logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ξερω, πάντως αν είναι να κάνουμε install/uninstall games σε SSD θα τον παίρνουμε στο χέρι σε ένα εξάμηνο. όχι ρε συ, έγω ssd που τους το κάνω αυτό επί χρόνια και είναι μια χαρά ίδιου τύπου μνήμης έχουμε και στα κινητά μας δηλαδή, τι πάει να πει ότι τα παίρνουμε στο χέρι (ή στο switch.. ) πρώτος και καλύτερος εγώ μιλάω για την αναξιοπιστία των ssd και με κοροϊδεύουν, αλλά αυτό είναι κάτι γενικό και σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν περνάς ή όχι παιχνίδια σε αυτόν επίσης ξαναλέω, δεν πιστεύω ότι θα είναι σαν τους ssd στα πισι μας , δεν θα μπορείς να τους βγάλεις και να δουλέψουν εκεί 1
sndev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Εγω παλι πιστεύω οτι αυτο το "ssd" θα είναι για το λειτουργικό και θα νε ενδιαμεσος με καποια πατέντα. θα εχει κ κανονικο σκληρό δισκο για τα παιχνιδια κτλ. το παιχνίδι ισως φορτώνετε παροδικά στον ssd απο το σκληρό κ οσο παιζεις θα γίνεται χρηση του ssd για πιο γρηγορα load. τα παιχνίδια ομως θα παραμένουν στον κανονικό σκληρο άπλα σκέψη
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, sndev είπε Εγω παλι πιστεύω οτι αυτο το "ssd" θα είναι για το λειτουργικό και θα νε ενδιαμεσος με καποια πατέντα. θα εχει κ κανονικο σκληρό δισκο για τα παιχνιδια κτλ. το παιχνίδι ισως φορτώνετε παροδικά στον ssd απο το σκληρό κ οσο παιζεις θα γίνεται χρηση του ssd για πιο γρηγορα load. τα παιχνίδια ομως θα παραμένουν στον κανονικό σκληρο άπλα σκέψη αυτό στην ουσία είναι υβριδικό και είναι μούφα.. το λειτουργικό από την άλλη δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν είναι windows και στο ps4 σφαίρα πάει και τα φορτώνει όλα μια χαρά το θέμα είναι τα αρχικά loading των παιχνιδιών ή τα fast travel, πχ σε ένα zero dawn ή σε ένα ac, ή σε ένα rdr2 ή ακόμα και σε ένα απλό fighting που φορτώνει μερικά πράγματα, η τωρινή κατάσταση είναι ανυπόφορη και δεν υπάρχει σύγκριση με ένα οποιοδήποτε pc τεσπά, αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι το 2021 που θα κάνει παιχνίδι το ps5 δεν μπορούμε να μιλάμε για μηχανικούς σκληρούς ή ακόμα και για υβριδικές λύσεις, θα έχουμε κανονικά τον τεράστιο ssd μας σαν άνθρωποι και γενικά πολλά κακώς κείμενα και παραλογισμοί που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στα pc θα αναθεωρηθούν όταν θα τους γλεντήσει ειδικά μέσα στον πρώτο χρόνο μια κονσολίτσα κάτω του 500αρικου.. και δεν είναι ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο και πριν από 13-14 χρόνια θυμάμαι έχτιζες 2 χιλιάρικα pc και σου έσκαγε μετά από λίγο το 360 και σου έκανε πλάκα με κάτω από τα μισά χρήματα, αυτή τη στιγμή η αγορά είναι στρεβλη και σου πουλάνε πανάκριβο hw που με το ζόρι αντέχει 4Κ (που θα έπρεπε ήδη να είναι στάνταρ) και τρέχει υπερβολικά βαριά εφφέ πάνω σε παιχνίδια της παρούσας ουσιαστικά γενιάς (γιατί όλα αυτά είναι και cross platform) για να δικαιολογήσουν τις τιμές τους (μιλάω για πράγματα τύπου rtx) και ακόμα και σήμερα βλέπουμε