σονυ θα λενε τι φοβερή ανακάλυψη ειναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 😂 κατι σαν τους apple fans 😂 

δυστυχώς δεν το κόβω να βάλουν αποσπώμενες στη σονυ, του xbox φοβάμαι μη γίνουν επίσης ενσωματωμένες αν και του one τα χειριστήρια μάλλον θα τα κρατήσω πολλά χρόνια ακόμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, privateer είπε

πραγματικά κάποια ατομα ειναι απίστευτο που θα φτάσουν για να δικαιολογησουν μια ξεπερασμενη πρακτική. άκου 15 μέτρα καλώδιο για φορτισμα 😂

και αν βεβαια μετα το αλλάξει η σονυ θα λενε τι φοβερή ανακάλυψη ειναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 😂 κατι σαν τους apple fans 😂 

Που ακριβως την ειδες την δικαιολογια και που κολλαει ο πληθυντικος οταν μιλαμε για αποψη 1 ατομου?Τι τον βολευει αυτον ανεφερε για τον εαυτο του,οχι αν ειναι το καλυτερο για ολους.

Και εγω με επαναφορτιζομενες μπαταριες βολευομαι,αλλα αν τον αλλο τον βολευει για χ,ψ λογους να παιζει μονιμα ενσυρματα που ακριβως ειναι το κακο?

Ασε που υπαρχουν ποσα controller στην αγορα,και μαλιστα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξει καποιος στο ps4 με xbox controller αμα θελει μεσω ανταπτορα +τα controller 3ων απο Razer,nacon ορισμενα απο τα οποια ειναι μονο ενσυρματα ουτως ή αλλως.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 hours ago, logistoulis said:

δυστυχώς δεν το κόβω να βάλουν αποσπώμενες στη σονυ, του xbox φοβάμαι μη γίνουν επίσης ενσωματωμένες αν και του one τα χειριστήρια μάλλον θα τα κρατήσω πολλά χρόνια ακόμα

οντως το φοβάμαι διοτι τις εταιριες τις βολευουν οι ενσωματομενες μπαταριες ώστε να αλλαξεις πιο γρηγορα χειριστηριο. κατι αντιστοιχο γινεται τα τελευταια χρονια και με τα κινητα.

56 minutes ago, Fulgore said:

Που ακριβως την ειδες την δικαιολογια και που κολλαει ο πληθυντικος οταν μιλαμε για αποψη 1 ατομου?Τι τον βολευει αυτον ανεφερε για τον εαυτο του,οχι αν ειναι το καλυτερο για ολους.

Και εγω με επαναφορτιζομενες μπαταριες βολευομαι,αλλα αν τον αλλο τον βολευει για χ,ψ λογους να παιζει μονιμα ενσυρματα που ακριβως ειναι το κακο?

Ασε που υπαρχουν ποσα controller στην αγορα,και μαλιστα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξει καποιος στο ps4 με xbox controller αμα θελει μεσω ανταπτορα +τα controller 3ων απο Razer,nacon ορισμενα απο τα οποια ειναι μονο ενσυρματα ουτως ή αλλως.

όταν καποιος αναφερει χρηση 15 μετρα καλωδιου εγω ετσι το βλεπω. ο πληθυντικος παει στο ότι δεν είναι ο μονος που σκέφτεται ετσι :devil:

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να σκεφτω ποιος ακριβως χρειαζεται 15μετρα καλωδιο για να παιξει,γιατι θα ειναι υπερβολικα μεγαλη η αποσταση απο την τηλεοραση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...