Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν διαφωνω επι της ουσιας σε αυτο .Εγω μεχρι 75αρα καλα ειμαι .

Φθηνος εισαι..😛

12 λεπτά πριν, Ren_of_Heavens είπε

Αν και το έχω ξαναπεί θα ήθελα να δούμε και περιπτώσεις στα videogames με πιο πειστικούς κόσμους, όχι απλά αληθοφανείς κάτι δηλ. σαν αυτό που κάνουν τα Red Dead Redemption 2 και Breath of the Wild όπου δίνουν έντονη σημασία στο κόσμο που παρουσιάζουν και δίνουν υλική υπόσταση και βαρύτητα ακόμα και στα πιο λιλιπούτεια πράγματα. Δεν είναι απλά σαν  ένα βαλσαμωμένο οπτικό υπερθέαμα. Να αισθάνεσαι ότι ανήκεις στο περιβάλλον τους. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω αλλιώς.

Επίσης,  πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα το artificial intelligence των bots. Δεν χωράνε νοοτροπίες χρυσόψαρου σε τόσο δυνατά συστήματα. Δεν το χωράει ο νους μου ότι το Perfect Dark 64, Halo: CE ,F.E.A.R., No One Lives Forever 2, Thief 2: The Metal Age που είναι games δεκαετιών να έχουν περισσότερες γραμμές κώδικα στο A.I. από τα μεγαθήρια του σήμερα. Προσωπικά μου χαλάει όλο το immersion σε ένα κατά τα άλλα τάδε θαυμάσιο παιχνίδι να βάζουν botια στόκους. Δεν είναι δικαιολογία το ''παίξε multiplayer'' και τελείωσε η δουλειά.

Οι νεοι επεξεργαστες θα το επιτρεπουν αυτο εαν στρωσουν τον πισινο τους οι devs..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το red dead δεν έχει την αλληλεπίδραση και λεπτομέρεια του botw, το botw παίζει σε ειδική κατηγορία μόνο του 

αν είχε και "καλά" γραφικά θα ήταν εξωπραγματικό, βέβαια αυτό μου είναι αδιάφορο, το μόνο που θα ήθελα σε ένα sequel είναι πιο γεμάτο και ζωντανό κόσμο (από πόλεις κτλ) 

ελπίζω το 2 να είναι prequel πριν τη μεγάλη καταστροφή και να είναι κάπως έτσι η φάση, να μην έχουν διαλυθεί τα πάντα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Τι να το κάνουμε το 8K; Ήδη με 4Κ θέλουμε 65άρα τηλεόραση στα 2 μέτρα απόσταση για να αξίζει. Όλοι σε επαύλεις μένετε και θέλετε παραπάνω ανάλυση;

Δημοσ.

εγώ πάντως που έχω 4Κ μόνιτορ (που δυστυχώς δε μπορώ να το εκμεταλλευτώ ακόμα παρά σε ελάχιστα games) τώρα που είμαι στο full hd της δουλειάς μετράω ένα ένα τα πίξελ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, logistoulis είπε

εγώ πάντως που έχω 4Κ μόνιτορ (που δυστυχώς δε μπορώ να το εκμεταλλευτώ ακόμα παρά σε ελάχιστα games) τώρα που είμαι στο full hd της δουλειάς μετράω ένα ένα τα πίξελ 

Το κάθεστε πολύ κοντά στο monitor, δεν κάνει καλό.... 

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, Psycho_Warhead said:

''Native 4K/120FPS''. Sure thing bro :D

4k 120 fps άνετα μπορεί να πιάσει σε PS3 remasters και eSports games στυλ CoD, BF, Fortnite, Apex. Το BF1/V είναι ήδη 4k60 στο XB1X, οπότε...

13 hours ago, Psycho_Warhead said:

Ναι το design είναι ωραίο, εμένα δεν με νοιάζει τόσο το design της κονσόλας αλλά περιμένω να δω βελτιώσεις στο controller που είναι πολύ πίσω από του Xbox.

Tο XBOX controller δεν έχει ούτε γυροσκόπιο, ούτε μπαταρία λιθίου. Ακόμα από το περίπτερο ψωνίζουν AA μπαταρίες τα Xbots, σαν τους παππούδες με τους φακούς στα χωριά...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Tο XBOX controller δεν έχει ούτε γυροσκόπιο, ούτε μπαταρία λιθίου. Ακόμα από το περίπτερο ψωνίζουν AA μπαταρίες τα Xbots, σαν τους παππούδες με τους φακούς στα χωριά...

Οντως τραγικο.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

4k 120 fps άνετα μπορεί να πιάσει σε PS3 remasters και eSports games στυλ CoD, BF, Fortnite, Apex. Το BF1/V είναι ήδη 4k60 στο XB1X, οπότε...