να χτίζονται πανάκριβα pc και αν κάποιος πει τη λέξη 4Κ, του λένε όλοι ποιο 4Κ? πάνε σε 1440p και πολύ σου είναι και έχουμε βρει τώρα ότι το χρυσό δισκοπότηρο είναι τα πολλά hz.. κολοκύθια τούμπανο και αποτέλεσμα της στρεβλότητας που έλεγα, γιατί τα διπλάσια pixel είναι ζόρικα.. οκ υπάρχει ένας εξορθολογισμός στις μνήμες και τους ssd, έχουμε καλές περιπτώσεις στις cpu γιατί δούλεψε μετά από χρόνια ο ανταγωνισμός όμως έχουν ακόμα δρόμο σε άλλα θέματα και μια νέα γενιά κονσολών θα τους επαναφέρει σε τάξη, αλλιώς πολύ απλά τους αγνοούμε και παίζουμε στο ps5, εγώ προσωπικά δε χαλιέμαι καθόλου, να μην σκέφτομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω στο pc section του rdr2 νιώθω ανακούφιση σχεδόν που το έπαιξα στο ps4 έχοντας και κακή εμπειρία από το odyssey το βάζεις και παίζει και δε χαλάς καθόλου τη ζαχαρένια σου, αν θέλουν να βγάλουν ανταγωνιστικά προϊόντα σοβαρά, ας το κάνουν αλλιώς ας πουλάνε στους enthusiasts, από του χρόνου θα είμαστε άρχοντες και ως peasants έστω και αν κρατήσει 2 το πολύ χρόνια, εμένα πάντως ούτε και το απλό ps4 με χαλάει ακόμα και τώρα, θα προτιμήσω να παίξω κάτι στο pc αν υπάρχει και εκεί δε λέω, αλλά από του χρόνου ας πιάσει σκόνη δε με νοιάζει δεν θα πάω να δώσω 1.5 χιλιάρικο να βασανίζομαι και να είμαι obsolete σε λιγότερο από 2ετια Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis 3
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 This DualShock 5 patent hints at larger triggers and no light bar for Sony's next-gen controller Οκ, θα έχει touchpad τελικά, επομένως είναι δεδομένο το PS4 BC.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ε δεν νομίζω ότι η απουσία TouchPad θα σήμαινε ότι δεν θα είχε BC. Ούτε η παρουσία του σημαίνει κάτι δεδομένο. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2019 στις 2:53 ΜΜ, logistoulis είπε αυτό στην ουσία είναι υβριδικό και είναι μούφα.. το λειτουργικό από την άλλη δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν είναι windows και στο ps4 σφαίρα πάει και τα φορτώνει όλα μια χαρά το θέμα είναι τα αρχικά loading των παιχνιδιών ή τα fast travel, πχ σε ένα zero dawn ή σε ένα ac, ή σε ένα rdr2 ή ακόμα και σε ένα απλό fighting που φορτώνει μερικά πράγματα, η τωρινή κατάσταση είναι ανυπόφορη και δεν υπάρχει σύγκριση με ένα οποιοδήποτε pc τεσπά, αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι το 2021 που θα κάνει παιχνίδι το ps5 δεν μπορούμε να μιλάμε για μηχανικούς σκληρούς ή ακόμα και για υβριδικές λύσεις, θα έχουμε κανονικά τον τεράστιο ssd μας σαν άνθρωποι και γενικά πολλά κακώς κείμενα και παραλογισμοί που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στα pc θα αναθεωρηθούν όταν θα τους γλεντήσει ειδικά μέσα στον πρώτο χρόνο μια κονσολίτσα κάτω του 500αρικου.. και δεν είναι ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο και πριν από 13-14 χρόνια θυμάμαι έχτιζες 2 χιλιάρικα pc και σου έσκαγε μετά από λίγο το 360 και σου έκανε πλάκα με κάτω από τα μισά χρήματα, αυτή