Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι το design είναι ωραίο, εμένα δεν με νοιάζει τόσο το design της κονσόλας αλλά περιμένω να δω βελτιώσεις στο controller που είναι πολύ πίσω από του Xbox.

Στο controler  εγω το εχω παρει  αποφαση τοσα χρονια ποτε δεν θα βγαλει ανταξιο του xbox .Οποιος θελει κατι παραπανω απο το stock  υπαρχουν λυσεις στην αγορα  απο αλλες εταιρειες σε αναλογες τιμες ,βεβαια και παλι η συγκριση με το αντιστοιχο Elite   τα εκθετει .

Εμενα με ενδιαφερει και το design ,κυριως βεβαια οπως εχω πει πολλες φορες με ενδιαφερει να βγει  πολυ δυνατο ,να ειναι δλδ σημειο αναφορας για κονσολα .Η τιμη δεν με νοιαζει κονσολα ειναι δεν μπορει να ξεφυγει πολυ ,ετσι και αλλιως ειναι συγκεκριμενο το ευρος τιμης που μπορει να κινηθει για να εχει εμπορικη επιτυχια .

Και για αυτο ακριβως θελω 2 εκδοσεις μια πανισχυρη  για οσους εχουν παραπανω απαιτησεις  και ας την βγαλει 700-800...Βεβαια δυσκολο πολυ να το δουμε αυτο στην επερχομενη γενια .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Στο controler  εγω το εχω παρει  αποφαση τοσα χρονια ποτε δεν θα βγαλει ανταξιο του xbox .Οποιος θελει κατι παραπανω απο το stock  υπαρχουν λυσεις στην αγορα  απο αλλες εταιρειες σε αναλογες τιμες ,βεβαια και παλι η συγκριση με το αντιστοιχο Elite   τα εκθετει .

Εμενα με ενδιαφερει και το design ,κυριως βεβαια οπως εχω πει πολλες φορες με ενδιαφερει να βγει  πολυ δυνατο ,να ειναι δλδ σημειο αναφορας για κονσολα .Η τιμη δεν με νοιαζει κονσολα ειναι δεν μπορει να ξεφυγει πολυ ,ετσι και αλλιως ειναι συγκεκριμενο το ευρος τιμης που μπορει να κινηθει για να εχει εμπορικη επιτυχια .

Και για αυτο ακριβως θελω 2 εκδοσεις μια πανισχυρη  για οσους εχουν παραπανω απαιτησεις  και ας την βγαλει 700-800...Βεβαια δυσκολο πολυ να το δουμε αυτο στην επερχομενη γενια .

Τα εγραψες μονος σου, δεν παιζει να δουμε φθηνη και ακριβη εκδοση στο launch και ας οργιαζουν οι σχετικες φημες. Kλασσικα οταν θα αρχισει να ''κουραζεται'' το hardware θα μας πεταξουν την προ εκδοση για να παρουμε τα ισα μας.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Τα εγραψες μονος σου, δεν παιζει να δουμε φθηνη και ακριβη εκδοση στο launch και ας οργιαζουν οι σχετικες φημες. Kλασσικα οταν θα αρχισει να ''κουραζεται'' το hardware θα μας πεταξουν την προ εκδοση για να παρουμε τα ισα μας.

Ας γινει και τοτε δεν  εχω  προβλημα ικανοποιημενος θα ειμαι  .Εγω ομως εκτιμω   πως  δεν θα δουμε 2 εκδοσεις   ουτε σε mid gen  χρονο ,οπως εγινε με την τωρινη γιατι πιστευω πως τα δινουν ολα απο θεμα hardware  στο λανσαρισμα και thats it !

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ας γινει και τοτε δεν  εχω  προβλημα ικανοποιημενος θα ειμαι  .Εγω ομως εκτιμω   πως  δεν θα δουμε 2 εκδοσεις   ουτε σε mid gen  χρονο ,οπως εγινε με την τωρινη γιατι πιστευω πως τα δινουν ολα απο θεμα hardware  στο λανσαρισμα και thats it !