To xbox controller ειναι 100 κλασσεις καλυτερο του ds4, δεν γινεται καν συγκριση με το χαρχαλο που μας πασαρε -_- 

• Like 3
Δημοσ.
21 minutes ago, najinblue3 said:

To xbox controller ειναι 100 κλασσεις καλυτερο του ds4, δεν γινεται καν συγκριση με το χαρχαλο που μας πασαρε -_- 

Και με τις μπαταρίες, παίζεις με επαναφορτιζόμενες. Αλλά είναι γεγονός οτι του PS4 είναι πιο εφετζίδικο και μπορεί να σπάσει και πιο εύκολα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To xbox ειναι ανωτερο χειριστηριο απο οποια πλευρα και να το δεις,ειτε εργονομικη ειτε λειτουργικη.

Τωρα οσον αφορα τις  εξωτερικες μπαταριες δεν ειναι καθολου προβλημα,ισα ισα που βολευουν ειδικα εαν εχεις 4.

Κρατας 2 φορτισμενες και με το που αδειασουν αυτες που χρησιμοποιεις,βαζεις τις γεματες μεσα και ουτε να περιμενεις,ουτε καλωδιο να συνδεσεις να φορτιζει ενω παιζεις κτλ..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, optimus prime said:

To xbox ειναι ανωτερο χειριστηριο απο οποια πλευρα και να το δεις,ειτε εργονομικη ειτε λειτουργικη.

Τωρα οσον αφορα τις  εξωτερικες μπαταριες δεν ειναι καθολου προβλημα,ισα ισα που βολευουν ειδικα εαν εχεις 4.

Κρατας 2 φορτισμενες και με το που αδειασουν αυτες που χρησιμοποιεις,βαζεις τις γεματες μεσα και ουτε να περιμενεις,ουτε καλωδιο να συνδεσεις να φορτιζει ενω παιζεις κτλ..

ακριβως ετσι είναι. εχω 4 eneloop και φορτιζω οποτε χρειαζεται το 2ο σετ. τραγικο να θεωρείται η ενσωματωμένη μπαταρια συν απο μερικούς. αλλα τοσο ξερουν τοσο λενε. όταν θα ξεφορτιζει στην μια ωρα το χειριστηριο τους θα ψαχνουν για νεο:D

επισης φορτισμα με καλωδιο όταν εισαι σε party με αλλους είναι ότι χειροτερο γιατι ακούγεται ένα ενοχλητικο βουητο. φαντασου να παιζεις call of duty και να εχεις τον άλλο να φορτιζει το σετ του. τον πετας εκτος παρτυ η όχι?:D

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, privateer είπε

ακριβως ετσι είναι. εχω 4 eneloop και φορτιζω οποτε χρειαζεται το 2ο σετ. τραγικο να θεωρείται η ενσωματομενη μπαταρια συναπο μερικοτς. αλλα τοσο ξερουν τοσο λενε. όταν θα ξεφορτιζει στην μια ωρα το χειριστηριο τους θα ψαχνουν για νεο:D

αυτό. εχω 2 dualshock για τον μονο λογο οτι χρειαζεται καποια στιγμη να βαλω στην ακρη το πρωτο κ να πιασω το 2ο επειδη τελειωσε η μπαταρια. εγκληματικα μικρη αυτονομία που με τα χρόνια εχει γινει πολυ μικροτερη.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, privateer είπε

ακριβως ετσι είναι. εχω 4 eneloop και φορτιζω οποτε χρειαζεται το 2ο σετ. τραγικο να θεωρείται η ενσωματωμένη μπαταρια συν απο μερικούς. αλλα τοσο ξερουν τοσο λενε. όταν θα ξεφορτιζει στην μια ωρα το χειριστηριο τους θα ψαχνουν για νεο:D

επισης φορτισμα με καλωδιο όταν εισαι σε party με αλλους είναι ότι χειροτερο γιατι ακούγεται ένα ενοχλητικο βουητο. φαντασου να παιζεις call of duty και να εχεις τον άλλο να φορτιζει το σετ του. τον πετας εκτος παρτυ η όχι?:D

Eτσι ειναι,οι eneloop ειδικα οι μαυρες που ειναι 2500mah κρατανε και αρκετα μαλιστα.

Ασε που εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με αυτες.εγω απο τοτε που πηρα το Elite ειμαι συνεχεια με ενα αγχος μηπως με αφησει(γιατι θελει 4 ωρες να φορτισει)  η μπαταρια παρολο που διαφημιζεται οτι κραταει μεχρι 40 ωρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...