τη στιγμή η αγορά είναι στρεβλη και σου πουλάνε πανάκριβο hw που με το ζόρι αντέχει 4Κ (που θα έπρεπε ήδη να είναι στάνταρ) και τρέχει υπερβολικά βαριά εφφέ πάνω σε παιχνίδια της παρούσας ουσιαστικά γενιάς (γιατί όλα αυτά είναι και cross platform) για να δικαιολογήσουν τις τιμές τους (μιλάω για πράγματα τύπου rtx) και ακόμα και σήμερα βλέπουμε να χτίζονται πανάκριβα pc και αν κάποιος πει τη λέξη 4Κ, του λένε όλοι ποιο 4Κ? πάνε σε 1440p και πολύ σου είναι και έχουμε βρει τώρα ότι το χρυσό δισκοπότηρο είναι τα πολλά hz.. κολοκύθια τούμπανο και αποτέλεσμα της στρεβλότητας που έλεγα, γιατί τα διπλάσια pixel είναι ζόρικα.. οκ υπάρχει ένας εξορθολογισμός στις μνήμες και τους ssd, έχουμε καλές περιπτώσεις στις cpu γιατί δούλεψε μετά από χρόνια ο ανταγωνισμός όμως έχουν ακόμα δρόμο σε άλλα θέματα και μια νέα γενιά κονσολών θα τους επαναφέρει σε τάξη, αλλιώς πολύ απλά τους αγνοούμε και παίζουμε στο ps5, εγώ προσωπικά δε χαλιέμαι καθόλου, να μην σκέφτομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω στο pc section του rdr2 νιώθω ανακούφιση σχεδόν που το έπαιξα στο ps4 έχοντας και κακή εμπειρία από το odyssey το βάζεις και παίζει και δε χαλάς καθόλου τη ζαχαρένια σου, αν θέλουν να βγάλουν ανταγωνιστικά προϊόντα σοβαρά, ας το κάνουν αλλιώς ας πουλάνε στους enthusiasts, από του χρόνου θα είμαστε άρχοντες και ως peasants έστω και αν κρατήσει 2 το πολύ χρόνια, εμένα πάντως ούτε και το απλό ps4 με χαλάει ακόμα και τώρα, θα προτιμήσω να παίξω κάτι στο pc αν υπάρχει και εκεί δε λέω, αλλά από του χρόνου ας πιάσει σκόνη δε με νοιάζει δεν θα πάω να δώσω 1.5 χιλιάρικο να βασανίζομαι και να είμαι obsolete σε λιγότερο από 2ετια Οτι πιο ευστοχο και σωστο εχω διαβασει, με βρισκεις τερμα για τερμα συμφωνο ειδικα με τις δυο τελευταιες παραγραφους. Για 'μενα προσωπικα εχει κλεισει το κεφαλαιο ''pc gaming'' για τους παραπανω λογους που ανεφερες και οχι μονο. Πιστευω πολυ στο ps5 και αν υσχιει πραγματικα το οτι θα κοστιζει ενα 500αρικο δε νομιζω να εχει ανταγωνισμο απο πουθενα, ουτε απο το πιο ισχυρο pc του κοσμου για ευνοητους λογους. Με λιγα λογια θα παιζει μονο του μπαλιτσα για αρκετα χρονια. Εντελως μονο του ομως γιατι θα ειναι προσβασιμο απο ολους πολυ απλα, 8 στους 10 με λιγα λογια θα προτιμουν ps5 και 2 στους 10 pc enthusiast θα προτιμουν pc. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Οπως εχει γραφτει πολλες φορες ο Pc(ή gaming γενικα)enthusiast δεν περιοριζεται σε μια κονσολα/πλατφορμα. Οι περισσοτεροι pc gamers που πετυχαινω στο steam(που δεν φτιαχνουν pc για να παιζουν μονο online competitive παιχνιδια)θα εχουν τουλαχιστον και την τωρινη κονσολα του Playstation ή της Nintendo αναλογα τα exclusives που τους ενδιαφερουν. Αλλοι παλι @logistoulisεχουν ενα playstation 4/xbox και αναλογα σε ποια κονσολα τρεχει καλυτερα το παιχνιδι,το αγοραζουν σε αυτην(αυτο περισσοτερο πριν βγουν οι αναβαθμισμενες κονσολες). Τοσο απλα ειναι τα πραγματα 3
logistoulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Κι εγώ παίζω σε pc/ps4 και πλέον switch δεν διαφωνώ με αυτή τη λογική Απλά το pc από του χρόνου θα μπει στο ψυγείο για 1-2 χρόνια και βλέπουμε 2 1
Choutas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ξενέρωσα με το βίντεο με το toio μέσα μου ήθελα την επιστροφή των memory cards σε μορφή SSD. 1
Mesqal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Θα ηταν τελειο να εβγαιναν τα games σε μορφη SSD cartridges, 240GB και να εχει χωρο και για τα updates, αλλα μου φαινεται θα μας φαει το cloud gaming :/ 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 10 hours ago, Bourdoulas said: Ε δεν νομίζω ότι η απουσία TouchPad θα σήμαινε ότι δεν θα είχε BC. Ούτε η παρουσία του σημαίνει κάτι δεδομένο. Πώς θα παίζει PS4 games αν δεν έχει PS4-alike gamepad; Ok, θα μπορούσαν να σου πουν «αγόρασέ το ξεχωριστά», αλλά είναι λίγο βλακεία κάτι τέτοιο. Υποτίθεται βάζεις BC για να έχει ο άλλος να παίξει κάτι μέχρι να βγάλεις μεγάλα games, όχι για να τον βάλεις σε επιπλέον έξοδα. 10 hours ago, nekio said: Η και καλά πατέντα για το ssd κασέτα Thank god. Ικανούς τους είχα να έβαζαν πάλι proprietary storage, λες και δεν έφτανε η ήττα του PSV. 1 hour ago, Mesqal said: Θα ηταν τελειο να εβγαιναν τα games σε μορφη SSD cartridges, 240GB και να εχει χωρο και για τα updates, αλλα μου φαινεται θα μας φαει το cloud gaming 😕 Θα ήθελες δηλαδή να είχε launch price το κάθε game όσο μισό PS5. Οκ, είναι κι αυτή μια λογική.
Mesqal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Malthador είπε Θα ήθελες δηλαδή να είχε launch price το κάθε game όσο μισό PS5. Οκ, είναι κι αυτή μια λογική. Μα ποσο παραπανω να κοστιζει ενα SSD 240GB απο ενα BD-100GB?
spartan29gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Malthador είπε Πώς θα παίζει PS4 games αν δεν έχει PS4-alike gamepad; Ok, θα μπορούσαν να σου πουν «αγόρασέ το ξεχωριστά», αλλά είναι λίγο βλακεία κάτι τέτοιο. Υποτίθεται βάζεις BC για να έχει ο άλλος να παίξει κάτι μέχρι να βγάλεις μεγάλα games, όχι για να τον βάλεις σε επιπλέον έξοδα. Thank god. Ικανούς τους είχα να έβαζαν πάλι proprietary storage, λες και δεν έφτανε η ήττα του PSV. Θα ήθελες δηλαδή να είχε launch price το κάθε game όσο μισό PS5. Οκ, είναι κι αυτή μια λογική. Τελικα η συγκεκριμενη πατεντα με κατριτζ ηταν για καποια εκπαιδευτικα παιχνίδια για μικρα παιδια στην ιαπωνια
KilliK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 2:53 ΜΜ, logistoulis είπε απο που βγαινει το συμπερασμα οτι το PS5 θα ξεπερασει σε επιδοσεις το PC, οταν βγει; επειδη θα εχει SSD? επισης, τι σε κανει να νομιζεις οτι το PS5 θα κανει πρεμιερα με ΑΑΑ τιτλους που θα αξιοποιουν πληρως το hardware του; η ιστορια μεχρι σημερα εχει δειξει οτι κατι τετοιο συμβαινει τουλαχιστον 2 χρονια μετα την κυκλοφορια μιας nextgen console. 2 χρονια catch up σε τι ακριβως θα πρεπει να κανει το PC? σε παιχνιδια που οταν βγουν, θα ειναι φτιαγμενα για hardware που θαναι ηδη 2 χρονων παλιο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις