AnaNaSssS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Λοιπον ερχετε η γραμμη του ΠΟΤΕ απεξω και βγαινει στον τοιχο αλα στο κατω οροφο του σπιτιου και εκει υπαρχει ενα τηλεφωνικο κεντρο.Προς καλη τυχη μου οταν χτιστηκε το σπιτι περασαμε για καθε μπριζα απο δυο ζευγαρια καλωδεια . Σημερα πηρα το σπλιτερ και ειδα οτι μπαινει αμερικανικο αλα βγαινει ενα αμερικανικο του τηλεφωνου η εξοδος ( το οποιο θα το ριξω στο τηλεφωνικο κεντρο αλα η αλλη εξοδος εχει 8 πηνεια ενω ενα αμερικανικο απλο καλωδειο 6 εγω τωρα θελω να ρωτησω : Απο τα 8 (4 καλωδιακια) το καλωδειο χρησιμοποιει τα 2 μεσαια? οποτε απλα το κοβω και το στελνω με το δευτερο ζευγαρι στο δωματειο μου και εχω την αδσλ κομπλε η δεν γινεται και πρεπει να απομονωσω την μια τηλεφωνικη γραμμη στο δωματειο μου?
Highlander Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Ναι χρησιμοποιεί τα 2 μεσαία μόνο. Η διαδικασία είναι όπως ακριβώς το είπες. Δυστυχώς αν δεν έχεις πένσα για τα clip θα δυσκολευτείς.! Line = Η γραμμή του πΟΤΕ που έρχετε απ'έξω. Modem = Στο Modem ή στο Router Phone = Στο τηλέφωνό σου ή στο τηλεφωνικό σου κέντρο ή στο Netmod. Μόνο τα 2 μεσαία σε κάθε περίπτωση!
AnaNaSssS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 o thee mou eyxaristw ta exw kanei swsta pensa den exw ala piga se ena gnwsto mou eftiakse ena kalwdio pou apo thn mia eixe 8 pinia kai apo thn allh 6 (classic amerikaniko) kai apla to ekopsa sth mesh
AnaNaSssS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 loipon shmera energopoihthike h adsl mou ala telikos kati den ginete den synxronizei etsi opws ta exw kanei.Dokimasa to modem mono tou sthn thlefwnikh grammh kai synxronizei re paidia kapoios help einai amartia na exw thn adsl mesa sto spiti mou kai na mhn mporw na thn xrisimopoihsw 2 mhnes perimena na mou thn energopoihsoune somebody help thanx ek twn proterwn !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.