Παιζει κι αυτο το σεναριο δυνατα, ετσι κι αλλιως το προ ψιλοντεμεκ αναβαθμιση ηταν.

Δεν ειμαι δε καθολου σιγουρος για το αν και κατα ποσο ικανοποιηθηκαν απο τις πωλησεις του προ. Το Χ ηταν μια αλλη ιστορια συνολικα, δεν θα το απεκλεια κοινως για το ΧΒΟΧ. Βεβαια ο ενας τραβαει τον αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις, αν βγαλει η μια εταιρεια θα ακολουθησει και η αλλη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Παιζει κι αυτο το σεναριο δυνατα, ετσι κι αλλιως το προ ψιλοντεμεκ αναβαθμιση ηταν.

Kαλυψε ομως το κενο στο 4Κ (με τον τροπο που το εκανε εστω )  που ηταν επιτακτικη αναγκη με την ελευση των νεων τηλεορασεων , αλλιως θα μιλαγαμε τωρα για αρχαιολογιες  .Ο  ισως και αναποφευκτα μεγαλος κυκλος ζωης των κονσολων λογω αναπτυξης ΑΑΑ τιτλων και οχι μονο ,θα επρεπε κατα την  γνωμη μου να επιβαλει το mid gen  φρεσκαρισμα του hardware .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Kαλυψε ομως το κενο στο 4Κ (με τον τροπο που το εκανε εστω )  που ηταν επιτακτικη αναγκη με την ελευση των νεων τηλεορασεων , αλλιως θα μιλαγαμε τωρα για αρχαιολογιες  .Ο  ισως και αναποφευκτα μεγαλος κυκλος ζωης των κονσολων λογω αναπτυξης ΑΑΑ τιτλων και οχι μονο ,θα επρεπε κατα την  γνωμη μου να επιβαλει το mid gen  φρεσκαρισμα του hardware .

Αραγε οταν σε 2-3 χρονια θα πρεπει να τικαριστει και το κουτακι του 8Κ, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο ο Cerny, να υποδυεται για μια ακομα φορα τον αχαρο ρολο του πλασιε τηλεορασεων. Πραγματικα παιζει να μην εχω δει περισσοτερο αμηχανο executive σε gaming event, οσο στο reveal του pro  3 χρονια πισω..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Πολυ εντυπωσιακο concept  αν ειναι αυτη η τελικη του μορφη η΄εστω το πλησιαζει ,σε αντιθεση με τις εκτρωματικες φωτο που ειχαν διαρρευσει  πριν κατι μηνες .

Εντυπωσιακό αυτο το εκτρωμα? Δε καταλαβαίνω τι μανία τους εχει πιασει με το design τουρκικής τουαλέτας. Ελπιζω πραγματικα να μην εχει καμια σχεση με αυτο τον εμετό εμφανισιακά.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostiger είπε

Αραγε οταν σε 2-3 χρονια θα πρεπει να τικαριστει και το κουτακι του 8Κ, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο ο Cerny, να υποδυεται για μια ακομα φορα τον αχαρο ρολο του πλασιε τηλεορασεων. Πραγματικα παιζει να μην εχω δει περισσοτερο αμηχανο executive σε gaming event, οσο στο reveal του pro  3 χρονια πισω..

Ειναι μακρια ακομα το 8κ πανελ σε συσκευες που απευθυνονται σε μεσαια εισοδηματα  δεν νομιζω να συμβει τοσο συντομα οσο το εθεσες .

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ειναι μακρια ακομα το 8κ πανελ σε συσκευες που απευθυνονται σε μεσαια εισοδηματα  δεν νομιζω να συμβει τοσο συντομα οσο το εθεσες .

Τι σε νοιαζει μηπως θα το παρεις ?Σε αυτο ξερεις πρεπει να πληρωνεις ε ? Δεν ειναι για τσαμπατζηδες ...

