Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν μιλαμε για launch και δεδομενου οτι δουλευουν ηδη στο Elder Ring,μονο για remaster καποιο απο τα υπαρχοντα παιχνιδια τους παιρνει. Ισως για αυτο το λογο δεν εβγαλαν κανενα Dlc για το Sekiro ακομα. Αν και το εχω ηδη παιξει στο ps3,το demons souls,δεν θα με χαλαγε να το ξαναπαιξω με καλυτερα γραφικα,αρα προσωπικα ειμαι μεσα για κατι τετοιο,αν τελικα ισχυει.

Ναι για launch ακουγεται παρα πολυ, μακαρι να ισχυει. Πραγματικα αν ανακοινωοσυν bc και ds launch δε θελω κατι αλλο. Το ds ειναι πραγματικα αριστουργημα για μενα, και θα το μαθουν ακομα περισσοτεροι που δεν ειχαν την τυχη να το δουν 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Choutas είπε

Με την φορά που έχει πάρει η Σόνυ θα δούμε Syphon Filter και Parapa the Rapper remastered με Ray Tracing.

Αν ειναι επιπεδου Shadow of the colossus ας βγαλει οσα θελει.

Αν ειναι επιπεδου Medievil,τοτε καλυτερα οχι.

Το καλυτερο σε παλιοτερους τιτλους βασικα ειναι οτι εκανε η Activision με τις 3λογιες σε Crash/spyro.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το οτι αγαπαω το demon souls ειναι δεδομενο, γιατι ειναι το παιχνιδι που αρχισε για εμενα ολη την εμπειρια των παιχνιδιων της from software, αλλα ενα remaster προσωπικα δε θα μου ελεγε τιποτα...Δεν εχω ασχοληθει με κανενα remaster γενικοτερα(εκτος απο το sotc)...

Η fromsoftware εχει επιβεβαιωσει οτι δουλευει σε 2 παιχνιδια στο στυλ souls genre....Πιστευω στα game awards να δουμε τι gameplay θα εχει το elden ring και λογικα το 2ο θα ειναι ενα απο τα sequels των exclusives της sony(bloodborne ή demon souls). Επειδη εχω την αισθηση οτι το elden ring θα καλυψει το rpg κομματι των souls games , πιστευω οτι τελικα  θα δουμε sequel στο bloodborne(πιο action) απο τη from software, ενω παραλληλα θα φερουν και το remaster του demon souls απο ενα τριτο στουντιο οπως η bluepoint που φημολογειται...

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

πρώτα από όλα κάνεις το λάθος και παραβλέπεις ότι τα γραφικά του pc ποτέ δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα από αυτό που υπάρχει στις κονσόλες και ότι οι κονσόλες ορίζουν τα γραφικά των τίτλων που παίζουμε λίγο πολύ όλοι σε όλες τις πλατφόρμες γιατί πάνω σε αυτές χτίζονται και θα συνεχίσουν να χτίζονται οι τίτλοι

τι παραπάνω σου δίνει το pc? ανάλυση και fps και καμιά φορά και μερικά εφφέ να έχεις να χαίρεσαι, ποτέ δε σου δίνει κάτι τελείως διαφορετικό γιατί δεν γίνεται να στο δώσει

ακόμα και για τα ίδια τα  pc δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη χωρίς να έχουμε νέες κονσόλες, πράγμα που φυσικά επαναλαμβάνεται λίγο πολύ στο τέλος της κάθε γενιάς όταν φτάνουμε σε ένα τέλμα

επίσης δεν ξέρω με τι εντυπωσιάζεται ο pc gamer, εγώ προσωπικά πάντως ακόμα να δω παιχνίδι με καλύτερα γραφικά από uncharted 4 σε οποιαδήποτε πλατφόρμα 

αφου οπως λες θα εξακολουθησει να υπαρχει το console partiy, τι ακριβως θα αλλαξει τοτε με το PS5? μεχρι τωρα μου εχεις περιγραψει ακριβως την ιδια κατασταση που υπαρχει με την σημερινη γενια κονσολων. το PS5 τι το επαναστατικο φερνει; τον SSD? το 4Κ που δεν ειναι ακριβως novelty? πιο προσβασιμο VR? RT γραφικα με συστημα των 500e? τι ειναι αυτο που θα αναταραξει την PC  gaming αγορα;  εγω δεν βλεπω κατι διαφορετικο,  μια επαναληψη του ιδιου εργου βλεπω, με το ερωτημα ναναι αν η ΜS θα εχει καλυτερη πορεια αυτη τη φορα, και οχι αν ολοι οι PC  gamers  πεσουν με τα μουτρα να αγορασουν το PS5.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Παντως ακουγεται οτι το ps5 θα πλασαριστει με Demons Souls remastered. Πραγματικα αν ισχυει αυτο day1

Φερτο να πεσουν τα τσιμεντα αλανια μου

Day one  θα ειναι οπως και να εχει το launch  και κανενα game  να μην εβγαζε χαχαχα .Η μιση χαρα ειναι η αγορα την  πρωτη μερα .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ανταλλάξει παιχνίδια με φίλους σε κάποιες περιπτώσεις και όντως κάποια τα έχω παίξει και τελείως τζάμπα, αλλά ναι ένα 25αρι-30αρι κατά μέσο όρο που τα αγοράζω γιατί "χάνω" ? 

πληρώνω τόσες και τόσες βλακείες στη ζωή μου, δεν θα πληρώσω κάτι που πραγματικά με διασκεδάζει; δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. δεν πιάνω καν το ηθικό ή το νόμιμο του θέματος γιατί δεν είμαι του κυρήγματος και ειλικρινά δεν με νοιάζει, αλλά την κοινή λογική

αν κάτι σου αρέσει και αξίζει για ποιο λόγο να μην το πληρώσεις; και ειδικά αν σου δίνονται συχνές ευκαιρίες να μην το χρυσοπληρώσεις; 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fearbit είπε

...

Δεν εχει καμια λογικη αυτο που λες , μαλλον δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το σπορ. 

Με την ιδια -λανθασμενη- λογικη για να εχω ενα καλο pc να παιζω τα παντα σε high θελω 1000 ευρω ενω ενα ps4 θα μου κοστισει κατω απο τα μισα και επενδυσω το επιπλεον 600αρι σε παιχνιδια τα οποια αργοτερα θα πουλησω και θα παρω πισω καποια χρηματα. 

Και το κυριοτερο θα βλεπω ΑΑΑ παιχνιδια με τα κυαλια ή θα περιμενω κανενα χρονο να ερθουν pc ενω οι κατοχοι κονσολων τα εχουν ηδη τελειωσει.

Ολα τα παραπανω αναιρουνται αν ως "gaming" εννοεις pubg, cod κλπ . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fearbit είπε

...

Υπαρχουν και τα used... Για καντε μια βολτα αν εχετε κοντα σας public, ενα φεγγαρι που ειχα ps4 ειχα τσιμπησει κοντα στα 10 με 12 ευρω το uncharted 4 (οσο ενα ποτο περιπου). Οι τιμες ειναι εξωφρενικα χαμηλες στα used και αν εχεις υπομονη και δεν εισαι απο αυτους που θελουν day one καθε φορα που βγαινει ενα game κερδησμενος θα βγεις. Γενικως τροποι να βρεις φθηνα games υπαρχουν εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας. Αν ο αλλος τωρα θελει να δινει 70 και 80 ευρω day one δικαιωμα του και μη κατακριτεο φυσικα αλλα να μη παραπονιεται γιατι ειναι ακριβα τα παιχνιδια μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως όταν αυτά που ζήλεψα πέρασαν τα 10, αγόρασα ps4 

και το ίδιο έγινε πρόσφατα και στο switch 

στο ps3 πχ δεν μου είχε προκύψει αυτό το συναίσθημα (όχι ότι δεν είχε παιχνίδια, απλά δεν έτυχε, έπαιξα βέβαια στο 4 κάμποσα remaster που δεν είχα παίξει εκεί ) το πήδηξα τελείως 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Εγω παιζω σε πσ4, πισι και ΧΒΟΧ και μια χαρα πληρωνω τα παιχνιδια μου, γιατι αυτο επιβαλλει η συνειδηση μου και η αναγκη μακροημερευσης του χομπυ και επιβραβευσης οσων εργαζονται για να τα αναπτυξουν. Το θειο δεν το επισκεπτομαι ποτε. Σε ποια κατηγορια κατατασσομαι;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, KilliK said:

το PS5  δεν προκειται να αλλαξει την PC gaming αγορα, περισσοτερο απο οτι εκανε η προηγουμενη γενια. τους PC enthusiasts δεν θα τους κερδισει ποτε, διοτι οπως και εσυ συμφωνεις, τεχνολογικα δεν προκειται ναναι καλυτερο απο ενα συγχρονο, ακριβο PC και τα γραφικα του θα εξακολουθουν ναναι κατωτερα. και ο μεσος PC gamer θα εχει παλι το ιδιο διλημμα, αν θελει να αναβαθμισει το PC η να παρει μια νεα κονσολα. ισως η τελικη του αποφαση να παρει μια κονσολα, να ειναι πιο ξεκαθαρη στην επομενη γενια, αλλα αυτο θα εχει περισσοτερο να κανει με το μονοπωλιο της Nvidia στις high end gpu, παρα με τις τεχνικες δυνατοτητες του PS5.

19 hours ago, KilliK said:

γιατι θα γινει το 4K στανταρ στην αγορα με το PS5? πως ξερουμε οτι ολα τα παιχνιδια θα τρεχουν σε 4K/60FPS, και οχι μονο 4-5 ΑΑΑ τιτλοι που θα βγουν μεσα στην 7ετια;

δεν νομιζω οτι το 4Κ θαναι τοσο μεγαλο selling point για το PS5, οσο το κανεις να ειναι. ειναι ενα απλο μαρκετιστικο νουμερο, και αν η κονσολα δεν καταφερει να δωσει γραφικα που θα ξεφευγουν πολυ μακρια απο οτι μπορει να βγαλει ενα ακριβο PC, ο PC Gamer δεν θα εντυπωσιαστει ευκολα. ποσο μαλλον οταν το RT εχει μπει και αυτο στην μοδα. στο τελος της ημερας, το βασικο κινητρο για να αγορασει καποιος μια νεα κονσολα δεν θαναι το marketing η τα γραφικα, αλλα αυτο που ηταν ολες αυτες τις δεκαετιες: οι αποκλειστικοτητες και η ευκολια χρησης.

Θα αλλάξει το next-gen baseline, μόλις τελειώσει το cross-gen period (2022 το αργότερο). Από το 2023 και μετά όλα θα είναι next-gen με το νέο baseline/lowest common denominator.

Δηλαδή Zen 2 (AVX2, κλάμα τα Phenom petitions!!!), RTX ON GPU, NVMe SSD.

4K και RTX ON δεν πάνε μαζί ούτε στην 2080 Ti, αυτό είναι αυτονόητο. Εκτός αν έχουν τίποτα στυλ DLSS στις κονσόλες...

Δια στόματος nVidia: https://www.dsogaming.com/news/nvidias-morgan-mcguire-first-triple-a-game-to-require-a-ray-tracing-gpu-will-be-released-in-2023/

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.

ναι, οτι δηλαδη συμβαινει καθε φορα σε καθε νεα γενια κονσολων. την PC αγορα πως θα την αναταραξε, οπως ειπωθηκε στο OP; αυτο δεν εξηγει κανενας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

την PC αγορα πως θα την αναταραξει, αυτο δεν εξηγει κανενας.

Εχει απαντηθει τουλαχιστον 10 φορες σε προηγουμενα posts του ιδιου thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, KilliK said:

ναι, οτι δηλαδη συμβαινει καθε φορα σε καθε νεα γενια κονσολων. την PC αγορα πως θα την αναταραξε, οπως ειπωθηκε στο OP; αυτο δεν εξηγει κανενας.

2020 =

1) νέο crypto-mining craze (για 3η φορά μετά τα 2014/2017)

2) Ampere MSRPs (Πέτσωμα Πέτσινου)

3) νέες δυνατές VFM κονσόλες.

3 στα 3 δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά!

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...