Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.. Προσφάτως αγόρασα την τηλεόραση του θέματος χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από παρόμοια τηλεόραση 4k.. Παρατήρησα ότι η οθόνη στα άκρα εμφανίζει μια σκουροτητα σε όλα τα προφίλ εικόνας.. Το περίεργο είναι ότι κατά την αλλαγή από κανάλι σε κανάλι η εικόνα είναι ενιαία δλδ έχει την ίδια ένταση αλλά μόλις σταθεροποιειται, αμέσως εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.. Το ίδιο συμβαίνει σε netflix και λοιπές εφαρμογές.. Σε κάποιο κατάστημα μου είπαν ότι είναι το κακό της led τεχνολογίας.. Την άποψή σας παρακαλώ. Επίσης στο απόλυτο μαύρο εμφανίζει φωτεινά σημεία λιγότερο σκούρα αλλά κάπου διάβασα ότι το φαινόμενο είναι δικαιολογημενο... 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, arxyat είπε

Καλησπέρα σε όλους.. Προσφάτως αγόρασα την τηλεόραση του θέματος χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από παρόμοια τηλεόραση 4k.. Παρατήρησα ότι η οθόνη στα άκρα εμφανίζει μια σκουροτητα σε όλα τα προφίλ εικόνας.. Το περίεργο είναι ότι κατά την αλλαγή από κανάλι σε κανάλι η εικόνα είναι ενιαία δλδ έχει την ίδια ένταση αλλά μόλις σταθεροποιειται, αμέσως εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.. Το ίδιο συμβαίνει σε netflix και λοιπές εφαρμογές.. Σε κάποιο κατάστημα μου είπαν ότι είναι το κακό της led τεχνολογίας.. Την άποψή σας παρακαλώ. Επίσης στο απόλυτο μαύρο εμφανίζει φωτεινά σημεία λιγότερο σκούρα αλλά κάπου διάβασα ότι το φαινόμενο είναι δικαιολογημενο... 

Μπορείς να ανεβάσεις φώτο/βίντεο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Μπορείς να ανεβάσεις φώτο/βίντεο;

Έκανα calibration από YouTube και διορθώθηκε.. Μάλλον κάποια ρύθμιση έφταιγε.. 

_20190120_132613.JPG

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, arxyat said:

Έκανα calibration από YouTube και διορθώθηκε.. Μάλλον κάποια ρύθμιση έφταιγε.. 

_20190120_132613.JPG

Πόσο την πήρες εαν επιτρέπεται κι από ποιο κατάστημα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, marsele είπε

Πόσο την πήρες εαν επιτρέπεται κι από ποιο κατάστημα;;

Τελικη τιμή 699€ από mediamarkt +5 χρόνια εγγύηση(50€) +promo δώρο από lg ηχείο pk5 (100€)

Επίσης είδα σε ένα φυλλάδιο σε αυτή την τιμή την έχει και ο Κωτσος.. 

Μία ή άλλη τα φέρνουν.. Σε τιμές +/- 600 με 650€ νομίζω είναι πολύ καλή. 

Επεξ/σία από arxyat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...