Φωτη εχουν φτασει οι entry level 55αρες 4Κ στα 300 ευρω. Αν δεν ειναι 3 τα χρονια, θα ειναι 4. Τωρα το κατα ποσο το χρειαζομαστε το 8Κ ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Φωτη εχουν φτασει οι entry level 55αρες 4Κ στα 300 ευρω. Αν δεν ειναι 3 τα χρονια, θα ειναι 4. Τωρα το κατα ποσο το χρειαζομαστε το 8Κ ειναι αλλη ιστορια.

E τωρα σε 4 χρονια δεν μπορω να προβλεψω την αγορα   μπορει να εχεις δικιο εσυ .Εγω κυριως μιλαγαμε για το ελαχιστο που αναφερες τα 2 χρονια .Ολα τα χρειαζομαστε  αρκει να εχουμε σωστες υλοποιησεις ,σε τεχνολογια αναφερομαστε παντα μας ενδιαφερει η εξελιξη  υποθετω .

• Moderators
Δημοσ.

Τι να το κάνουμε το 8K; Ήδη με 4Κ θέλουμε 65άρα τηλεόραση στα 2 μέτρα απόσταση για να αξίζει. Όλοι σε επαύλεις μένετε και θέλετε παραπάνω ανάλυση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

E τωρα σε 4 χρονια δεν μπορω να προβλεψω την αγορα   μπορει να εχεις δικιο εσυ .Εγω κυριως μιλαγαμε για το ελαχιστο που αναφερες τα 2 χρονια .Ολα τα χρειαζομαστε  αρκει να εχουμε σωστες υλοποιησεις ,σε τεχνολογια αναφερομαστε παντα μας ενδιαφερει η εξελιξη  υποθετω .

Το πραγμα αρχιζει και μπουκωνει οσον αφορα στην αναλυση. Στο framerate θα παιχτει επισης και στην ενσωματωση αλλων τεχνολογιων σαν το HDR για παραδειγμα, εκτος κι αν χρειαζομαστε τηλεορασεις μεγαλυτερες απο 100 ιντσες στα σαλονια μας.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.

μακαρι να ειναι οπως το video ειναι θεικο το design επιτελους κατι ποιο εξωπραγματικο, θυμιζει και 90s εποχες...να βγαινει σε 2 χρωματα, μαυρο και γκρι οπως ηταν το ps1...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το πραγμα αρχιζει και μπουκωνει οσον αφορα στην αναλυση. Στο framerate θα παιχτει επισης και στην ενσωματωση αλλων τεχνολογιων σαν το HDR για παραδειγμα, εκτος κι αν χρειαζομαστε τηλεορασεις μεγαλυτερες απο 100 ιντσες στα σαλονια μας.

Δεν διαφωνω επι της ουσιας σε αυτο .Εγω μεχρι 75αρα καλα ειμαι .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το έχω ξαναπεί θα ήθελα να δούμε και περιπτώσεις στα videogames με πιο πειστικούς κόσμους, όχι απλά αληθοφανείς κάτι δηλ. σαν αυτό που κάνουν τα Red Dead Redemption 2 και Breath of the Wild όπου δίνουν έντονη σημασία στο κόσμο που παρουσιάζουν και δίνουν υλική υπόσταση και βαρύτητα ακόμα και στα πιο λιλιπούτεια πράγματα. Δεν είναι απλά σαν  ένα βαλσαμωμένο οπτικό υπερθέαμα. Να αισθάνεσαι ότι ανήκεις στο περιβάλλον τους. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω αλλιώς.

Επίσης,  πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα το artificial intelligence των bots. Δεν χωράνε νοοτροπίες χρυσόψαρου σε τόσο δυνατά συστήματα. Δεν το χωράει ο νους μου ότι το Perfect Dark 64, Halo: CE ,F.E.A.R., No One Lives Forever 2, Thief 2: The Metal Age που είναι games δεκαετιών να έχουν περισσότερες γραμμές κώδικα στο A.I. από τα μεγαθήρια του σήμερα. Προσωπικά μου χαλάει όλο το immersion σε ένα κατά τα άλλα τάδε θαυμάσιο παιχνίδι να βάζουν botια στόκους. Δεν είναι δικαιολογία το ''παίξε multiplayer'' και τελείωσε η δουλειά.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...